Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Atac grav al cainilor maidanezi asupra societatii umane !!! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=16763)

antiecumenism 24.09.2013 02:25:34

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 535215)

Din moment ce unuia cu care nu impart aceleasi idei imi vine sa-i crap capul cu satarul,sa-l bat sa-l palmuiesc si sa-i strig blesteme dar pot la fel de bine sa-l iubesc pe altul cu care sunt in armonie intelectula,este clar ca "iubirea de oameni"despre care vorbesc este o inselatorie,o minciuna,o ipocrizie nascocita de mine sa-mi bat joc si mai mult de mintile altora!

Ca daca I-as fi iubit asa cum ma bat cu pumnii in piept,as fi vorbit frumos si cu unul si cu altul,asa cum ai facut si tu si Pelerinul.

In rest,cainii sunt doar un pretext;vei vedea prea bine ca unii useri abia asteapta niste pretexte pt a fi cine sunt ei cu adevarat.

-pai vezi ca tu esti o paria pt ortodoxie daca gandesti asa,eu nu vreau sa-ti crap capul cu satarul pt ca gandesti cu o minte de caine,ci doar mie mila de tine ca pretuiesti cainii mai mult decat oamenii

cezar_ioan 24.09.2013 02:29:14

Cam atât poți din capul tău.
Restul, precum ne-ai obișnuit deja cu masca ta: munți de citate, copy-paste la greu.
Iar când vine clipa grea să exprimi și tu ceva în limba română, ceva din sufletul tău, dincolo de fațada din sfinți și din alte surse de ideologie ortodoxistă, iată ce produci: mârlănii de colțul străzii. Asta ca să știm de unde să te luăm, când vor veni hingherii să vă ia pe toți.

antiecumenism 24.09.2013 02:29:26

Citat:

În prealabil postat de Lady Brightside (Post 535218)
.. si pe mine ma supara modul in care antiecumenism "promoveaza" topicul asta, dar am ales sa ignor.

Nu pune chiar asa la suflet, unii oameni pur si simplu vor sa ramana in incapatanarea lor nebuna, sunt ca un copil mic care isi astupa urechile si zice "na na na na na" si nu mai vor sa auda nimic.

-asta ma deranjeaza si pe mine ca unii oameni raman in incapatanarea lor nebuna si "iubesc" cainii mai mult decat pe oameni,asta e ideea
-am adus atatea argumente dar le ignorati si ramaneti la nivelul cainilor

antiecumenism 24.09.2013 02:32:20

Citat:

În prealabil postat de cezar_ioan (Post 535225)
Cam atât poți din capul tău.
Restul, precum ne-ai obișnuit deja cu masca ta: munți de citate, copy-paste la greu.
Iar când vine clipa grea să exprimi și tu ceva în limba română, ceva din sufletul tău, dincolo de fațada din sfinți și din alte surse de ideologie ortodoxistă, iată ce produci: mârlănii de colțul străzii. Asta ca să știm de unde să te luăm, când vor veni hingherii să vă ia pe toți.

-iar incepi cu rautatile tale,nu e frumos sa incepi cu marlaniile tale,parca si tu esti pt eutanasierea cainilor,sau ti-a schimbat mintea Yasmina?

Yasmina 24.09.2013 02:56:39

Citat:

În prealabil postat de antiecumenism (Post 535222)
-hai mai lasa-ne,mai latra si in alta parte,vorbeste cu cainii tai ca ei te inteleg ,ai acelasi nivel ca ei

Ce-ti spuneam eu marlane,atata poti si atata te duce capul!
Pt unii ca mata spun altii ca s-au saturat cu oamenii,pai cu asemenea hahalere de cartier sa stai sa dialoghezi mai bine asculti cum schelalaie cainii ,si ambele cazuri nu ai ce sa ceri :)

cezar_ioan 24.09.2013 03:44:03

Citat:

În prealabil postat de antiecumenism (Post 535227)
-iar incepi cu rautatile tale,nu e frumos sa incepi cu marlaniile tale,parca si tu esti pt eutanasierea cainilor,sau ti-a schimbat mintea Yasmina?

Prietene, răspunsul tău la șfichiul meu se cădea să fie altul, că doar nu ești un inocent atacat brusc de-o gorilă.
Ai comis-o și se cuvenea măcar să taci, dacă mai mult nu te lăsa mândria. În fine, ai făcut cum ți-e caracterul și puterea intelectuală. Vezi? Dacă n-ai la îndemână un citat, ceva, un metru de lozinci parfumate, nu știi decât să exersezi analfabetismul. Cam atâtica îți e măsura, micuțule vrednic de milă...

Pe de altă parte, încep să întrezăresc de unde vine ura ta față de câinii din afară: te mușcă tare ăia dinlăuntru, așa-i? Păi de ce nu chemi hingherii înlăuntrul inimii și minții tale, mai întâi?
Cu un pic de luciditate ți-ai fi dat seama singur că sunt pentru eutanasiere DACĂ ALTE SOLUȚII NU SE MAI GĂSESC. Mai exact, nu eutanasierea mă excită pe mine, precum se vede că moartea câinilor ți-a injectat ție ochii, ci mă interesează cu adevărat o Capitală fără câini maidanezi. Pricepi diferența?

Din momentul când topicul a devenit loc al deversării urii unor scelerați dornici de ucidere și răzbunare, firește că m-am îndepărtat și nu am mai postat - nu se vede clar în ultimele zile?

Că doar nu militez aici pentru uciderea câinilor de dragul uciderii câinilor, cum faci tu, ci pentru rezolvarea problemei câinilor maidanezi. Nu moartea câinilor mă atrage, ci viața oamenilor! La tine, pesemne e altfel...
Am susținut destul de clar că dacă nu există nici o altă soluție, dacă autoritățile și administrația s-au dovedit atât de nepăsătoare în ultimii 20 ani, atunci trebuie încercată ultima soluție posibilă - eutanasierea. Sau, mă rog, strângerea urgentă a câinilor de pe străzi, cu eutanasierea în grija hingherilor,treaba lor! Și încă urgent, fără nici o întârziere. Pentru a înceta supliciul oamenilor și pentru a nu mai apărea noi victime omenești.
Dar asta nu înseamnă că pledez pentru eutanasiere de dragul eutanasierii, însetatule de sânge canin și batjocoritorule de semeni care iubesc animalele!

P.S. În filmul "Noaptea generalilor" se întâlnesc doi războinici de meserie. Unul, însă, ucide de dragul uciderii - generalul Tanz. Oare ai portretul lui la patul capului? Te închini lui? Nu m-ar mira...
Dacă aș fi în locul celui care l-a arestat, aș veni chiar acum să îți pun cătușele. Chit că mă aștept să scoți un pistol din sertar (sau dintre coaste, din capul pieptului), așa cum dealtfel a făcut și Tanz, apoi să îți savurezi cu zâmbetul uscat, victoria...

antiecumenism 24.09.2013 03:45:23

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 535229)
Pt unii ca mata spun altii ca s-au saturat cu oamenii,pai cu asemenea hahalere de cartier sa stai sa dialoghezi mai bine asculti cum schelalaie cainii ,si ambele cazuri nu ai ce sa ceri :)

-pai atunci asculta cum latra cainii ca nu ai argumente deloc ci doar sti sa jignesti

antiecumenism 24.09.2013 04:04:13

Citat:

În prealabil postat de cezar_ioan (Post 535230)
Prietene, răspunsul tău la șfichiul meu se cădea să fie altul, că doar nu ești un inocent atacat brusc de-o gorilă.
Ai comis-o și se cuvenea măcar să taci, dacă mai mult nu te lăsa mândria.

Pe de altă parte, încep să întrezăresc de unde vine ura ta față de câinii din afară: te mușcă tare ăia dinlăuntru, așa-i? Păi de ce nu chemi hingherii înlăuntrul inimii și minții tale, mai întâi?
Cu un pic de luciditate ți-ai fi dat seama singur că sunt pentru eutanasiere DACĂ ALTE SOLUȚII NU SE MAI GĂSESC. Mai exact, nu eutanasierea mă excită pe mine, precum se vede că moartea câinilor ți-a injectat ție ochii, ci mă interesează cu adevărat o Capitală fără câini maidanezi. Pricepi diferența?

