Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Intamplari adevarate (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5035)
-   -   minunile Sf. Nectarie 2 (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=2059)

ionutt 21.09.2010 15:42:52

Sfantul Nectarie a ascultat inca odata rugaciunile; mama mea avea niste probleme medicale care la prima vedere pareau destul de grave, la ultimele analize medicale rezultatele erau neclare; astazi la control am primit vesti bune, eu am astepta in masina rezultatul citind de 2 ori acatistul Sfantului. MULTUMESC SFINTE NECTARIE CA AI ASCULTAT RUGACIUNILE UNUI PACATOS!

conss 21.09.2010 17:23:39

icoane la comanda

Buna ziua. Ma numesc Iordachescu Constantin. Impreuna cu un prieten facem icoane aplicate. Putem lucra aproape orice icoana pe care nu o gasiti nicaieri. La noi veti avea preturi de producator. O lista de preturi gasiti aici: http://konstantcrestinortodox.blogsp...-aplicate.html

Avem si icoane in stoc la un pret de 10 lei: http://konstantcrestinortodox.blogsp...ei-bucata.html

Ma puteti gasi la adresa de mail: io_konstant@yahoo.com sau pe mess sau la nr de tel 0746106781

gabriela8 21.09.2010 21:25:12

Citat:

În prealabil postat de Mtcrysty17 (Post 290303)
Pe mine m-a tradat.

Nu, nu te-a tradat! Esti incercat si cedezi usor:1: Daca l-ai simti pe Sfantul Nectarie aproape de sufletul tau si l-ai considera prietenul tau cu sigurant anu ai mai vorbi asa. Sfintii nu tradeaza! Si daca ce ai cerut nu s-a implinit, nu inseamna ca Sfantul Nectarie te-a tradat ci ca te-a aparat! Nu intotdeauna cerem ce trebuie, si totusi nu cred ca te-a tradat!

Rodica50 21.09.2010 21:29:21

Citat:

În prealabil postat de Mtcrysty17 (Post 290303)
Pe mine m-a tradat.

Mobilizeaza-te! Te simt abatut!Credinta si curaj crestinesc!

eu_minunea 21.09.2010 22:48:17

Ana

Vasilik...eu ma numesc ANA, incantata de cunostinta...am vazut ca esti din Piatra...am stat si eu vreo 2-3 ani acolo...frumos oras.
Ma bucur pentru voi ca vad ca sunteti ajutati in necazurile voastre si ca va rugati Sf Nectarie...dar m-am si intristat cand am citit ca unii se simt inselati de el...Nu esti inselat ...eu cred ca esti pus la incercare...trebuie sa te rogi si mai tare, si mai mult si vei vedea ca Domnul prin sfintii Lui te va ajuta...nu te lasa de rugaciune si crede mereu in Dumnezeu...el iti da cand crede El...e adevarat ca asteptare e grea.
Maine am si eu un hop de trecut...va rog rugati-va pentru mine sa fie bine si sa se faca voia lui Dumnezeu.
Va imbratisez cu drag.

