Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Din nou despre suflet (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15021)

r.mircea 06.06.2012 12:56:32

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 450667)
Lăsați-o baltă domnule Mircea! Ce fel de sfinți au fost aceia de au ajuns după moarte în Iad? Ba, s-au mai și întors ca să povestească! Vă rugăm, nu jigniți inteligența cititorilor de pe forum...

Îmi pare rău... am uitat ca e d-l 99 aici:
- cazuri in care unor sfinti li s-au arătat frumusetile raiului și muncile iadului
- cazuri în care un pacatos a murit si era să ajungă în iad, dar i s-a mai dat o sansa
- cazuri in care un drept a ajuns in rai, si a fost trimis inapoi pe pamant, pentru ca nu-i sosise vremea; iar in tot timpul restului vieții a plâns după rai...

r.mircea 06.06.2012 13:00:18

V-ați grăbit.... ori aveți lacune mari în cultura generală referitoare la credința „care se crede” în poporul în mijlocul căruia trăiți. Fiți sigur că dumneavoastră sunteți singurul a cărui inteligență a fost jignită ...

r.mircea 06.06.2012 13:02:45

Domnule 99,
Nu vedeți că sunteți programat să credeți anumite interpretări, fără o doză de duh și discernământ? Tipic protestant.

Illuminatu 06.06.2012 13:29:29

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 450482)
Doamnă, mai bine mă abțin, căci curiozitatea dumneavoastră nu se numește maladivă, ci de-a dreptul morbidă! Să lăsăm morții să doarmă netulburați. Viii cu viii și morții cu morții...

Da, lasati-l pe 666 sa doarma in pace. Ce scrie el pe forum sunt doar sforaituri de sambata inconstiente!!
De obicei, cand cineva sforaie trebuie sa-i fluieri in ureche, dar 666 are urechile infundate cu vata cerata alb-galbuie a minciunii sambetiste. Asa ca slabe sanse sa se linisteasca.

Daca nici bunul simt nu-l linisteste, il rugam pe cel responsabil cu acest forum sa o faca!

NeInocentiu 06.06.2012 14:06:15

Citat:

În prealabil postat de Illuminatu (Post 450679)
Daca nici bunul simt nu-l linisteste, il rugam pe cel responsabil cu acest forum sa o faca!

Stiu ca la un moment dat domnul osutafaraunu spunea ca daca va depasi 100 de banari cei care cred in nemurirea sufletului vor fi "bantuiti". As fi curios ce ar face daca mai este banat de inca 2 ori.

stefan florin 06.06.2012 14:24:24

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 450656)
Întrebările erau mai mult retorice, căci dumnealui nu avea unde să citească așa ceva în Vechiul Testament.
În articol nu apăreau răspunsurile la întrebările mele. Întrebări care rămân valabile în continuare...

amice ai niste restante...

barsaba 06.06.2012 14:25:31

Citat:

În prealabil postat de NeInocentiu (Post 450658)
In Biblie ,din cate stiu, nici unul din cei inviati din morti nu a povestit ce a vazut.

Intradevar, in Biblie sunt relatate multe invieri si nici un inviat nu a povestiti nimic despre ceea ce a "vazut" sau "auzit", de pe unde "a fost".

Aceste invieri au avut loc inainte de venirea Mantuitorului, in timpul umblarii pe pamant a Mantuitorului si dupa inaltarea Domnului. Nici o categorie de inviati nu a spus nimic. De ce oare? Nu cumva se confirma ceea ce spune Sfanta Scriptura?
Ex: "în locuinta mortilor în care te vei duce nu se află nici faptă, nici punere la cale, nici stiintă, nici întelepciune."(Ecleziastul 9:10)

stefan florin 06.06.2012 14:30:17

Citat:

În prealabil postat de barsaba (Post 450693)
Intradevar, in Biblie sunt relatate multe invieri si nici un inviat nu a povestiti nimic despre ceea ce a "vazut" sau "auzit", de pe unde "a fost".

Aceste invieri au avut loc inainte de venirea Mantuitorului, in timpul umblarii pe pamant a Mantuitorului si dupa inaltarea Domnului. Nici o categorie de inviati nu a spus nimic. De ce oare? Nu cumva se confirma ceea ce spune Sfanta Scriptura?
Ex: "în locuinta mortilor în care te vei duce nu se află nici faptă, nici punere la cale, nici stiintă, nici întelepciune."(Ecleziastul 9:10)

dar au fost cumva intrebati? Dupa invierea lui Lazar ce aveau de gand sa faca iudeii cu fariseii lor: ca e mai bine sa-l omoare atat pe Iisus cat si pe Lazar.
Si cum se face ca TOTI protestantii citati din doar din Eclesiast care e DOAR parerea personala a lui Solomon

osutafaraunu 06.06.2012 14:41:33

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 450697)
dar au fost cumva intrebati?

