Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   PRO TV MAREA REEDUCARE : “Patru nunti si-o provocare" (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=16792)

AlinB 23.09.2013 18:55:56

Citat:

În prealabil postat de Alin.D.Zaharia (Post 534708)
Nu am ce răspuns să îți dau pentru că indiferent de ce scriu, tot cu a ta o ți.

Eu cred ca e mai degraba invers.
Ti-am argumentat de 3 ori o idee, invitandu-te la un dialog si tu n-ai facut decat sa repeti papagaliceste melodia ateista cu "statul laic".

Citat:

Dacă tu nici măcar nu accepți că România este o țară seculară ce discuție vrei să am eu cu tine? Nu am să stau să dezbat o definiție la infinit, am alte treburi mai bune de făcut.
Realitatea demonstreaza ca nu este, ti-am aratat si de ce, tu iarasi pauza dialog, dar ai continutat sa debitezi stereotipuri.
Ca si acum de altfel.
Si apropo, am vazut si ce ai scris inainte sa modifici.
Dar din moment ce ai sters..

FlaviusM 23.09.2013 19:17:34

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 535151)
Realitatea demonstreaza ca nu este

Daca afirmati ca Romania nu este un stat secular, care este religia oficiala pe care o recunoaste si respecta?

AlinB 23.09.2013 20:09:09

Citat:

În prealabil postat de FlaviusM (Post 535162)
Daca afirmati ca Romania nu este un stat secular, care este religia oficiala pe care o recunoaste si respecta?

"Secular states do not have a state religion (established religion) or equivalent, although the absence of a state religion does not necessarily meant that a state is fully secular."

Te prinzi tu care e sursa..

Alin.D.Zaharia 23.09.2013 20:23:08

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 535166)
"Secular states do not have a state religion (established religion) or equivalent, although the absence of a state religion does not necessarily meant that a state is fully secular."

Romania is a secular state and has no state religion.

Te prinzi tu care e sursa.

FlaviusM 23.09.2013 20:58:51

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 535166)

Din acelasi articol:

"Many states that nowadays are secular in practice may have legal vestiges of an earlier established religion."

Tot acolo, Romania figureaza in lista statelor seculare.

bluester 23.09.2013 21:58:45

Citat:

În prealabil postat de Alin.D.Zaharia (Post 535172)
Romania is a secular state and has no state religion.

Te prinzi tu care e sursa.

Pe wikipedia poate sa scrie oricine... trebuie doar sa ai cont :).

AlinB 23.09.2013 23:00:24

Hehe, pe nenea Zaharia il stim, dar si tu Flavius, e intersant sa-ti vedem si tie frustrarea pentru faptul ca Romania nu e un stat "fully" secular.
Sa ne miram de ce oare asa mare suparare pentru asta?

AlinB 23.09.2013 23:00:56

Citat:

În prealabil postat de bluester (Post 535188)
Pe wikipedia poate sa scrie oricine... trebuie doar sa ai cont :).

Nu e chiar asa.

stefan florin 24.09.2013 10:28:51

Citat:

În prealabil postat de Alin.D.Zaharia (Post 533886)
Sincer mă apucă râsul când văd cât de „insultați” sunteți. În caz că ați uitat România este stat secular, mai pe șleu, doar pentru că încalcă doctrina voastră nu înseamnă ca hopa este interzis.
De ce anume crezi tu că un post de televiziune nu are voie să difuzeze o nuntă a unui cuplu homosexual? Nu îți convine sau nu îți place nu te uita și cu asta basta.
Nu aveți decât să credeți în ce vreți dar mai încetați odată să vă impuneți credințele în viața altora, sunteți patetici.

la ora actuala, acesta emisiune incalca Codul civil, amice. Asa ca ...tu esti patetic si slab informat

Ora este GMT +3. Ora este acum 02:06:28.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.