![]() |
mariamargareta
A afirma că pucioșii fac [COLOR=darkgreen]un concubinaj cu Dumnezeu[/COLOR] este o mostră de iresponsabilitate ludică în folosirea cuvintelor.[COLOR=red](Oare "con-cub-in-a-j", nu este un Cuvant potrivit de a axprima starea dreptei credintze intru Hristos, daca ne gandim la cubul facut de Solomon marele rege in Templu?)[/COLOR] Acesta e un Forum serios, nu o arenă de circ în care oricine poate face gargară de cuvinte [COLOR=red](ia uite cine vorbeshte de gargara... o shashaita plina de batjocurire distractiva asha ca pentru efecte gazetareshti de a scoate in evidentza cate ceva, poi exagerand in minciuna shi batjocurire nu faci decat sa raneshti Adeavarul)[/COLOR], după care le scuipă ca să nu le înghită și să nu se înece cu ele. O mai mare seriozitate n-ar strica, mai ales la unii gargariști de profesie, care se mai fac și (din plictiseală, probabil) avocați neplătiți ai diavolului [COLOR=red](aici in mod sigur te referi la tine, ca eu nu advocatzesc ci spun ce am citit, ce cred shi ce shtiu, imi spun parerea daca intereseaza pe cineva, deci degeaba tot striga criminalul shi hotzul: "prindetzi hotzii" ca nu va deveni astfel mai vrednic ci va incerca sa-shi ascunda adevarata fatza shi faptele sale lipsite de dreptate shi dragoste, avand impresia ca se poate fofila la a nu mai da socoteala de faptele sale, poi shi cu hotzii shi criminalii shi pacatoshii Hristos i-a tratat ca pe oameni buni straduindu-se ca pe niciunul c are vine la El, care ii este dat de Tatal, sa-i mantuiasca shi sa nu-i piarda.)[/COLOR] [COLOR=seagreen][COLOR=black]A afirma că [COLOR=seagreen]"...șf[/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=seagreen]ânta Cetate a Noului Ierusalim este Romania cea Aleasă..."[/COLOR][COLOR=seagreen][COLOR=black] este unul dintre exemplele de gogomănii puciovsoviene [COLOR=red](nu este nici o gogomanie, Noul Ierusalim este Romania sau tzara stralucirilor Domnului Hristos, tzara Mantuirii, dar bine spui gogomanii, caci acolo se vor duce totzi suindu-se pe gog shi magog ca sa se stranga la armaghedon shi sa lupte cu Domnul dar Domnul ii va birui caci este scris, deci nu-mi fac probleme pentru altzii ci pentru mine ca sa biruie Hristos pe creshtin-ortodoxul sectant shi eretic interior din mine insumi ca de mine voi da socoteala in primul rand nu numai de altzii ori de gLume, caci ce sens are sa cashtigi lumea toata daca pe tine te pierzi sau sufletul itzi ajunge in ghena, shi ce potzi da omule in schimbul sufletului tau? caci sangel fratelui tau Domnul il va cere shi din mana ta...).[/COLOR] Cetatea Noului Ierussalim, șfântă sau nu, este doar grădina de la Glodeni-Pucioassa, cu toate acreturile de pe ea, este "mănăstirea " mixtă cea aleasă de pucioși ca să fie Buricul Lumii, de unde se varsă în valuri Noua Evanghelie Șfântă de la Pucioassa. Aferim! [/COLOR][/COLOR][COLOR=red](potzi shashai cat vrei, dar nu mai spune atunci de mine ca eu scuip)[/COLOR] În fine, Vsovi, îți atrag atenția că dacă "te citez" înseamnă că redau doar un segment mai semnificativ din scrierile tale gâlgâite, pline de inepții și cuvinte stâlcite și contorsionate, adesea încărcate de conotații obscene, de parcă le-ai trecut în prealabil prin patul lui Procust[COLOR=red] (daca nu potzi veni cu argumente, atunci ceainicule ceainicule tot le scorniceshti? ori nascoceshti...)