Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Sfintele Pasti - Invierea Domnului (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5070)
-   -   Pasti cu bucurie (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=12716)

cristiboss56 26.04.2011 14:59:12

Citat:

În prealabil postat de IOLANDA (Post 356499)
HRISTOS A INVIAT!!!!!!!!.......ADEVARAT A INVIAT!!!!!!!!!......si viata vesnica ne-a dat. Tuturor le doresc :sarbatori luminate cu binecuvantarea Duhului Sfant.Invierea Mantuitorului nostru Iisus Hristos sa ne daruiasca inca odata : speranta si nedejdea in mantuirea sufletelor noastre.

Așa să ne ajute Dumnezeu , și o țâră mai multă iertare !

Crestin_Simona 27.04.2011 12:24:17

,,Cred in prieteni, in vindecarea adusa de lacrimi, in rasete si povestile impartasite si in legaturile formate din incredere si adevar...
Cred in puterea mainii ce o strange pe alta in clipe de durere si in miracolul zambetelor si imbratisarilor spontane...
Cred intr-o prietenie ca a noastra..."
HRISTOS A INVIAT!

cristiboss56 27.04.2011 12:53:54

Citat:

În prealabil postat de Crestin_Simona (Post 356703)
,,Cred in prieteni, in vindecarea adusa de lacrimi, in rasete si povestile impartasite si in legaturile formate din incredere si adevar...
Cred in puterea mainii ce o strange pe alta in clipe de durere si in miracolul zambetelor si imbratisarilor spontane...
Cred intr-o prietenie ca a noastra..."
HRISTOS A INVIAT!

ADEVĂRAT A ÎNVIAT ! + Mă bucur să te revăd, Simona !

Crestin_Simona 27.04.2011 13:53:25

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 356708)
ADEVĂRAT A ÎNVIAT ! + Mă bucur să te revăd, Simona !

Si eu ma bucur tare mult, Cristi!

Melissa 27.04.2011 13:56:20

Citat:

În prealabil postat de Crestin_Simona (Post 356703)
,
HRISTOS A INVIAT!

ADEVARAT A INVIAT!:53:

(foarte frumos sentimentul ce razbate din mesajul tau :6: )

Crestin_Simona 27.04.2011 17:00:45

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 356733)
ADEVARAT A INVIAT!:53:

(foarte frumos sentimentul ce razbate din mesajul tau :6: )

Multumesc si te pup :6:

Paduraru 27.04.2011 18:14:35

pentru toți

Adevărat a înviat!
Fie ca Lumina Sfintei Învieri să vă lumineze sufletul mereu!!!
Doamne ajută!

vintage 28.04.2011 10:19:07

Bucurie Sfanta tuturor!

Marti, dupa Sfanta Liturghie, preotul nostru a tinut o scurta predica foarte frumoasa. Si m-am gandit ca in cateva cuvinte sa spun si eu mai departe, sa impartasesc din bucuria pe care am avut-o la ascultarea ei.
Despre bucurie ne-a vorbit preotul si spunea ca bucuria poate fi impartira in 3 categorii :
- bucuria pacatului care este o bucurie ascutita, patrunzatoare, ametitoare. Este bucuria narcomanului cand primeste drogurile, a alcoolicului cand isi vede sticla cu alcool, a desfanatilor cand sunt invitati la desfrau. Dar dureaza putin si urmarea este doar tristete, amaraciune, durere si moarte. ( sa nu fie la noi !)
- Bucuria fireasca este bucuria ce o traiesc parinii la reusitele copiilor lor, fii la starea de multumire a parintilor, sotii in linistea familiei si dece nu, bucuria noastra de pe forum cand ne intalnim in dragoste duhovniceasca (asta am pus-o de la mine)
Dar asta dureaza doar cat suntem pe pamant si s-o avem cu totii !
- Bucuria Sfanta este cea mai de dorit. Si este gustata doar alaturi de Domnul Dumnezeu nostru intru Imparatia Lui. Este bucuria din cuvintele Sf. Ioan Gura de Aur spuse in ziua Invierii : « De este cineva binecredincios și iubitor de Dumnezeu, să se bucure de acest Praznic frumos și luminat. De este cineva slugă înțeleaptă, să intre, bucurându-se, în bucuria Domnului său……. »
Bucuria sfanta este invitatia lui Dumnezeu la Praznicul Invierii !

Sa ne bucuram deci cu totii de Bucuria Sfanta inca de pe acum de pe pamant !
Amin

catalin2 28.04.2011 10:52:17

Vintage, vad ca suntem din acelasi oras, probabil cunoastem aceeasi preoti. Eu am mai auzit un preot spunand asta cu alte cuvinte. Fain!

vintage 28.04.2011 10:58:56

Citat:

În prealabil postat de catalin2 (Post 356900)
Vintage, vad ca suntem din acelasi oras, probabil cunoastem aceeasi preoti. Eu am mai auzit un preot spunand asta cu alte cuvinte. Fain!

Se poate si ma bucur bucurie fireasca sa te intalnesc aici pe forum!

Ora este GMT +3. Ora este acum 16:05:30.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.