Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Biserica Romano-Catolica (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5029)
-   -   EREZIILE romano-catolice (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15945)

CristianR 20.10.2016 22:48:23

Citat:

În prealabil postat de catalin2 (Post 633106)
2. Uite ce ai scris tu: "ai facut tot impul greseli."

El a preluat greșeala din mesajul tău. Care nu era decât una de tastare și nu merită să facem caz de ea.

GMihai 20.10.2016 22:51:00

Cataline, Cataline....

Nu vezi ca citasem mesajul tau, tocmai ala in care te laudai ca nu faci greseli, si ca "tot impul" era una dintre cele doua, doua, nu doar una.... greseli din mesajul tau.... Cealalta greseala este "adunci".

Esti culmea ridicolului....

CristianR 20.10.2016 22:54:09

Totuși, faptul că facem caz de astfel de mărunțișuri spune ceva demn de luat în samă, cred: că și atunci când ne certăm pe teme pe care le considerăm importante, tot de lucruri mărunte ne agățăm de fapt, de preferință în legătură cu persoana interlocutorului.

iuliu46 20.10.2016 23:04:03

Mare adevar ai scris Cristian. :)

Igor_Paslusnik 21.10.2016 01:12:01

Nu se supără Dumnezeu că facem greșeli gramaticale... Și nu ține cont de ele.

Voi de ce vi le numărați și vorbiți despre ele? Despre nimic?

Dați-vă silința să scrieți cât mai bine, iar dacă greșiți, cu siguranță neintenționat, și vi le observați unii altora, treceți cu vederea greșelile, sunt greșeli gramaticale, nu împiedică mântuirea...

ioan67 21.10.2016 02:12:38

Citat:

În prealabil postat de catalin2 (Post 633099)
Daca vad ca devii un om bun...

Pai cum ai putea sa faci asta, Catalin draga? Cum ai putea tu sa vezi ca devin un om bun, him?
Mai Cata, ti-am zis de la bun inceput ca vreau sa te tachinez. Nu iti spun, insa, motivul (desi ai fi putut sa il banuiesti lesne).
Acum m-am lamurit. Te-ai comportat, din pacate, exact asa cum m-am asteptat. Si eu care visam lucruri noi despre tine...
Numai bine iti doresc!

catalin2 21.10.2016 21:08:03

Citat:

În prealabil postat de ioan67 (Post 633187)
Pai cum ai putea sa faci asta, Catalin draga? Cum ai putea tu sa vezi ca devin un om bun, him?
Mai Cata, ti-am zis de la bun inceput ca vreau sa te tachinez. Nu iti spun, insa, motivul (desi ai fi putut sa il banuiesti lesne).
Acum m-am lamurit. Te-ai comportat, din pacate, exact asa cum m-am asteptat. Si eu care visam lucruri noi despre tine...
Numai bine iti doresc!

Ce tachinare, ce motiv? E doar calvarul tau, sa nu-ti stirbesti orgoliul, din aceasta cauza tot cauti explicatii. E a treia oara cand o intorci. Ai vazut, dupa un timp, ca nu e vorba de greseli gramaticale (bineinteles, fara sa recunosti ca te-ai inselat) si ai inceput sa spui de greselile de tastare. Vazand ca nu prea e bine primita explicatia si e cam fara sens sa faci atata agitatie si batjocura pentru o litera lipsa, te-ai chinuit sa gasesti explicatia cu motive ascunse si binele din perspectiva. Pe mine doar ma faci sa rad, ca de fiecare data. Mai ales ca spui tu ca doreai sa ma ajuti sa ma schimb, probabil sa devin ca tine. Nu stiu daca ai inteles, eu am o parere extrem de proasta despre tine. Probabil tu, imbatat de mandrie, crezi ca toti te privesc cu admiratie si sunt fericiti cateva zile dupa ce le adresezi un mesaj. repet, o parere proasta, pe toate planurile. Si cred ca mergi din rau in mai rau. In primul rand, aproape 90% din mesajele tale contin lucruri eronate sau sunt doar filozofii fara fond si fara sa spuna ceva (doar pentru epatare). In unele mesaje sunt lucruri chiar incredibil de gresite. In al doilea rand, spui cum s-ar putea vedea ca devii un om bun. E suficient sa devii un om normal, la fel ca majoritatea oamenilor (in privinta buntatatii). Doar cu cateva zile in urma am raportat un mesaj in care spuneai ca iei la suturi o femeie. Probabil dupe ce ai fost atentionat de admin ai incercat sa o schimbi. Desi chiar tu ai povestit ca ai facut asta si ca victimele au o parte de vina. Doar anul asta am raportat vreo zece mesaje in care atacai pe cineva sau il jigneai. Nu stiu, parca la tine e o sfortare ca sa fii bun, ceva artificial.
Lucrarea binelui te face mai bun, lucrarea raului te face mai rau, asta e solutia. Si, in primul rand, lupta cu mandria, adica sa nu-i mai vezi pe altii prosti si inferiori tie (cum spuneai ca ii vezi pe multi). Succes!

catalin2 21.10.2016 21:23:04

Citat:

În prealabil postat de GMihai (Post 633108)
Cataline, Cataline....
Nu vezi ca citasem mesajul tau, tocmai ala in care te laudai ca nu faci greseli, si ca "tot impul" era una dintre cele doua, doua, nu doar una.... greseli din mesajul tau.... Cealalta greseala este "adunci".
Esti culmea ridicolului....

1. Ti-am atras atentia si data trecuta, discutia era despre greseli gramaticale. Ori nu ai citit cu atentie, ori nu intelegi ce sunt alea si care e diferenta. Inseamna ca tu arati cu degetul, cand chiar tu ai probleme in acest sens.
2. Ai citit ce am scris in continuarea P.S.-ului, nedandu-mi seama ca m-ai citat pe mine? "Ar fi o pierdere de timp si o lipsa de caracter sa inceapa cineva sa faca o tragedie din asta si sa scrie zeci de mesaje ca ai uitat o litera (mai mult, sa-ti spuna ca nu stii sa scrii romaneste). Ma tem ca si tu esti unul dintre cei ce ar fi facut asta, daca ar fi uitat altcineva "t"-ul."
Pare amuzant, fara sa imi dau seama tu chiar asta faceai, te legai de o litera lipsa.

Romowe 23.10.2016 21:39:17

Cătălin e un adept al "liniei dure" în ortodoxie, dar ca om și creștin e de departe superior oricărui pilangiu de poet agresiv, batjocoritor si tot așa.

Copacel 23.10.2016 21:44:07

Citat:

În prealabil postat de Romowe (Post 633409)
Cătălin e un adept al "liniei dure" în ortodoxie, dar ca om și creștin e de departe superior oricărui pilangiu de poet agresiv, batjocoritor și cam sociopățel, așa.

ortodox hard-core ?:21:

Ora este GMT +3. Ora este acum 03:12:52.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.