Din momentul când topicul a devenit loc al deversării urii unor scelerați dornici de ucidere și răzbunare, firește că m-am îndepărtat și nu am mai postat - nu se vede clar în ultimele zile?

Că doar nu militez aici pentru uciderea câinilor de dragul uciderii câinilor, cum faci tu, ci pentru rezolvarea problemei câinilor maidanezi. Nu moartea câinilor mă atrage, ci viața oamenilor! La tine, pesemne e altfel...
Am susținut destul de clar că dacă nu există nici o altă soluție, dacă autoritățile și administrația s-au dovedit atât de nepăsătoare în ultimii 20 ani, atunci trebuie încercată ultima soluție posibilă - eutanasierea. Sau, mă rog, strângerea urgentă a câinilor de pe străzi, cu eutanasierea în grija hingherilor,treaba lor! Și încă urgent, fără nici o întârziere. Pentru a înceta supliciul oamenilor și pentru a nu mai apărea noi victime omenești.
Dar asta nu înseamnă că pledez pentru eutanasiere de dragul eutanasierii, însetatule de sânge canin și batjocoritorule de semeni care iubesc animalele!

P.S. În filmul "Noaptea generalilor" se întâlnesc doi războinici de meserie. Unul, însă, ucide de dragul uciderii - generalul Tanz. Oare ai portretul lui la patul capului? Te închini lui? Nu m-ar mira...
Dacă aș fi în locul celui care l-a arestat, aș veni chiar acum să îți pun cătușele. Chit că mă aștept să scoți un pistol din sertar (sau dintre coaste, din capul pieptului), așa cum dealtfel a făcut și Tanz, apoi să îți savurezi cu zâmbetul uscat, victoria...

-inseamna ca nu ma intelegi deloc,nici eu nu sunt pt uciderea cainilor si nu sunt deloc insetat de sange canin sau de alt fel de sange ci doar am aratat ca alta solutie nu exista pt ca nu se merita sa se risipeasca banii pe caini cand se pot cheltui pe altceva,daca s-a ajuns ca sa se cheltuie pt intretinerea unui maidanez de zece ori mai mult decat alocatia unui copil mai stam pe ganduri daca trebuie eutanasiati sau nu? cand la tv parca a aparut unul si a zis ca el ar da alocatia unui caine pai sa nu-i numesti dobitoci
-daca au fost muscati oameni si copii si chiar omorati mai stam pe ganduri daca trebuie eutanasiati cainii maidanezi?
-daca s-au cheltuit o gramada de bani pt materiale sanitare si medicamentele folosite pt oamenii muscati de caini mai stam pe ganduri daca trebuie eutanasierea sau nu?
-pe mine nu ma deranjeaza atat cainii de pe strazi cat atitudinea prosteasca a iubaretilor care pe de o parte tin mai mult la cainii lor sau la maidanezi decat la oameni si pe de alta parte sunt niste ipocriti pt ca zic ca nu sunt de acord cu uciderea cainilor maidanezi si flutura o gramada de pancarde dar nu zic nimic de uciderea zecilor de mii de animale (miei,gaini,porci,vaci...) pe care le si mananca.
-mai repet inca o data mie imi plac animalele (gaini,pisici,lei,tigrii,...chiar si cainii) m-am jucat cu ele,le-am mangaiat si le mangai in continuare nu le doresc moartea,eu nu am omorat nici macar o gaina(pt supa..) pt ca imi era si imi este mila de ea
-am mangaiat sapatamana trecuta o catea gunoiera si puiul ei asa ca masoara-ti cuvintele :eu nu sunt insetat de sange,in afara de ganganii,musti,tantari,paianjeni..eu nu am omorat nici o pisica ,nici un caine si nici o gaina si nici un alt animal
-pe caini m-am suparat pt ca erau sa ma muste de cateva ori dar rau de tot parca erau turbati + ca m-au trezit din somn cel putin trei ani la rand din cauza scandalului pe care il faceau cainii pe la 2-3 noaptea ,din aceasta cauza vreau sa dispara de pe strazi

antiecumenism 24.09.2013 04:10:15

Citat:

În prealabil postat de cezar_ioan (Post 535230)
În filmul "Noaptea generalilor" se întâlnesc doi războinici de meserie. Unul, însă, ucide de dragul uciderii - generalul Tanz. Oare ai portretul lui la patul capului? Te închini lui? Nu m-ar mira...

-iar vi cu glume de 2 lei

antiecumenism 24.09.2013 04:12:06

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 535229)

-pe tine atat de duce capul doar sa jignesti pe cei care nu sunt de acord cu javrele tale

cezar_ioan 24.09.2013 04:16:46

OK, înțeleg și sunt în cea mai mare parte de acord. Dar nu înțeleg de ce nu iei în calcul că Yasmina trăiește pur și simplu în alt mediu de viață și nu poate interpreta ca noi problema conviețuirii cu miile de maidanezi.
Mai mult, ea are o iubire reală, mai puternică (iar asta nu e o rușine, dimpotrivă!) pentru animale în general, ceea ce atârnă și mai mult în interpretarea unor texte de-ale tale unde te arăți deja pătimaș și cu totul intransigent.
Așadar nu cred că ai făcut bine raportîndu-te violent și respingător la Yasmina, mai ales că ea și-a făcut cunoscută dragostea de animale mai înainte de povestea asta tristă cu copilul omorât de maidanezi.

Din păcate se pare că nu mai e decât soluția eutanasierii.
Aș fi preferat să aud de la tine mai des "din păcate", însă aud mereu doar "eutanasiere"... Accent care schimbă multe...

Teodosie 24.09.2013 06:33:36

Greseli ca ale batranei sau ale copiilor facem 100 pe zi toti , nu ar trebuie sa se plateasca cu o moarte cutremuratoare.Nu le doresc celor ce judeca bunica si copilul sa plateasca la o greseala de asa "gravitate" cu un asemenea pret desi probabil asta e pericolul daca nu isi revin, sa-i miluiasca si sa-i lumineze Domnul.Cainii si tot neamu lor pana la hiene nu stiu sa ucida manca de viu prada nu sunt ca felinele sa omoare elegant si apoi sa manance frumos incep sa zdrobeasca sa sfasie sa inghita si nenorocita victima inca traieste.De aceea nu vezi decat rar la televizor atacuri ale hienelor pentru ca sunt foarte traumatizante pentru privitor.
Pe mine m-a rascolit adanc aceast calvar.Copilul a murit ca un miel nevinovat , ucis de cei trei urati care au ucis si Mielul lui Dumnezeu.Iudele care au luat bani pentru animal si au l-au aruncat in spatiul public stiind ca pun in pericol viata aproapelui, pilatii fara coloana de la primarie care trebuiau sa execute corect ridicarea cainilor is respectarea legii , prietenii lor caiafele guvernate vicleni si fatarnici, gloata proasta care nu intelege ca un caine fara stapan e o mina anti-infant-erie un canal la care s-a furat capacul in care un adult isi rupe piciorul iar un copil sau un batran isi pierde viata sau ramane mutilat pe viata.
Eu nici nu vreau sa ma gandesc prima data ce facem cu ei , in acest moment nu conteaza trebuie imediat luati , scurt ,eliberat , deminat orasul .Mai intai prindem omul periculos si apoi il judecam , mai intai politia isi face treaba apoi tribunalul decide viitorul.Asa si aici intai hingherii sa isi faca datoria ca oriunde in lumea sanatoasa si apoi decidem cu dragoste de animale dar mai intai de toate cu dragostea de aproapele poruncita cum e mai bine iar Domnul ne va da solutia ca cine cauta gaseste.Cat inca nu se aduna cainii salbaticiti din strada fiecare trauma psihica fizica spirituala cauzata de ei oamenilor nevinovati ( si care sunt zeci de mii pe an , imposibil de inventat , e clar ca-cainii au pus botu pe bune ) trec in carca celor trei categorii de mai sus si a noastra a tuturor , macar sa scriem , sa vorbim, sau sa ne rugam.
Frumos efortul lui Cezar de a scrie spre aplanarea conflictelor si intelegere ,mi-au placut pasajele din posturile lui in care prezinta situatia de aici.

