![]() |
Citat:
|
Citat:
Am sunat la BRD la acest numar Tel: + 4 021 302 6161.Am intrebat:daca doresc sa fac o donatie,in momentul cand dau banii,mi-se spune ca este cont poprit?Raspuns:NU.Am intrebat:Dar daca intreb,,Vreau sa depun bani in contul lui Popoescu si vreau sa stiu daca este poprit.Mi-se spune?Raspuns NU.Este secret bancar/confidentialitate si se comunica doar in anumite situatii clar specificate.Cine doreste sa sune acolo. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Cand insa, minciunile fratiei tale arunca in derizoriu tot efortul facut de niste oamnei care au simtit altceva decat doar indiferenta, atunci este foarte grav. Iar, cand minciunile fratiei tale pot da branci in prapastie unor oameni necajiti, atunci este deja condamnabil. Nu e treaba mea sa judec elucubratiile si fanteziile Superbingo ale fratiei tale. Este un Judecator pentru aceasta. De aceea spuneam, Dumnezeu sa te ierte. Doamne-ajuta! |
Citat:
Dar tu ai posibilitatea, vorbind cu domnul preot si cerindu-i un simplu extras de cont, sa dovedesti ca eu mint. Nu arunc in derizoriu nimic, si fapta ta si a celorlalti donatori nu se pune la indoiala. Ceea ce se pune la indoiala este extrasul de cont si revelatia mea. Daca vrei sa ma ajuti si pe mine, adu un extras de cont. Te rog. |
Doamne ,ajuta !
Va rog frumos sa va linistiti putin ... cred ca totul este o neintelegere iscata de . ,, Si poti afla de la orice agentie contul de la BRD al lui Nistorenco preotul, ca doar faci o donatie, ma Si o sa iti spuna pampalaul de la ghiseu ca are poprire de la finante pe cont, ma ,, Topcat , fii bun si spune daca ceea ce ai scris , mai sus , le-ai aflat personal ..de la banca . Ai vrut sa donezi si ti s-a spus ca are poprire? |
Citat:
Pana atunci, cum ramane cu afirmatiile false ca sta cu chirie, ca a castigat la Superbingo? Ne explici si noua de ce ai vrut sa faci rau unor oameni in necaz? Te rog. Doamne-ajuta! |
Citat:
Rugaminte si din partea mea:te rog sa spui unde ti s-a spus acel aspect.Adica la ce agentie BRD.Ma voi duce sa verific personal(am masina buna si ajung rapid sau sun si verific la respectiva agentie) si voi confirma public daca ai dreptate si asa a fost.Ma duc si eu acolo si fac o donatie/intreb ca sa vad daca primesc acel raspuns.Daca ai dreptate,in spiritul corectitudinii,voi confirma si eu. |
Ma, topcat, ma, se vedea treaba ca te-ai fript tare, ma! Nu mai fa pe desteptul, ma, ca nu tine! Nu cere tu, ma, dovezi de la altii cand singur nu poti dovedi o litera din afirmatiile facute, ma. Ai vrut sa ungi cu noroi faptele unora, ma, si pe parinte cu familia lui cu tot. Vorba lui laurschepsis, Domnul sa te ierte ca nu stii ce faci.
Daca ai mintea infierbantata de necredinta, daca in suflet iti da branci samburele intunericului, mai bine ia-ti campii, ma, si te caieste. __________________________________________________ __________________________ Asa lucreaza incornoratul, prin cei cu care ii merge! __________________________________________________ _________________________ Nu va intristati, ci dimpotriva bucurati-va ca suntem uniti prin credinta. Sanatate parintelui si familiei! Doamne ajuta! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 06:23:05. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.