s_snape |
21.08.2008 18:21:45 |
Citat:
În prealabil postat de ioanhodean
Citat:
În prealabil postat de Iustin32
Citat:
În prealabil postat de ioanhodean
ei ei snape..
tie ti place sa te joci cu nervii si rabdarea noastra vad...
iati jucariile voodoo cu satana si pleaca odata de aici!
om fi noi ortodocsii mai blanzi,du te pe forumuri pocaite,sa vezi cum te iau astia cu domnul isus si abureli de ti vine sa ti ei lumea in cap..
|
Aici ai dat-o in bara mestere. Ce-i vei raspunde Mantuitorului la judecata daca ea-ti-asculta sfatul si-o castiga sectarii? Daca nu esti in stare sa discuti calm cu ea si sa-i arati consecintele faptelor ei ca la Judecata sa nu aibe raspuns ca nu stia in ce se baga, nu te mai baga. Cine esti tu sa decizi cine sa stea si cine nu pe forum? E al tau, e a lui taicatu? E destul de matura sa inteleaga ce e bine si ce e rau. Oare???
|
ouch..
chiar am dato in bara:(
iarrta ma snape.
nu vrui sa fiu asa de rautacios.
doar am fost mai nervos:(
iustin,ms de corectare.
ramai pe forum snape..poate iti scihmbam gandirile:D
|
Iustin32, multumesc pentru intelegere si sper ca nici tu nu l-ai judecat pe ioanhodean.
Iar despre tine ioanhodean, nu am pus la suflet ce mi-ai spus si acum ca iti pare rau, te iert, ar fi normal sa ai atitudinea asta fata de mine, probabil ca atitudinea asta e si din vina mea, nici eu nu ma exprim foarte bine intotdeauna.
Cat despre atitudinea mea, sa va spun ca sunt foarte incapatanata si nu cred ca cineva ar vrea sa incerce sa schimbe ceva la mine.
|