[/COLOR]. Deci nu trebuie nicidecum să-ți reproduc prin copiere întreaga scriere. [COLOR=red](dar nici sa lashi sa se intzeleaga o aberatzie ca sa potzi denigra mai bine in scop de a scoate in evidentza rastalmacirile dumitale gazetareshti pline de curiozitatzi ale barfelor mondene)[/COLOR] Dacă în scrierea ta ai spus o prostie și peste 3-4 pagini te-ai corectat (dar nu din convingere, ci din obiceiul de a te contrazice singur [COLOR=red](asta e obiceiul tau, caci dumneata ai obiceiul asta de a nu lua in considerare ce ai zis ieri ca maine contrazici pe dos doar ca sa-tzi implineshti scopul, caci scopul dumitale ar parea ca este scuzat de mijloacele dumitale lipsite de memoria propriilor afirmatzii, deci se vede clar ca eshti plina de scopuri patimashe ca altfel n-ai shashai mereu de parca ai avea intzelepciune ca sherpii, poi dumneata n-ai nici intzelepciune ca sherpii caci nu pricepi ce este scris shi nici bunatate ca porumbeii caci loveshti mereu cu rautate in floricele pucioase ale Domnului shi te iei de mine din lipsa de argumente, poi despre mine este subiectul discutziei? dar dumneata mereu ma atragi intr-o cearta ca astfel sa devin shi eu un injurash, un injurash al celui rau),[/COLOR] asta nu înseamnă că trebuie să-ți citez toate cele 3-4 pagini, ca să prind în citat și contrazicerea gogomăniei inițiale [COLOR=red](nu ma contrazic deloc, eventual doar pentru ca nu am reushit sa citesc tot, te-am crezut pe tine ca e asha cum afirmi dumneata fiindca te dai ca ai fi citit, shi apoi sa-mi dau seama ca ai priceput iarashi anapoda din aceiashi patimasha invartoshare, dar nu ma contrazic deloc, iar cand revin atunci afirm cu tarie ca ce am zis pana atunci a fost o greshala referitor la un subiect sau la o afirmatzie, dar nu e cazul fiindca nu ma contrazic absolut deloc, dar iarashi faci doar afirmatzii neacoperite ca discreditand interlocutorul sa aiba altzii impresia ca ai avea dumneata dreptate, astea sunt tactici KGB-iste sau SS-iste sau securisto-comuniste, asha ca nu ma sperii de minciunile aste ci ma sperii mai mult de minciunile din mine care le iau drept adevaruri din suficientza shi ingafare, dar nu eshti dumneata de vina pentru greshelile shi pacatele mele)[/COLOR]. Iar dacă îți evidențiez unele "perle", asta nu înseamnă că te denigrez. Sunt "perlele" tale și pe tine te împodobesc, nu pe mine, care doar le-am evidențiat mai bine, ca să ți le vadă toți.(nu draga ci intzelegand pe dos, shi scotzand in evidentza cu rautacioshenie altceva din context shi punand pe seama mea ceea ce ai vrut dumneata cu dinadins sa pricepi shi sa se priceapa nu ai scos in evidentza decat podoabele tale cu care itzi sulimenizezi "vrednicia" dumitale proprie... caci aratandu-te vrednica te pui langa antihrist caci acela se va arta... se va arata bun shi bland la inceput... deci se va arata vrednic... dar eu am incercat mereu sa te fac sa pricepi ca trebuie sa ai grija de tine ca din patimashia asta s-ar putea diavolul sa ne cada pe amandoi mocirlindu-ne reciproc, lucru care n-ash vrea sa fim asha de fraieri, asha ca te iert pentru inca o judecata a mea shi inca o etichetare spre batjocura, te iert pentru mine, ca sa fiu shi eu iertat de Dumnezeu, "iertatzi aproapele pentru voi shi iubitzi-l pentru el") |
am uitat sa colorez ce am scris eu:
MM: ... Iar dacă îți evidențiez unele "perle", asta nu înseamnă că te denigrez. Sunt "perlele" tale și pe tine te împodobesc, nu pe mine, care doar le-am evidențiat mai bine, ca să ți le vadă toți.[COLOR=red](nu draga ci intzelegand pe dos, shi scotzand in evidentza cu rautacioshenie altceva din context shi punand pe seama mea ceea ce ai vrut dumneata cu dinadins sa pricepi shi sa se priceapa nu ai scos in evidentza decat podoabele tale cu care itzi sulimenizezi "vrednicia" dumitale proprie... caci aratandu-te vrednica te pui langa antihrist caci acela se va arta... se va arata bun shi bland la inceput... deci se va arata vrednic... dar eu am incercat mereu sa te fac sa pricepi ca trebuie sa ai grija de tine ca din patimashia asta s-ar putea diavolul sa ne cada pe amandoi mocirlindu-ne reciproc, lucru care n-ash vrea sa fim asha de fraieri, asha ca te iert pentru inca o judecata a mea shi inca o etichetare spre batjocura, te iert pentru mine, ca sa fiu shi eu iertat de Dumnezeu, "iertatzi aproapele pentru voi shi iubitzi-l pentru el)[/COLOR] [COLOR=#ff0000][/COLOR] [COLOR=#ff0000]cu roshu vsovi[/COLOR] [COLOR=red] [/COLOR] |
