FearGod |
29.04.2014 20:08:18 |
Citat:
În prealabil postat de Hartford
(Post 557867)
Te intreb tu mergi la biserica? daca nu eu zic sa te duci sa te convingi tu singur e mai bine asa.
Am cunoscut preot, banii de la pomelnice ii dadea la copii si apoi nu avea bani sa mearga inapoi la NY ca facea naveta dar se gasea cite un inger sa-l salveze sa ajunga la familie.
Doamne cit de repede judecam noi...
|
De aia am pus socotelile astea ca vine cineva ca tine si citeste printre randuri si intelege altceva sau intra ateii si zic:"uite domne cata bogatie pe Biserica asta,jupoaie oamenii de bani"
Doar o singura persoana a inteles ce am vrut eu sa zic,Sophia,atat.In rest toti au zis si pe buna dreptate ca Biserica nu are bani dar eu m-am referit la altceva,daca e bun momentul cand ajutam Biserica adica dupa sfestanie,pomenire etc
Citat:
În prealabil postat de Hartford
(Post 557867)
Te intreb tu mergi la biserica?
|
As merge dar nu stiu cum sa ma comport in Biserica nu stiu ce trebuie sa fac,am mai fost de paste in curte si am asteptat Lumina.
Nu stiu ce sa fac cand intru acolo,ce icoane sa pup,cand sa fac cruce,mai exact nu stiu bunele maniere ale Bisericii,asa preotul l-am primit cand vine la mine acasa,o sa merg si am sa stau in spatele unei batrane si fac si eu ce face ea de cand intra in Biserica
|