![]() |
Citat:
|
Citat:
2. sentinta venita de la un ...nimeni. :24: |
Citat:
Cand primesti raspuns de la par. Pruteanu, sa-mi scrii ca iti raspund. Pana atunci, din punctul meu de vedere esti o alta decebalista. Adica nu ma obosesc sa citesti ce scrii si daca citesc, din greseala, nu ma obosesc sa raspund. Desi daca reusesti sa frizezi prea grav ridicolul, s-ar putea sa mai raspund din cand in cand. Dar daca totusi nu raspund, sa nu crezi ca n-ai reusit (chestia cu ridicolul). |
Citat:
|
Citat:
Daca poti cita cuvant cu cuvant.. Citat:
Nici vorba de a contesta principiul vaccinarii cum o fac antivaccinistii. Citat:
Controversata maica Fotini, implicata pana peste cap in alta miscare "ortodoxa" cea cu cipusoarele. Exista vreo inregistrare video/audio a interviului? Nu ca ar fi foarte de folos dar am putea vedea daca sunt exact cuvintele par. Iustin sau au mai fost "ajustate" pe ici pe colo. Nu mult, doar prin punctele esentiale. In orice caz, pute a manipulare de la o posta si asta se poate vedea chiar de la primul rand: Citat:
Care "vaccinuri criminale"? Controversatele (pe buna dreptate sub anumite aspecte) vaccinuri impotriva HPV si gripei porcine? Sau toate vaccinurile in general? Ei bine, aici fiecare poate crede ce ii place si intentionat se pare s-au facut lucrurile ca atare. Citat:
|
Citat:
Citat:
Intrebari retoricice. Nu te obosi sa raspunzi. |
Citat:
|
Citat:
Se pare ca faci pe nestiutorul dar un calugar , fie si protosinghel, nu face nimic fara binecuvantare. Totul este sub ascultare sa stii. In manastire nu merge ca aici pe forum cand facem doar ce ne place si ce vrem. |
Citat:
|
Citat:
Ia uite ce citesc eu aici Alin: http://www.crestinortodox.ro/sarbato...ian-67838.html "Manastirea Sfantul Ioan Casian s-a ridicat in anul 2001, prin stradania parintelui ei staret, Iustin Petre. Parintele staret are planuri mari - vede pe Dealul Casienilor un ansamblu monahal, cu biblioteca si muzeu, cu ziduri inalte, castel de apa si corpuri de cladire pentru pelerini. Bag de seama Alin ca ai adunat ceva suparari zilele astea, hai cearta pe cine vrei sa certi, si gata. Negura sa se destrame si pacea sa vina. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 16:39:17. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.