vasilik 22.09.2010 00:17:44

Raspuns

Buna Ana!!! Ma bucur de cunostinta si da, este adevarat ma rog Sfantului Nectarie asa cum stiu si cum pot, ce-i drept cu cuvinte sarace si poate uneori prea putine decat ar trebui dar, cred eu ca Dumnezeu si Sfintii Lui ii asculta pe toti care au credinta macar cat un graunte de mustar. Am vazut aici pe forum ca cineva a zis ca se simte tradat de catre Sfantul Nectarie. Nu trebuie sa gandim asa deoarece Sfantul Nectarie nu este un duh din Lampa lui Aladdin care sa indeplineasca toate dorintele noastre la comanda. Nimic nu este intamplator in viata noastra, nici macar necazurile pe care le traim nu ne sunt date intamplator ci tocmai pentru ca Dumnezeu sa ne incerce in credinta si El nu da ceea ce cerem cand vrem noi ci atunci cand crede El ca este mai bine. Si eu ma rog de ceva timp pentru gasirea unui loc de munca dar nu a fost sa fie pana acum, Sfantul Nectarie stie sigur cand trebuie sa mi-l dea, iar asta ma face sa ma rog mereu lui. Nu trebuie sa apelam la Dumnezeu si la Sfinti doar atunci cand avem nevoie, iar cand ne vedem cu scopul atins sa uitam de ei deoarece Dumnezeu este vesnic si nu temporar. Nu vreau sa tin aici predici si nici sa ma cred cine stie ce geniu dar vreau ca intr-o mare sau mica masura ca acea persoana sa inteleaga ca Dumnezeu nu tradeaza pe nimeni ci mai degraba noi il tradam pe El cu pacatele noastre zilnice. Ana draga mea, iti doresc ca Dumnezeu si Maica Domnului sa te ocroteasca si sa iti ajute sa treci cu bine ziua de maine. Sfantul Nectarie sa iti fie alaturi mereu. Te imbratisez cu drag!!!!

eu_minunea 22.09.2010 13:51:07

Pt Vasilik

Vasilik, multumesc frumos pentru gandurile bune...azi am fost la un interviu, la o societate f buna...dar este concurenta mare si cer sa stii prea multe (au am terminat faculatea acum 4 ani deci nu am asa mare experienta), erau la interviu persoane mature care sigur stiu meserie si au experienta mult mai bine decat mine...dar eu am incredere in Sf Nectarie, Sf Xenia si Sf Parascheva ca il vor ruga pe Dumnezeu si pe Maicuta Domnului si daca va fi sa fie pentru mine acest post il voi ocupa daca nu ma rog sa-mi dea putere sa ma resemnez si sa merg mai departe...uof tare mult mi-as dori sa fiu acceptata aici...dar faca-se voia Domnului. Te imbratisez cu mult drag.

vasilik 22.09.2010 15:29:57

Ana

Draga mea asta stiu ca iti este foarte greu pentru ca nu iti gasesti un loc de munca, te inteleg perfect pentru ca si eu sunt in aceeasi situatie ca tine. Si eu am terminat facultatea acum in vara (trebuie sa mai dau licenta ce-i drept in februarie) si nu imi gasesc nimic de lucru. Desigur ca acel job pentru care tu ai fost astazi la interviu ar fi foarte bineprimit pentru tine de aceea roaga-te in continuare Domnului si in special Maicutei Domnului, Sfantului Nectarie, Sfintelor Xenia si Paraschiva si ce este mai important este ca nu cumva sa cazi in deznadejde daca acel loc nu va fi pentru tine deoarece Dumnezeu este singurul care stie ce este cel mai bine pentru tine. Asa ca, draga mea sa nu iti intrerupi rugaciunile catre Dumnezeu si Sfintii Lui deoarece Dumnezeu stie ca tu ai nevoie de un loc de munca, de aceea mai devreme sau mai tarziu ti-l va darui, tot ceea ce tu trebuie sa faci este sa te rogi continuu. Multa bafta draga mea si Maica Domnului sa fie cu tine. Te imbratisez cu drag!

mary20 22.09.2010 18:16:23

Aduceti-va aminte:

geo.nektarios scria cu cateva pagini mai in urma urmatoarele, ar trebui sa luam aminte:

