Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Stiri, actualitati, anunturi (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=504)
-   -   Topic pentru cei care cred ca implantul este SEMNUL (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5367)

andrei_b25 08.02.2009 22:38:48

Sunt curios unde se fac biserici subterane anca si pe ce motiv. Vremurile din urma?

Dutzu 08.02.2009 22:40:28

Implanturile nu se vor face cu forta, nu?

andrei_b25 08.02.2009 22:52:20

:) pai o sa fi fortzat in modul cel mai frumos posibil, ca doar suntem in seculul 21 si nu mai suntem barbari. La locu de munca cand au inceput sati vireze banii pe card, tu ce puteai sa zici "eu nu sunt de acord cu asta, mi se pare un gest demonic si voi fi singurul din firma care voi primi in continuare bani in plic", ma indoiesc. Si nu ca nu ai fi putut sa o zici, dar nu ai fi spus-o de rusine sau ca sa nu pari mai mult decat caraghios. Asa va fi si atunci cu cipu. Stire mare ca se trece la cipuri. N-o sa vina nimeni sa til bage cu fortza, dar iti va trebui o tarie mare de caracter sa zici NU cand toti cei din jurul tau vor zice DA, si se vor uita la tine ca la ultimu om. Cred ca vom fi fortzati mai mult de...bunul simt. Adic daca toti si-l pun, de ce sa fiu eu mai nesimtzit :).

Anca-Miha 08.02.2009 22:55:33

Citat:

În prealabil postat de andrei_b25 (Post 114842)
Sunt curios unde se fac biserici subterane anca si pe ce motiv. Vremurile din urma?

Nu stie nimeni unde, dar se fac. Manastirile stiu de norii care se aduna deasupra lor...

emanuel2007 09.02.2009 14:05:14

andrei draga ...
:9:
am sa ma laud si eu putin ... tocmai am vorbit cu o persoana care vrea sa lase lumea si sa mearga la pustie si i-am promis ca il ajut sa isi faca casa pe munte undeva sus ; ca eu ma pricep la asta ... si cred ca la vremurile care vin multi o sa se gandeasca serios la asta ...
2-3 ani mi-ar lua pana am sa strang banii necesari , ca imi trebuie vreo 100 de milioane cu totul , ca sa imi fac casuta si restul ...
daca nu ai legaturi , sotie , copii , atunci nu e nici o lupta ; e simplu ; trebuie numai sa te decizi pentru o viata mai simpla , pe munte , sa cresti animale ... pentru mine nici asta nu e nici o problema , ba chiar e visul meu de multi ani , si in sfarsit vad ca se implineste ...
eu oricum voi face asta , la mine nu e nici un dubiu ; stiu si parintii si prietenii toti ; nu au nimic impotriva , asta vreau sa spun ... la mine chestia asta e veche de multi ani ...
oh , de ar trece mai repede anii astia !
deja ma duc la vara sa imi cumpar pamant ; am banii necesari pentru pamant deja ...
:9: :8:

emanuel2007 09.02.2009 14:09:32

parca ai sa vezi ca peste cativa anisori sau poate luni o sa apara topicuri speciale pentru cei care vor sa se mute la munte sa se faca pustnici ... ce vremuri minunate , nu ? sa se umple muntii cu pustnici ! asa de mult s-ar bucura Dumnezeu de asta , enorm de mult ... s-ar face sarbatoare in cer mult timp pentru asta ...

emanuel2007 09.02.2009 14:11:33

daca se vor inmulti pustnicii pe munti , vor incepe sa apara din nou in biserici preoti facatori de minuni ; ar fi ca in vremurile primare si o mare binecuvantare ar veni asupra crestinilor ... un mare har ...

IT 09.02.2009 14:22:35

Citat:

În prealabil postat de Dutzu (Post 114843)
Implanturile nu se vor face cu forta, nu?

Aceasta este una dintre cele mai grele intrebari la care nu am vazut raspuns.

Cei care accepta semnul stim ce se va intampla cu ei. Cei care nu il accepta iarasi stim.

Dar ce se intampla cu cel care este fortat sa ia acest semn?
Sa spunem ca este legat de masa si i se injecteaza cu forta acel cip impotriva vointei lui.

Ce se intampla cu acest om?
(Ce bine ar fi sa ne raspunda un parinte la aceasta intrebare.)

Domnul fie cu voi!

Anca-Miha 09.02.2009 14:28:42

Emanuel, mi-e teama ca odata ce apare casa ta in peisaj, vor dori si altii sa-si faca cabana in zona, pentru a-si petrece sfarsitul de saptamana cu gratar si cu bere...

emanuel2007 09.02.2009 14:41:09

nu conteaza cine mai vine cu bere pe acolo ...
ca io oricum imi iau si 2 hectare de pamant in jurul casei , ca sa fiu sigur ca nu o sa ma deranjeze nimeni ... si daca stau inchis in casa mea cu hartie igienica bagata in urechi nu mai aud io nimic ... si apoi astia cu cabanele lor nu is prea desi pe munti ; is foarte rari , la cat de mari is muntii ...
cat despre impantul fortat , a raspuns parintele porfirie deja : nu dauneaza la mantuire daca ti se pune cu forta ... insa cu forta nu o sa se prea bage , decat numai la aia care o sa fie intemnitati in lagarele lor de exterminare ... da prin societate nu o sa se puna cu forta ... numai ca nu ai cum sa traiesti in societate fara implant , caci si salariul si pensia o sa se dea numai pe baza de implant , si sa cumperi ceva tot pe baza de asta ... deci tot la munte ramane singura solutie ...
unii vor fi pustnici , unii mucenici , fiecare cu ce ii va da Dumnezeu ...

Ora este GMT +3. Ora este acum 18:22:02.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.