![]() |
multumesc, e bine de stiut. desi ma indoiesc ca l-as putea convinge pe sotul meu sa renunte la carne :1:
|
Vreau sa spun ca de 1 an nu mai port pantofi cu sireturi.
Am constatat de atunci ca n-am mai avut probleme cu cadera parului, nu mi-a mai fost rau dupa Post cind am reinceput sa consum carne, nu m-am mai balonat asa tare, aprindera la masina functioneaza minunat......:39: Orice se poate lega de orice. Nu orice credem noi ca este cauza este....cauza! Nu fiecare este copia fidela a celuilalt. Nu fiecare depune efortul celuilalt..... |
Mie imi place carnea. Si mananc cu pofta. Dar cu usurinta ma lepad de ea in post. Si nu-i duc dorul. Nu spun ca mi se gateste cartoful altfel in post, si asa uit de carne. Nu. E altceva. O legatura mai stransa intre mine si Dumnezeu. Si asa, tainic, putinul ajunge sa valoreze mult. Mancarea nu mai conteaza atunci cand vietuiesti pentru Dumnezeu.
|
vegetarieni/vegani NU VA UITATI!
|
Citat:
adevarul este ca eu una as folosi orice motiv, daca ar merge, ca sa-l fac pe sotul meu sa nu mai manance carne asa des, cred ca s-ar simti mai bine. dar din pacate carnea este supertraditionala in bucataria argentiniana, toata lumea mananca in mod curent mai ales vita, si mai ales gratar. |
re: vegetarieni/vegani NU VA UITATI!
Citat:
|
Pai cu miel nu aveam decit asta care abia e pusa pe gratar. Cind a fost gata iti dai seama ca n-a mai riscat nimeni sa piarda vrema cu fotografiatul!
.....A da! ciupercile n-au fost toate consumate!:4: |
Si sa nu uit! Nu-l cunosc pe sotul tau dar imi este deja simpatic! Sincer ma pot imagina tinindu-i companie:39:
|
Cu toata ca imaginea nu mi'a aprins nici o pofta (crud nu ma atrage nimic, facut insa privesc altfel lucrurile) recunosc faptul ca atunci cand simt miros de gratar, carne prajita sau alte asemenea produse, intre mintea si pofta mea se da o batalie. Mintea spune ca nu trebuie sa ma arunc asupra lor ca nemancatul, iar pofta calca peste tot. Ceea ce ma bucura insa este faptul ca pofta nu imi biruie mintea.
Atat m'as bucura sa imi fie indiferent daca mananc salata verde sau carne prajita. Insa e o lupta. Si o numesc lupta pentru ca simt ca omul nu este facut sa omoare animale spre a le manca, cu toate ca nu este pacat. Nu pot crede ca un sfant (norma de urmat) ar putea omora un porc, pentru ca mai apoi sa il ciumpaveasca bucati bucati. Dragostea lui si mila l'ar pune la pamant in fata unei asemenea privelisti. Imi vine in mintea si faptul ca Avraam a junghiat un vitel, ca Tatal junghie si el un vitel cand vine Fiul Risipitor, insa acestea gandesc eu ca erau alte vremuri. Legea cea Noua nu impiedica sa se manance animalele, insa simt ca recomanda o cale mai inalta decat cea de rand, si anume a nu le manca. |
sa aveti pofta !
am trecut de fazele in care pana si colegii si familia mea incercau sa ma convinga macar sa gust din bunatatile lor. (gatesc in continuare cu carne pt.placerea familiei mele,dar eu prefer sa consum legume.) ps: intre noi fie vorba,daca vrei sa faci pe cineva sa renunte la carne,recomanda-i sa priveasca imaginea de mai-sus ! no ofence !!!!!!!!!!!!! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 00:13:12. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.