Sf.Nectarie desi ne ajuta foarte mult, mai ales cand STIE ca trebuie sa intrevina, si o face fara ezitare, sunt si momente in care NU raspunde imediat! De ce?
Aceasta „problema” nu este numai cu Sf.Nectarie ci si cu Maica Domnului si alti Sfinti, sau Insusi Hristos!
Cum asa? Dumnezeu lucreaza (asculta rugaciunea) prin mijlocirea Maicii Domnului, lucreaza prin Sfintii Sai, dar NUMAI CAND NE ESTE DE FOLOS!
De aceea, „nu stiti ce cereti” ne este de intarirea cuvantului mentionat! Noi nu stim ce sa cerem de la Hristos, sau cerem si nu ni se da, pentru ca nu ne este de folos! Rugaciunea trebuie sa fie pe cat de sincera pe atat de curata!
In rugaciunea catre Sfinti, Maica Domnului, Dumnezeu, trebuie sa fim SINCERI cu ceea ce ceram ca daca suntem vicleni, El stie si ne rusineaza, trebuie sa CEREM CU STARUINTA, ca daca ne rugam o perioada si apoi cedam, inseamna ca NU AM CERUT CU CREDINTA, si nu am vrut cu adevarat ce am cerut! Apoi sa CREDEM ca putem fi ajutati, nu sa ne indoim... „daca nu ma asculta... M-am rugat si am spus sincer, dar... nu stiu..” aici deja se vede NEINCREDEREA in ajutorul divin! Apoi sa CEREM SA SE FACA VOIA DOMNULUI, desi cerinta noastra este cea spusa Lui, SA LASAM SA FACA DOMNUL CUM STIE CA NE VA FI SPRE SLAVA LUI!
Sa cerem sa ne arate daca ne este de folos ceea ce cerem! Ca daca e de folos, iti va da Domnul ceea ce ceri. Iar daca nu ti se da, dupa MULTA rugaciune, ti se va arata ca nu ti-a fost de folos, printr-o iconomie divina, printr-o minune a Sa! Nu vei ramane neincredintat! Iar daca intarzie indeplinirea rugaciunii, inseamna ca NU iti este de folos cand ceri, pt ca Dumnezeu Cel Atoatestiutor, in INTELEPCIUNEA Sa Dumnezeiasca STIE CAND sa iti dea!
Asa este cu rugaciunea catre Dumnezeu, Maica Domnului si catre Sfinti!

Dumnezeu sa ne Binecuvinteze!

ionutt 22.09.2010 19:07:29

vasilik...si eu sunt in situatia ta, am terminat acum 2 ani Facultatea la Iasi, lucrez in momentul de fata dar nu e ceva stabil. Citesc de cativa luni Acatistul Sfantului Nectarie, ii simt ajutorul in alte probleme, poate mai grave decat cea de fata si pentru asta ii multumesc. Sunt sigur ca ma va ajuta cu toate ca uneori mai cazi in neliniste dar tot sfantul te ridica cu un sfat bun sau cu o situatie placuta. Ma simt magulit cum un Sfant precum parintele Nectarie pleaca urechea la rugaciuena unui pacatos, este incredibil aceasta forta...stii cum spunea parintele Cleopa rabdare, rabdare, rabdare si iarasi rabdare rabdare, parca avea sa stie ce vremuri ne asteapta!

N.B. De Sfanta Xenia un parinte de la Sihastria a spus ca este grabnic ajutatoare mai ales pentru cei care cauta un loc de munca si este bine sa-i citim acatistul in orice imprejurare si sa-i cerem ajutorul oriunde si oricand.

gabriela8 22.09.2010 19:23:00

Si eu il simt aproape pe Sfantul Nectarie, Il rog zilnic sa ma ajute si sa ma binecuvinteze si sunt convinsa ca o face!
De cand ii citesc Acatistul s-au petrecut niste schimbari in viata mea si de aceea il rog sa ma pazeasca in continuare. Nu stiu daca intelegeti, dar eu vorbesc cu el si simt ca ma asculta; sincer imi este drag si sunt convinsa ca nu ma tradeaza niciodata si ma va ajuta sa nu gresesc in alegerile pe care trebuie sa le fac!

Mtcrysty17 23.09.2010 16:20:38

si eu ii multumesc sfantului nectarie pentru ca mi-a luat cei mai buni prieteni, pentru care am facut un drum de doua zile pana in bucuresti la radu voda. ii multumesc ca dupa atatea nopti petrecute in rugaciune, zile intregi de post si lacrimi, m-a lasat singur, fara iubire, prieteni, nadejde si credinta. multumesc pentru luni de suferinta, rauri de lacrimi. dar astea sunt nimic in comparatie cu sentimentul acesta de goliciune, de tradare. multumesc ca m-ai parasit, sfinte nectarie, mare facatorule de minuni.