Nu au fost întrebați, că doar la tot pasul întâlnești oameni sculați din morți!...

Citat:

Si cum se face ca TOTI protestantii citati din doar din Eclesiast care e DOAR parerea personala a lui Solomon

Cele 19 citate cu tema "sufletul moare" nu sunt doar din Eclesiast.

Apropos, tot ce e inspirat de Duhul Sfânt, nu e "părere personală".

barsaba 06.06.2012 14:43:00

Citat:

dar au fost cumva intrebati?

Ei, uite de asta nu au povestit nimic cei inviati. Pentru ca nu ar fi fost intrebati. Nu pentru ca nu ar fi avut ce spune.

Ce poti sa spune cand te intorci dinntr-un "loc" unde nu este nici cunostinta nici, nici stiinta, nici infaptuire, nici partasie cu Dumnezeu, etc?

Citat:

Sunt mai multe exemple, cum ar fi Isaia 38:18, sau Psalmi 6:5. Nu este vorba doar de "parerea" lui Solomon.

osutafaraunu 06.06.2012 14:46:57

Citat:

În prealabil postat de NeInocentiu (Post 450686)
Stiu ca la un moment dat domnul osutafaraunu spunea ca daca va depasi 100 de banari cei care cred in nemurirea sufletului vor fi "bantuiti". As fi curios ce ar face daca mai este banat de inca 2 ori.

Vor fi bântuiți de cele 100 de fantome digitale ale mele.http://yoursmiles.org/tsmile/death/t10101.gif

r.mircea 06.06.2012 16:42:19

Citat:

dar au fost cumva intrebati? Dupa invierea lui Lazar ce aveau de gand sa faca iudeii cu fariseii lor: ca e mai bine sa-l omoare atat pe Iisus cat si pe Lazar.

Din câte știu,din Tradiție, după ce a fost înviat, Lazăr n-a mai zâmbit tot restul vieții lui, era tăcut și mânca foarte sărac. Atât de mult l-a marcat vederea iadului în cele 4 zile cât era mort. Asta cred că spune ceva despre starea sufletului dincolo...

r.mircea 06.06.2012 16:43:49

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 450704)
Vor fi bântuiți de cele 100 de fantome digitale ale mele.http://yoursmiles.org/tsmile/death/t10101.gif

Îmi place emoticonul. În sfârșit l-am câștigat pe domnul 100-1. Ura!!!! :))

stefan florin 06.06.2012 17:10:34

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 450700)
Apropos, tot ce e inspirat de Duhul Sfânt, nu e "părere personală".

Dacă analizăm cartea Ecleziastul, este evident, că Solomon a descris moartea dintr-un punct de vedere omenesc, al omului de sub soare, al omului care cercetează și concluzionează prin prisma a ceea ce vede cu ochii lui, căci observa si tu ce declară el în Ecleziast 1:13,14:
„Mi-am pus inima să cercetez și să adâncesc cu înțelepciune tot ce se întâmplă sub ceruri: iată o îndeletnicire plină de trudă, la care supune Dumnezeu pe fiii oamenilor. Am văzut tot ce se face sub soare; și iată că totul este deșertăciune și goană după vânt!”
Oare din punct de vedere divin, „totul este deșertăciune și goană după vânt!”? Sau din punct de vedere omenesc? Oare și cerul este deșertăciune? Este oare goană după vânt închinarea și ascultarea de Dumnezeu?
Oare într-adevăr aceiași soartă au și animalele și oamenii? Din punct de vedere a ceea ce vede și observă omul, da, dar din punct de vedere divin, NU, căci omul nu este ca animalele, el a fost creat după chipul lui Dumnezeu, și prin urmare, va fi înviat și tras la răspundere pentru binele sau răul care l-a făcut.

stefan florin 06.06.2012 17:25:59

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 450700)

Cele 19 citate cu tema "sufletul moare" nu sunt doar din Eclesiast.

