Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Fenomenul Noul Ierusalim de la Pucioasa (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=3666)

vsovi 17.12.2008 13:19:11

dar ai dreptate, cu ashtia cu sh shi tz, caci ce-oi fi facut ca sa merit sa fiu citit? asha este... mai bine citeshti scriptura decat sa-tzi chinui ochii cu scrisul meu dezlanat, draga shi stimabile frate wertigo...

ce vrea sa insemne numele tau, adica nickul?

wertygo 17.12.2008 13:24:40

Cea mai buna traducere pentru Fericiti cei saraci cu duhul pe care am gasit-o la sfintii parinti este fericiti cei saraci in duhuri rele , carora li se pare ca au putin Duh Sfant desi au mult.

mariamargareta 17.12.2008 13:35:35

Reply

Citat:

În prealabil postat de vsovi (Post 104735)
peste tot cultul bisericesc + sa iei locul Patriarhului = carmauirea intregului Pamant [SIZE=4][COLOR=#993366][Aici nu e vorba de Patriarhul ecumenic de la Constantinopol, ca să-ți imaginezi ca ar fi vorba de[/COLOR] [COLOR=blue]“carmauirea intregului Pamant”[/COLOR][COLOR=#993366], ci de Patriarhul României. Oi fi frăția ta o fire meditativă, dar trebuie să deschizi bine ochii: aici se puneau bazele unei cârmuiri mult mai pragmatice. Exprimarea “duhovnicească” a pucioșilor este doar un simplu înveliș, ca să le ia ochii celor habotnici.][/COLOR][/SIZE]pe scaunul Lui Hristos, cu drug de fier asha cum a stat Hristos pe scaunul Tatalui Sau... deci e vorba de Ierusalimul Cel Nou al Slavei Domnului de sus de la Dumnezeu, este plinirea Apocalipsei pe care Domnul o va duce la indeplinire cu credincioshii sai... iar dumneata vezi ca cei de la Pucioasa ar vrea sa ia locul patriarhului Romaniei [COLOR=#993366]
[/COLOR]
... sau sa fie pus pe scunul patriarhal [COLOR=#993366][Ba pe scaun de patriarh, și în locul patriarhului, căci iată ce zice:[/COLOR][COLOR=blue] “Fiule slujitor care ai fost trimis la Ierusalimul patimilor Mele, de aceea ai mers pe unde ai mers, ca să capeți ce trebuie să ai și să știi, [/COLOR][COLOR=fuchsia]ca să te pun conducător peste tot cultul bisericesc[/COLOR][COLOR=blue]. Dumnezeu a avut voința Sa în tot pasul tău. […] [/COLOR][COLOR=fuchsia]Eu voiesc să iei locul patriarhului[/COLOR][COLOR=blue] și ce voiesc Eu, se va împlini…”[/COLOR](din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 10 octombrie 1990)[COLOR=#993366]][/COLOR]
... este vorba de scaunul de sfant shi de Apostol al Ierusalimului cel Nou.... mie asta imi da la socoteala, iar tzie itzi da mereu o lupta pentru putere... pentru duhul minciunii maririi de sine ca o dezbinare ori impreunare desfranata intre fratzi, intre Dumnezeu shi fratzi... ca sa fitzi uneltele shi scula sculata a Duhului Rau... poi e vorba ca Dumnezeu a hotarat sa faca razboi cu via pamantului shi a marii "vai de tine pamant shi mare ca satana s-a coborat la tine ca shtie ca are putzina vreme" deci pare ca s-a smerit, asha ca tine, la tine, nu?