Doriana 23.09.2010 16:31:42

Cristi, suntem alaturi de tine, ne rugam pentru tine, dar fa si tu un efort si, daca nu mai poti sa faci binele, macar nu mai fa raul. Nu mai continua cu cartirea si razvratirea. Stii ca din cauza lor te-ai departat de Dumnezeu si cel rau a profitat de ocazie sa-ti faca viata amara. Cand te certi cu Dumnezeu, Duhul Sfant si ingerii buni se departeaza de la tine. In locul lor vin ingerii cei rai. Rezultatul il cunosti: iti iau pacea, linistea, dragostea, iubita, ramai gol si fara nimic, doar cu frustrarea si ura. Si Il invinovatesti pe Dumnezeu pentru asta, cand tu ai fugit din bratul lui ca fiul risipitor.

Acum, ce-a fost, a fost. Treci peste si apropie-te din nou de Dumnezeu, ca El sa-l alunge pe cel rau si sa te poate binecuvanta din nou. Ce mare scofala iti da cearta cu Dumnezeu? Nu e mare filozofie sa te razvratesti, e lumea plina de razvratiti. Insa cei ce stiu sa-si invinga rautatea inimii si sa faca binele sunt intr-adevar biruitori.

costel 23.09.2010 16:36:49

Citat:

În prealabil postat de Mtcrysty17 (Post 291098)
si eu ii multumesc sfantului nectarie pentru ca mi-a luat cei mai buni prieteni, pentru care am facut un drum de doua zile pana in bucuresti la radu voda. ii multumesc ca dupa atatea nopti petrecute in rugaciune, zile intregi de post si lacrimi, m-a lasat singur, fara iubire, prieteni, nadejde si credinta. multumesc pentru luni de suferinta, rauri de lacrimi. dar astea sunt nimic in comparatie cu sentimentul acesta de goliciune, de tradare. multumesc ca m-ai parasit, sfinte nectarie, mare facatorule de minuni.

Cand am citit postarea doream sa scriu doar atat: "Cred ca nu te-ai rugat cui trebuie". Dar in timp ce scriam aceste randuri, mi-am dat seama ca nu te-ar fi ajutat cuvintele mele. Ce pot sa-ti spun e ca multi dintre noi sunt cercati prin diferite moduri: unul sufera de o boala foarte grea, altuia ii moare cineva drag si exemplele pot continua. Asa ca nu deznadajdui, roaga-te in continuare si vei avea raspuns bun. Sa nu pierzi din vedere faptul ca de vreme ce esti aici, nu mai esti singur, esti cu noi.

ap2010 23.09.2010 16:45:10

In urma cu 6 ani am fost la medic si in urma unor analize m-a fost prescris un tratament,in urma caruia,dupa spusele medicilor urma "sa creasca sa putem scoate mai usor" fiind vorba de noduli a caror biopsie am refuzat-o.Atunci am refuzat tratamentul si am trecut la un regim vegetarian,iar de cate ori veneam de la serviciu treceam pe la biserica Sf.Nectarie si ma rugam,asa cum puteam eu.De atunci merg la spital numai pentru control,o data la un an si glumesc cu medicii spunandu-le ca vin numai sa le arat ca nu am murit inca.

gabriela8 23.09.2010 18:20:06

Citat:

Dragule, viata o da Dumnezeu si tot El hotaraste cand o ia!
Nu trebuie sa te superi pe Sfantul Nectarie, intrucat daca Dumnezeu a crezut de cuviinta ca sansa de mantuire a prietenilor tai era moartea trupeasca, asta a si ingaduit. Nu inseamna ca esti singur! Rugandu-te pentru ei, se vor ruga pentru tine si veti fi mereu in legatura sufleteasca, asadar nu da inapoi acum cand au cea mai mare nevoie de tine!