"Ci v-ați apropiat de muntele Sion și de cetatea Dumnezeului celui viu, de Ierusalimul cel ceresc și de zeci de mii de îngeri, în adunare sărbătorească,
Și de Biserica celor întâi născuți, care sunt scriși în ceruri și de Dumnezeu, Judecătorul tuturor, și de duhurile drepților celor desăvârșiți" (Evrei 12:22-23)
Aceste duhuri ale dreptilor de care pomeneste Pavel aici nu par sa hiberneze in pamant asa cum sustineti voi adventistii, ci sunt contiente in ceruri si ca moartea nu a avut nici o putere asupra lor

barsaba 06.06.2012 17:47:00

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 450734)
"Ci v-ați apropiat de muntele Sion și de cetatea Dumnezeului celui viu, de Ierusalimul cel ceresc și de zeci de mii de îngeri, în adunare sărbătorească,
Și de Biserica celor întâi născuți, care sunt scriși în ceruri și de Dumnezeu, Judecătorul tuturor, și de duhurile drepților celor desăvârșiți" (Evrei 12:22-23)
Aceste duhuri ale dreptilor de care pomeneste Pavel aici nu par sa hiberneze in pamant asa cum sustineti voi adventistii, ci sunt contiente in ceruri si ca moartea nu a avut nici o putere asupra lor

Daca ati respecta principiul "Biblia se explica cu Biblia", nu ati cadea in asemenea amagiri. Dupa cum vedeti din inceputul pasajului ("v-ati apropiat de...") se vede ca este vorba de ceva ce urmeaza a se implini (o profetie). Cititi Apocalipsa cap. 14. Veti gasi, inca din primele versete, asemenari izbitoare cu pasajul dvs. (se vorbeste despre muntele Sionului, despre cei neprihaniti, despre judecata, etc). Am dat doar un pasaj care ajuta la explicarea versetelor dvs. Sunt multe altfel de pasaje. Luati-le in considerare, pentru a ajunge la un inteles corect a invataturilor Sfintei Scripturi.

barsaba 06.06.2012 17:56:41

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 450730)
Dacă analizăm cartea Ecleziastul, este evident, că Solomon

..este evident ca Solomon, la inceput (primele capitole) experimenteaza anumite lucruri omenesti. Dar, la fel de evidenta este intelepciunea sa, primita de la Dumnezeu, si asternuta in ultimele capitole. Iar problema mortii a fost inteleasa prin Duhul Sfant. De altfel, Solomon incheie, descriind moartea ca fiind procesul invers al creatiei: "tarana se intoarce in pamant iar duhul (ruach - suflare, a nu se confunda cu altceva) se intoarce la Dumnezeu" (Ecleziastul 12:7).

mihai07 06.06.2012 18:48:09

Citat:

În prealabil postat de barsaba (Post 450740)
Daca ati respecta principiul "Biblia se explica cu Biblia", nu ati cadea in asemenea amagiri.

De aia ati ajuns voi 30000 de secte, ca ati aplicat metoda asta. daca e asa cum zici tu, de ce nu ati ajuns la aceeasi concluzie? cu ce esti tu mai presus decat martorii lui iehova in talcuirea Sfintei Scripturi?
p.s. vasinec, din bun simt, dupa ce ai fost dat de atatea ori afara din casa omului ar trebui sa te opresti sa mai intri pe geam.
p.s.1 cred ca te mai paste un ban

barsaba 06.06.2012 18:58:44

Citat:

În prealabil postat de mihai07 (Post 450748)
De aia ati ajuns voi 30000 de secte, ca ati aplicat metoda asta. daca e asa cum zici tu, de ce nu ati ajuns la aceeasi concluzie? cu ce esti tu mai presus decat martorii lui iehova?
p.s. vasinec, din bun simt, dupa ce ai fost dat de atatea ori afara din casa omului ar trebui sa te opresti sa mai intri pe geam.
p.s.1 cred ca te mai paste un ban

Mihai, ca viitor preot era bine sa vii cu niste vorbe intelepte, pe subiect. Nu-ti fac cinste remarcile pe care le-ai facut. Nu sunt demne de un crestin de frunte ( păstor de oameni).

