Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Biserica Ortodoxa Romana (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=507)
-   -   New Age (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=455)

heaven 15.05.2009 10:19:09

Citat:

În prealabil postat de Anca-Miha (Post 137858)
Care sunt urmarile aderarii la New Age, exceptand belciugele, tatuajele si creasta de cocos? Din cate am putut vedea, sunt stapaniti de dorinta de imbogatire cu orice mijloc; prostitutia nu mai e un pacat ci un mijloc rapid de imbogatire.

Pentru tine curentul Punk inseamna New Age?!Interesant...

heaven 15.05.2009 10:24:22

Citat:

În prealabil postat de Anca-Miha (Post 137909)
Mai e oare nevoie sa adaug, ca tot ce vine de la Stapanul acestei lumi este minciuna?

Chiar asa?Si cine este Stapanul acestei lumi dupa tine?

heaven 15.05.2009 10:33:30

Citat:

În prealabil postat de anna21 (Post 137912)
Da, Anca, ai pus punctul pe i.
Daca mi se pare ca stau de vorba cu un reprezentant new age, pot sa-l verific afirmand ca ortodoxia este singura religie adevarata (omul explodeaza garantat).

Un om cu adevarat spiritual gandeste extrem de echilibrat si nu explodeaza,indiferent de religie sau filozofia de viata careia ii apartine,nu pune patima.
Pana una alta ai stat de vorba doar cu mine si andreicozia si ce a reiesit a fost ca filozofezi despre Dumnezeu,contra-ataci vehement lucruri pe care nu le intelegi,de fapt,dar in schimb,singurica ai spus ca tu nu iubesti oamenii si nici pe Dumnezeu si ca doar TOLEREZI pe cei care nu iti sunt apropiati sau sunt ca tine.

Anca-Miha 15.05.2009 10:44:18

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 137998)
Chiar asa?Si cine este Stapanul acestei lumi dupa tine?

Cel care ii lupta pe cei, care cred in Iisus Hristos.

heaven 15.05.2009 10:46:09

[quote=patinina34;137942]
Citat:

În prealabil postat de patinina34 (Post 137922)

[*]Panentheism: Dumnezeu exista in orice si oriunde. Dumnezeu este intregul univers si transcede din univers.[/list]

-Asa si ce nu este real in asta?Oare Dumnezeu nu este Creatorul,nu este omniprezent?

Citat:

• O Aura se crede ca va fii (este) o energie pe care corpul uman o radiaza. Este invizibila pentru marea majoritate a oamenilor, insa poate fii detectata expert ca un tip de spatiu multicolor in jurul corpului.
[list]
-Pare-mi-se ca mai toate icoanele ilustreaza sfintii cu aceasta aura,am dreptate?

Citat:

• Ecological Responsibility: Credinta in importanta unitatii pentru prezervarea sanatoasa a naturii

-Intr-adevar,poate ar trebui sa ne batem joc in continuare de distrugerea planetei,care este creeatia lui Dumnezeu si poate asta ar fi conform ortodoxiei sau cum?

heaven 15.05.2009 10:49:07

Citat:

În prealabil postat de Anca-Miha (Post 138009)
Cel care ii lupta pe cei, care cred in Iisus Hristos.

Da?Ciudat,eu stiam ca cel cu coarne este o forta malefica,un inger decazut a carui prezenta in viata noastra este permisa pentru a ne incerca,este permisa de catre Cel care l-a creeat si pe el,adica DUMNEZEU.
Daca tu il consideri pe Aghiutza stapanul lumii,atunci e problema ta...

heaven 15.05.2009 10:54:11

EDIT: Intr-adevar,poate ar trebui sa ne batem joc in continuare si sa distrugem planeta,care este creeatia lui Dumnezeu si poate asta ar fi conform ortodoxiei sau cum?

monica.miholca 15.05.2009 13:10:02

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 138004)
Un om cu adevarat spiritual gandeste extrem de echilibrat si nu explodeaza,indiferent de religie sau filozofia de viata careia ii apartine,nu pune patima.
Pana una alta ai stat de vorba doar cu mine si andreicozia si ce a reiesit a fost ca filozofezi despre Dumnezeu,contra-ataci vehement lucruri pe care nu le intelegi,de fapt,dar in schimb,singurica ai spus ca tu nu iubesti oamenii si nici pe Dumnezeu si ca doar TOLEREZI pe cei care nu iti sunt apropiati sau sunt ca tine.

Pardon, eu am spus asta, nu anna. Dar acum nu e bine nici ca ii tolerez? ca pana acum era vorba ca am fi intoleranti, noi crestinii ortodocsi. ziceam ca nu pot sa iubesc desavarsit asa cum ne cere Mantuitorul nostru. si e o afirmatie singulara, a mea. acuma nu te mai tot lega de chestia asta.

Oricum, daca tu esti adept New age, nu avem cum sa te convingem ca e o miscare antihristica, care il asteapta si pregateste venirea Antihristului. si nu sunt afirmatiile mele, sunt afirmatiilor parintilor care chiar stiu sa deosebeasca lucrurile.

monica.miholca 15.05.2009 13:19:41

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 138018)
EDIT: Intr-adevar,poate ar trebui sa ne batem joc in continuare si sa distrugem planeta,care este creeatia lui Dumnezeu si poate asta ar fi conform ortodoxiei sau cum?

Iar un rationament interesant. uau, de unde le scoateti, oameni bun?!

monica.miholca 15.05.2009 13:26:09

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 138016)
Da?Ciudat,eu stiam ca cel cu coarne este o forta malefica,un inger decazut a carui prezenta in viata noastra este permisa pentru a ne incerca,este permisa de catre Cel care l-a creeat si pe el,adica DUMNEZEU.
Daca tu il consideri pe Aghiutza stapanul lumii,atunci e problema ta...

Cel cu coarne e o forta atat de malefica, incat se poate face si inger de lumina! e viclean, atat de viclean incat se foloseste de pretextul "iubirii", al "tolerantei", al pacii, ca sa distruga crestinismul si adevarata cale catre Dumnezeu.
sa fie clar, necrestinii nu se roaga aceluiasi Dumnezeu. se roaga celui rau, care e atat de viclean si inselator.
e stapanul lumii acesteia, iar "imparatia lui Dumnezeu nu e din lumea acesta". Noi trebuie sa ne desprindem de lumea asta si sa ne ridicam sufletele la Dumnezeu.
asta este adevarul , chiar daca new ageistii considera ca a spune adevarul inseamna ura.

Ora este GMT +3. Ora este acum 15:30:45.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.