gabriela8 23.09.2010 18:21:09

Citat:

În prealabil postat de ap2010 (Post 291107)
In urma cu 6 ani am fost la medic si in urma unor analize m-a fost prescris un tratament,in urma caruia,dupa spusele medicilor urma "sa creasca sa putem scoate mai usor" fiind vorba de noduli a caror biopsie am refuzat-o.Atunci am refuzat tratamentul si am trecut la un regim vegetarian,iar de cate ori veneam de la serviciu treceam pe la biserica Sf.Nectarie si ma rugam,asa cum puteam eu.De atunci merg la spital numai pentru control,o data la un an si glumesc cu medicii spunandu-le ca vin numai sa le arat ca nu am murit inca.

Ma bucur! Sa iti dea Dumnezeu sanatate si mantuire!

Rodica50 23.09.2010 19:14:29

Nadejde!

Citat:

Nu mai fi trist, roaga-te sa fii sanatos- prietenii vin si pleaca, unii poate nu au avut niciodata calitatea aceasta. Statornici sunt Dumnezeu si Sfintii. Nu deznadajdui! Credinta,Nadejde, Dragoste! Si asa cum s-a mai spus, ne ai pe noi!

sorana11 23.09.2010 19:59:44

Pe www.coduluioreste.com - Toate emisiunile "Codul lui Oreste" din 2010
Puteti sa va relaxati urmarindu-le.

ionutt 23.09.2010 21:24:33

stiati ca Oreste este mason?

roxanax43 24.09.2010 12:56:01

??

Citat:

În prealabil postat de sorana11 (Post 291160)
Pe www.coduluioreste.com - Toate emisiunile "Codul lui Oreste" din 2010
Puteti sa va relaxati urmarindu-le.

?? sa ne relaxam urmarindu-le?
La cate prostii si erezi vorbeste oreste si invitatii sai e greu sa-l urmaresti citeva minute...

elenadaniela 24.09.2010 14:16:46

Doresc sa multumesc Sf.Nectarie pentru tot ajutorul pe care ni l-a daruit de-a lungul timpului, pentru iubirea discreta cu care ne-a invaluit si grija care ne-o poarta.Pentru rugaciunile Sf.Nectarie ( si a Sfantului Arsenie Boca ),Bunul Dumnezeu a readus linistea si pacea in sufletul mamei mele si in sufletele noastre.

Pentru rugaciunile Sf.Nectarie , a Sf. Arsenie si a tuturor Sfintilor, Doamne Iisuse Hristoase, miluieste-ne pe noi, pacatosii!

whyme80 28.09.2010 11:29:53

ganduri numai de bine

Buna ziua,
Desi nu am mai intrat de mult pe acest forum, pot sa va spun ca am continuat sa-i multumesc Sf. Nectarie pentru tot ce a facut el pentru mine, am continuat sa citesc acatistul de 2 ori pe zi, si sa ma duc la biserica Radu Voda din Bucuresti de 5-6 ori pe saptamana.
De ce? Pentru ca m-a ajutat atunci cand am avut nevoie mai mare de el, si pentru ca simt ca mai devreme sau mai tarziu el te ajuta.
Din mai de cand am auzit de Sf. Nectarie nu a trecut o zi fara sa citesc acatistul, iar atunci cand s-a intamplat sa nu-l citesc( desi a fost foarte rar), am recuperat a doua zi, pentru ca simteam ca-mi incalc promisiunea facuta.
Mai demult scriam ca am cunoscut pe cineva din alta tara si ca ne dorim sa ne cunoastem mai bine dar era problema de viza pentru SUA. Sf Nectarie mi-a ascultat rugile si am luat viza pe 10 ani.
Cineva mi-a zis ca ar trebui sa ma rog la Sf. Nectarie sa ma inteleg bine cu el si sa nu patesc cine stie ce, dar eu eram convinsa ca sfantul nu m-ar fi lasat sub nici o forma.
Am ajuns la la el in concediu si vreau sa va zic ca este asa cum m-am asteptat eu(putea sa aiba dreptate doamna care mi-a zis sa am grija), dar Sf. Nectarie mi-a ajutat si sunt convinsa ca o sa ma ajute si de acum in continuare.
Ma rog la el cu credinta si nadejde si stiu ca indiferent de situatie este langa mine, cateodata il simt chiar langa mine ca ma asculta in permanenta.
Este adevarat ca sunt cazuri in care il intreb, de ce mi se intampla asta, si ca ce ar trebui sa fac, si nu-mi raspunde, dar sunt convinsa ca ma va ajuta asa cum a facut-o mereu.
Continuati sa sperati in el indiferent de situatie.
Au fost moment cand nu mai speram la nimic, dar continuam sa ma rog cu mai muta credinta si speranta ca nu voi fi lasata la greu si ca Sf. Nectarie o sa ma ajute indiferent de situatie.
TREBUIE DOAR SA CREZI!!!!!!!!!!!!!!!!
In ceea ce priveste prietenii, mai devreme sau mai tarziu ei tot te tradeaza, nicidecum Sf. Nectarie

