![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
2) ar fi foarte util daca ai reusi sa te concentrezi suficient incat sa nu intelegi ca orice e posibil |
Citat:
Ateii confirma ca sunt credinciosi si ca ateismul e o religie :EI CRED intr-o TEORIE neconfirmata in laborator niciodata.Cred fara sa vada. Sunt mai tari decat Sf. Apostol Toma care n-a crezut pana nu si-a pus mana in coasta lui Iisus.Ateii insa cred ceva mult mai miraculos decat chiar o inviere:Din piatra ,in timp,apare ratiunea.Fireste ca e doar o credinta. |
Sau pe acelasi principiu:
- unii cred in teoria relativitatii fara sa vada corpuri miscandu-se cu 200000 km/s. - unii cred in mecanica cuantica fara sa vada atomii miscandu-se pe acolo. Ce fraieri. |
Citat:
1.Ai uitat sa mentionezi un lucru "neimportant " care arunca in aer comparatia evolutionismului cu fizica :PREDICTIBILITATEA. 2.Ai uitat sa mentionezi ca fizica e o stiinta exacta pe cand evolutionismul e o fabula veche de mii de ani (nu e a lu' Darwinu') 3.Ai uitat sa mentionezi ca desi fizica e stiinta exacta are probleme cu unele teorii si nici nu pretinde ca ar oferi prin teoriile sale adevaruri absolute. 4. Ai uitat sa mentionezi ca știința nu poate să se ocupe de toate întrebările posibile, așa că devine importantă selectarea lor(limitare intrinseca la adevar ,din cauza timpului limitat ,creierelor care investigheaza ,resurselor pentru investigatii.etc.) 5. Ai uitat sa mentionezi ca stiința nu face afirmații despre cum "este" de fapt natura; știința poate doar să facă concluzii despre observațiile noastre asupra naturii. 6.Ai uitat sa mentionezi ca fizica nu face observatii metafizice(ca evil-lutionismul) ci observa doar legile existente acum prin testabilitate . 7.Ai uitat... Tare multe lucruri uiti dar nu-i nimic,iti revii tu... http://www.freesmileys.org/smileys/s...aughing004.gif Eu zic sa nu-i jignesti pe Einstein si Heissenberg &Co.(nici ei nu sunt infailibili) si sa-i compari cu romancierul Darwin . |
Citat:
astazi fizica afirma cu tarie ... "exact" invers decat a zis acum 50 de ani dar sustinatorilor nu li se pare nimic in neregula ... stiinta are intotdeauna dreptate ... chiar si atunci cand se contrazice singura |
salut,ai2
Citat:
|
salut,ai2
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:31:03. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.