![]() |
Citat:
Ca nu pot integrab bullshit -ul New Age cu dogma crestina pe argumente de genul "asa e cum va zic eu, Gurul". Ca nu ma multumesc sa rad intr-un colt de aia cu probleme (desi e mai sanatos, ca unii mai sunt si neam din ala si vorba aia, pe urma vin sa te rupa) ci le-o si spun in fatza. Dar deocamdata cred ca am altele pentru care sa fac penitenta, astea mai la urma. |
Citat:
Mare grija . . .:76: |
Citat:
|
Citat:
Daca nu poti, las-o balta, ca te bagi iar ca musca in lapte. Citat:
Cel putin atat timp cat nu poti avea o contributie utila la subiectul discutiei, ADN -ul smecher al oaiei (aparent) cugetatoare. |
Citat:
Nu te mai poti opri , vorbesti nepoliticos , o iei pe aratura , spumegi , faci f. urat !:71: |
Citat:
N-am deprin arta statutului la cotitura pentru a injunghia cu finete si vorbe frumoase. Plecaciuni, maestre. |
Ok fratilor sa revenim la ale noastre,lasati ADNul care nu a gresit cu nimic :)
|
Nu de ADN -ul care-nu-a-gresit-cu-nimic m-am luat eu, ci de cei care i-au gresit lui, bagandu-l in oala NewAge -ului si vand toata ciorba cu polonicul pe post de profunda ortodoxie.
Citeste cateva pagini mai devreme, ca sa te crucesti. P.S. un minim de cultura geneala de biologie/fizica este necesara pentru a mirosi cat de profunda este aiureala, motiv pentru care probabil multi nu vor intelege de ce fac eu scandal. |
Citat:
Alte cercertarii experimentale au mai inclus: Influenta rugaciunii asupra materiei, Structura moleculara a apei sfiintite. Concluziile stiintifice ale acelor il vor face si pe cel mai mare ateu sa devina crendincios.Dar sistemului este frica.Daca s-ar publica aceste studii , multi s-ar intoarce la credinta si i-ar sluji Domnului si n-ar mai sluji sistemul. Pai daca ar vedea ateul negru pe alb cum sa schimba structura apei , molecule aranjandu-se sub forma de cruce, atunci cand se rostesc de preot rugaciunile de sfiintare a apei in numele lui Dumnezeu, atunci ar trece imediat la crestinism. Aline, tu faci parte din sistem ? :65: Tu ori ai niscaiva probleme personale ori faci parte din sistem si atunci esti in misiune("tine-le credinta in limitele controlate de noi sistemul ? ":77:) Esti un fel de Ana Pauker, Emil Bodnaras, bineinteles modern.:21: Citat:
misiunii tale. |
Citat:
Nu neaparat face scandal ci este un tip mai calculat care trece totul prin ratiune. Question everything type. Altfel un coleg de treaba daca nu scrii enormitati :)) Ma rog,fiecare le avem pe ale noastre. Important este sa nu ne incingem prea tare si sa ne avem ca fratii. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 10:21:39. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.