Mtcrysty17 28.09.2010 14:26:22

Vreau sa-mi cer scuze pentru tot ce am spus pe acest forum despre sf nectarie. nu m-a tradat, eu l-am tradat, desi a facut atatea minuni pentru mine, am pus mai presus iubirea pentru o fata, fata de iubirea pentru sfant si Dumnezeu. nadejdea m-a acaparat si e din ce in ce mai puternica. sunt sigur ca o sa mai am multe ispite de la diavol, dar sper ca voi trece de ele. multumesc tuturor ingerilor de pe acest forum pentru incurajari...

Rodica50 28.09.2010 18:31:34

Citat:

În prealabil postat de Mtcrysty17 (Post 292666)
Vreau sa-mi cer scuze pentru tot ce am spus pe acest forum despre sf nectarie. nu m-a tradat, eu l-am tradat, desi a facut atatea minuni pentru mine, am pus mai presus iubirea pentru o fata, fata de iubirea pentru sfant si Dumnezeu. nadejdea m-a acaparat si e din ce in ce mai puternica. sunt sigur ca o sa mai am multe ispite de la diavol, dar sper ca voi trece de ele. multumesc tuturor ingerilor de pe acest forum pentru incurajari...

Am aflat si veste cea buna- dovada ca Dumnezeu nu ne uita, dar trebuie sa avem rabdare. Sa ai parte de mult bine si lumina in viata! Si nu uita- Dumnezeu si Sfintii ne sunt prieteni sinceri, nu ne lasa la greu!

cristian67 28.09.2010 19:38:53

sf.nectarie

http://felicitari.tfm.ro/felicitari/...d499_Nectarie/

Mtcrysty17 01.10.2010 08:12:25

la multi ani sfinte nectarie. sfantul nectarie s-a nascut pe 1 octombrie.

MartaP 01.10.2010 09:26:53

Si pentru fratele meu SF Nectarie a infaptuit o minune !