deci draga Maria-Margareta, nu pe scaun de patriarh il cheama ci pe scaunul Sau, a LUI HRISTOS-DUHUL asha cum a stat shi Domnul pe scaunul lui Dumnezeu... caci o va incununa ca pe o Regina... despre Romania e vorba ca sa lumineze inaintea tuturor popoarelor shi tzarilor LUMII.... dar prin supunere fatza de Sinod, fatza de Patriarh [SIZE=4][COLOR=#993366][ Ăsta-i baiul, că cei de la Pucioasa [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu se supun nici Sinodului, nici actualului Patriarh, nici episcopului locului[/COLOR][COLOR=#993366] (Nifon al Târgoviștei). Dacă nu crezi, întreabă-i pe ei; și ai să vezi ce o să-ți răspundă: [/COLOR][COLOR=blue]că toți arhiereii, ca de altfel toți preoții din B.O.R. , au pecetea lui Antihrist!!!!!!!![/COLOR][COLOR=#993366] Așa-i că pe asta n-o știai? Altă dată să nu te mai arunci înainte ca surdu’cu capu’n tobă. Pucioșii nu se supun Bisericii, pentru că ei zic că au Biserica lor, au preoții lor (care sunt și arhierei în același timp, deși nu i-a hirotonit nimeni! Au proorocii lor și –L au pe Dumnezeu care-i învață ce să facă! Dar lucrurile stau cu totul altfel: “Cuvântul lui Dumnezeu” este compus tot de ei, doar nu credeai că pică din cer, de 2-3 ori pe lună, mai des decât plouă ][/COLOR][/SIZE]
, fatza de Dumnezeu, asha cum s-au mantuit sfintzii, cum au primit Mantuirea de la Dumnezeu.

iar dumneata ii vezi pe cei de la pucioasa ca pe nishte insetatzi de puterea desharta a lumii... poi sa nu fi citit shi ei zilnic din Cuvantul Lui Dumnezeu[COLOR=#993366] [[SIZE=4]normal că citesc zilnic, că tot ei îl și [/SIZE][SIZE=4][SIZE=4]compun! E opera lor cu care se mândresc[/SIZE]][/SIZE][/COLOR]daca tot ii sunt ucenici? prea ii vezi ca pe ala rau doar pentru ca cineva i-a etichetat ca sectantzi ori mincinoshi [SIZE=4][COLOR=#993366][ s-au etichetat singuri, prin ce au făcut și ce au declarat][/COLOR][/SIZE]

VSOVI,
Ți-am oferit câteva explicații direct pe text. Sper că începe să ți se limpezească

vsovi 17.12.2008 13:59:38

Citat:

În prealabil postat de mariamargareta (Post 104753)
VSOVI,
Ți-am oferit câteva explicații direct pe text. Sper că începe să ți se limpezească

nici daca scrii cat casa, asta nu tzine de replica ci de incapatzanarea de a fi orb, poi nu tzi-am explicat? degeba te-ai invershunat, nu e vorba de patriarhia ecumenica, ca aceea este peste ortodocshi, ci eu observ, banuiesc shi pricep shi cred ca este asha cum tzi-am spus, ce era Ierusalimul cel Vechi, asha este Harazit cel Nou sa fie, adica peste tot Pamnatul, caci daca cel vechi era al patimirii Domnului, Noul Ierusalim este spre slava Domnului,

spui ca sunt contra celor din BOR? cum ar putea sa fie daca mereu se vorbeshte in scrierile lor de la Hristos-Duhul despre ascultarea de Bisericutza, de Preotzi, de monahi shi sfintzi... pana nu li se va lua Harul... shi pana nu se vor imputzina... sau pana nu-i va pune satana sub picioarele lui...

deci draga Maria-Margareta, pe ei poate ca ii doare ca au fost lasatzi balta sau ca vor cei din BOR sa-i faca sa se lepede, shi de asta i-o fi numind asha, pe unii din ei... daca camila pe care o aratzi ar fi reala... dar ma indoisca, pentru ca tot ce scrie acolo este pro Biserica Noastra Stramosheasca... Apostoleasca... dar e vorba shi de Noul Ierusalim Ceresc care se asheaza peste Pamant de sus... shi arh Irineu este chemat ca sa pastoreasca intregul pamant, dar nu rupt de BOR...

