![]() |
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Crestinii nu-si platesc taxele asa cum pretind BOR-ii. Banii vin de la putini si se cheltuie in interesul multora. Comunism frate![/quote]
De acolo am scos-o; sau poate ai vrut sa spui altceva? Poti fii mai explicit? Iar aia cu "logica crestina"... sa te parafrazez: " de unde ai scos tu ca e logica crestina" ? Si de fapt ce e logica crestina? |
Citat:
Citat:
|
Citat:
Auzi la el, spectru mult mai larg. Uite de unde-și scoate afirmațiile lobotomizate: http://ro.wikipedia.org/wiki/Falsa_dilem%C4%83 |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Tu de ce crezi ca o ducem prost ? Hai sa-ti raspund eu : o ducem prost pt ca am avut 70 de ani de comunism, pt ca romanul nu este crestin adevarat, pt ca avem pacate grele ca neam si pt ca nu s-a pomenit ca vre-un neam aflat in pacat sa fie rasplatit cu viata buna de catre Dumnezeu ! Ìnteresul meu ca roman si crestin este ca Biserica sa fie din ce in ce mai puternica spiritual... |
???
Ce-ar fi sa construiesti matale un spital..........
Citat:
|
ai, ai, ce mai ai?
ai, ai, mai ai ceva de zis? iti merge gurita aia de parca ai fi mitraliera. Ce-ar fi sa meditezi mai mult si sa iti faci o analiza launtrica. La fiecare gasesti ceva de raspuns, dar tie ti-ai pus intrebari sa vezi cum stai cu viata?
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Dacă am spus că mesajele tale sunt infantile și redundante nu este atac la persoană. Incapacitatea ta de a gândi corect și profund, face să ai 'contribuții' derizorii pe acest forum. Iar a vorbi despre discuții civilizate este praf în ochi din partea ta fiindcă nu ai venit aici dispus să-ți schimbi opiniile, nu ai nici un respect față credincioși, credință, Biserică ci scopul tău e probabil să faci trolling. Citat:
A crede ă mintea funcționează corect prin propriile puteri și că urmând niște reguli putem evita devierile de la realitate (adevăr) e o convingere, o prejudecată omenească greșită. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Cuvantul ales a fost nepotrivit, dar asa este ..In acele locuri este har divin mult..Duceti-va la M Caraiman de la Busteni si daca stati in poiana 2 ore, plecati de acolo zburand !
|
Citat:
|
Ce ai zis tu acolo? Karma? Asta ce vrea sa fie? Energie, putere divina? Apropo, "karma" e de capul ei in Univers? Ati preluat ca niste cimpanzei niste notiuni venite din India prin filiera occidentala si acum nu va mai dezlipiti de ele ca niste drogati de drog. Va faliti cu prostiile astea ca si cum karma asta e puterea absoluta in Univers! Karma asta il anuleaza pe Iisus Hristos? Se afla deasupra Bisericii intemeiate de Iisus Hristos? Stati cu boala in voi si nu va dati seama.....
Citat:
|
Citat:
|
| Ora este GMT +3. Ora este acum 13:17:40. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.