Fratele meu sufera de o forma de cancer grava, cel mai incisiv cancer (melanom malign) era in faza terminala...medicii care l-au operat (sunt verii nostri primari - unul oncolog altul chirurg la spitalul Fundeni) i-au dat o speranta de viata intre 6 si 8 luni....!!!! Eram devastati mai ales ca abia trecuse nici un an de la moartea cumplita a celuilalt frate al nostru la numai 39 de ani, intr-un tragic accident de masina.....!!! Fratele meu (cel bolnav de cancer) era ateu convins...vestea ca mai are putin de trait l-a infiorat cumplit ! Eu eram cea care il indemnam sa indrepte ochii catre Dumnezeu si sa-i ceara ajutorul....mai ales ca eram si eu exemplul viu al unei minuni a lui Dumnezeu....(am avut o boala care nu se intalnea la om, am facut moarte clinica din cauza unei asistente care mi-a bagat un tub de glugoza de la frigider....si multe altele...ar fi mult de povestit...si am supravietuit gratie rugaciunilor mamei mele, a maslurilor de la Mitropolie...eu eram mica, aveam 6 ani, iar in spital am stat 2 ani !) Ii repetam tot timpul ca trebuie sa se intoarca la credinta...si minunea s-a infaptuit ! A devenit un bun credincios, l-a descoperit pe Sf Nectarie la care se roaga in continuu, are o particica din Sf moaste in casa (la el in casa mai tot timpul miroase a tamaie !!!... fara ca cineva sa aprinda tamaie !) si acum doctorii il considera vindecat, mai ales ca au trecut 6 ani de la cumplita veste despre speranta lui de viata !!!! Despre cazul lui, medicii l-au prezentat ca pe o minune, la congrese internationale de specialitate...si nu-si pot explica cum de a supravietuit atat in conditiile cand pt el nu se putea face nimic, era in faza terminala, avea metastaze, erau cuprinsi si ganglionii inghinali....Eu le-am spus ca Sf Nectarie l-a vinecat si il ocroteste si am povestit tuturor minunea pe care Sfantul a facut-o cu fratele meu !!!
Am avut si o colega de serviciu care suferea de o forma de melanom in faza incipienta i-am daruit o icoana a Sf Nectarie, dar nu credea si nu stiu daca s-a rugat Sfantului...cert e ca in 4 luni de la aflarea diagnosticului, a murit !...avea numai 45 de ani !
Mi se incalzeste sufletul cand povestesc despre minunea Sfantului care ne iubeste mult ! Sa-i dam slava si sa ne rugam pentru toti care sunt bolnavi de aceasta boala cumplita, cancerul !!!!

anais_09 10.10.2010 18:18:15

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9 (Post 108795)
Dumnezeu ofera daruri si bucurii pentru toti numai ca unii nu isi dau seama ca bucuriile si darurile vin de la Dumnezeu si uite asa se naste mandria.

Citat:

În prealabil postat de ap2010 (Post 291107)

Si pe mine m-a ajutat si ma ajuta Sf Nectarie sa scap de o interventie chirurgicala.Deocamdata sint sub tratament, dar sanatatea mea evolueaza spre bine. Sf.Nectarie mare facator de minuni Iti multumesc ca mi-ai ascultat rugaciunile de pana acum si ca ma vei ajuta si in continuare.
Doamne ajuta !

kristinik 10.10.2010 20:53:22

ajutor de la Sf.Nectarie si Sf.Fanurie

M-a rugat la marii sfinti Nectarie si Fanurie,iar acestia m-au ajutat pe mine si pe familia mea sa iesim dintr-un impas financiar,si simtim ca ei continua sa ne vegheze si sa ne ajute in fiecare zi.
De asemenea am fost la schitul Sf.Pahomie,unde m-am rugat si la Sf.Pahomie si la Sf.Antonie de la Iezer si sunt grabnici ajutatori.

Le multumesc din suflet si sfintei Fecioare Maria!

Va doresc tuturor pace in suflet si sanatate!
Doamne ajuta!

vasilik 11.10.2010 22:08:21

Vreau sa povestesc si eu in cateva cuvinte despre minunea care a facut-o Sfantul Nectarie cu o prietena de a mea. Aceasta, s-a trezit intr-o noapte cu un ochi foarte umflat si foarte inrosit, incat abia putea sa clipeasca. Speriata, a inceput sa se roage Sfantului Nectarie, a luat Acatistul dansului si tot atingea ochiul cu acesta. S-a rugat mult in acea noapte Sfantului iar dimineata ochiul era complet vindecat. Slava tie Sfinte Nectarie pentru ajutorul dat!