deci mie mi s-a limpezit, s-a inseninat, ca ei chiar spun Adevarul, shi tzi-am aratat cum il pricep eu spre folos duhovnicesc, cu Hristos-Dumnezeu, dar dumneata inca te lashi manipulata... shi astfel nu pot decat sa te plang... sperand sa nu te lashi manipulata de "patriarhul ala din vazduh" de arhiconul care ar vrea el sa creeze asha o mare ciuda shi o instalare a sa ca sa i se inchine oamenii, caci shi-l va inscauna pe cel pe care la uns cu toate alifiile shi la otzelit in toate capacanele ca sa lupte shi ca sa poata
sa desfraneze masele... sa-i piarda pana shi pe cei aleshi... echipa aia de scamatori ce se amesteca printre hainele tale... ca sa nu vezi cat de invartoshate tzi-s drumurile shi cat de mult mergi in ispita... ca sa apara la gazeta asha cu litere mari shi groase... "cu capete cu bolduri"... ca un circ, ca un scandal, asha ca shi chipul antchristului ce se va arata printre shtiri, camila ce shade pe camila sau invers, " ferict este cel ce nu va vedea chipul spurcat shi marshav al antchristului ce se va arata printre shtiri, pe uneltele ademenitoare care vor sta in locul icoanelor in casele creshtinilor" (unelte=scule)

deci draga Maria-Margareta... pentru ce te temi ca are dreptate Dumnezeu in ce scire in Cuvantul lui Dumnezeu? daca ajungi sa vezi ca are dreptate, il combatzi cu litere cat casa? shi cum sa n-aiba ca doar El este Dumnezeu....

deci la tine ar trebui sa se faca Lumina shi sa se insenineze... la mine e inca bezna, dar nu din pricina asta... nu din cauzele acestui topic...

vsovi 17.12.2008 14:27:34

Citat:

În prealabil postat de wertygo (Post 104749)
Cea mai buna traducere pentru Fericiti cei saraci cu duhul pe care am gasit-o la sfintii parinti este fericiti cei saraci in duhuri rele , carora li se pare ca au putin Duh Sfant desi au mult.

nici vorba ca aia itzi aduc rabdarea shi mantuirea, caci daca n-ai razboi, n-ai sa te desavarsheshti... eventual tu sa nu fi scula sculata a duhurilor rele shi viclene care "te vor ajuta" ca sa-tzi dezvinovatzeshti pactele... in sensul asta sa fi sarac in duhuri rele, adica sa nu ai gandurile cele rele ale patimilor dar nici patimile din care rasar ele cand se va ivi prilejul... bine potrivit... deci sigur ca sunt interpretari shi interpretari, dar una din alea de baza este aia pe care tzi-am aratat-o eu: nebunii cu toate soiurile nebuneshti dar nevicleni, spre deosebire de sfintzishorii nebuni dar vicleni... aratandu-se pe ei asha in cea mai mare lumina ... in cer... shi facandu-ne ei dupa chipul shi asemanarea lor, ca doar de aia ne duc in pacat ca sa-shi arate mushchii de mari vindecatori shi (falshi) mantuitori, ca sa ne inchinam shi sa ne pocaim lor ori noua inshine shi ca sa ne inchinam lor shi nu la Dumnezeu... caci de aia au meshteshugit caderea lui Adam shi Eva ca sa-shi arate apoi ca ei sunt mai grozavvi ca shi Dumnezeu... dar Adam shi Eva au murit chiar daca dupa 1000 de ani, dar au murit shi s-au dus la iad shi au stat acolo inca 4000 de ani, pana a venit Adevaratul Mantuitor... care a calcat zapisul pacatelor prin Cruce shi rascumparandu-i pentru Viatza cu scump sangele Sau.