P.S. Referitor la banare: cu ce am gresit? Asa stiti sa dialogati cu omul, cand nu va convine ce spune (desi nu aduce jigniri)? Il dati afara?

mihai07 06.06.2012 19:02:22

Citat:

În prealabil postat de barsaba (Post 450752)
Mihai, ca viitor preot era bine sa vii cu niste vorbe intelepte, pe subiect. Nu-ti fac cinste remarcile pe care le-ai facut. Nu sunt demne de un crestin de frunte ( păstor de oameni).

ei na....mai bine ne-ai lasa. nu esti bine venit aici.
p.s. inca mai astept scuzele pentru niste jigniri pe care mi le-ai adresat acum mult timp. tot timpul te-ai eschivat. nu ar fi rau sa te smeresti un pic asa ca un bun crestin ce esti.
p.s.1 iar legat de subiect, nu mai e nimic de zis. a fost intors pe toate fetele. ce rost are sa reluam obsesiv ceea ce s-a mai discutat? ca nu pricepeti voi? nu e vina noastra.
p.s. ai gresit de foarte multe ori jignindu-ne. nu am timp acum sa caut. dar ar fi bine sa fii cinstit. si o data banat ar trebui sa intelegi ca nu esti bine venit aici.

barsaba 06.06.2012 19:08:20

Citat:

În prealabil postat de mihai07 (Post 450755)
p.s.1 iar legat de subiect, nu mai e nimic de zis. a fost intors pe toate fetele. ce rost are sa reluam obsesiv ceea ce s-a mai discutat? ca nu pricepeti voi? nu e vina noastra.

Subiectul are rost sa fie discutat. Au aparut persoane noi care participa la discutie si sunt destui vizitatori ai discutiilor.

P.S. Poate participi si tu la aceasta discutie, caci pana acum nu ai facut-o. Ai venit doar cu atacuri la persoana, fara nici o legatura cu subiectele care se discutau. Nu ar strica o parere avizata (doar esti student la seminarul teologic).

mihai07 06.06.2012 19:12:23

Citat:

În prealabil postat de barsaba (Post 450756)
Subiectul are rost sa fie discutat. Au aparut persoane noi care participa la discutie si sunt destui vizitatori ai discutiilor.

P.S. Poate participi si tu la aceasta discutie, caci pana acum nu ai facut-o. Ai venit doar cu atacuri la persoana, fara nici o legatura cu subiectele care se discutau. Nu ar strica o parere avizata (doar esti student la seminarul teologic).

Vasinec, de aia nu mai poti tu de parerea mea. Hai sa fim sinceri.
In rest, subiectul a mai fost discutat iar a continua e inutil.
p.s. cand te supui deciziei adminstratorului de a nu mai intra pe forum? Nu poti sa fii asa, omul sa te dea afara pe usa si tu sa intri inapoi pe geam.
p.s. sa-mi sui si mie care este atacul la persoana.

barsaba 06.06.2012 19:15:23

Citat:

În prealabil postat de mihai07 (Post 450758)
Vasinec, de aia nu mai poti tu de parerea mea. Hai sa fim sinceri.

Sincer, chiar as vrea sa discutam strict pe teme religioase. Imi doresc sa purtam (eu, tu si altii) astfel de discutii. Poate-mi faci placerea, daca tot ai intervenit. Doar suntem pe un forum crestin (pe care se discuta subiecte religioase).

barsaba 06.06.2012 19:22:39

Citat:

p.s. cand te supui deciziei adminstratorului de a nu mai intra pe forum? Nu poti sa fii asa, omul sa te dea afara pe usa si tu sa intri inapoi pe geam.

Administratorul nu a avut niciodata, un motiv corect sa ma dea afara. Am respectat regulamentul forumului. Totusi, eu am fost cel facut in toate felurile (unele greu de redat) si tot eu am fost banat (de zeci de ori), fara nici un avertisment, fara nici o explicatie (desi am cerut asa ceva). Binenintele ca, voi fi banat din nou si, bineinteles ca voi reveni, din nou.

Citat:

p.s. sa-mi sui si mie care este atacul la persoana.

La persoana sau la persoane. Le gasim in aproape toate (sau, in toate) postarile tale adresate noua ("sectantilor")
Citat:

De aia ati ajuns voi 30000 de secte

Acum, putem reveni la subiect? Ti-as fi recunoscator.

mihai07 06.06.2012 19:43:29

Citat:

În prealabil postat de barsaba (Post 450761)
Administratorul nu a avut niciodata, un motiv corect sa ma dea afara. Am respectat regulamentul forumului. Totusi, eu am fost cel facut in toate felurile (unele greu de redat) si tot eu am fost banat (de zeci de ori), fara nici un avertisment, fara nici o explicatie (desi am cerut asa ceva). Binenintele ca, voi fi banat din nou si, bineinteles ca voi reveni, din nou.

