Karkkainen |
12.01.2014 13:32:49 |
Citat:
În prealabil postat de tyckus1987
(Post 547420)
Nici nu credeam de la inceput ca pot gasi calea catre Dumnezeu pe forumuri
|
Așa este, pe forumuri oamenii din lume te pot ușor deruta. Nu uita că odată ce ai început să-L cauți pe Dumnezeu, satana va căuta să te tragă înapoi. El, diavolul, nu a avut nimic cu tine înainte să te gândești să te pocăiești. Însă de acum încolo lumea va vrea cu orice chip să te tragă de partea ei. Cel rău va lupta pentru sufletul tău prețios și va căuta să te tragă înapoi de pe Calea mântuirii.
Nu căuta acceptarea și binecuvântarea celor de pe forumuri. Când căutăm aceasta, Biblia ne învață într-un limbaj dur: "Suflete preacurvare! Nu știți că prietenia lumii este vrăjmășie cu Dumnezeu? Așa că cine vrea să fie prieten cu lumea se face vrăjmaș cu Dumnezeu." Iacov 4:4.
Trebuie să știi că, dacă îl vei căuta pe Domnul din toată inima și îl vei găsi, cei din jurul tău nu se vor bucura ci dimpotrivă te vor urî. Mântuitorul Hristos însuși a spus aceasta: "Dacă vă urăște lumea, știți că pe Mine M-a urât înaintea voastră. Dacă ați fi din lume, lumea ar iubi ce este al ei; dar, pentru că nu sunteți din lume și pentru că Eu v-am ales din mijlocul lumii, de aceea vă urăște lumea." Ioan 15:18,19
Însă Dumnezeu îți va da pacea și biruința Lui: "V-am spus aceste lucruri ca să aveți pace în Mine. În lume veți avea necazuri; dar îndrăzniți, Eu am biruit lumea.” Ioan 16:33. Mă rog pentru tine să poți birui încercările venite din partea lumii.
Pacea Domnului Isus să fie cu tine!
|