pr.blideran_olimpiu |
03.12.2007 16:17:03 |
Citat:
În prealabil postat de ionut_marcel
Ai perfecta dreptate in legatura cu popii .Niste nenorociti . Pai cum sa mai crezi in ei cind sunt asa cum sunt ? Niste porci si niste betivi ordinari . Or mai fi si citiva care chiar cred in ceea ce fac dar 90 % sunt numai dupa bani si femei .
|
vin mai pe urma pentru ca am inpresia ca discutati despre ceva ce nu cred ca cunoasteti,sau poate din auzite.plus vorbiti nentelegind scripturile,sau mai grav rastalmacindu-le dupa bunul vostru plac.despre homosexualitate cred ca discutati in necunostinta de cauza,sper.va dau un verset din sfinta scriptura:romani1,25-27.cautati-l voi.cit despre preotii homosexuali,cum se zicea mai sus,repet nu stiti ce vorbiti;sau macar adresati-va la singular.ex :este preot ...asa si asa.si suna altfel.de acum va vorbesc prin versete ,iara celor care nu au citit sfinta scriptura cred ca nu au ce cauta,pt ca nu stiu,si nici nu au ce sa scrie pe forum,sa se abtina daca au fost frustrati.este legea iubirii:galateni5,14.iisus alege prooroci,....,pastori si invatatoriefeseni4,11-12.despre preoti tare v-as indemna sa cautati versetele urmatoare ,in ordinea lor:1 timotei 4,14;1 timotei 5,22-23;tit 1,5-8;apocalipsa 1,6.etc.mai am sa va spun ca limba este madularul care te duce spre iad iacov 3,3-6.si un indemn :nu mai vorbiti de pe un ton arogant si certaret ca nu place nimanui!iar in incheiere va zic:de omul eretic,dupa intaia si a doua mustrare, departeaza-te(tit 3,10)
|