guardian knight 24.09.2013 07:02:57

Citat:

În prealabil postat de antiecumenism (Post 535232)
-inseamna ca nu ma intelegi deloc,nici eu nu sunt pt uciderea cainilor si nu sunt deloc insetat de sange canin sau de alt fel de sange ci doar am aratat ca alta solutie nu exista pt ca nu se merita sa se risipeasca banii pe caini cand se pot cheltui pe altceva,daca s-a ajuns ca sa se cheltuie pt intretinerea unui maidanez de zece ori mai mult decat alocatia unui copil mai stam pe ganduri daca trebuie eutanasiati sau nu? cand la tv parca a aparut unul si a zis ca el ar da alocatia unui caine pai sa nu-i numesti dobitoci
-daca au fost muscati oameni si copii si chiar omorati mai stam pe ganduri daca trebuie eutanasiati cainii maidanezi?
-daca s-au cheltuit o gramada de bani pt materiale sanitare si medicamentele folosite pt oamenii muscati de caini mai stam pe ganduri daca trebuie eutanasierea sau nu?
-pe mine nu ma deranjeaza atat cainii de pe strazi cat atitudinea prosteasca a iubaretilor care pe de o parte tin mai mult la cainii lor sau la maidanezi decat la oameni si pe de alta parte sunt niste ipocriti pt ca zic ca nu sunt de acord cu uciderea cainilor maidanezi si flutura o gramada de pancarde dar nu zic nimic de uciderea zecilor de mii de animale (miei,gaini,porci,vaci...) pe care le si mananca.
-mai repet inca o data mie imi plac animalele (gaini,pisici,lei,tigrii,...chiar si cainii) m-am jucat cu ele,le-am mangaiat si le mangai in continuare nu le doresc moartea,eu nu am omorat nici macar o gaina(pt supa..) pt ca imi era si imi este mila de ea
-am mangaiat sapatamana trecuta o catea gunoiera si puiul ei asa ca masoara-ti cuvintele :eu nu sunt insetat de sange,in afara de ganganii,musti,tantari,paianjeni..eu nu am omorat nici o pisica ,nici un caine si nici o gaina si nici un alt animal
-pe caini m-am suparat pt ca erau sa ma muste de cateva ori dar rau de tot parca erau turbati + ca m-au trezit din somn cel putin trei ani la rand din cauza scandalului pe care il faceau cainii pe la 2-3 noaptea ,din aceasta cauza vreau sa dispara de pe strazi

O viziune foarte corecta si lucida !!!
Daca toti oamenii din Tara ar gandi asa, am ajunge rapid Germania !!!
Noi,in loc sa luam exemplele bune din tari precum Germania,Anglia,SUA,tari in care maidanezii sunt eutanasiati pe banda rulanta,fara ca "iubitorii de animale" de acolo sa faca isterii si spume la gura,pentru ca acolo exista cu adevarat LEGEA, care e facuta pentru OAMENI !!!
Oare in acele tari nu exista "iubitori de animale" ? Ba exista ,insa sunt niste oameni rationali,si cu simtul masurii,si mai presus de toate nu isi urasc semenii !!!
Insa ,la noi, o buna parte a societatii fiind alienata social (datorita lipsei de incredere in aproapele,si a multiplelor lor esecuri si experiente rele !) se refugiaza in caini !
E ca un mecanism de aparare psihologica, care la ei se declanseaza inconstient,bazat pe afecte !
Se stie doar, ca animalele sunt docile,si nu te pot insela sau parasi, de aceea acesti "iubitori de animale" cauta docilitate, supunere si sa nu fie parasite ,adica tot ce oamenii nu le-au putut da,din diverse motive !
De aia nu te astepta sa te inteleaga rational, ei nu mai pot avea o gadire clara, din moment ce sunt condusi de afecte si de frustrari sociale grave !!!

E ca si cand i-ai spune prietenului tau cel mai bun, ca iubita lui e c...va,si ai vazut-o tu la coltul strazii !
Care va fi reactia lui ?!
Vei fi fericit ca ai scapat intreg !
De aceea ,vorbaria multa, dusa cu acestia,de la un moment dat devine paguboasa !
Ei o sa o tina langa, pe a lor pana la sarsitul veacurilor ,si a tot polemiza cu ei devine o fermecatoare pierdere de timp !

Noi trebuie sa trecem la actiune !
Fapte ,nu vorbe !
Iar aceia care vor apara in mod violent cainii, trebuie urgent luati si imbarcati in dube, cu directia: unii inchisoare, altii balamuc, dupa starea fiecaruia !!!
Dora nu am ajuns sa ne conduca nebunii !!! (ha,ha,ha !!!)

guardian knight 24.09.2013 07:34:04

Bravo Lucian !!!

0 comentarii 8455 afișăriHomePuterea GanduluiAtenție, om turbat!
de Lucian Mîndruță Publicat la: 20.09.2013 18:45 Ultima actualizare: 20.09.2013 19:36

Un text scris de Lucian Mandruta,in Gandul !!!

E la modă la televizor acum dezbaterea pe problema maidanezilor. M-au chemat și pe mine ieri la o emisiune, n-am putut să mă duc, dar m-am uitat puțin, astfel încât să înțeleg rețeta. Deci, cum să salvezi maidanezii prin dezbatere publică?

În primul rând îți trebuie o aberație și un nebun. Aberația e orice altă cauză a morții a lui Ionuț decât a constatat procuratura. N-au încercat sinucidere până acum, restul e tot acoperit. Nebunul îl găsești printre oamenii politici pe care nu-i mai ia nimeni în serios demult, drept care ei nu se mai pot distinge decât strigând tâmpenii. Gen Vadim.

După aceste două ingrediente, îți trebuie o oală, adică un studio de televiziune, unde torni o fiertură de babe. Trebuie neapărat să fie babe celebre, semi-vii, pot să și doarmă în emisiune, ideea e ca din când în când să se trezească oftând și să lăcrimeze în timp ce îngaimă ceva despre sufletul câinilor. Pentru acest gen de babă uitucă, doar câinele mai are suflet, poate și pentru că e singură ființă care-o iubește necondiționat, pentru că niciun câine nu trăiește suficient să înțeleagă ca lumea oamenii.

În fine, peste fiertura asta se pune carnea: asociațiile de protecție a câinilor și avocații lor. Ăștia nu dorm, pentru că la salariile pe care le sifonează din fonduri își pot permite să bea nonstop în culise doar Red Bull. Mai departe, rețetă e simplă: toți acești schilozi la suflet, care confundă psihopatia cu dragostea și cățelul cu copilul pe care nu l-au avut niciodată, toți acești dopați cu adrenalină propriei orbiri, toți aceștia vorbesc.

De obicei, contra unui prost, aflat din greșeală pe acolo, care crede că rațiunea îl ajută la ceva, ca și cum colacul de salvare ar fi util când te arunci într-un lac cu benzină în flăcări. Din povestea asta nu iese nimic, nici adevăr, nici soluții, nici milă, nici umanitate, nici mai puține mușcături. Doar rating.

Și, pe lângă el, mirosul urât al urii, de data asta între oameni.

Pentru că, dacă au învățat ceva de la câini, iubitorii de animale au învățat să se organizeze și să atace în haită. Să latre share-uri pe facebook, ca să nu doarmă nimeni în cartier.

Și să rupă lanțul bunului simț, năvălind peste dorința noastră normală de a ne duce copiii în parc, nesupravegheați.

Da, măi, javrelor! Nesupravegheați!

