![]() |
Marturii . . .
Icoana Maicii Domnului Izbavitoare de seceta :http://horaita.mmb.ro/icoana_Maicii_Domnului.html
|
Iti multumesc din suflet pentru aceasta "marturie".....mi-ai amintit cit de minunat m-am simtit in august 2010,cind din intimplare (pot spune)am ajuns la aceasta superba manastire despre care nici nu auzisem pina atunci.De cum am pasit pe aleea care duce la manastire ,mi-am zis in gandul meu"Doamne !!Am ajuns in Rai??"...iar cind am intrat in biserica si am vazut icoana Maicutei.....am simtit ca "plutesc ",de fericire...(nu pot exprima in cuvinte),este o traire aparte,pe care o simti acolo....Doamne Ajuta....pe cit mai multi oameni sa ajunga acolo si sa simta "Acoperamintul Maicii Domnului".....eu asa incerc sa exprim ce-am simtit......
|
Citat:
|
|
Cred ca ar trebui sa dezvoltam mai mult relatia dintre Maica Domnului si fiecare dintre noi ca o reltie iubitoare dintre mama si fiu/fiica. Mi-a placut mult exemplul dat de parintele Arsenie Papapcioc "o copila se ruga la Maica Domnului- Maica, te rog sa-mi fii Mama, iar Maica Domului i-a raspuns: te rog sa-mi fii fiica".
|
Citat:
|
Pr Sofian Boghiu
|
Din suflet , pentru suflet . . . !
1 atașament(e)
|
Citat:
|
din 'Staretul meu Iosif Isihastul'
Toți Sfinții au adus multe laude Maicii Domnului, dar eu nu am găsit o laudă mai frumoasă și mai dulce cu care să o chem în fiecare clipă decât aceasta: «Maica mea! Dulcea mea Măicuță!»…
De îndată ce noi o strigăm, ea aleargă imediat spre ajutor. Nu apuci să spui: «Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, ajută-mă!», că îndată, ca un fulger, străbate mintea și umple inima de luminare. Și atrage mintea spre rugăciune, iar inima spre dragoste. De multe ori petreci întreaga noapte în tânguiri și strigându-o în rugăciune, îi aduci laude ei și mai ales Celui pe Care îl ține în brațe” . |
Ora este GMT +3. Ora este acum 05:33:20. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.