mariamargareta 17.12.2008 16:24:36

"scula sculată" a lui VSOVI

[COLOR=#993300]VSOVI, ce-ai frate cu [/COLOR][COLOR=red]wertygo[/COLOR][COLOR=#993300],[/COLOR][COLOR=#993300] de îl acuzi că a folosit cuvântul “[/COLOR][COLOR=fuchsia]scule[/COLOR][COLOR=#993300]” fără jenă? Că zici așa:[/COLOR]
[COLOR=blue]“…dar vad ca dumneata ii acuzi cu ceva ce dumneata foloseshti shi chiar scrii fara jena…”[/COLOR]

[COLOR=#993300]VSOVI, VSOVI, hâtrule! Tu[/COLOR][COLOR=#993366] vorbești de jenă? Tu, care tot la două-trei pagini (de exemplu: postările #22, #40, #74, #85 numai pe acest topic… și câte or mai fi pe altele!) ești cu cuvintele acestea (și mai mari decât acesta: [/COLOR][COLOR=fuchsia]scula sculată[/COLOR][COLOR=#993366]:78::36:) în gură? Păi omul n-a făcut decât să se citeze cuvântul respectiv, preluându-l din [/COLOR]Cuvântul lui Dumnezeu”[COLOR=#993366], pe care-l stimezi frăția ta atâta. Dar ia fii atent aici, cum vorbește “[/COLOR]Cuvântul[COLOR=#993366]”, fără perdea, către ditamai vlădica Irineu Bistriceanul:[/COLOR]
[COLOR=blue]“ O, copilul Meu iubit, avem amândoi o misiune de împlinit, că Domnul vrea să-Și adune turma cea risipită și [/COLOR][COLOR=fuchsia]sculele[/COLOR][COLOR=blue] pe care le-a folosit întru lucrarea Sa.[…] că am făcut chemare [/COLOR][COLOR=teal]să-Mi aduc înapoi[/COLOR][COLOR=blue] pe cei ce au fost mai înainte în lucrul Domnului, pe Veronica de la Vladimirești și pe Ioan, căci ei au lucrat amândoi, și au lucrat pentru Domnul.”[/COLOR] (din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 22 octombrie/4 noiembrie 1990)
[COLOR=#993366]Din context reiese că “[/COLOR][COLOR=fuchsia]sculele[/COLOR][COLOR=#993366]” șfinte pe care vrea să le scoale Domnul din letargie sunt maica Veronica Barbu și preotul Ioan Iovan, rătăciții de la Vladimirești. Le-a sculat, până le-a adunat… că acum s-au culcat amândoi somnul de veci și s-au blegit de tot și trag la aghioase...în cimitir.[/COLOR]
[COLOR=#993366]Te informez că [/COLOR][COLOR=teal]de adus înapoi[/COLOR][COLOR=#993366] nu i-a mai adus pe cei doi șfințișori, Veronica și Ionică , care și-a văzut fiecare de treaba lui. Ba, să ne amintim și faptul că Veronica intrase în conflict cu Verginica, și din cauza ei i s-a luat duhul proorociei. Zice în “Cuvânt”, așa zice: că “[/COLOR][COLOR=#993300]proorocia lui Veronica a mâncat-o pisica[/COLOR][COLOR=#993366]”. Crezi? Vorbesc serios! Cică a invidiat-o pe Verginica… așa , ca între Trâmbițe. Deh! Vanități femeiești! Ia fii atent aici:[/COLOR]
[COLOR=blue]“ Dar [/COLOR][COLOR=fuchsia]Veronica, care[/COLOR][COLOR=blue] este dușmană pe Verginica și poartă această dușmănie pentru profeție, s-a scris în cer. Să știți că profeția de astăzi nu este profeția lui [/COLOR][COLOR=fuchsia]Veronica, că[/COLOR][COLOR=blue] pe a ei a mâncat-o pisica.[…] Și atunci mult se va jeli Veronica, pentru că a dușmănit pe Verginica…” (11 februarie 1976)[/COLOR]

