![]() |
Citat:
- cazuri in care unor sfinti li s-au arătat frumusetile raiului și muncile iadului - cazuri în care un pacatos a murit si era să ajungă în iad, dar i s-a mai dat o sansa - cazuri in care un drept a ajuns in rai, si a fost trimis inapoi pe pamant, pentru ca nu-i sosise vremea; iar in tot timpul restului vieții a plâns după rai... |
V-ați grăbit.... ori aveți lacune mari în cultura generală referitoare la credința „care se crede” în poporul în mijlocul căruia trăiți. Fiți sigur că dumneavoastră sunteți singurul a cărui inteligență a fost jignită ...
|
Domnule 99,
Nu vedeți că sunteți programat să credeți anumite interpretări, fără o doză de duh și discernământ? Tipic protestant. |
Citat:
De obicei, cand cineva sforaie trebuie sa-i fluieri in ureche, dar 666 are urechile infundate cu vata cerata alb-galbuie a minciunii sambetiste. Asa ca slabe sanse sa se linisteasca. Daca nici bunul simt nu-l linisteste, il rugam pe cel responsabil cu acest forum sa o faca! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Aceste invieri au avut loc inainte de venirea Mantuitorului, in timpul umblarii pe pamant a Mantuitorului si dupa inaltarea Domnului. Nici o categorie de inviati nu a spus nimic. De ce oare? Nu cumva se confirma ceea ce spune Sfanta Scriptura? Ex: "în locuinta mortilor în care te vei duce nu se află nici faptă, nici punere la cale, nici stiintă, nici întelepciune."(Ecleziastul 9:10) |
Citat:
Si cum se face ca TOTI protestantii citati din doar din Eclesiast care e DOAR parerea personala a lui Solomon |
Citat:
Citat:
Apropos, tot ce e inspirat de Duhul Sfânt, nu e "părere personală". |
Citat:
Ce poti sa spune cand te intorci dinntr-un "loc" unde nu este nici cunostinta nici, nici stiinta, nici infaptuire, nici partasie cu Dumnezeu, etc? Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Dacă analizăm cartea Ecleziastul, este evident, că Solomon a descris moartea dintr-un punct de vedere omenesc, al omului de sub soare, al omului care cercetează și concluzionează prin prisma a ceea ce vede cu ochii lui, căci observa si tu ce declară el în Ecleziast 1:13,14: „Mi-am pus inima să cercetez și să adâncesc cu înțelepciune tot ce se întâmplă sub ceruri: iată o îndeletnicire plină de trudă, la care supune Dumnezeu pe fiii oamenilor. Am văzut tot ce se face sub soare; și iată că totul este deșertăciune și goană după vânt!” Oare din punct de vedere divin, „totul este deșertăciune și goană după vânt!”? Sau din punct de vedere omenesc? Oare și cerul este deșertăciune? Este oare goană după vânt închinarea și ascultarea de Dumnezeu? Oare într-adevăr aceiași soartă au și animalele și oamenii? Din punct de vedere a ceea ce vede și observă omul, da, dar din punct de vedere divin, NU, căci omul nu este ca animalele, el a fost creat după chipul lui Dumnezeu, și prin urmare, va fi înviat și tras la răspundere pentru binele sau răul care l-a făcut. |
Citat:
Și de Biserica celor întâi născuți, care sunt scriși în ceruri și de Dumnezeu, Judecătorul tuturor, și de duhurile drepților celor desăvârșiți" (Evrei 12:22-23) Aceste duhuri ale dreptilor de care pomeneste Pavel aici nu par sa hiberneze in pamant asa cum sustineti voi adventistii, ci sunt contiente in ceruri si ca moartea nu a avut nici o putere asupra lor |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
p.s. vasinec, din bun simt, dupa ce ai fost dat de atatea ori afara din casa omului ar trebui sa te opresti sa mai intri pe geam. p.s.1 cred ca te mai paste un ban |
Citat:
P.S. Referitor la banare: cu ce am gresit? Asa stiti sa dialogati cu omul, cand nu va convine ce spune (desi nu aduce jigniri)? Il dati afara? |
Citat:
p.s. inca mai astept scuzele pentru niste jigniri pe care mi le-ai adresat acum mult timp. tot timpul te-ai eschivat. nu ar fi rau sa te smeresti un pic asa ca un bun crestin ce esti. p.s.1 iar legat de subiect, nu mai e nimic de zis. a fost intors pe toate fetele. ce rost are sa reluam obsesiv ceea ce s-a mai discutat? ca nu pricepeti voi? nu e vina noastra. p.s. ai gresit de foarte multe ori jignindu-ne. nu am timp acum sa caut. dar ar fi bine sa fii cinstit. si o data banat ar trebui sa intelegi ca nu esti bine venit aici. |
Citat:
P.S. Poate participi si tu la aceasta discutie, caci pana acum nu ai facut-o. Ai venit doar cu atacuri la persoana, fara nici o legatura cu subiectele care se discutau. Nu ar strica o parere avizata (doar esti student la seminarul teologic). |
Citat:
In rest, subiectul a mai fost discutat iar a continua e inutil. p.s. cand te supui deciziei adminstratorului de a nu mai intra pe forum? Nu poti sa fii asa, omul sa te dea afara pe usa si tu sa intri inapoi pe geam. p.s. sa-mi sui si mie care este atacul la persoana. |
Citat:
|
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
SÉCTĂ, secte, s. f. Comunitate religioasă desprinsă de biserica oficială respectivă; p. ext. grup (închis) alcătuit din adepții unei doctrine (filozofice sau politice). – Din fr. secte, lat. secta. deci unde e atacul? p.s. stii ca de multe ori ai jignit ortodoxia. fii cinstit. |
Citat:
Citat:
|
Citat:
Scopul lui e prozelitismul, nimic altceva. |
Citat:
|
Citat:
Citat:
Acum, putem reveni la subiect? |
Citat:
Ca sa nu va plictisiti pe aici, pana va mai baga cineva in seama, vedeti un pic in linkul de mai jos un monah ortodox pe al carui chip mort a aparut un zambet real la 45 de minute dupa ce a murit. Daca tot vreti sa reveniti la subiect, comentati asta. http://www.razbointrucuvant.ro/2009/...sif-isihastul/ |
Citat:
Eu credeam ca voi nu mintiti niciodata. |
Citat:
E adevarat, sunt de acord. Li se acorda prea multa atentie. S-a mai initiat pe forum CAMPANIA -NU MAI RASPUNDETI SECTARILOR! Ar trebui reluata. |
Citat:
|
Citat:
Dar, un lucru este cert: adevarul Sfintei Scripturi ramane si nu poate fi schimbat cu niste fotografii, plasate pe internet. Iar Scriptura spune (de cel putin 19 ori - vedeti postarile lui "osutafaraunu"),ca "sufletul moare". Dar, nu spune nimic de spre nemurirea mortului sau nemurirea sufletului. P.S. A nu se face confuzie intre mostenirea vietii vesnice (care va avea loc dupa revenirea Domnului si invierea mortilor), si nemurirea mortului neinviat. |
Citat:
|
Citat:
Citat:
ps. pote ne dai tu versetul unde scrie asta Citat:
|
Citat:
Aici, putem reveni la tema "despre suflet"? |
Citat:
|
Citat:
Noi doi nu mai putem dialoga. La revedere si sper ca pe viitor sa ai taria sa iti asumi responsabilitatea pentru ceea ce spui. |
Citat:
La revedere (sau, noapte buna - somn usor), iti spun si eu. Trebuie sa plec la serviciu. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:39:01. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.