Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Biserica Ortodoxa Romana (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=507)
-   -   BISERICA SF.MERCURIE (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=3122)

tigerAvalo9 26.11.2010 21:57:39

Dar poze cu exteriorul Bisericii Sf.Mercurie ,Cristi,unde pot vedea?Iarta-ma ca nu am fost atent.Ar fi frumoase si asemenea poze.

cristiboss56 26.11.2010 22:51:37

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9 (Post 307976)
Dar poze cu exteriorul Bisericii Sf.Mercurie ,Cristi,unde pot vedea?Iarta-ma ca nu am fost atent.Ar fi frumoase si asemenea poze.

Intră pe site-ul Bisericii :www.mercurie.ro

cristiboss56 26.11.2010 22:58:21

Dragă Alin !

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 308000)
Intră pe site-ul Bisericii :www.mercurie.ro

Am să fac câteva poze, zilele acestea și la exteriorul Bisericii , inclusiv la zona unde este amplasată Biserica. Sper să prind o zi ceva mai însorită , căci deja vremea a devenit urâtă și ploioasă ! Doamne ajută !+

cristiboss56 28.11.2010 14:48:17

Astazi , 28 noiembrie

5 atașament(e)
Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9 (Post 307976)

Am facut cateva astazi , dupa Sfanta Liturghie , cu toate ca vremea este mohorata si aparatul nu e extrem de perfomant :

Carmen FUNIERU 28.11.2010 19:58:17

Mulțumim pentru pozele minunate pe care le-ai pus aici.
Personal, de câte ori am intrat în această biserică, am simțit pace și bucurie.
Iar Sfântul Mercurie mi-a dăruit mângâiere sufletească și ajutor.

tigerAvalo9 28.11.2010 20:44:36

Multumesc mult Cristi.E frumoasa.E in stil bucurestean,cum aveti voi..in stilul vostru caracteristic de construnctie...in Galati nu prea gasesti asa..la cea care o frecventez eu e in stil moldovenesc....sa te bucuri de Sf.Biserica cat mai mult Cristian...fiindca este frumoasa si bogata intru toate.

cristiboss56 28.11.2010 22:36:24

2 atașament(e)
Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9 (Post 308463)
Multumesc mult Cristi.E frumoasa.E in stil bucurestean,cum aveti voi..in stilul vostru caracteristic de construnctie...in Galati nu prea gasesti asa..la cea care o frecventez eu e in stil moldovenesc....sa te bucuri de Sf.Biserica cat mai mult Cristian...fiindca este frumoasa si bogata intru toate.

Multumesc mult , draga Alin ! Multa sanatate si numai bucurii sa ai ! Doamne ajuta !+

cristiboss56 06.03.2011 13:18:50

Slujbe speciale in prima saptamana din Post

1 atașament(e)
Canonul de Pocainta al Sfantului Andrei Criteanul va fi savarsit : Luni - ora 15:00 ; Marti , Miercuri si joi - ora 17:00 . Despre Andrei Criteanul si despre Canonul Sfantului Andrei Criteanul putem citi pe acest site :http://www.crestinortodox.ro/liturgi...nul-87918.html

cristiboss56 11.03.2011 16:46:46

Astazi , 11 martie , la Sfanta Spovedanie !

4 atașament(e)
A trecut aproape o saptamana din Post , o saptamana de rugaciune , si de slujbe speciale savarsite in toate Bisericile noastere ORTODOXE . Cateva imagini surprinse in aceasta amiaza la Biserica Sf. Mercurie din timpul Sfintei Spovedanii vi le ofer ca dar si mai ales ca un indemn . . . Sa nu amanam fratilor , caci amanarea in majoritatea situatiilor poate fi " fatala " . Pentru rugaciunile Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu , ale Sfantului Mare Mucenic Mercurie , si ale tuturor sfintilor bineplacuti Tie , Doamne Iisuse Hristoase , Fiul lui Dumnezeu , miluieste-ne pe noi ! Amin!+

glykys 11.03.2011 16:48:24

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 346823)
A trecut aproape o saptamana din Post , o saptamana de rugaciune , si de slujbe speciale savarsite in toate Bisericile noastere ORTODOXE . Cateva imagini surprinse in aceasta amiaza la Biserica Sf. Mercurie din timpul Sfintei Spovedanii vi le ofer ca dar si mai ales ca un indemn . . . Sa nu amanam fratilor , caci amanarea in majoritatea situatiilor poate fi " fatala " . Pentru rugaciunile Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu , ale Sfantului Mare Mucenic Mercurie , si ale tuturor sfintilor bineplacuti Tie , Doamne Iisuse Hristoase , Fiul lui Dumnezeu , miluieste-ne pe noi ! Amin!+

Sa stii, Cristi, ca am auzit de biserica ta si de parintele Paul pana si in locul unde lucrez eu (inca)! :25:

Ora este GMT +3. Ora este acum 11:19:01.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.