Miha-anca |
24.08.2010 00:09:38 |
Citat:
În prealabil postat de andreicozia
(Post 281045)
Anca , iar te faci ca nu stii ce cauta strainii. In primul rind DE ESTUL EUROPEI sunt atrasi ca magnetul si vin tot felul de obsedati sexuali care cauta sau copii ai strazii, sau pe alti gay ca si ei(cei care sunt) sau curve ieftine. Astia sunt bisnis-manii care de regula nu mai pleaca deoarece cu orecare precautiuni in RO se simt ca IN PARADIS. Fi fara grija ca stiu ce vorbesc! Am intilnit destui, daca nu pe avion, pe la mare/munte sau prin Bucuresti.
Oameni normali nu prea vin sa ramina(poate doar in vizita). Arata-mi si mie familii cu copii de straini, cu bunici si frati surori care se stabilesc ca tot omul.
Deci nici macar nu mai aminti de acesti single guys care se perinda prin toata tara si chipurile fac "afaceri" ca ni se face sila.
|
De acord cu tine, Andrei, dar eu nu la acestia m-am referit. In Brasov este o fabrica de ciocolata. La aceasta fabrica, cumparata intre timp de elvetieni a venit o inginera din Elvetia pentru un an de zile. Cand a vorbit la tv despre viata ei din Romania, trecusera 4 ani si nu avea de gand sa mai plece.
Am mai auzit si de altii: un neamt din partea de DRG, care s-a mutat in Ro pentru ca era tamplar si nu avea munca. Nu a asteptat sa fie angajat, ci si-a deschis firma si acum e mare patron.
Alti doi profesori de germana au venit in Romania in vizita; au gasit o cabana si si-au facut o pensiune in Carpati. Intrebati fiind de prieteni, daca nu vor sa se intoarca, au spus: "Si sa lasam paradisul acesta?!?"
Iata deci ca mai exista si oameni obisnuiti, care gasesc ca e frumoasa Romania si ca se merita sa traiesti acolo.
Sa stii ca nu ii judec nici pe "single guys", caci fete frumoase, elegante ca in Romania cam rar in lume.
Iarta-ma ca te intreb, dar pe tine cum de te-a dus gandul tocmai la gay?!?
|