Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Depresia-abordare religioasa (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=16575)

cristiboss56 24.08.2013 20:45:43

Citat:

În prealabil postat de cezar_ioan (Post 531533)
Agresiune intenționată, intri în postarea mea ca și cum ai face parte din persoana mea....

Foarte corecta observatia ta , iar daca sophia nu doreste sa repare "gresala " , te poti adresa direct lui Adrian care are acces la tabloul de comanda al siteului !

cezar_ioan 24.08.2013 20:47:07

Nu știu cum s-o fac. Mă poți îndruma?

cristiboss56 24.08.2013 20:50:06

Citat:

În prealabil postat de cezar_ioan (Post 531538)
Nu știu cum s-o fac. Mă poți îndruma?

Trimiti un mesaj privat aici :
admin

cezar_ioan 24.08.2013 20:56:39

Mulțumesc, Cristian, am trimis.

DragosP 24.08.2013 21:20:14

Sau, mai simplu, apeși pe semnul exclamarii încadrat în triunghi din dreptul postarii cu probleme și scrii ce te doare în fereastra care apare. Efect 100%.

cristiboss56 24.08.2013 21:25:29

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 531544)
Efect 100%.

Efectul este 100% in ambele cazuri , dar rezultatul de multe ori nu vine imediat , asta in functie de prioritatea problemelor aparute pe acest site si nu numai !

sophia 24.08.2013 21:26:53

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 531535)
Nu se procedeaza astfel ! ! !
Nu amesteci cuvintele lui Ioan cu ale tale , caci este o "modificare" voita a textului original scris de Ioan , ori nu se procedeaza astfel nicaieri pe nici un forum , fie el crestin sau nu !

Cum adica! Cum poti sa spui asemenea lucruri aici? Cata lumea nu mi-a facut mie acelasi lucru si mi-a raspuns in mesajul meu, ca sa nu mai copieze!!!
Ce v-a apucat acum brusc.
Lasa ca daca e pe asa pot sa scriu si eu adminului.
Ia uite ce problema ati gasit acum sa atacati in forumisti.
Chiar nu ma asteptam.

Si chiar daca vroiam s-o fac, nu mai puteam. Daca a scris cineva dupa mine, nu mai pot sa editez. De ce nu lasa admin-ul liber sa putem sa ne editam mesajele cand vrem, daca asa se doreste!

Nu credeam ca faceti asa ceva nici tu si nici cezar-ioan. A pus niste intrebari si am raspuns la ele. Ce rau am facut? Cum adica am intervenit in mesajul lui. Am scris in mesajul meu. Scrie Sophia pe ceea ce am scriu eu la nr. 66.

cristiboss56 24.08.2013 21:29:58

Citat:

În prealabil postat de sophia (Post 531546)
Cata lumea nu mi-a facut mie acelasi lucru si mi-a raspuns in mesajul meu, ca sa nu mai copieze!!!

Foarte rau ca ai acceptat , si mai rau ca aplici aceasta mare eroare si mult mai rau ca nu intelegi sa-ti ceri scuze si sa repari gresala , ci astepti interventia celor de aici !

Pelerin spre Rasarit 24.08.2013 21:32:24

Nu va enervati :) Domnisoara/doamna Sophia aveti sus,in postarea dvs,in dreapta un numar.Dati click pe el si apoi veti vedea iarasi textul cu optiunea de editare.Click pe edit,modificati,apoi selectati,,salvati schimbari".Ati rezolvat problema :) cred ca era o optiune tehnica de care nu stiati,puteti edita in acest mod chiar daca se posteaza dupa dvs.

sophia 24.08.2013 21:44:00

Am scris si eu adminului ca sa lamurim situatia.
Cristian - i-am scris si eu frumos lui cezar.
N-am stiut nici ca este ceva gresit ceea ce am facut si nici cum sa editez dupa ce a scris altcineva dupa mesajul meu.
L-am rugat pe admin sa ma lamureasca. Repet am intalnit aceasta procedura de multe ori si nimeni nu a avut probleme.
Ce aveti azi cu mine? Nici macar nu i-am scris ceva rau lui Cezar. I-am raspuns la intrebarile pe care le-a pus si atat.
Si ce ar trebui sa fac, ca eu tot n-am inteles? Sa-mi sterg mesajulde tot? Ca nu am cum sa-l editez. Nu inteleg ce vreti de la mine.
Nu stiu ce trebuie si cum trebuie sa fac. Inca o data: am folosit intrebarile si vad ca este un mesaj al meu, in care apare un quote si mai jos completarea mea. Se vad clar intrebarile lui cezar in mesajul lui si mai apoi raspunsurile mele in mesajul meu.
Sunt socata de nu se poate. Lamuriti-ma va rog ce rau am facut. Atunci inseamna ca nu trebuie sa foloseasca nimeni functia "quote".

Multumesc Pelerin - acum stiu metoda asta si imi este de mare folos.

Ora este GMT +3. Ora este acum 10:30:36.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.