Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   V-ati bucura daca as parasi forumul ? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15255)

apophis 27.07.2012 11:03:23

Citat:

În prealabil postat de RalucaG (Post 461416)
Apophis, cu parere de rau scriu si eu ca nu aduci nimic util forumului. Trolezi, esti rau intentionat, jignesti. Gasim prea destul astfel de atitudini in RL ca sa ne mai "bucuram" de ele si pe un forum de spiritualitate. You simply do not fit in this picture. Ontopic: eu m-as bucura daca ai parasi forumul asta.

Ia-ti si tu ochelari. Vezi ca pe undeva pe forum am fost facut betiv si nesimtit de un user. Altii imi spun mie asa dar eu jignesc nu?

Lasa engleza ca nu pari deloc interesanta.

kikyo_ea 27.07.2012 11:33:54

Oare ti.a spus asa degeaba? Cine oare vorbeste la "misto" si aprinde focul ca sa inceapa cearta? Cu siguranta l.ai scos din sarite de ti.a spus asa. Cand ai de gand sa inchei referendum-ul? Ca deja vad foarte multe voturi pentru ca tu sa parasesti acest forum...

apophis 27.07.2012 12:28:30

Citat:

În prealabil postat de kikyo_ea (Post 461465)
Oare ti.a spus asa degeaba? Cine oare vorbeste la "misto" si aprinde focul ca sa inceapa cearta? Cu siguranta l.ai scos din sarite de ti.a spus asa. Cand ai de gand sa inchei referendum-ul? Ca deja vad foarte multe voturi pentru ca tu sa parasesti acest forum...

Eu nu l-am jignit, daca faceam asta eram banat. El probabil are pile la boss.

Referendumul il inchei cand vor fi destule voturi, deocamdata sunt destule pentru.

AlinB 27.07.2012 12:49:21

Citat:

În prealabil postat de kikyo_ea (Post 461465)

Nu l-am facut betiv (dar daca asa i-a placut sa inteleaga, poate asta e realitatea) iar el a avut nesimtirea sa barfeasca pe alte forumuri utilizatorii de aici spunand ca sunt "fara creer".

Vezi cu 1-2 pagini mai in urma.

istina 27.07.2012 13:14:50

Citat:

În prealabil postat de ory (Post 461459)
Maaaama, esti varza la gramatica!
Stiu ce replica "se cuvine": "Dumnezeu n-are nevoie de o scriere corecta", eu insa cred ca aceste probleme tin de lene, lenea de a invata, iar lenea este un pacat stipulat in decalog. Vad ca la sfaturi te pricepi, dar n-ar fi rau sa faci cateva lectii de gramatica, toti gresim in acest sens, doar nu suntem toti filologi, tu insa ai nevoie de cateva ore suplimentare.
Te-am citit si pe "Umanitare"....

Va multumesc ,am sa iau in considerare acest sfat sa-l pun in aplicare.Deocamdata nu m-am lovit de probleme in ceea ce priveste scrisul gramatical ,las pe cei destepti in frunte si ma alatur celor codasi. Imi pare rau acum ca am facut totusi multa scoala si am ajuns unde sunt .Oare erau profesorii mei atat de orbi cand ma corectau ,in fine ,va apreciez.

ory 27.07.2012 13:29:49

Citat:

În prealabil postat de istina (Post 461492)
Va multumesc ,am sa iau in considerare acest sfat sa-l pun in aplicare.Deocamdata nu m-am lovit de probleme in ceea ce priveste scrisul gramatical ,las pe cei destepti in frunte si ma alatur celor codasi. Imi pare rau acum ca am facut totusi multa scoala si am ajuns unde sunt .Oare erau profesorii mei atat de orbi cand ma corectau ,in fine ,va apreciez.

Dumneavoastra ati scris aici? Ma indoiesc!

RalucaG 27.07.2012 15:31:13

Re:

Apophis, tu cauti galceava iar eu nu vreau sa ma cert cu tine.
Uite, inca o data (as dori sa fie ultima), la subiect, pe romaneste: m-as bucura foarte mult daca ai lasa forumul asta in pace. Nu mai scrie aici. Esti obositor, ataci oameni cu care nu ai nimic de impartit. Arata ca cel mai destept cedeaza si pleaca, scrie acolo unde poti fi apreciat. Pe alte forumuri de exemplu. Sau fa-ti un blog. Promit eu ca o sa citesc tot, mai incolo asa.
Sper ca nu e nevoie si de diacritice ca sa intelegi.

apophis 27.07.2012 15:46:38

Uite n-o sa-ti fac placerea asta, poti sa scrii cu ce vrei, nu ma intereseaza parerea ta.

DragosP 27.07.2012 15:49:36

Tu rugăm: nu pleca!

stefan florin 27.07.2012 16:06:43

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 461547)
Tu rugăm: nu pleca!

o replica foarte amuzanta!

Ora este GMT +3. Ora este acum 10:08:51.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.