[COLOR=#993366](à propos, cred că știai că cei doi șfinți , Veronica Barbu și Ioan Iovan sunt și ei două Trâmbițe Apocaliptice? Aaa, nici asta nu știai? Să-mi spui dacă vrei să-ți dau citatul cu pricina din CLD, care îi mărturisește… și spune și ce număr a avut fiecare Trâmbiță – a Patra și a Cincea, dacă nu mă înșel, deschizând drumul Celei De-A Șasea Trâmbițe, Verginica Tudorache-Stoica dela Pucioasa)…… deci încă o proorocie neîmplinită… încă o proorocie mincinoasă.[/COLOR]
De-aia în 1990 vlădica Irineu primește poruncă s-o îmbuneze pe Veronica… poate-poate se va întoarce către pucioși, că de! Era și ea o ditamai Trâmbiță! Dar Veronica s-a ținut tare și și-a jucat cartea ei până la capăt: nici n-a vrut să audă de ei, de pucioșii care în 1976 au asmuțit pisica de i-a mâncat profeția…

mariamargareta 17.12.2008 16:49:55

Îndemnul pucioșilor: Irineu, fii și tu o sculă!

[COLOR=#993300]P.S.
Irineu este și el (indirect:68:) îndemnat să devină o [/COLOR]
[COLOR=fuchsia]sculă[/COLOR][COLOR=#993300] printre [/COLOR][COLOR=fuchsia]sculele[/COLOR][COLOR=#993300] de acum, care lucrează cu biruință după modelul [/COLOR][COLOR=fuchsia]sculelor[/COLOR][COLOR=#993300] cele din vechime:[/COLOR]
[COLOR=blue]“ Fii fiu al credinței celei neîndoielnice, căci prin credință au lucrat [/COLOR][COLOR=fuchsia]sculele[/COLOR][COLOR=blue] Domnului cele din vechime, care au stat la temelia poporului Israel, și prin credință vom lucra și noi acum până la biruința cea lucrată prin puterea credinței care va împlini cele ale planului lui Dumnezeu.”[/COLOR] (din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 22 octombrie/4 noiembrie 1990)

vsovi 17.12.2008 17:18:44

-n-am avut nimic cu wertigo ca sa necesite aparare protectoare de la tine.

-chiar crezi ca ironia shi zeflemeau shi indemnul mereu la lepadare ca mint shi-s sectantzi tzine de argumente? chiar nu-tzi dai seama ca batjocareshti shi mishtocareshti in stil gazetaresc? astea tzin de argumente pentru cumpararea gazetei ca sa-shi faca ei circul ce atrage prostimea, dar pe tine te credeam mai cuvincioasa shi nu atat de distrata... shi distractiva, sigur ca pari prietenoasa... dar nu cumva te amageshti neobservand ca Hristos voia sa-i recupereze pe totzi cei pierdutzi? caci cei de la Vlaimireshti deshi au inceput bine s-au pierdut pe parcurs... n-ai cei face ca unii se pierd, shi de aia a mincat-o pisica... cine e pisica? aia ce se lingusheshte shi pizmuieste shi se lacomeshte la carne de pasarica, de vrabiutze... ca nu mai vrea sa stea la panda la gaurile de shoricei. Deci de ce eshti rea shi nu vrei sa vezi durerea din Hristos pentru fiecare sarman care se pierde... caci pentru cei pierdutzi a venit Hristos-Duhul, cuvantul Lui Dumnezeu shi nu pentru dreptzi... asha ca nu shtiu de ce ii tot mishtocareshti... tzi-am zis ca astea nu-s argumente.

de ce vezi asha cu un ochi patimash al necredintzei? de ce nu tzi-l curatzeshti de jegul evenimentelor mondene... de barfa, cu alifie de la pucioshi cum ii numeshti dumneata?

vorbeshti mult prea ushor, la fel de ushor asha cum scriu dumneata shi tare imi pare ca la niciunul n-o sa ne fie prea bine.