Pentru că, dacă e să fie cineva supravegheat, îndeaproape de doctor și tratat de turbare publică, ar trebuie să fie tocmai dog-loverii și aliații lor!

guardian knight 24.09.2013 07:39:37

terifiant !!!

Si uitati ce reactie a avut,o iubitoare de caini, la adresa articolului lui Mandruta :

#12 Luminita Damian
20.09.2013 20:43
Raspunde Mandruta, esti un personaj sinistru si nesimtit care vad ca ai inceput sa apari din ce in ce mai des. Daca ar fi sa-ti raspund in aceeasi nota ca a articolului tau, ti-as spune sa-ti moara copiii (supravegheati sau nesupravegheati mai javro) ca si ciinii carora le doresti moartea. Lumea ar fi mult mai buna fara voi (tu, copiii tai si cei ca tine).

guardian knight 24.09.2013 07:42:26

si o reactie raspuns,din partea altui cititor !

#18 tavi
20.09.2013 21:35
Raspunde @Luminita Damian

Doamna sunteti bolnava pshic!!! Sincer va spun.
Nu va cunosc nu v-am vazut in viata mea, insa cititind ce ati scris mi-am amintit de Hitler. Numai ala iubea cainii mai mult decat oamenii.

Fereasca Dumnezeu de oameni ca dumneavoastra. Sincer va spun, consulta un psiholog mai bine ca nu cumva sa ajungeti mai rau.

Numai bine.

Yasmina 24.09.2013 08:18:53

Citat:

În prealabil postat de antiecumenism (Post 535234)
-pe tine atat de duce capul doar sa jignesti pe cei care nu sunt de acord cu javrele tale

Te asigur ca nu ma duce capul numai de atat,doar ai vazut ca de 4 ani de cand sunt pe forum nu am stat in scandaluri mari,in general si m-am ferit cat am putut sa le vorbesc urat altora chiar daca nu am fost de acord cu ei.
Nici macar nu suport cand alte persoane se cearta sau se insulta,imi creaza o indispozitie si ma simt datoare sa le sar in ajutor si sa le impac.

Problema mea cu tine(si alti cativa)nu este ca propui/propuneti omorarea cainilor(mai lasati-o balta cu euthanasia,care inseamna altceva)ci ca o faci cu atata entuziasm si placere incat este dubios si chiar scarbos ca cineva sa simta atata implinire si satisfactie dintr-o treaba asa urata si dificila.

Arata-mi unde,precis ca si context,am facut afirmatii de genul"urasc oamenii si copiii dar iubesc cainii in locul lor"-afirmatie pe care tu si altii de teapa ta fac atata caz si o utilizeaza in orice discurs impotriva mea???
Mie imi spui ca nu mai am argumente?Asta dupa ce am scris incontinuu la acest subiect de la inceputul lunii?Nu retin sa fii raspuns cu nici o idee inteligenta la posturile mele si acum brusc cand m-am saturat de circul facut de cei ca tine entuziasmati de animale moarte imi spui cinic ca nu mai am argumente?Ha,de parca mi-ai citit argumentele de-a lungul timpului,de parca ai purtat vreun dialog cu mine candva...

Cu ce drept ii faceti voi dobitoci pe alti oameni?Cu ce drept le adresati vulgaritati? Cine va da permisiunea sa fiti asa agresivi si violenti in "iubirea"voastra?Cum va permiteti sa postati pe acest forum,printre colegii vostri ortodocsi afirmatii de genul"iubitorii de animale sunt zoofili"??!
Daca un prost a facut o afirmatie de ce trebuie sa propulgati prostia cand aveti si alte alegeri la indemana?Doar din simpatie/afinitate vizavi de
prostie ?

Ii vezi pe altii?Desi vor si ei sa nu mai existe caini pe strazi,cu tristete si regret vorbesc de nimicirea lor nu cu energie si entuziasm.Au o atitudine mai pacifista,atutidea omului presat intre datoria si fraternitatea fata de semeni dar si intre simpatia si grija pt niste dobitoace care sunt lasate tot la mana lui,a omului si trebuie sa le administreze spre binele amandurora.

DragosP 24.09.2013 09:10:38

Așa e, dar cu simțul măsurii, ținând cont de realitățile curente.

În rest, relax! Nu e bine să te'nervezi prea tare.:106:

Yasmina 24.09.2013 09:32:00

Cine e Lucian Mandruta in aceasta problema?
Un oarecare care scrie mojicii si intarata spiritele.

Mai mult decat atat,este un porc nesimtit care isi inseala nevasta facand-o sa sufere enorm,vazand tabloidele cu sotul ei pervers si amanta impreuna.
Ce sa spun un model crestinesc drept de urmat si de imbratisat!
Vai de voi !

DragosP 24.09.2013 09:44:24

Da' cine-a zis soro că e model creștinesc de urmat?

Singurul model de urmat este Mântuitorul.

Te-am rugat deja, calmează-te!

Barsaumas 24.09.2013 10:51:26

Indeosebi pentru Yasmina, Lady, prof. Ioan Cezar

Ca lucrurile sa fie clare: le apreciez foarte mult pe cele doua domnisoare ponderate, intelepte si credincioase ale forumului, namely Yasmina si Lady. Au dreptate, fiecare in felul ei, intr-o mare masura.
Insa: - este vizibil ca exista unii, precum creatura ilustrata in citatul dat de guardian, care ajung sa...doreasca moartea semenilor, inclusiv a..copiilor!!!! (textula, cititi ce a paste-uit colegul nostru din raspunsul aceleia). Bun, astfel de persoane au nevoie de ajutor specializat.
Insa babaele din blocul meu, inclusiv tiganca care este femeie de serviciu, hranesc si apara animalele astea intr-o veselie, si privesc cu cel putin indiferenta soarta unui muscat de caini ("Nu stii sa te porti cu cainii, de aia te musca"...) nu mai au scuza nebuniei, ci pecetea infama a rautatii de femeie singura, misandra, chiar misantroapa. La ele ma refeream prin "cretinele adoratoare de caini care merita niste bataie".
Lady, sa zicem ca moartea lui Ionut, Dumnezeu sa il odihneasca, e suspecta. Bun, mortile japonezului si a atita altora, inclusiv copii, mai putin mediatizate, sunt la fel?!
Eu NU ucid fiinte. Nu mai departe de ieri vorbeam cu un frate gentooist, recomandindu-i sa nu ucida un biet paianjen intrat in casa. De doua seri, intra niste plosnite Pentatomidae in bucatarie. Astept sa ia o pauza din zborul lor bazait, apoi le iau in mina cu blindete si le dau afara. Am doua zebre australiene si un iepure, tare tiscosi toti trei. Iepurele ne recunoaste, pe mine si a mea, ne linge pe picior. Acum multi ani, un alt iepure dormea cu mine in pat (sarea din cusca rudimentara improvizata in camera, pina i-am cumparat una ca lumea si l-am dus pe balcon, si se baga in pat cu mine la caldura, ca era iarna.). Nu s-a cacat sau pisat vreodata in patul meu. Ciudat, nu? Iepure, repet, nu caine, nu pisica.
Prin "jihad al normalitatii" inteleg opunerea civica la legi scelerate si coruptie generalizata, si, la mare nevoie, intr-adevar revolta armata pentru nimicirea sistemului, indiferent de reactia Occcidentului (macar sa pierim cu fruntea sus). Si, on-topic, da, cainii trebuie exterminati. Toti. Fara cruzime: o moarte usoara si rapida. Sunt fapturi ale Domnului, merita asta.
Sper ca am facut lucrurile clare.

Lady Brightside 24.09.2013 11:19:11

Normal ca nu, si iti dau dreptate, dar raman la parerea mea ca bunica a fost mult prea iresponsabila, si de acord, e crud si trist cand cineva se stinge in asemenea mod din viata, dar pe batrana nu o ia nimeni la intrebari?

Eu daca mi-as scapa copilul din vedere imediat m-as duce sa-l caut, ea ce a asteptat? Un semn din ceruri?

