![]() |
deci papa mentine ortodoxia prin acceptarea zeitatilor pagane ... interesanta contradictie ...
iar daca papa este ortodox , atunci biserica ortodoxa impreuna cu miile de sfinti ortodocsi din al doilea mileniu sunt neortodocsi , odata ce ei l-au anatemizat pe papa ? |
Termenul "ortodox" inseamna "drept credincios" iar evident ca Papa este asa.
Utilizarea termenului "ortodox" in sens confesional inseamna a fi de traditie bizantina dar a nu fi in comuniune cu Succesorul lui Petru. |
dox vine de la doxie care inseamna slavire , iar orto inseamna dreapta ... este papa un ortodox odata ce a adus jerfe paganesti in bisericile voastre ? este el un drept-slavitor , aducand jerfe zeilor pagani ?
|
Ortodox dupa cuvantul parintelui Rafail Noica a fost numai Domnul nostru Iisus Hristos.
|
par rafail noica mai are si alte invataturi gresite , dar nu mai intru in amanunte ... poate cu alta ocazie ...
|
Citat:
Eu nu am spus si nu voi afirma niciodata ca B Catolica este eretica, pentru ca nu este. Ei pur si simplu sunt CRESTINI RATACITI, atit...si in curind multumita Proniei lui Dumnezeu se vor trezi si vor vedea pacatele si deraparile lor, PRIN NEPUTINTELE LOR, insa asta nu inseamna ca sunt eretici DEOARECE TOTUSI AU UN FUNDAMENT CRESTIN(VIRUSAT) DAR CARE NE UNESTE. Acest cuvint, eretic, este mult prea dureros si,...te rog emanuel(daca poti)... NU TREBUIE FOLOSIT!...ratacit da, confuz, ORB, sub influienta MINDRIEI s-au facut abuzuri,greseli majore... insa tot crestini ramin! asta trebuie sa ne fie clar! Noi BO trebuie sa ne rugam pentru revarsarea abundenta a Duhului Sfint si peste ei, pentru indreptarea lor si evident sa ii tinem la distanta si sa nu ne lasam influientati si intimidati de cel ce-i intineaza...si sa ne vedem de lupta noastra |
Pai tocmai daca BC renuntza la adaugirile de dogma nu se intoarce la credinta noastra ortodoxa ci se intoarce la credinta ortodoxa.
Noi nu suntem proprietarii credintei ortodoxe ci doar incercam sa o practicam. Biserica este trupul Domnului nostru Iisus Hristos. |
Si cum iarasi a zis Parintele Rafail Noica:
"Noi suntem ortodocsi?Vai de ortodoxia noastra!". |
Citat:
|
pai par rafail s-a dat de gol ca nu este ortodox , caci si el a recunoscut-o ... halal invatator mai aveti voi cei din bor ... e de plans , caci acestia sunt lupii imbracati in piei de oaie despre care a proorocit Mantuitorul ... unde s-a mai vazut la sfintii parinti sa spune despre ei insisi ca nu sunt ortodocsi ? niciodata nu s-a intamplat una ca asta ... ei acceptau ca sunt pacatosi de toate felurile , dar niciodata nu acceptau ca nu sunt ortodocsi ...
si asa este , rafail noica nu este ortodox ... dar eu sunt , caci cred in credinta ortodoxa ... iar catolicii au fosr numiti ERETICI de catre toti sfintii , deci eretici sunt ... ereticii nu sunt crestini ci falsi crestini , daca ii poti numi asa ... iar ereticii nu se mantuiesc ... |
Ora este GMT +3. Ora este acum 23:44:31. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.