Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Ce avem în comun? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7643)

vidoveczandrei 29.06.2010 12:46:07

uite o maturisire a unui sfant:Dasius, martirul a refuzat categoric rolul de rege al Saturnaliilor, marturisind credinta in Sfanta Treime si preferand sa aleaga liber jertfa pentru imparatul sau ceresc

vidoveczandrei 29.06.2010 12:51:41

inca unul:"Emilian a marturisit insistent ca numele sau desavarsit este cel de crestin si ca Dumnezeu si sufletul sau i-au poruncit sa calce in picioare idoli neinsufletiti si jertfele necurate ale paganilor.

Doriana 29.06.2010 12:54:44

Citat:

În prealabil postat de vidoveczandrei (Post 264438)
uite o maturisire a unui sfant:Dasius, martirul a refuzat categoric rolul de rege al Saturnaliilor, marturisind credinta in Sfanta Treime si preferand sa aleaga liber jertfa pentru imparatul sau ceresc

Bravo lui! Sa faci si tu la fel. Dar sa speram ca nu vei avea ocazia sa te confrunti cu moartea...

vidoveczandrei 29.06.2010 13:01:08

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 264442)
Bravo lui! Sa faci si tu la fel. Dar sa speram ca nu vei avea ocazia sa te confrunti cu moartea...

nu sunt vrednic inca sa mor ca trebuie sa ma spovedesc tot timpul ca sunt plin de pacat si sa mai si postesc si in rugaciuni,dar daca cineva vrea sa faca cere sami schimb religia mai bine as muri in credinta ortodoxa.Nu tu sau Zorobabel,nu credeti ca vorbesc despre voi.

Doriana 29.06.2010 13:05:16

Citat:

În prealabil postat de vidoveczandrei (Post 264443)
nu sunt vrednic inca sa mor ca trebuie sa ma spovedesc tot timpul ca sunt plin de pacat

Tu crezi ca cel care vrea sa te omoare te intreaba daca te-ai spovedit? Ce te faci daca te ia pe nepregatite si nu te-ai spovedit de mult? Te lepezi ca sa iti dea timp sa te spovedesti?

vidoveczandrei 29.06.2010 13:09:43

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 264442)

am facut sa vedeti marturisirile lor ca nu ii credeti.Eu ii cred pe acesti Sfinti Marturisitori au primit cununa muceniciei si sunt impreuna cu Domnul Iisus si cu Maica Domnului,ce frumos sa vezi acest lucru,nu?dar nu suntem vrednici fiindca suntem inca pe pamant,dar cand citesti un sfant si care e in cer fiecare despre simti ca esti aproape de lumea Sfanta a Sfintei Treimi un singur Dumnezeu dar intreit in trei persoane:Tatal ,Fiu, Duhul Sfant,ce bucurie mare.

vidoveczandrei 29.06.2010 13:22:10

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 264445)
Tu crezi ca cel care vrea sa te omoare te intreaba daca te-ai spovedit? Ce te faci daca te ia pe nepregatite si nu te-ai spovedit de mult? Te lepezi ca sa iti dea timp sa te spovedesti?

da il rog pe cineva sa ma duca la un duhovnic,de exemplu Pilda Samariteanul cel milostiv,ca poate sa aiba mila si ii spun:"Du-ma la o Biserica de aproapa ca vreau sa ma spovedesc si sa ma impartaseaca ca nu vreau sa mor cu pacate si zic nu ma du la spital(daca sunt destul de grav de ranit,daca nu ma duce la spital),si ii zic omului fii binecuvantat.",daca omul nu ma ajuta atunci nu e nici o problema,dar nu e nimeni care sa fie nepasatori fata de un om ranit si atunci miam indeplinit misiunea.

O marturisire care era in cartea mea "Sa ne cunoastem credinta"- de diacon Gheorghe Babut spunea ca un evreu suferea de cancer si ca era aproape sa moare,dar ajugand la mormantul Domnului Iisus s-a vindecat,ceilalti ziceau ca nu ajunge,dar el avea o credinta uriasa in Iisus ca El il va vindeca.

Asa si cu crima daca nadajduiesti in Domnul poti sa ajungi la o biserica sati marturisesti pacatele Domnul iti poate da un anumit timp si sa iei Trupul si Sangele Domnului(Taina Impartasaniei)nu mai probleme si pun mana pe piept sub forma de Cruce ca sunt un crestin.Dar ma duc pe pilda"Samariteaul cel milostiv",dar si de marturisirea acestui evreu.

vidoveczandrei 29.06.2010 13:24:14

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 264445)

cu credinta si ajutor de la Dumnezeu sa ma ajute sami aduc aminte de pacatele mele,nu lasa pe un om sa moare,Domnul nu vrea moartea pacatosului,ci vrea sa se intoarca atat.

Doriana 29.06.2010 13:26:51

N-am inteles bine...te lepezi si dupa aceea te spovedesti si te-ai spalat pe maini? Nu te-ar durea sufletul sa te lepezi de Hristos?

vidoveczandrei 29.06.2010 13:31:50

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 264460)
N-am inteles bine...te lepezi si dupa aceea te spovedesti si te-ai spalat pe maini? Nu te-ar durea sufletul sa te lepezi de Hristos?

nu ma lepad de Iisus...

Ora este GMT +3. Ora este acum 05:45:37.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.