La persoana sau la persoane. Le gasim in aproape toate (sau, in toate) postarile tale adresate noua ("sectantilor")

aici deja m-ai pierdut. deci din cele 768 de postarile ale mele, majoritatea au fost atacuri la persoana. ei, atunci ce sa zic, imi cer iertare.
SÉCTĂ, secte, s. f. Comunitate religioasă desprinsă de biserica oficială respectivă; p. ext. grup (închis) alcătuit din adepții unei doctrine (filozofice sau politice). – Din fr. secte, lat. secta. deci unde e atacul?

p.s. stii ca de multe ori ai jignit ortodoxia. fii cinstit.

ioanna 06.06.2012 19:49:41

Citat:

Administratorul nu a avut niciodata, un motiv corect sa ma dea afara. Am respectat regulamentul forumului. Totusi, eu am fost cel facut in toate felurile (unele greu de redat) si tot eu am fost banat (de zeci de ori), fara nici un avertisment, fara nici o explicatie (desi am cerut asa ceva).

Fiind pe un forum crestin-ortodox, nu sunt permise jigniri la adresa Ortodoxiei, adica n-avem de ce sa le suportam, macar aici sa nu vedem replici ce ne irita retina. Inca mai retin ca l-ati facut pe IPS Bartolomeu Anania slujitor al diavolului, prin serviciul facut acestuia si tot d-voastra va mirati de ce ati fost banat?

Citat:

Binenintele ca, voi fi banat din nou si, bineinteles ca voi reveni, din nou.
De ce insistati sa reveniti pe acest forum? Care este scopul d-voastra?

mihai07 06.06.2012 19:50:48

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 450773)
Fiind pe un forum crestin-ortodox, nu sunt permise jigniri la adresa Ortodoxiei, adica n-avem de ce sa le suportam, macar aici. Inca mai retin ca l-ati facut pe IPS Bartolomeu Anania slujitor al diavolului, prin serviciul facut si va mirati de ce ati fost banat?

De ce insistati sa reveniti pe acest forum? Care este scopul d-voastra?

Dar cum, ca el a respectat regulile, iar administratorul nu a fost corect cu el.
Scopul lui e prozelitismul, nimic altceva.

ioanna 06.06.2012 19:54:42

Citat:

În prealabil postat de mihai07 (Post 450774)
Scopul lui e prozelitismul, nimic altceva.

Sau pur si simplu le place sa-i sacaie pe altii, dar e si vina noastra ca ii bagam in seama. Daca din momentul asta nimeni nu le-ar mai da reply la replici, i-ar ignora, s-ar retrage. Ca ei acelasi lucru il spun, aceleasi discutii reluate la infinit :)

barsaba 06.06.2012 19:55:15

Citat:

În prealabil postat de mihai07 (Post 450770)
p.s. stii ca de multe ori ai jignit ortodoxia. fii cinstit.

Niciodata. Si, nici nu ii fac atata rau cat ii faceti voi.

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 450773)
...

Acum, putem reveni la subiect?

delia31 06.06.2012 19:55:27

Citat:

Ca sa nu va plictisiti pe aici, pana va mai baga cineva in seama, vedeti un pic in linkul de mai jos un monah ortodox pe al carui chip mort a aparut un zambet real la 45 de minute dupa ce a murit.
Daca tot vreti sa reveniti la subiect, comentati asta.

http://www.razbointrucuvant.ro/2009/...sif-isihastul/

mihai07 06.06.2012 20:03:05

Citat:

În prealabil postat de barsaba (Post 450778)
Niciodata. Si, nici nu ii fac atata rau cat ii faceti voi.

Acum, putem reveni la subiect?

Deci cand jignesti un ierarh al BOR, cand spui ca "tatal" nostru este cel cu coarne, nu se considera jigniri.
Eu credeam ca voi nu mintiti niciodata.

delia31 06.06.2012 20:03:19

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 450777)
Sau pur si simplu le place sa-i sacaie pe altii, dar e si vina noastra ca ii bagam in seama. Daca din momentul asta nimeni nu le-ar mai da reply la replici, i-ar ignora, s-ar retrage. Ca ei acelasi lucru il spun, aceleasi discutii reluate la infinit :)

E adevarat, sunt de acord. Li se acorda prea multa atentie.
S-a mai initiat pe forum CAMPANIA -NU MAI RASPUNDETI SECTARILOR!
Ar trebui reluata.

mihai07 06.06.2012 20:04:11

Citat:

În prealabil postat de delia31 (Post 450779)
Ca sa nu va plictisiti pe aici, pana va mai baga cineva in seama, vedeti un pic in linkul de mai jos un monah ortodox pe al carui chip mort a aparut un zambet real la 45 de minute dupa ce a murit.

