![]() |
carti de suflet!
Carti citite si recomandate din tot sufletul:
1. Arsenie Boca " Omul- zidire de mare pret" 2. Octavian Paller " Poeme" 3. Danion Vasile " Taina iubirii" 4. Ilie Cleopa " Manca-v-ar raiul" 5.Biblia sau Sfanta Scriptura. Ordinea este aleatorie!!! |
mie imi plac cartile de proza care prezinta lumea satului,iar ca lirism,imi plac poeziile lui Eminescu
|
Citat:
Gasesti raspunsuri aproape la toate intrebarile, pe mine m-a ajutat foarte mult. Doamne ajuta! |
As adauga "Despre inselare" - Sf Ignatie Briancianinov
|
Eu am citit in ultimile luni cartea "Sfaturi la vremuri de prigoana" scrisa de sf.Nicon de la man.Optina.
Mi s-a parut o carte foarte buna mai ales ca spre sfarsit da niste sfaturi foarte bune pentru formarea duhovniceasca a unui crestin. Si "Despre inselare" asa este -eu cred ca ar trebui citita deoarece ne ajuta sa ne cunoastem mau bine. |
Citat:
Deocamdata am Everghetinosul (recomandat de parintele Paisie Aghioritul), este cam in genul Patericului. |
"Ne vorbeste Parintele Cleopa"....am reusit sa gasesc toate cele 16 volume si-mi sunt foarte dragi......acum citesc "Arta conversatiei" de Ileana Vulpescu....
|
ma iertati
Hristos a inviat!sunt si eu noua pe aici.....vroiam sa va rog daca puteti sa ma ajutati s afac rost de o carte a lui rafail noica-gandugi...ma poate indruma cineva?multumesc
|
Citat:
|
Doamne ajuta!
Am scris o singură carte, care se numește Gânduri. Am scris-o, mai ales, din îndemnul cuiva, care se aștepta ca fiul lui Noica să scrie o carte. Și când a deschis această carte, prima pagină era albă, a doua era albă și toate celelalte la fel. Acum, la sfârșitul vieții mele, mă gândesc să scriu ală carte care s-ar numi Memorii, fiindcă așa scriu toți oamenii mari. Or, cum eu mi-am pierdut memoria, această carte va fi asemenea celei dintâi!"
Sa inteleg ca practic aceasta carte nu exista?? Ce inseamna ca Dumnezeu sa-ti dea mintea d e pe urma...ma iertati |
Ora este GMT +3. Ora este acum 11:39:40. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.