Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   PROPUNERE (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=2956)

IlIegh 12.01.2008 13:20:13

Tot pentru cristiboss

La postul meu nu puteai sa raspunzi simplu "ai dreptate, am gresit" ? Asta-i spiritul crestin, spirit pe care nu-l prea vad la multi pe aici care se dau credinciosi.

Mandria nu te lasa, te roade orgoliul, nu-i asa ? Cum ai putea tu sa fi criticat (de altfel cred ca destul de elegant) de un muritor de rand, tu esti peste amaratul de mine, cum de am indraznit eu asa ceva ?

Curat crestineste, bravo.

IlIegh 12.01.2008 13:57:03

CRISTIBOSS, uita-te la cateva din posturile tale:

Cristiboss a scris:

"Se putea sa nu apari si tu cu ineptiile tale. Exact ca o tata , ca musca-n lapte ! Ai experienta deja la varsta ta si in asta problema ? Sau ateismul ce-l porti cu fala-n suflet , isi arata coltii urat mirositori. Parerea mea este sa te abtii si sa scri la topicul care se va infinta "aberatiile lui GAGA ".

Ti-ai desavarsit cumostintele despre religia crestina si cum era normal, ai trecut la religia musulmana. Culmea inteligentei rar intalnite, lucrezi si in procente. M-ai uluit de cata materie cenusie ai . (lipsa) .

Ai spus un adevar pe jumatate. TU IN GENERAL NU AI HABAR DE NIMIC . Acesta-i adevarul gol, golut, vrajitoare mica. "

Tu esti cel care vorbeste de venin ?

urzicuta 12.01.2008 14:40:49

ilegh sau cum te numesti,nu ai cu cine te certa acasa?Ca vad ca insisti,chiar nu stii sa lasi de la tine?Macar asa din respect pentru varsta si profesia interlocutorului tau(Cristiboss poate fi preot sau iti poate fi tata)adreseaza-te cat de cat respectuos si nu o sa mai ai probleme.

IlIegh 12.01.2008 14:47:43

Citat:

În prealabil postat de urzicuta
ilegh sau cum te numesti,nu ai cu cine te certa acasa?Ca vad ca insisti,chiar nu stii sa lasi de la tine?Macar asa din respect pentru varsta si profesia interlocutorului tau(Cristiboss poate fi preot sau iti poate fi tata)adreseaza-te cat de cat respectuos si nu o sa mai ai probleme.

Cuuuum ? Tot eu nu ma adresez respectuos ? Cand l-am adresat cu "matale" m-a facut nesimtit. Mesajele mele sunt cumsecade in comparatie cu injuriile continue pe care le adreseaza el tuturor.

Urzicuto, pe ce lume traiesti ?

IlIegh 12.01.2008 14:50:26

Citat:

Apropos, e a doua oara cand dai un mesaj in necunostinta de cauza. Esti sigura ca citesti cu atentie posturile inainte sa scri ceva ?

urzicuta 12.01.2008 15:26:01

norocul tau (si al multora de pe forum)ca eu nu ma supar dar ma vad obligata sa-ti atrag atentia :adresarea ta"pe ce lume traiesti?"nu e tocmai potrivita..tu asa i te adresezi mamei tale sau unuia pe care abia il cunosti...pe ce lume traiesc?adica sunt cam aeriana eu nitel,nu?nu ma faci decat sa zambesc cu ingaduinta(deocamdata).Daca continui s-ar putea sa ma enervez ..de bataie virtuala ai auzit?ca despre prietenie virtuala se vorbeste..de ce nu si o bataie(crestineasca)virtuala????Ai pomenit matale(ca tot iti place regionalismul)sa invete oul pe gaina?Postarile mataluta nu sunt citite cu atentie (m-ai prins)pentru ca ma plictisesc...oops ,am spus-o!

IlIegh 12.01.2008 15:28:54

Citat:

norocul tau (si al multora de pe forum)ca eu nu ma supar dar ma vad obligata sa-ti atrag atentia :adresarea ta"pe ce lume traiesti?"nu e tocmai potrivita..tu asa i te adresezi mamei tale sau unuia pe care abia il cunosti...pe ce lume traiesc?adica sunt cam aeriana eu nitel,nu?nu ma faci decat sa zambesc cu ingaduinta(deocamdata).Daca continui s-ar putea sa ma enervez ..de bataie virtuala ai auzit?ca despre prietenie virtuala se vorbeste..de ce nu si o bataie(crestineasca)virtuala????Ai pomenit matale(ca tot iti place regionalismul)sa invete oul pe gaina?Postarile mataluta nu sunt citite cu atentie (m-ai prins)pentru ca ma plictisesc...oops ,am spus-o!

Normal ca te plictisesc, pentru ca nu-ti sunt adresate tie. Daca te bagi intr-o discutie, documenteaza-te bine inainte, ca sa nu mai fi pusa intr-o postura proasta ca mai inainte.

IlIegh 12.01.2008 15:42:23

Citat:

Chiar crezi ca cristiboss ar putea fi preot ? Ai citit macar cateva mesaje de-ale lui ?
Vreau sa-mi raspunzi sincer la intrebarea asta, pentru ca e importanta. Arunca o privire peste ce a scris el cel putin in topicul asta, si spune-mi daca ar putea avea sanse sa fie preot.

Astept raspunsul tau.

Traditie 12.01.2008 16:23:53

Illegh, nu stiu ce religie ai, acesta e un forum ortodox unde daca nu esti ortodoxa ar trebui sa ai decenta sa nu vii cu manifestari de la usa cortului, "bagabonti", "sughiti", iar daca esti ortodoxa ar trebui si sa cunosti ce înseamna neîndraznirea, fiindca desi ai doar 22 de mesaje faci de moralista forumistilor mai vechi.

Recunosc ca nici eu nu am fost în mesajele mele atât de calm cât ar fi trebuit, dar hai sa ramânem în spiritul blândetei si bunei-cuviinte ortodoxe, asta daca esti ortodoxa.

IlIegh 12.01.2008 16:40:21

Citat:

În prealabil postat de Traditie
Illegh, nu stiu ce religie ai, acesta e un forum ortodox unde daca nu esti ortodoxa ar trebui sa ai decenta sa nu vii cu manifestari de la usa cortului, "bagabonti", "sughiti", iar daca esti ortodoxa ar trebui si sa cunosti ce înseamna neîndraznirea, fiindca desi ai doar 22 de mesaje faci de moralista forumistilor mai vechi.

Recunosc ca nici eu nu am fost în mesajele mele atât de calm cât ar fi trebuit, dar hai sa ramânem în spiritul blândetei si bunei-cuviinte ortodoxe, asta daca esti ortodoxa.

Traditie,

Ai spus aceleasi cuvinte si lui cristiboss ?

Ora este GMT +3. Ora este acum 02:08:53.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.