Asta ma deranjeaza, ca toata vina e aruncata pe caini, dar pe ea n-a tras-o mai nimeni de maneca sa o intrebe ce invartea cat copiii nu erau acolo.

Normal, ar fi frumos si ideal sa poti sa te duci sa te plimbi de unul singur, sa te bagi in rau, sa furi mere, asa cum au fost copilariile noastre, dar la situatia Romaniei de astazi nu poti lasa doi copii asa de mici de capul lor.

Puteau sa cada in rau si sa se innece, ce faceau atunci? Secau raul si batrana scapa fara nicio vina?

Cat despre faptul ca povestea e putin ciudata, nu stiu, eu ca mama sa-mi pierd copilul as suferi enorm, mi-ar fi inima bucati, pe cand reactiile lor sunt... reci, urate, fara sentimente.

Frate antiecumenism, eu o sa-ti vorbesc frumos orice ai zice dumneata, jignirile dumitale nu ma ademenesc si nu ma fac sa raspund cu aceeasi moneda, pentru ca nu sunt asa. Sunt o persoana pasnica, iubitoare, care nu poarta pica.

Insa ce vreau sa va spun e ca dumneavoastra o dati deja in extrema. Eutanasierea cainilor e ceva trist, cumplit, ceva care nu se face cu placere dar trebuie facut. Am impresia ca dumneata aici esti mai insetat ca ei sa fie omorati decat ca oamenii sa fie in siguranta.

Prin toate posturile dumneavoastra nu simt decat ura fata de caini si disperarea de a-i vedea morti, vinovati sau nu. Nu va e rusine sa va numiti crestin? Nu am vazut om mai insetat sa vada animale moarte ca dumneavoastra, uneori ma sperii citindu-va posturile.

Poate va luati de mana cu satanistii, faceti si cateva ritualuri de sacrificare? Poate va invita la un pahar de sange de caine? Scuzati-mi impertinenta.

antiecumenism 24.09.2013 12:17:46

Citat:

În prealabil postat de Lady Brightside (Post 535267)

Poate va luati de mana cu satanistii, faceti si cateva ritualuri de sacrificare? Poate va invita la un pahar de sange de caine? Scuzati-mi impertinenta.

de ce nu vorbeste nimeni oare de adevaratii satanisti care practica magie neagra ,care scot sufletele din oameni-AM REPETAT DE NU STIU CATTE ORI ACEST LUCRU SI NIMENI DE PE ACEST FORUM NU ZICE NIMIC,SAU NU STIE DESPRE CE VORBESC,SAU II E FRICA SAU E LAS

--problema maidanezilor este pe ultimul loc
-care sunt problemele reale:SATANISMUL SUB ORICE FORMA (MAGIE,VRAJITORIE,SECTE SATANICE,NEW AGE,ECUMENISM,MASONERIE,COMUNISM,SCOATEREA SUFLETULUI DIN OAMENI SI CONTROLUL CORPULUI FIZIC SI AL MEMORIEI LOR manipulare,control psihic..),distrugerea economiei,.. astea sunt probleme reale si foarte grave
-PROBLEMA CEA MAI GRAVA ESTE CA SUNT ROMANI SATANISTI (CHIAR "ORTODOCSI" SAU CARE MERG LA BISERICA-unii) CARE ISI FAC LOR RAU SI ALTORA .
-PROBLEMA CEA MAI GRAVA ESTE RAZBOIUL PSIHOLOGIC SI SUFLETESC SI CU OCULTA DAR SUNT ROMANI SATANISTI CARE FAC RAU ALTOR ROMANI ASTA E PROBLEMA! CINE II OBLIGA SA FIE SATANISTI SAU CHIAR CRIMINALI (NU DE TRUP CI DE SUFLET) ? NIMENI.ASA VOR EI,NU-I OBLIGA NICI MASONERIA ,NICI ALTCINEVA,DOAR CA LE-A LUAT DRACUL MINTILE SI SUFLETUL SI AU DEVENIT SATANISTI ,CA ALTA EXPLICATIE NU AM.

catalin2 24.09.2013 13:22:29

Yasmina, nu stiu daca ai citit comentariile de cand nu ai mai intrat pe forum. Unii din cei ce apar la tv ca aparatori ai animalelor propaga tot felul de neadevaruri. De exemplu Vadim spune ca toti din strainatate ne-ar condamna, ca o sa se faca de ras la Bruxelles din aceasta cauza. Care e adevarul de fapt?
In toate tarile din vest cainii sunt eutanasiati, caini comunitari exista in general in tarile ortodoxe din Europa. Uite si statisticile, le-am dat intr-un mesaj:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Maidanez
In SUA se eutanasiaza 3-4 milioane de caini si pisici in fiecare an.
În Belgia, în 2009, au fost eutanasiați 17.468 câini și pisici.
În Marea Britanie în fiecare oră este eutanasiat un câine, ceea ce înseamnă 24 de câini pe zi, adică 8760 câini pe an.
Canada: 7.644 câini și 40.790 pisici eutanasiate în fiecare an.
În Franța sunt eutanasiați cel puțin 50.000 de câini și pisici din cei peste 100.000 abandonați anual.

Tu stai in SUA, uite ce se intampla acolo. In alte tari se eutanasiza si pisici care nu au stapan, la noi nici nu s-a pus vreodata problema asta. Si tu spui ca renunti la ortoodxie din aceasta cauza, ca altii nu fac asta.
Doar unii iubitori de animale (am mai spus ca sintagma asta mi se pare gresita, nu exista uratori de animale, decat cei care sunt sadici) sunt exagerati. Unii din ei dezinformeaza, postand clipuri si poze cu sadici din alte tari si sugerand ca asta s-ar intampla in Romania acum. Chiar si unii din strainatate au ajuns sa ii creada, citeam acum de un prezentator la tv franceza care spune a ca a vazut poze din Romania cu ce se intampla acum cu cainii, erau acele poze neadevarate care sunt propagate de acesti oameni. De asemenea, unii din ei jignesc si sunt agresivi, chiar cand apar la tv. pe facebook si pe alte site-uri ii ameninta cu moartea pe cei ce nu sunt impotriva eutanasierii. Chiar si pe mama copilului mort au amenintat-o.

catalin2 24.09.2013 13:32:16

Pana acum organizatiile care se "ocupau" de cainii comunitari si vedetele care "protejau" cainii comunitari (de exemplu Paula Iacob) doreau ca animalele sa fie sterilizate si sa fie aduse inapoi pe strada.
Din fericire dupa acest caz cu copilul mort apropae toti sunt de acord ca nu mai trebuie sa fie caini pe strada, ceea ce e un mare pas inainte.
Avand in vedere ca suntem in cartea recordurilor cu cel mai mare adapost canin din lume (3000 de locuri, dar in Craiova urmeaza sa se faca unul si mai mare, de 5000 de locuri) si practic toate orasele au o multime de adaposturi de caini cred ca in curand o sa isi dea seama ca si eutanasierea e o solutie, probabil unica.

catalin2 24.09.2013 13:39:03

Legat de unul din argumentele aduse de cei ce se opun eutanasierii, ca in crestinism e un pacat, am scris un mesaj acum cateva zile, pentru cei ce nu l-au citit:
In religiile orientale multe animale sunt considerate sacre (sfinte). Omorarea lor este considerata un mare pacat, echivalentul omorarii unui om. Chiar si soarecii (si sobolanii) au un templu inchinat lor. Aceasta intelegere provine si credinta lor panteista, divinitatea fiind efectiv in toate fiintele, omorarea lor e un pacat mare. Chiar observam in mesajele trecute ca unii din media se opun eutanasierii invocand aceleasi argumente din religiile orientale.
Am scris in mesajul precedent, daca cineva se opune strangerii cainilor si acestia omoara un singur om, nu e vorba de omor din culpa (neintentionat)? Chiar daca se ascunde in spatele unor vini colective (fiind mai multi care se opun).
De asemenea, sa lasi pe altii sa moara de foame hranind cu banii aceia cainii maidanezi, sau sa nu ajuti bolnavii (ma refer la sumele ce ar trebui alocate de stat pentru ingrijirea cainilor in adaposturi) este tot un pacat.
Pacat in crestinism este sa manifesti sadism fata de animale, nu ca omori un tantar sau un soarece. Daca te ataca un lup si nu te aperi nu e martiraj, ci sinucidere.