O sa ceara versetul.

barsaba 06.06.2012 20:05:01

Citat:

În prealabil postat de delia31 (Post 450779)

Comentariile pot fi doar ipotetice. Cel mai bune ar fi abtinerile de la comentarii, ca sa nu spui cine stie ce prostii.

Dar, un lucru este cert: adevarul Sfintei Scripturi ramane si nu poate fi schimbat cu niste fotografii, plasate pe internet.

Iar Scriptura spune (de cel putin 19 ori - vedeti postarile lui "osutafaraunu"),ca "sufletul moare". Dar, nu spune nimic de spre nemurirea mortului sau nemurirea sufletului.

P.S. A nu se face confuzie intre mostenirea vietii vesnice (care va avea loc dupa revenirea Domnului si invierea mortilor), si nemurirea mortului neinviat.

barsaba 06.06.2012 20:06:44

Citat:

În prealabil postat de mihai07 (Post 450787)
O sa ceara versetul.

Nu vrei, mai bine, sa ne ajuti, cu priceperea ta, la lamurirea subiectului "despre suflet"?

mihai07 06.06.2012 20:08:20

Citat:

În prealabil postat de barsaba (Post 450789)
Nu vrei, mai bine, sa ne ajuti, cu priceperea ta, la lamurirea subiectului "despre suflet"?

mai bine nu raspunzi tu la postarea asta?

Citat:

În prealabil postat de mihai07
Deci cand jignesti un ierarh al BOR, cand spui ca "tatal" nostru este cel cu coarne, nu se considera jigniri.
Eu credeam ca voi nu mintiti niciodata.

ca ziceai ca nu ai jignit niciodata ortodoxia.

ps. pote ne dai tu versetul unde scrie asta

Citat:

În prealabil postat de 99
Nici Moise, nici Ilie nu erau "năluci", duhuri, ori "suflete" diafane, ci oameni vii. De bună seamă, Moise fusese înviat în prealabil (Iuda 1,9).

barsaba 06.06.2012 20:12:05

Citat:

În prealabil postat de mihai07 (Post 450790)
mai bine nu raspunzi tu la postarea asta?

ca ziceai ca nu ai jignit niciodata ortodoxia.

Deschide un topic (intitulat "discutii fara subiect, cu Mihai" - sau, gaseste alt titlu) si iti voi raspunde acolo la toate intrebarile tale.

Aici, putem reveni la tema "despre suflet"?

ioanna 06.06.2012 20:13:36

Citat:

În prealabil postat de delia31 (Post 450786)
E adevarat, sunt de acord. Li se acorda prea multa atentie.
S-a mai initiat pe forum CAMPANIA -NU MAI RASPUNDETI SECTARILOR!
Ar trebui reluata.

Eu ma conformez :) Adio "secte si culte", de data asta pe bune!

mihai07 06.06.2012 20:15:03

Citat:

În prealabil postat de barsaba (Post 450793)
Deschide un topic (intitulat "discutii fara subiect, cu Mihai" - sau, gaseste alt titlu) si iti voi raspunde acolo la toate intrebarile tale.

Aici, putem reveni la tema "despre suflet"?

Deci nu vrei sa iti asumi faptele.
Noi doi nu mai putem dialoga. La revedere si sper ca pe viitor sa ai taria sa iti asumi responsabilitatea pentru ceea ce spui.

barsaba 06.06.2012 20:28:09

Citat:

În prealabil postat de mihai07 (Post 450799)
Deci nu vrei sa iti asumi faptele.
Noi doi nu mai putem dialoga. La revedere si sper ca pe viitor sa ai taria sa iti asumi responsabilitatea pentru ceea ce spui.

Repet: deschide un alt topic si intreba-ma orice. Aici, deja am deviat cam mult de la subiect (si, riscam sa deviem si mai mult).

La revedere (sau, noapte buna - somn usor), iti spun si eu. Trebuie sa plec la serviciu.

Ora este GMT +3. Ora este acum 04:39:01.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.