Citat:
|
vsovi:[COLOR=red] [/COLOR]
[COLOR=red]...[/COLOR] [COLOR=red][/COLOR] [COLOR=red]poi shi cu hotzii shi criminalii shi pacatoshii Hristos i-a tratat ca pe oameni buni straduindu-se ca pe totzi care vin la El, care ii este dat de Tatal, sa-i mantuiasca shi sa nu-i piarda.[/COLOR] [COLOR=#ff0000][/COLOR] [COLOR=#ff0000]...[/COLOR] scuze pentru greshala gramaticala ca s-ar putea intzelege de rauvoitori pe dos ori ca ma contrazic shi atunci a trebuit sa corectez ca sa-i arat la MM ca nu ma contrazic ci nefiind infailibil greshesc nu numai gramatical...ca de multe ori... shi trebuie sa afirm corectand cum am vrut defapt sa fi scris dar n-a ieshit, iar pentru cei ce shi-ar fi dat seama nu era nevoie sa mai corectez... ca sa nu le jignesc ochiul lor cel drept... caci daca ochiul tau cel drept devine intuneric atunci cu atat mai mult intunericului care este in tine, caci ochiul tau este lumina ta... iar alifia pentru ochi o da Hristos... Cuvantul lui Dumnezeu. deci scoate mai inainte barna din ochiul tau shi atunci vei vedea deslushit ca sa scotzi paiul din ochiul aproapelui tau... mai pacatos shi mai mic... |
Citat din Vsovi:
[COLOR=seagreen][COLOR=black][COLOR=red]...nu este nici o gogomanie, [...], dar bine spui gogomanii, [/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=red] [...][/COLOR][COLOR=red]nu ma contrazic deloc,....[/COLOR] |
Completare:
[COLOR=Red]...shi atunci a trebuit sa corectez ca sa-i arat la MM ca nu ma contrazic... [/COLOR] |
creshtin-ortodoxul sectant shi eretic
[COLOR=seagreen][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=Black]Dă socoteală, Vsovi! Dă socoteală, dacă așa ai promis:[/COLOR]
...deci nu-mi fac probleme pentru altzii ci pentru mine ca sa biruie Hristos pe creshtin-ortodoxul sectant shi eretic interior din mine insumi ca de mine voi da socoteala in primul rand [COLOR=Black]Scoate-o la iveală și dă-o![/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR] |
Citat:
deci nu este in Acela nici contrazicere shi nici minciuna shi nici un fel de ura ori rautate fatza de cei ce s-au pocait shi s-au intors shi nu mai prapadesc Pamantul shi vor fi cu El totzi aceia ce shi-au curatzit hainele in sangele Mielului Junghiat, shi vor fi fericitzi in veacul veshnic ce va sa fie, fericitzi pentru ca moartea shi iadul au trecut pentru totzi aceshtia... shi nu mai are putere asupra lor... shi chiar daca ar fi murit acestia mici ai Mei vor fi vii" (scuzatzi citatul din sf Pavel si Apocalipsa cam intortocheat ca precis din prea mult zel frumos mi s-or fi strecurat shi minciunele care se vor dovedi rele, deci iertatzi, iertatzi, iertatzi, pentru voi inshiva shi iubitzi pentru Dumnezeu shi pentru aproape, iubitzi pentru ei) |
Citat:
deci nu e clar ce zace in sufletul omului ca un tank ce candva i se va lega de gat shi-l va trage in adanc shi-l va tzine fiara asta inlantzuit pe fundul marii? asha ca ce ai vrea dumneata sa socoteshti care n-ai invatzat nici atat: Dumnezeu este bun, shi El este Viatza shi fericirea omului, iar satana shi proorocul mincinos shi totzi mincinoshii vicleni shi ascunshi shi patimashi shi pacatoshi sunt rai oricata slava de la gLume shi-ar strange. |
De acum, cutreMurele pot fi prevenite
[COLOR=purple]111. De acum, cutremurele vor putea fi prevenite[/COLOR]