cezar_ioan 24.09.2013 13:42:48

Nu avem ce face... Suntem un popor de oameni miloși, ce-i drept și iubim animalele, cei mai mulți dintre noi. Dar în situația de față suntem nevoiți să apelăm la măsuri în forță, în primul rând la adunarea câinilor în adăposturi. Apoi, dacă nu vine nimeni cu vreo idee genială, din păcate nu se întrevede altă soluție decât sacrificarea.
Spre deosebire de lupi și alte animale sălbatice, câinii fac parte dintre animalele a căror viață se împletește strâns cu viața omului. Câinele e animal domestic. Vrînd, nevrînd, viața lui depinde în grad mare de hotărârile noastre. Acum, că patrupezii s-au înmulțit peste măsură și că pun în pericol viața oamenilor și că deranjează extrem (s-au enumerat deja neajunsurile), omul e dator să intervină. Rata lor de înmulțire trebuia supravegheată de la început. Din păcate acum trebuie corectată prin metoda omorârii. Iată, nesăbuința în gestionarea numărului și libertății câinilor aduce după sine acum o soluție extremă. Trist, cu totul nedorit dar absolut necesar.
E aberant să facem filosofii sterile și să depănăm la nesfârșit firul, ca în povestea lui Creangă cu drobul de sare. Pur și simplu trebuie acționat ferm, rapid și, din nenorocire, dur.
Asta e, oameni, buni, nu mai avem alternativă. Am greșit prin tergiversare și furăciune (bandele de golani care profită de orice inițiativă sănătoasă, deturnînd-o în scopuri josnice, meschine, sunt tot mai active și mai numeroase în țara asta hăituită și siluită), acum suntem siliți să plătim prin una măsură extremă. Învățare de minte pentru viitor, de s-ar îndrepta ceva de aici...

guardian knight 24.09.2013 15:52:06

Femeile iubitoare de caini !!!

Din pacate sau din fericire,psihologia sexelor in materie de omorat animale e putin diferita !

In general femeile au o sensibilitate mai mare in privinta uciderii de animale,deoarece ele sunt intr-un fel datatoare de viata, si de aceea instinctul lor este a o proteja !

Ar fi anormal,daca ,femeile insele ar urla in cor : omorati-i ,omorati-i !!!

Pe de alta parte ,barbatii sunt cei fata de care femeile sunt indatorate pana peste cap.Deoarece ,in intreaga istorie a umanitatii,ele si copii lor au supravietuit datorita noua si instinctului nostru criminal !!!

Cand am spus "instinct criminal", am exagerat in mod extrem,deoarece nici unui om normal, nu ai face placere sa omoare fiinte vii,mai ales oameni, si evident animale !!!
Orice barbat, exceptand psihopatii, resimte o puternica groaza ,sau o anumita jena (de la caz la caz) cand este pus cu cutitu in mana sa sacrifice un porc,un pui de gaina,sau sa eutanazieze niste pui de pisica !!!
Si spun asta din proprie experienta !

Insa barbatul cu gandirea lui clara ,si rece, mai stie ca pana la urma nici prea multe sentimente nu-s bune !!!
Asta ar insemna ca vanatorul sa moara langa vanat (de foame ,bineinteles) si odata cu el copii lui si sotia, privind in schimb cu ochii in lacrimi maretia unui cerb liber in salbaticie si viu !
Ar fi ceva normal ?!

Deci, femeile trebuie sa inteleaga, ceea ce istoria omenirii din paleolitic si pana azi, confirma ca fapt irefutabil : ele si copii lor au supravietuit pentru ca barbatul a putut sa ucida !!!
Ele ne sunt indatorate noua pentru eternitate,si asa cum se si spune in biblie,trebuie sa ne urmeze si sa ni se supuna,iar noi trebuie in schimb sa le iubim !
Femeiel trebuie sa stie ca ceea ce decid barbatii e inspre binele rasei umane ,si ca nu ele au chemarea sa ia astfel de decizii ,deoarece judecata lor (elementul cald) e una patimasa si umbrita de pasiuni !

Barsaumas 24.09.2013 16:38:08

Citat:

În prealabil postat de guardian knight (Post 535303)
Din pacate sau din fericire,psihologia sexelor in materie de omorat animale e putin diferita !

In general femeile au o sensibilitate mai mare in privinta uciderii de animale,deoarece ele sunt intr-un fel datatoare de viata, si de aceea instinctul lor este a o proteja !

Pe de alta parte ,barbatii sunt cei fata de care femeile sunt indatorate pana peste cap.Deoarece ,in intreaga istorie a umanitatii,ele si copii lor au supravietuit datorita noua si instinctului nostru criminal !!!

Cand am spus "instinct criminal", am exagerat in mod extrem,deoarece nici unui om normal, nu ai face placere sa omoare fiinte vii,mai ales oameni, si evident animale !!!
Orice barbat, exceptand psihopatii, resimte o puternica groaza ,sau o anumita jena (de la caz la caz) cand este pus cu cutitu in mana sa sacrifice un porc,un pui de gaina,sau sa eutanazieze niste pui de pisica !!!

Insa barbatul cu gandirea lui clara ,si rece, mai stie ca pana la urma nici prea multe sentimente nu-s bune !!!
Asta ar insemna ca vanatorul sa moara langa vanat (de foame ,bineinteles) si odata cu el copii lui si sotia, privind in schimb cu ochii in lacrimi maretia unui cerb liber in salbaticie si viu !
Ar fi ceva normal ?!

Deci, femeile trebuie sa inteleaga, ceea ce istoria omenirii din paleolitic si pana azi, confirma ca fapt irefutabil : ele si copii lor au supravietuit pentru ca barbatul a putut sa ucida !!!
Ele ne sunt indatorate noua pentru eternitate,si asa cum se si spune in biblie,trebuie sa ne urmeze si sa ni se supuna,iar noi trebuie in schimb sa le iubim !
Femeiel trebuie sa stie ca ceea ce decid barbatii e inspre binele rasei umane ,si ca nu ele au chemarea sa ia astfel de decizii ,deoarece judecata lor (elementul cald) e una patimasa si umbrita de pasiuni !

Felicitari, Guardian. Ati spus ce era de spus.

Teodosie 24.09.2013 16:41:18

Am stat si eu 4 ani in Canada sa fi zgariat acolo un caine fara stapan
( desi nu am vazut nici un maidanez ) un copil era un scandal monstru .
La noi cu zecile de mii , batjocoriti schiloditi omorati ne miram ca vin aia din Canada sa ne prade tara si sa ne otraveasca ca pe caini , dar nu vor reusi , nu ne cunosc, li se pare doar.

Lady Brightside 24.09.2013 16:48:16

Alo, suntem in 2013, nu 1200!

Ce zici dumneata demult nu se mai aplica. Sunt femei in pozitia de prim-ministru, presedinte, politiste, in armata, femei care aduc bani in casa in timp ce sotul tricoteaza, sunt femei care fac treburi grele in timp ce barbatii stau si gatesc.

Te-ai gandit ca multe femei au supravietuit ca barbatii au stiut sa aduca pacea acolo unde urma sa se iste o cearta care putea sa se fi terminat cu pete de sange? Nu? Ok.

Un om crestin, moral si diplomat nu varsa sangele aproapelui, sau nu ar trebui, decat in momentul cand este absolut necesar si ii este pusa viata lui sau a familiei lui in pericol.

As putea sa-ti dau zeci de exemple de oameni care au adus pace in lume fara violenta, ci doar protestand in tacere, in pace, sperand sa se schimbe ceva, apeland la ultima bucatica de bunatate din oameni, la ultimul sentiment "nenorocit".

