![]() |
Citat:
|
Citat:
Ca un inteles clar si limpede eu nu vad. In ceea ce priveste "purtat in locul numelui de botez" deja o dam in SF -uri. Cum ziceam, imaginatia poate fi foarte nociva. |
Citat:
|
Citat:
Sigur, cum spui tu! Tu si sti ce asteapta ei!!! |
Citat:
Omule, nenea obama nu pomeneste nimic de bere sau aiureli cu contributii!!! sau faci parte dintre aia care stiu mai bine engleza ca americanii?? http://www.youtube.com/watch?v=iMzl-4jDI3Q nu stiu de ce am atata rabdare cu tine!!....:( incercand sa-ti scot ochelarii de cal... tu macar ai deschis pagina cu razboiul contra Craciunului? ai citit comentul "timid" al lui obama referitor la semnificatia Craciunului? Cei care cred in fantome nu mai cred ca diavolul este real, asta e problema.... dar cei care nu-l vad pe diavol in detalii cat se poate de reale, ce problema or avea?!! |
Citat:
Uite, la asta nou, te invit sa raspunzi la intrebarea pusa in comentarii, daca esti asa bine informata. Daca nu, las-o balta cu comentariile suplimentare ca devii din ce in ce mai penibila: "Please quote the passage of the Affordable Health Care Act (Obamacare) that requires every American to be implanted with an RFID chip. You won't be able to because it's NOT IN THERE." "I've searched the affordable care act HIGH and Low and see nothing about a RFID chip or any kind of device inserted.... Can you point us exactly to where to find it? If it is indeed in there why wouldn't you quote it so that everyone can see? I dont understand the logic" Sau uite, una mai simpla, chiar si pe intelesul tau: "Quote it or go home" Citat:
Nu era vorba de Obama sau Craciun, ci despre cipuri. Obisnuiesti des sa aluneci rapid de la un subiect la altul, fara nici o legatura intre ele? Se numeste sindromul atentiei deficitare. Citat:
Cum nu facem parte din acelasi club SF, daca esti in stare sa vii cu lucruri concrete, avem ce discuta, altfel pe baza de fantezii youtubiene putem pierde secole.. |
Citat:
|
Citat:
|
Dar tu iei în considerare părerea părinților înduhovniciți despre cipuri? Sau nici ei nu sunt pe linia ta?
|
Citat:
chiar nu as vrea sa te cred unul din acei farisei care-si spun: Dumnezeule, iti multumesc ca nu sunt ca ceilalti oameni, rapitori, nedrepti, adulteri (...). Postesc de doua ori pe saptamana, dau zeciuiala din toate cate castig." (Luca 18, 11-12) si nici nu sunt atat de "penibil" ca "obsedatii" cipurilor.... Ce-i drept, fariseul era foarte bun in cele mari, insa ii scapa un mic detaliu, anume smerenia din lucrurile cele mici. dai semne de tulburare chiar refuzand sa afii despre ce e vorba!! tu ai scos practic din context referirea lu obama everyone has to chip in... ai luat doar termenul "to chip in" si ai dat copy/paste de pe dex in traducere libera.... cine sa se duca mai repede acasa? |
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:57:18. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.