Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Am fost la o adunare a NP (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=6468)

Danut7 22.10.2009 18:30:37

Citat:

În prealabil postat de alizee (Post 175303)
de ce ii pui pe toti rromii in aceeasi oala? la fel gandesc mai nou si italienii despre romani, mai ales la cate s-au intamplat in ultima perioada.
eu nu m-as grabi sa fac afirmatii de genul acesta, sunt si ei creatia lui Dumnezeu,nu?

Doamna elena a scos in evidenta un adevar trist din pacate.Nu i-a bagat pe toti in aceasi oala a zis ca sunt si rromi buni.Cam asta e si parerea mea despre ei, din pacate, dar pot sa spun ca am cunoscut rromi care m-au surprins in sens placut, palaria jos ;).

elenavioletacocos 22.10.2009 18:48:06

Citat:

În prealabil postat de tricesimusseptimus (Post 175356)
Nu știu, întreabă-l.

fanatism iti spune ceva ? se intalneste mult la secte ....

elenavioletacocos 22.10.2009 18:50:39

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 175385)
Doamna elena a scos in evidenta un adevar trist din pacate.Nu i-a bagat pe toti in aceasi oala a zis ca sunt si rromi buni.Cam asta e si parerea mea despre ei, din pacate, dar pot sa spun ca am cunoscut rromi care m-au surprins in sens placut, palaria jos ;).

danut7 multumesc pentru doamna ,dar as prefera sa mi se spuna doar elena ,oricum f frumos gestul tau ! nu stiu cati ani ai ,dar stiu ca ai cei 7 ani de acasa! f frumos !

condor 22.10.2009 19:31:26

Citat:

În prealabil postat de elenavioletacocos (Post 175352)
dar altcineva din cultul tau nu ma considera crestina pentru ca sunt ortodoxa ! oare de ce ?

Sunteti sigura ca nu va considera crestina, pentru ca sunteti ortodoxa? Nu prea cred. Adventistii considera ca pot fi buni crestini si cei din alte confesiuni religioase. Poate altele sunt motivele pentru care nu sunteti considerata crestina (desi, nici asta nu este bine- deja seamana a judecata).

alizee 22.10.2009 19:32:10

Citat:

am inteles ce s-a scos in evidenta, dar felul in care s-a scos in evidenta ...

Matei 10:16 Iata, Eu va trimit ca pe niste oi in mijlocul lupilor. Fiti dar întelepti ca serpii, si fara rautate ca porumbeii.

condor 22.10.2009 19:34:19

Citat:

Doamna elena a scos in evidenta un adevar trist din pacate.Nu i-a bagat pe toti in aceasi oala

Nu pe toti. Doar 99%. Daca lucra cu zecimale poate ar fi spus 99,99%. Dar, bine ca nu i-a bagat pe toti in aceeasi oala.

elenavioletacocos 22.10.2009 20:46:00

Citat:

În prealabil postat de condor (Post 175401)
Sunteti sigura ca nu va considera crestina, pentru ca sunteti ortodoxa? Nu prea cred. Adventistii considera ca pot fi buni crestini si cei din alte confesiuni religioase. Poate altele sunt motivele pentru care nu sunteti considerata crestina (desi, nici asta nu este bine- deja seamana a judecata).

da domnule sunt sigura ca din cauza faptului ca sunt ORTODOXA nu ma considera CRESTINA ,caci le spunea nepotilor de fata cu mine (adica eu nici nu existam in mom ala ,vorbea despre mine ca si cum nu eram acolo ,f frumos din partea lui nu ?)ca eu din acest motiv nu pot fi considerata CRESTINA ! si NU MINT,caci imi este frica de D-zeu ! me importa un carajo dc tu ma crezi sau nu !

elenavioletacocos 22.10.2009 20:47:49

Citat:

În prealabil postat de alizee (Post 175402)
am inteles ce s-a scos in evidenta, dar felul in care s-a scos in evidenta ...

Matei 10:16 Iata, Eu va trimit ca pe niste oi in mijlocul lupilor. Fiti dar întelepti ca serpii, si fara rautate ca porumbeii.

cum am scos in evidenta alizee? dc sunt sincera si spun ce gandesc nu e bine ,dc sunt fatarnica ,nu e bine ,cum e bine cu voi ceilalti ? caci inteleg ca si dumneata esti protestanta sau neoprotestanta sau eu mai stiu ce !? cu ce te-am deranjat draga ?

elenavioletacocos 22.10.2009 20:49:42

Citat:

În prealabil postat de condor (Post 175404)
Nu pe toti. Doar 99%. Daca lucra cu zecimale poate ar fi spus 99,99%. Dar, bine ca nu i-a bagat pe toti in aceeasi oala.

99% si sustin ce am spus ,decat sa fiu fatarnica mai bine sunt sincera ! deranjeaza sinceritatea in randul vostru ,stiu ...;)

Templier Knight 21.11.2010 18:27:04

am fost de curand la inmormantarea unei rude care era din ''oastea domnului'',la priveghi aveau cativa ''pastori''care le mergeu gura intruna .nu s a comparat deloc cu o slujba efectuata de un preot ortodox , si nici nu am simtit deloc ceva sfant in tot ceea ce ''predicau ''ei.

Ora este GMT +3. Ora este acum 15:33:10.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.