Sa inteleg ca oameni ca Martin Luther King Jr. si Ghandi au fost niste femei sentimentaliste, nu? Pentru ca au incercat sa schimbe ceva in bine fara violenta si "gandirea la rece si cruda" de care pomenesti dumneata?

Barsaumas 24.09.2013 17:01:21

Citat:

În prealabil postat de Lady Brightside (Post 535314)
Alo, suntem in 2013, nu 1200!

Ce zici dumneata demult nu se mai aplica. Sunt femei in pozitia de prim-ministru, presedinte, politiste, in armata, femei care aduc bani in casa in timp ce sotul tricoteaza, sunt femei care fac treburi grele in timp ce barbatii stau si gatesc.

Te-ai gandit ca multe femei au supravietuit ca barbatii au stiut sa aduca pacea acolo unde urma sa se iste o cearta care putea sa se fi terminat cu pete de sange? Nu? Ok.

Un om crestin, moral si diplomat nu varsa sangele aproapelui, sau nu ar trebui, decat in momentul cand este absolut necesar si ii este pusa viata lui sau a familiei lui in pericol.

As putea sa-ti dau zeci de exemple de oameni care au adus pace in lume fara violenta, ci doar protestand in tacere, in pace, sperand sa se schimbe ceva, apeland la ultima bucatica de bunatate din oameni, la ultimul sentiment "nenorocit".

Sa inteleg ca oameni ca Martin Luther King Jr. si Ghandi au fost niste femei sentimentaliste, nu? Pentru ca au incercat sa schimbe ceva in bine fara violenta si "gandirea la rece si cruda" de care pomenesti dumneata?

Lady, Guardian vorbea de relatia dintre specia noastra si vinat/pradatori pe care ii consumam, respectiv de care ne ferim. Of, solidaritatea feminina.... M-a amuzat mesajul fratiei tale. Cum zicea Frank Herbert, in Dune, prin gura Imparatului-Zeu: "Femeile au capacitatea sa faca o cazua comuna ppe baza sexului lor".
Chiar si cele mai istete si de cariera femei nu sunt altceva decit femei, asa cum cei mai "jmecheri" macho nu sunt altceva decit masculi umani.

AlinB 24.09.2013 17:28:30

Citat:

În prealabil postat de cezar_ioan (Post 535286)
Rata lor de înmulțire trebuia supravegheată de la început. Din păcate acum trebuie corectată prin metoda omorârii. Iată, nesăbuința în gestionarea numărului și libertății câinilor aduce după sine acum o soluție extremă. Trist, cu totul nedorit dar absolut necesar.

Mda, matematic vorbind, e absolut corect.

Daca se incepea eutanasierea acum 10 ani, erau eutanasiati pana acum poate 20.000.
Acum vor trebui eutanasiat 200.000 si inca cat mai repede, pentru ca daca treaba nu merge mai repede decat reusesc ei sa se inmulteasca, tot degeaba este.

Si tare ma tem ca acolo unde sunt primari politicieni corupti, vor avea grija sa se faca incet si scump 200ron pentru prins un caine si probabil inca pe atat sau mai mult sa fie eutanasiat, daca nu cumva va fi eutanasiat doar in scripte si in realitate o sa atace copii pe strazi (a la Oprescu).

Ma rog, cifrele sunt la nimereala dar aproximativ cam asa se pune problema.

cezar_ioan 24.09.2013 17:48:45

Așa este, Lady, suntem în 2013. Și sunt femei fotbaliste, femei rugbiste, femei miner, femei arbitru, femei cu bocanci, femei-bocanc, femei culturiste, femei pocheriste, femei halterofil, femei polițai, femei politruc, femei xena, femei amazoane, femei hoț de buzunare, femei adulterine, femei ucigaș în serie, femei violatoare, femei pornografice, femei bețive, femei drogate, femei fochiste, femei tăietoare de copaci, femei torționare, femei avortatoare, femei cu pumni de fier, femei cu picioare de fier, femei cu capul de fier, femei cu inima de fier ș.a.m.d.

Doar femei nu mai sunt, doar femei nu mai sunt, femei, pur și simplu femei.
Femei soții, femei mame, femei lady, femei care să țină feminitatea acolo unde îi e locul: în jertfelnicele mereu aprinse ale iubirii, ale blândeții, ale gingășiei, ale delicateții, ale tandreții, ale credinței creștine, ale muzicii și poeziei, ale desenului și picturii, ale fuioarelor de lână, ale tăvii cu sarmale și cu prăjituri, ale candelelor veșnic aprinse, ale fuiorului și dorului și așa mai departe.

Lady Brightside 24.09.2013 19:45:50

Hai mai cezare, ca nu trebuie neaparat sa se excluda una pe alta! :) Mai sunt si femei din acelea, dar cred ca stau ascunse bine... :)))

Ekaterina 24.09.2013 20:51:33

Iata si un caz in care cei ce iubesc cainii asa cum vor si cum inteleg ei, sunt trasi la raspundere. Interesant mi se pare raspunsul stapanei cainelui. Cititi si va uimiti!

Primele pedepse pentru cei care au adoptat cainii de pe strazi. Ce a patit o femeie din Ploiesti

Cei care au luat cainii din adaposturi, dar i-au lasat apoi pe strada, incep sa plateasca pentru lipsa lor de responsabilitate.

La Ploiesti, o femeie de 59 de ani are dosar penal si risca inchisoarea, pentru ca maidanezul pe care l-a adoptat, acum aproape doi ani, si care a ramas in curtea interioara a blocului a atacat un om.

Animalul nu era legat, iar cusca in care statea era imprejmuita doar cu un gard viu.

Un tanar de 22 de ani care a intrat fara sa stie pe teritoriul cainelui, a fost muscat de picior. Locatarii din bloc stiu foarte bine cui ii apartine animalul.

Stefan Trica, martor: "A mai fost luat si s-a dus, a dat un milion la adapost si l-a dus inapoi si i-a dat drumul".

In ianuarie 2012, femeia l-a adoptat dintr-un adapost unde cainele ajunsese tot pentru ca ranise pe cineva. Ea si-a luat atunci angajamentul ca va avea grija de el. Dar a facut-o de la distanta, pe motiv ca mai are in casa doi.

Iuliana Veseli, proprietara cainelui: "Este un caine bun pazitor, pentru ca ne atentioneaza de orice persoana straina. Cui nu ii convine, sa isi cumpere casa, pentru ca la bloc toata lumea sta in comun si consider ca fiecare bloc are un caine de paza".

Vecinii sunt impartiti in doua tabere.

Niculina Oprescu, vecina: "Astia care sunt in haita sunt rai. Daca unul incepe sa te latre, imediat vine si te ataca ceilalti".

"Nu e normal. Cainii trebuie sa stea la curte", spune o alta vecina.
Emilia Iovan, vecina: "Nu prea au ce cauta pe langa bloc, dar unde sa se duca, saracii?".

Intre timp, animalul a ajuns iar in grija primariei.

Mihai Dumitrascu, medic veterinar Adapostul de Caini: "Daca consideram ca are un comportament deviant sau agresiv, atunci va fi eutanasiat".

Agent de politie Raluca Brezeanu, purtator de cuvant IJP Prahova: "Detinatorul acestuia nu a luat masurile necesare pentru a preveni atacul canin. In consecinta, in cauza a fost intocmit dosar penal".

Potrivit ordonantei de urgenta 55 din 2002, proprietara risca inclusiv inchisoare intre 6 luni si 5 ani.

In octombrie 2012, un barbat din Cluj a fost condamnat la o jumatate de an de detentie,pentru ca rottweilerul sau a muscat de cap un baietel de 3 ani. In plus, a fost nevoit sa le plateasca parintilor victimei si daune morale." (sursa: protv)

aubergine 24.09.2013 21:43:17

Citat:

În prealabil postat de Ekaterina (Post 535376)
Iata si un caz in care cei ce iubesc cainii asa cum vor si cum inteleg ei, sunt trasi la raspundere. Interesant mi se pare raspunsul stapanei cainelui. Cititi si va uimiti!

