Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Alte Religii (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5034)
-   -   Masonerie (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=681)

calator 30.05.2007 22:25:04

1. daca ai fi scris ca lucrurile is f profunde si greu de patruns iar eu nu le inteleg e o chestie dar cand scrii ca e evident deja e evident ca a avea alta parere inseamna a avea niste lipsuri

2. ce lucrui is evidente? miscarea ecumenista? da e foarte evidenta si am si dat o mai multe exemple (evidente) si generalizate Dar nu am inteles care e problema?

3. in acesl link se fac niste afirmatii nefondate impotriva unui ierarh )nu impotriva unei miscari) si asta mi se pare un pic dubios

4. da, o sa vina vremea cand o sa ne teleportam sau cand o sa traim pe luna....Si ce e cu asta? Dar chiar as vrea niste argumente pe care te bazezi cand faci stfel de afirmatii privind vremurile in care va trebui sa il marturisim pe Hristos cu pretul vietii sau faci niste proorocii?

Silviu 31.05.2007 15:57:26

:)Francmasoneria este slujirea idolilor,adica a satanei.Pana la urma nu le doresc sa vada focul gheenei poate s-o indura de ei Cel de sus.

calator 31.05.2007 21:00:10

deci toti ierarhii din Sf Sinod care au facut studii instraiantate sunt ecumenisti> Pana in prezent nu am inteels de ce ar fi o problema ca sunt ecumenisti.....Cat despre varsta fa un calcul si ceilalti mitropoliti cam la varste au ajuns ca sa poti pune intrebarea la plural (cum au ajuns)

Silviu 02.06.2007 21:58:09

Masoneria e un grup(organizatie) de oameni care,prin viclenie,minciuna si crima,vor a supune lumea lor(patimilor).Ei vor sa aiba orice,oricum,oricand,oriunde.Se cred mai presus de legile dumnezeiesti si decat cele pamantesti sunt deja.Asta cred eu.Chestia e ca nu vor apuca sa se bucure la nesfarsit de "prada" lor,pentru ca Dumnezeu ii va da focului cel vesnic,asta bineinteles,daca nu se pocaiesc.
Cu stima...

MARIUS_DANIEL 03.06.2007 13:05:23

MIREAN

Nu la asta m-am referit,dar vad ca faci iar pe nestiutorul.Explica-mi si mie ce am intrebat mai sus,plus ca ce cautau acesti ierarhi pe la scoli eretice si centre ecumeniste din strainatate?Invatatura ortodoxa si apostoleasca in nici un caz,de asta sa fii sigur.

MARIUS_DANIEL 03.06.2007 13:08:27

Citat:

În prealabil postat de calator
deci toti ierarhii din Sf Sinod care au facut studii instraiantate sunt ecumenisti> Pana in prezent nu am inteels de ce ar fi o problema ca sunt ecumenisti.....Cat despre varsta fa un calcul si ceilalti mitropoliti cam la varste au ajuns ca sa poti pune intrebarea la plural (cum au ajuns)

Cu atat mai mult daca au ajuns si altii la varste mici in functii inalte,dar cazul I.P.S.Daniel e de departe cel mai evident.Cum adica nu ai inteles de ce e o problema ca sunt ecumenisti?Asta e ca si cand ai spune de ce ne inchinam lui Dumnezeu si nu diavolului.

mirelat 03.06.2007 17:33:59

Citat:

În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
Iata un link mai mult decat edificator despre un mitropolit mason si nu numai:

http://eresulcatolic.50webs.com/ipsdaniel.html

pun si eu o intrebare de stupid people : este adevarat ca Mitropolitul Moldovei/i.e. IPS Daniel este cel care are intaietate si va deveni Patriarh in cazul decesului PF Teoctist? eu asa am auzit, poate nu e adevarat... adica, poate se vor face alegeri in cadrul Sf. Sinod, nu cunosc tipicul.

Din link-ul dat de M.D. m-a impresionat asta :

Aflat acum cativa ani la Manastirea Sihastria, IPS Daniel a putut auzi din gura unei demonizate: "Talpa iadului, Daniele, talpa iadului, ne vedem acolo!". Simtindu-se cu musca pe caciula cum se spune, motivul principal al refuzarii dezgroparii Parintelui Cleopa este teama Inaltului de la Iasi ca nu cumva fostul sau duhovnic, care i-a spus sa termine cu mascarada ecumenista, sa nu fie cumva sfant, iar lumea sa prinda curaj in opozitia fata de ecumenism.
Instalat ca Mitropolit de catre masoneria romana, lucru confirmat pe o emisune televizata de catre un mason de grad foarte inalt, IPS Daniel, banatean de origine, sapa cu mare ravna la radacina Ortodoxiei, ascunzand totul sub un limbaj elevat, mieros si foarte diplomat.

Silviu 03.06.2007 18:12:41

World freemasonry is involved in a secret game of political cunning,
shrouded in cabbalistic allegory, illustrated by diffuse symbols
that define the indefinable - unlimited evil.(Lina,Arhitects of deception).

calator 03.06.2007 18:21:25

cazul IPS Daniel nu e evident pur si simplu ci este mediatizat f mult si dat ca ex Nu e singurul care a ajuns tanar mitropolit sau care a studiat in straintate

MARIUS_DANIEL 03.06.2007 18:22:14

Citat:

În prealabil postat de mirelat
Citat:

În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
Iata un link mai mult decat edificator despre un mitropolit mason si nu numai:

http://eresulcatolic.50webs.com/ipsdaniel.html

pun si eu o intrebare de stupid people : este adevarat ca Mitropolitul Moldovei/i.e. IPS Daniel este cel care are intaietate si va deveni Patriarh in cazul decesului PF Teoctist? eu asa am auzit, poate nu e adevarat... adica, poate se vor face alegeri in cadrul Sf. Sinod, nu cunosc tipicul.

Din link-ul dat de M.D. m-a impresionat asta :

Aflat acum cativa ani la Manastirea Sihastria, IPS Daniel a putut auzi din gura unei demonizate: "Talpa iadului, Daniele, talpa iadului, ne vedem acolo!". Simtindu-se cu musca pe caciula cum se spune, motivul principal al refuzarii dezgroparii Parintelui Cleopa este teama Inaltului de la Iasi ca nu cumva fostul sau duhovnic, care i-a spus sa termine cu mascarada ecumenista, sa nu fie cumva sfant, iar lumea sa prinda curaj in opozitia fata de ecumenism.
Instalat ca Mitropolit de catre masoneria romana, lucru confirmat pe o emisune televizata de catre un mason de grad foarte inalt, IPS Daniel, banatean de origine, sapa cu mare ravna la radacina Ortodoxiei, ascunzand totul sub un limbaj elevat, mieros si foarte diplomat.

Din pacate,e adevarat.Nu stiu de ce,dar prea mi se pare mie ca aceasta regula ca scaunul patriarhal vacant sa fie ocupat de mitropolitul Moldovei a fost facuta special pentru I.P.S.Daniel.Oricum,e sustinut si de U.E.datorita activitatii sale ecumeniste,si evident de masoneria ce l-a instalat,si de patriarhul ecumenic si de aceea Doamne fereste,dar tare mi-e teama ca el va fi noul patriarh.

Ora este GMT +3. Ora este acum 22:51:32.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.