![]() |
Oare asta inseamna dragostea?...sa se sacrifice numai unul pentru fericirea celuilalt?...Refuz sa cred asta...Cred ca sacrificiu ar trebui sa fie reciproc...dar...eu nu pot sa lupt impotriva tuturor...
|
Mai fericit este cel ce da decit cel ce primeste!
|
Intr_o iubire nu cred ca e valabila "regula asta"...
|
Nu mi-ati raspuns la intrebare.Daca maine intalniti un musulman,un evreu,un pagan.......fie si un ateu......si v-ar spune ca va iubeste,ar vrea sa fiti impreuna,dar trebuie va trebui sa mergeti la moschee/sinagoga/templu(sau sa nu mergeti deloc la niciun fel lacas de cult),sa va rugati de atatea ori pe zi(sau sa va impuna sa nu va rugati),sa va spuna cu ce sa va imbracati,ce sarbatori sa tineti,ce profesie sa va alegeti........a-ti accepta?
|
Citesc mesajele voastre shi...realizez ca orice ash face..orice ash spune...orice argumente ash aduce...atzi vrea sa traiesc o dragoste conditionata...sa fac ce ishi doreshte ea...pentru a o face fericita...iar eu sa ma consolez ca...ma iubeshte doar pentru ca am acceptat fara sa vreau, sa merg pe drumul ei?
|
Citat:
Dragul meu, daca renunti vei ramane doar o bucata de ceara modelata frumos. In schimb daca vei alege sa te jertfesti din dragsote te vei topi..e drept dar vei raspandi lumina si caldura.. Merita? |
Dream, decizia iti apartine. Ceea ce postam reprezinta doar pareri/trairi personale. Dar asta Nu inseamna ca sunt musai bune. Faci ceea ce simti.
o seara linistita! Doamne ajuta! |
Nu,daca ai iubi o persoana,dar el/ea nu ar accepta o relatie decat daca ai accepta sa mergi cu el/ea la un lacasul de cult,sa tii anumite sarbatori,sa te imbraci intr-un anumit mod,adica sa te schombe aproape total,ai accepta?
|
Shi mai...o numesc eu problema...ea vrea sa ne casatorim cam repede shi sa facem copii...iar eu nu ash vrea sa fac asta decat dupa 30 de ani...nu inteleg ce e cu graba asta...
|
"mai spune ca nu crezi in icoane si in m domnului si nici in sfinti sa vedem ce ti se va spune"-Cuvintele ei...
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 13:48:36. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.