Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Mersul la mare, la plaja. (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=6672)

cristiboss56 13.07.2009 10:42:34

Citat:

În prealabil postat de ory (Post 152770)
Ok, dar instinctul este absolut similar cu cel al animalelor...astfel, nu cred ca am exagerat si nici ca m-am exprimat vulgar. Dar, nu mai conteaza, puteti sa-i numiti oricum, ei tot astfel vor ramane.

Eu m-am referit strict la cuvânt, nu la exprimare în general, așa că nu mai exagera ! Nu știu cum rămân "ei", dar nici voi nu puteți fără "ei" și nici noi fără voi . Că avantajul este la noi, e incontestabil , dar fiecare după cum se păstrează până la urmă.

Tia 13.07.2009 10:48:03

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 152773)
Eu m-am referit strict la cuvânt, nu la exprimare în general, așa că nu mai exagera ! Nu știu cum rămân "ei", dar nici voi nu puteți fără "ei" și nici noi fără voi . Că avantajul este la noi, e incontestabil , dar fiecare după cum se păstrează până la urmă.

Acum discutia ar putea ajunge la ceva de genul"Daca Dumnezeu L-a creat prima data pe Adam, adica pe barbat, de ce a fost nevoie sa o mai creeze si pe Eva, adica pe femeie?"
Indiferent cum am spune-o ,femeile au nevoie de barbati,si barbatii de femei,pentru a se completa reciproc.

cristiboss56 13.07.2009 10:56:26

Citat:

În prealabil postat de Tia (Post 152776)
Acum discutia ar putea ajunge la ceva de genul"Daca Dumnezeu L-a creat prima data pe Adam, adica pe barbat, de ce a fost nevoie sa o mai creeze si pe Eva, adica pe femeie?"
Indiferent cum am spune-o ,femeile au nevoie de barbati,si barbatii de femei,pentru a se completa reciproc.

Exact, o dovadă o avem chiar aici în discuția ce o purtăm, dragă Tia !

heaven 13.07.2009 11:03:03

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 152765)
Foarte pertinentă postarea ta . Așa este Tia ! Eu chiar îi arăt soției , când văd ceva frumos și demn de admirat, totul e să ne stăpânim gândurile, pe cât putem . . .

Da,e frumos asa,doar ca eu nu tin minte nici macar un singur prieten caruia sa ii fi putut arata un alt barbat care avea niste calitati,pur si simplu admirativ si sa il vad ca apreciaza asta,dimpotriva!

heaven 13.07.2009 11:05:19

Citat:

În prealabil postat de Tia (Post 152776)

Cu siguranta!Si atata vreme cat se intelege ca suntem aici intr-o relatie de completare si nu de competitie,ca ne datoram respect unii altora si ca ce doare pe un barbat doare si pe o femeie si invers...eu zic ca se poate vorbi de armonie in cuplu si de intelegerea acestei legaturi la un cu totul alt nivel.

Fani71 13.07.2009 11:05:41

Citat:

În prealabil postat de ory (Post 152764)
Sa stii ca si imbatranirea, si transformarea organismului odata cu varsta, sau odata cu nasterea de prunci...TOT LUCRAREA MAINILOR LUI DUMNEZEU ESTE, ...nu doar frumusetea. Putem sa le admiram deopotriva, daca este sa fim obiectivi si , cu adevarat fascinati de Lucrarea Mainilor Lui Dumnezeu.

Da, si cu varsta apar mai mult in afara trasaturile ascunse, bune sau rele. De aceea unii oameni se infrumuseteaza cu varsta, altii se uratesc. Vorbesc acum de frumusetea care vine din adanc, si uratenia la fel, nu de celulita si de taria sanilor etc.

cristiboss56 13.07.2009 11:07:52

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 152778)
Da,e frumos asa,doar ca eu nu tin minte nici macar un singur prieten caruia sa ii fi putut arata un alt barbat care avea niste calitati,pur si simplu admirativ si sa il vad ca apreciaza asta,dimpotriva!

Nu-i un capăt de țară ! Să fim normali, asta contează cel mai mult, și când ne uităm înapoi în viața noastră să nu avem regrete sau remușcări, și mult mai important să învățăm din greșelile trecutului. Viața merge înainte !

heaven 13.07.2009 11:22:58

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 152781)
Nu-i un capăt de țară ! Să fim normali, asta contează cel mai mult, și când ne uităm înapoi în viața noastră să nu avem regrete sau remușcări, și mult mai important să învățăm din greșelile trecutului. Viața merge înainte !

Evident ca nu este un capat de tara,nici nu se pune problema,doar ce am vrut sa subliniez este faptul ca majoritatea barbatilor nu sunt la fel de toleranti cu un astfel de comportament din partea femeilor.
Si cred ca ar fi bine daca s-ar ajunge la un echilibru,altfel de o parte ori alta se vor acumula frustrari ce vor deteriora in timp relatia.

MarinaAlca 13.07.2009 11:30:17

Citat:

În prealabil postat de Tia (Post 152752)
toate trecute de 40 ani. Bineinteles, toate doamnele erau durdulii si cu celulita din crestet pana in talpi.

In cazul asta ar fi bine sa dau fuguta la oglinda.. caci si eu fac 40 in curand... oare asa ar rade si de mine alte "floricele" proaspete de pe plajele mioritice???:20:.. Noroc ca niciodata nu mi-a placut sa ma expun pe plaja, privirilor curioase.. nici macar in vremurile de glorie ale tineretii, cand nu eram "durdulie si cu celulita din crestet pana-n talpi":21:

cristiboss56 13.07.2009 11:36:12

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 152787)
Evident ca nu este un capat de tara,nici nu se pune problema,doar ce am vrut sa subliniez este faptul ca majoritatea barbatilor nu sunt la fel de toleranti cu un astfel de comportament din partea femeilor.
Si cred ca ar fi bine daca s-ar ajunge la un echilibru,altfel de o parte ori alta se vor acumula frustrari ce vor deteriora in timp relatia.

O , ce bun e echilibrul ăsta ! Multe ar fi minunate de ar fi aces echilibru de care mai tot timpul aduc eu aminte pe forumul ăsta . Din păcate este foarte fragil, un mic pas, foarte mic chiar, greșit dărâmă acest echilibru. Într o relație , important ca în momentele mai puțin plăcute, unul din cei doi să știe să cedeze , iar focarul neânțelegerii se va stinge foarte repede. Să învățăm din fiecare clipă care trece, să ne cunoaștem slăbiciunile , să ni le acceptăm, dar în același timp să cunoaștem si slăbiciunile partenerului și în același timp să i le acceptăm. Găsind numitorul comun , relația va fi OK ! Echilibru, realism și discernământ !

Ora este GMT +3. Ora este acum 00:04:52.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.