Primele pedepse pentru cei care au adoptat cainii de pe strazi. Ce a patit o femeie din Ploiesti

Cei care au luat cainii din adaposturi, dar i-au lasat apoi pe strada, incep sa plateasca pentru lipsa lor de responsabilitate.

La Ploiesti, o femeie de 59 de ani are dosar penal si risca inchisoarea, pentru ca maidanezul pe care l-a adoptat, acum aproape doi ani, si care a ramas in curtea interioara a blocului a atacat un om.

Animalul nu era legat, iar cusca in care statea era imprejmuita doar cu un gard viu.

Un tanar de 22 de ani care a intrat fara sa stie pe teritoriul cainelui, a fost muscat de picior. Locatarii din bloc stiu foarte bine cui ii apartine animalul.

Stefan Trica, martor: "A mai fost luat si s-a dus, a dat un milion la adapost si l-a dus inapoi si i-a dat drumul".

In ianuarie 2012, femeia l-a adoptat dintr-un adapost unde cainele ajunsese tot pentru ca ranise pe cineva. Ea si-a luat atunci angajamentul ca va avea grija de el. Dar a facut-o de la distanta, pe motiv ca mai are in casa doi.

Iuliana Veseli, proprietara cainelui: "Este un caine bun pazitor, pentru ca ne atentioneaza de orice persoana straina. Cui nu ii convine, sa isi cumpere casa, pentru ca la bloc toata lumea sta in comun si consider ca fiecare bloc are un caine de paza".

Vecinii sunt impartiti in doua tabere.

Niculina Oprescu, vecina: "Astia care sunt in haita sunt rai. Daca unul incepe sa te latre, imediat vine si te ataca ceilalti".

"Nu e normal. Cainii trebuie sa stea la curte", spune o alta vecina.
Emilia Iovan, vecina: "Nu prea au ce cauta pe langa bloc, dar unde sa se duca, saracii?".

Intre timp, animalul a ajuns iar in grija primariei.

Mihai Dumitrascu, medic veterinar Adapostul de Caini: "Daca consideram ca are un comportament deviant sau agresiv, atunci va fi eutanasiat".

Agent de politie Raluca Brezeanu, purtator de cuvant IJP Prahova: "Detinatorul acestuia nu a luat masurile necesare pentru a preveni atacul canin. In consecinta, in cauza a fost intocmit dosar penal".

Potrivit ordonantei de urgenta 55 din 2002, proprietara risca inclusiv inchisoare intre 6 luni si 5 ani.

In octombrie 2012, un barbat din Cluj a fost condamnat la o jumatate de an de detentie,pentru ca rottweilerul sau a muscat de cap un baietel de 3 ani. In plus, a fost nevoit sa le plateasca parintilor victimei si daune morale." (sursa: protv)

Daca l-au adoptat si a muscat oamenii, n-au decat sa plateasca, sunt responsabili!

aubergine 24.09.2013 21:45:04

Citat:

În prealabil postat de guardian knight (Post 535303)

Ar fi ceva normal ?!

Aveti dreptate in ceea ce scrieti!

aubergine 24.09.2013 21:49:39

Citat:

În prealabil postat de Lady Brightside (Post 535267)
Normal ca nu, si iti dau dreptate, dar raman la parerea mea ca bunica a fost mult prea iresponsabila, si de acord, e crud si trist cand cineva se stinge in asemenea mod din viata, dar pe batrana nu o ia nimeni la intrebari?

Eu daca mi-as scapa copilul din vedere imediat m-as duce sa-l caut, ea ce a asteptat? Un semn din ceruri?

Asta ma deranjeaza, ca toata vina e aruncata pe caini, dar pe ea n-a tras-o mai nimeni de maneca sa o intrebe ce invartea cat copiii nu erau acolo.

Normal, ar fi frumos si ideal sa poti sa te duci sa te plimbi de unul singur, sa te bagi in rau, sa furi mere, asa cum au fost copilariile noastre, dar la situatia Romaniei de astazi nu poti lasa doi copii asa de mici de capul lor.

Puteau sa cada in rau si sa se innece, ce faceau atunci? Secau raul si batrana scapa fara nicio vina?

Cat despre faptul ca povestea e putin ciudata, nu stiu, eu ca mama sa-mi pierd copilul as suferi enorm, mi-ar fi inima bucati, pe cand reactiile lor sunt... reci, urate, fara sentimente.

Frate antiecumenism, eu o sa-ti vorbesc frumos orice ai zice dumneata, jignirile dumitale nu ma ademenesc si nu ma fac sa raspund cu aceeasi moneda, pentru ca nu sunt asa. Sunt o persoana pasnica, iubitoare, care nu poarta pica.

Insa ce vreau sa va spun e ca dumneavoastra o dati deja in extrema. Eutanasierea cainilor e ceva trist, cumplit, ceva care nu se face cu placere dar trebuie facut. Am impresia ca dumneata aici esti mai insetat ca ei sa fie omorati decat ca oamenii sa fie in siguranta.

Prin toate posturile dumneavoastra nu simt decat ura fata de caini si disperarea de a-i vedea morti, vinovati sau nu. Nu va e rusine sa va numiti crestin? Nu am vazut om mai insetat sa vada animale moarte ca dumneavoastra, uneori ma sperii citindu-va posturile.

Si mie mi-au parut reci la inceput, dar trebuie sa ne gandim ca nu toti oamenii sunt la fel, unii sunt mai reci, altii mai sentimentali, nu stim cum se comporta in casa lor! Doar pentru ca nu plang in fata camerei, pentru ca nu se tiganesc, nu inseamna ca avem dreptul sa ii judecam!
Multi nu plang la inmormantari cand le moare cineva drag dar nu stim cum se comporta in intimitate, cum sufera acasa! Judecata sau mai bine zis prejudecata nu este buna!
Tatal arata in orice caz nebarbierit si obosit, nu foarte bine as zice, cu toate ca nu a plans!

aubergine 24.09.2013 21:58:08

Citat:

În prealabil postat de catalin2 (Post 535285)
Legat de unul din argumentele aduse de cei ce se opun eutanasierii, ca in crestinism e un pacat, am scris un mesaj acum cateva zile, pentru cei ce nu l-au citit:
In religiile orientale multe animale sunt considerate sacre (sfinte). Omorarea lor este considerata un mare pacat, echivalentul omorarii unui om. Chiar si soarecii (si sobolanii) au un templu inchinat lor. Aceasta intelegere provine si credinta lor panteista, divinitatea fiind efectiv in toate fiintele, omorarea lor e un pacat mare. Chiar observam in mesajele trecute ca unii din media se opun eutanasierii invocand aceleasi argumente din religiile orientale.
Am scris in mesajul precedent, daca cineva se opune strangerii cainilor si acestia omoara un singur om, nu e vorba de omor din culpa (neintentionat)? Chiar daca se ascunde in spatele unor vini colective (fiind mai multi care se opun).
De asemenea, sa lasi pe altii sa moara de foame hranind cu banii aceia cainii maidanezi, sau sa nu ajuti bolnavii (ma refer la sumele ce ar trebui alocate de stat pentru ingrijirea cainilor in adaposturi) este tot un pacat.
Pacat in crestinism este sa manifesti sadism fata de animale, nu ca omori un tantar sau un soarece. Daca te ataca un lup si nu te aperi nu e martiraj, ci sinucidere.

Si eu sunt de acord cu d-voastra in ceea ce priveste conceptia despre caini derivata din religiile orientale si mai cred la fel si in ceea ce priveste omorul din culpa al celor care se opun strangerii cainilor atunci cand e vorba dspre omorarea unui om de catre respectivii caini.

Da, este un pacat sa lasi oamenii sa moara de foame pentru ca sa hranesti cu acesti bani maidanezii, ai de ales intre viata oamenilor si viata maidanezilor.

Ora este GMT +3. Ora este acum 13:53:09.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.