oni91 |
03.04.2008 20:36:18 |
Imi place sa citesc, sa lenevesc sambata dimineata in pat cand razele soarelui trec prin geam pana in genele mele, pe muzica lui Miles Davis,sa merg la teatru, sa pictez, sa merg la bunica, sa miros flori si iarba, sa vad apusurile si rasariturile(desi pe astea le prind mai greu) de soare, sa inot, sa rad cu prietenii, sa ma uit dupa pletosi:D, sa uit de intrebari inutile(gen "Intrebari" de Nichita Stanescu), sa ma imbrac asortat, sa primesc si sa ofer complimente, sa fac poze, sa o pup pe mama pe nas, sa o ascult pe bunica povestind "noutatile" din sat, sa il privesc pe bunicul hranind animalele, imi plac oamenii simpli si credinciosi care vorbesc cu pofta chiar daca nu povestesc intamplari senzationale(desi mimica si gesturile si intonatia lor le fac sa para "senzationale"), mi-ar placea sa cred...si multe altele pe care nu mi le aduc aminte acum. Nu imi place sa nu am timp de ce imi place, sa fiu mintita, sa vorbesc in fata unei multimi, sa port discutii banale cu oameni pe care nu-i cunosc, sa am de scris si de invatat, nu imi plac absolut deloc(din punct de vedere estetic vorbind) pipitele cu tocuri cui si pantaloni mulati si sclipici si strasuri si paiete pe haine care asculta house si manele si merg prin mall cu "mana rupta" si isi tuguie buzele la poza(dar daca sunt oameni de treaba si amuzanti pot sa incerc sa uit de aspectul exterior), nu imi place sa ma gandesc la moarte, nu imi place sa fac ordine pe birou, sa vad in fiecare zi 1000 de masini circuland pe strazi, nu imi place cand ploua si raman rame pe trotuar, sau cand ninge si dupa aia ramane ca un strat de gheata murdara pe jos...nu imi place ca sunt complet dezorientata din punct de vedere religios si ca nu mai pot sa cred si ca m-am saturat sa caut, nu imi plac oamenii ipocriti...
|