Într-o dispută apărută pe Forumul Creștin Ortodox pe tema iminenței Marelui Cutremur care va șchimba fața lumii, un simpatizant al Pucioșilor pe nume Vsovi declara deunăzi următoarele: [COLOR=red]Citat:[/COLOR] [COLOR=blue]În prealabil postat de mariamargareta[/COLOR] [COLOR=purple]110. Încă n-am scăpat de Marele Cutremur[/COLOR] [...] [COLOR=red]poi nu tzi-am aratat ca s-a strecurat o eroare in interpretare? in text? Caci este scris de la CLD shi preasfanta fecioara Maria ca e vorba de luna florilor, adica de luna Mai, deci cele trei zile de post eu intzeleg ca sunt imediat dupa sarbatoarea de Inaltzare, deci 29, 30, 31 Mai iar cutremurul poate ca va fi de 1 Iunie... sau candva in luna iunie shi poate ca va fi mai putzin distrugator sau va lipsi in functzie de rugaciunea, postul shi credintza din inimile credincioshilor... ca deja au fost nishte mici cutremure.... de 4 -5 pe scara Richter parca luna trecuta deci e posibil ca rautatzile noastre shi minciunile shi panecumenismul Misa, CIE shi CMB ori nesimtzirea shi ura politicienilor cu privire la istorie corecta shi adevar sa atraga asupra noastra daca nu ne pocaim la vreme razbunarea lui Dumnezeu, durerea, raul, caci este scris: "a Mea este razbunarea" .[/COLOR] Trebuie să precizăm pentru cei mai puțin familiarizați cu abrevierile că enigmaticul cuvânt [COLOR=red]CLD[/COLOR] nu este altceva decât prescurtarea de la “[COLOR=red]C[/COLOR]uvântul [COLOR=red]L[/COLOR]ui [COLOR=red]D[/COLOR]umnezeu de la Pucioasa”, deci să nu se îngrijoreze, plutim tot în apele noastre. De la bun început Vsovi amestecă intenționat două “fire” pe care vin proorociile moderne: cel de la Pucioasa, care vine de la “[COLOR=red]Domnul[/COLOR]” prin Mihaela pucioasa, și cel de la Cluj, care vine de la “[COLOR=red]preasfanta fecioara Maria[/COLOR]” prin Ioana dogărița. Pucioșii și dogarii se pare că și-au dat mână de la mână ca să-i bage-n sperieți pe rumâni că vine cataclismul planetar peste ei și-i bagă de vii în morminte. Apoi, Proorocul Vsovi își permite să-i corecteze pe Proorocii Pucioși: Marele Cutremur va veni precis pe 1 iunie, dacă n-a venit nici pe 31 aprilie, așa cum s-a prezis de unii, nici pe 1 mai, așa cum sperau alții. Și dacă nu va fi pe 1 iunie, atunci precis în cursul lunii iunie tot va veni, dacă nu cumva se va amâna iarăși, prin rugăciunile și posturile combinate dintre pucioși și dogari. Rezultă că viitorul omenirii atârnă ca de un fir de ață de râvna neostoită a pucioșilor și dogarilor de a asculta de liderii lor care, pe vreme de criză, se pare că au găsit o soluție foarte eficientă de a hrăni cât mai multe guri: post negru și nopți albe de rugăciune pentru toți supușii lor. Vsovi ne dă în final și o mică speranță: “[COLOR=red]…[/COLOR][COLOR=red]va fi mai putzin distrugator sau va lipsi in functzie de…[/COLOR]”. Ei, așa mai merge, noroc cu [COLOR=red]functzia[/COLOR] asta că vine la timp. Și cum “funcția creează organul”, parcă ne vine inima la loc. Totuși să nu ne facem iluzii, pentru că tot n-am scăpat de tot. Dușmanii noștri rămân “[COLOR=red]Misa, CIE shi CMB[/COLOR]”, dar și “[COLOR=red]nesimtzirea shi ura politicienilor cu privire la istorie corecta shi adevar[/COLOR]”. Mai pe înțelesul celor care nu prea se descurcă cu abrevierile: Gregorian Bivolaru cu a lui Mișcare de Integrare Spirituală în Absolut, Centrul de Informare Europa și Consiliul Mondial al Bisericilor sunt cele care îi strică somnul lui Vsovi și-l bagă în boala spărieturii. Și politicienii, bineînțeles, care urăsc istoria trecută, prezentă și viitoare. În sfârșit, se prefigurează o metodă infailibilă prin care de acum vom putea preveni toate cutremurele. E suficient să cuantizăm gradul de implicare a creștinilor de pretutindeni în post și rugăciune, care să-L îmblânzească pe Dumnezeul cel răzbunător al Pucioșilor, și îndată vom găsi răspunsul: Dumnezeul Pucioșilor fie va amâna cutremurul sine die , fie îl va grăbi – după caz, ca răspuns la râvna sau nerâvna acestora. Și atunci, vom ști. [COLOR=purple]…………………………………………………………………[/COLOR] [COLOR=purple]Estera [/COLOR] [COLOR=purple]5 mai 2009[/COLOR] [COLOR=purple] (la 4 zile după Marele Cutremur Global Care N-a Mai Avut Loc)[/COLOR] [COLOR=purple]…………………………………………………………………[/COLOR] Proorocul Vsovi îi corectează pe Proorocii Pucioși: |
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:59:42. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.