Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   dependenta de calitate (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=2842)

ory 19.12.2007 16:40:38

Doamne fereste,o fi ea dorinta de mantuire benefica,dar vad ca uneori te deplaseaza rau cu principiile!!!Ce te faci erzbet.daca ti se-ntampla ce-ti doresti...dar nu te mai bucuri?
Omul este schimbator,si e mai bine sa ne dorim echilibru si intelepciune,ca restul vom vedea noi,iar lucrul cel mai sigur este ca;NU SE STIE NICIODATA CE POATE FI...SIGUR!

mirelat 22.12.2007 17:02:37

Citat:

În prealabil postat de anita
Un sfant parinte zicea ca cei saraci sa se poarte ca si cum ar fi bogati iar cei bogati ca si cum nu ar avea nimic.

da, anita, un foarte bun indemn. desi sa stii ca aceasta atitudine, pusa in practica, deconcerteaza pe multi. eu nu sunt bogata, desi unii cred ca as fi.:) cineva facea un sondaj de opinie si intreba de la ce suma in sus considera pe cineva bogat. majoritatea au spus de la 1-2 mil.$, dar cel care a fost gratulat cu <<best answer>> a spus de ala $15 mil.!

ory 22.12.2007 19:42:25

"....un om spune;daca as avea un milion de dolari,as face un plan mare de afaceri!...,dupa care interlocutorul sau ai raspunde;fa-ti un plan mare de afaceri...ca sa faci un milion de dolari!"

ory 22.12.2007 19:45:10

Imi place maxima;"de cand cauti norocul,ti-l faceai singur!"

mirelat 22.12.2007 21:24:31

un milion de dolari nu e nimic... pentru cei care cred ca ar fi ceva!

ory 22.12.2007 21:28:24

Da,un milion de dolari nu e nimic,dar din ei pot fi facut "n" milioane.Si oricum,un milion de dolari fac un pic mai mult decat NIMIC.

mirelat 22.12.2007 21:45:51

:D ory draga, mi se pare mie sau cam cochetezi cu idea de a face parte dintre cei carora Domnul le-a dat 5 talanti?!...eu una cred ca banii multi sunt o povara mai greu de dus decat saracia lucie!

cozia 22.12.2007 22:18:44

Citat:

În prealabil postat de mirelat
un milion de dolari nu e nimic...

da, mai ales de vre-un an incoace, asa ca Mirela schimba-i repede in altceva mai valoros pina nu ajung la par cu Leul...nu-i gluma, vezi ca e groasa cu economia americana..iar asta nu o sa o afli "oficial" decit in ziua cind usile bancilor vor fi incuiate!

Glamorous_witch 23.12.2007 16:10:53

Parintii mei au fost mereu destul de bogati ptr a-mi asigura aproape tot ce imi doream(si continua sa o faca,inca nu lucrez).eu nu prea am fost pasionata de haine,bijuterii,parfumuri(desi am avut si din acestea),mai mult de carti,telefon mobil si mai de curand,camera digitala(petrec mult timp incercand sa ii santajez ptr a ma lasa sa ii fotografiez:rolleyes: ),si excursii.Si,am avut toate acestea,desi niciodata nu mi-au cumparat cel mai scump telefon mobil,sau calculator,sau camera digitala(tatal meu are un ciudat al saselea simt,si a banuit ca le vroiam numai pentru a-mi impresiona colegele si prietenii:) )

Acum imi spune ca e curios cum o sa ma descurc eu atunci cand voi avea un serviciu:)

ory 23.12.2007 19:16:01

"Singurul loc in care succesul vine inaintea trudei este...dictionarul"

Ora este GMT +3. Ora este acum 07:19:15.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.