Raoul |
20.12.2011 12:35:59 |
Citat:
În prealabil postat de AnnaKarenina90
(Post 416646)
Tu nu impodobesti bradul de Craciun? Nu primesti si nu oferi cadouri celor dragi?
|
Nu. Si cine sa-mi ofere cadouri? :22: Eu nu am avut parte de cadouri nici de ziua mea,nici de ziua numelui,nici de Mos Nicolae,nici de Mos Craciun,nu am avut nici majorat,nici banchet la sfarsitul liceului,nici excursii dupa clasa a 7-a si multe altele. Crezi ca ma va afecta cu ceva ca nu-mi fac brad de Craciun?
Citat:
(Post 416646)
Cand ai fost copil, aceste "prostii" si "tampenii" nu ti-au inseninat copilaria?
|
Ba da. Tocmai de aceea am zis ca pana la maxim 10-11 ani chestiile astea au o insemnatate,iar dupa aceea... sunt zero. Uita-te la tinerii din ziua de azi,le e gandul la cu totul altceva (bautura,sex,tigari,cluburi,discoteci,masini etc.). Daca maine ies sa agat o fata de 15 ani crezi ca mai e interesata de brazi,dulciuri si mai stiu eu ce? Sa fim REALISTI :11:
Citat:
(Post 416657)
Eu am un bradut in ghiveci. Tot anul imi sta in curtea din spate, iar de Craciun, cateva zile e impodobit. De ce? Pentru ca e o traditie de Craciun. Ne face sarbatorile mai frumoase.
|
Sincer si eu daca as sta la curte probabil as tine un brad intr-un ghiveci,sau cel putin l-as impodobi in curte (in cazul in care as vrea sa fac asta).
Citat:
(Post 416657)
Nu stiu legatura bradului cu Iisus Cristos. Dar daca imi spui legatura datei de 25 decembrie cu Iisus Cristos si unde anume e specificat in Biblie ca aceasta ar fi data in care s-a nascut, nu mai spun nimic.
|
Nu spune nimeni ca Hristos S-a nascut pe 25 decembrie,cum nu se spune nimic nici de data Invierii (aceasta variind de la an la an). Pur si simplu e ziua in care cinstim acest eveniment (nasterea Domnului),ne aducem aminte de ea. Trebuia sa fie una din cele 365 de peste an,nu? Deci legatura cu bradul tot n-o vad.
Nu zic,e frumos spiritul sarbatorilor,dar nu in conditiile economice actuale! Plus ca nici eu nu sunt deacord cu taierea atator brazi ca dupa 1-2 sapt. sa fie aruncati sau bagati pe foc!
|