caci vom da socoteala de fiecare cuvant deshert... vorbit ori scris...

dar tzi-am raspuns, e dulce shi frumos Cuvantul lui Dumnezeu, tzi tzi l-a facut gLumeail amar... shi vrei sa ma convingi shi pe mine... sper sa nu reusheshti.

scrabble 17.12.2008 17:39:35

Citat:

În prealabil postat de caesar (Post 104605)
Asemenea cazuri apar datorita unei legi clare,abia astept sa fie votata noua lege a cultelor unde asemenea bolnavi psihic sa nu mai poata apare public ci sa fie internati in clinici de specialitate,acolo se vor intalni cu Napoleon,Stalin,etc.In noua lege a cultelor zice ca orice om care va imbraca uniforma de maica sau calugar e pasibil de puscarie,e identic cu a purta uniforma de polititst fara sa fii politist.O astfel de lege trebuia sa apara mai demult azi nu ar mai fi existat cazuri gen Tanacu sau cel istorisit aici si multe alte cazuri...

Impotriva unei astfel de legi as iesi in strada, as face ca grecii, as da foc la masini si la magazine.

Tu realizezi ce implicatii poate avea o astfel de lege aberanta? Daca imi fac cult religios recunoscut de stat si-mi pun clericii sa se imbrace in sacou si pantaloni de stofa, esti de acord sa mergi a doua zi la puscarie daca te prind imbracat ca ei?

Statul nu poate impune oamenilor cum anume sa se imbrace (exclud aici echipamentul de protectie necesar diverselor indeletniciri), singurii care sunt exclusi sunt militarii, politistii si alte categorii care trebuie sa poarte uniforme pentru a putea fi identificati cat mai repede si pentru ca Romania sa respecte conventiile internationale la care este parte. Acesti oameni fac parte din aparatul de stat.

Clericii diverselor culte religioase din Romania, la fel ca si cultele in sine, sunt persoane particulare, respectiv organizatii separate de stat. Includerea lor sub protectia uniformei nu numai ca ar fi un act de extrema stupiditate din partea legiuitorilor, dar ar fi o incalcare clara a statului de drept. Si-asa avem o lege cretina a cultelor, care spune ca nici un cult nu poate fi ironizat, satirizat, pentru ca unii nu suporta sa fie luati peste picior. Aceasta este o lege preferentiala care, dupa parerea mea, incalca grav drepturile constitutionale ale cetatenilor. Modificarea unei legi proaste in mai rau cred ca o sa ma faca sa ma gandesc serios la emigrare.

Inainte sa propuneti legi aberante doar pentru ca v-a suparat nu stiu ce cult exotic / schismatic sau cum vreti sa-i spuneti, ganditi-va la implicatiile pe care aceste legi le pot avea pentru intreaga populatie.

strajeru 17.12.2008 17:43:41

In sfarsit am inceput sa ma dumiresc si eu cum de cad oamenii in plasa ereziilor.Vsovi e cel mai bun exemplu.Inteleg acum de ce psihopati,labili mintali si descreierati ca Dogaru,Verginica,Veronica,Bivolaru....reusesc sa corupa si sa manipuleze atatia oameni.
Frate(ratacit)Vsovi, si tu te rogi la Verginica?Si daca tot te rogi si o cinstesti ca pe sfanta,ti-a aratat si tie ceva vedenii?Prorocii...ceva...nimic?
Cu nespusa parere de rau, constat ca ai innebunit de tot :( .
Citeam mereu mesajul tau de stare si mi se parea destul de interesant(atunci cand era citibil),acum insa constat cu parere de rau ca fenomenul de la Pucioasa,cu Verginica si cu toti proorocii d-acolo te-au zapacit de tot(cea ma clara dovada fiind faptul ca acum este necitibil).
Revino-ti frateee!!!!!!

Ora este GMT +3. Ora este acum 07:56:18.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.