Hartford 12.10.2010 02:11:11

Bunul meu Prieten

La biserica unde merg eu avem moastele Sf Nectarie si in fiecare Duminica il vizitez cu o lumanare aprinsa. Acatistul il citesc in fiecare seara si ii cer foarte multe. Una din cerintele mele sa indeplinit fiica mea sa logodit cu roman ortodox. Multumesc dragul meu prieten.
http://stgeorgecathedral.org/album/images/frontside.jpg

ionutt 12.10.2010 11:49:49

in urma cu cateva zile am tot fost stapanit de niste ganduri care ma indemnau a face niste pacate urate..ieri dupa ce am citit acatistul Sfantului Nectarie am fost la o banca pentru a face niste actulizari de date, iar pe un birou se afla o icoana micuta cu chipul sfantului care se uita incruntat la mine; am inteles mesajul si supararea pe care urma sa o produc Sfantului si cu ajutorul lui Dumnezeu am oprit acele caderi!

Dora.Ca 17.10.2010 07:28:26

recunostinta si multumire

Sfinte Nectarie, chiar daca uneori mi-am pierdut speranta si rugaciunea nu mi-a fost temeinica, m-ai ascultat si pe mine... iti multumesc, Sfinte bun, din tot sufletul... acel hidrocel a disparut si am incredere ca nu va fi vreodata nevoie de-o interventie chirurgicala... ocroteste-mi baiatul in continuare, sa creasca mare si sanatos.
Doamne, fii mereu alaturi de noi, mai ales cind ne este greu!

ccaammyy2007 21.10.2010 13:56:41

ajutor

Va rog din suflet ma poate ajuta si pe mine cineva cu ulei de la candela sf Nectarie?As dori si o adresa unde as putea sa trimit un pomelnic ca eu nu sunt din Bucuresti?Va multumesc.Pentru cine ma poate ajuta adresa mea este(ccaammyy2007@yahoo.com).Va multumesc din suflet.Sa va ajute Dumnezeu

tigerAvalo9 23.10.2010 19:54:48

Iti multumesc mult Sfinte Ierarhe Nectarie pentru ajutorul tau acordat mie saptamanile acestea si pentru faptul ca am obtinut mir si carti foarte pretioase cu tine.Sfantul meu ocrotitor,nu inceta a te ruga pentru mine pacatosul,a te ruga Dumnezeului nostru,sa ma ierte si sa ne ierte pe toti,sa ma ocroteasca si sa ma tina in credinta si nadejde.Si asa pe toti.

Bucura-te Sfinte Ierarhe Nectarie,mare facatorule de minuni!

chefdejoaca 24.10.2010 21:32:30

nu stiu daca v-am zis sau nu, dar s-a intamplat ceva, si am ramas fara servici, mai ales in perioada asta.
pe aici pe undeva - parca - am gasit linkul cu un preot on-line (parca din moldova) - din pacate nu mai gasesc link-ul.
am combinat acatistul Sf Nectarie, Sf Ciprian, Sf Antonie si Rugul Aprins, si in aproximativ 2 saptamani am avut 2 oferte de servici, ambele cu concretizare, am ales doar ce am crezut eu ca ma avantajeaza ca si program, etc.
deci concluzia este una : rugati-va cu credinta, ca toate vi se vor implini

Lenach 24.10.2010 22:13:46

Minunea Sf Nectarie

Doamne ajuta!Vreau si eu sa va marturisesc ca Sf Nectarie m-a ajutat enorm in urma cu trei ani mi s-a descoperit o boala la rinichi iar Sf mi s-a aratat in vis dupa ce m-am rugat dansului si m-a prins de maini si m-a intrebat unde te doare mai aici punand mana in partea stanga unde era problema mea de sanatate la rinichiul stang zicandu-mi stai mai linistita ca o sa fie bine si multumesc Sf Nectarie il tine sub control de mai bine de 3 luni mi s-a redus si tratamentul mai putin cu un medicament iar in august iar am apelat la ajutorul Sfantului pentru casatorie si va marturisesc din tot sufletul in mai putin de 2 luni am fost ceruta de sotie si ne-am logodit si cu ajutorul Sfantului si a Maicii Domnului si a Mantuitorului vrem sa ne casatorim.Deci nu sunt o buna povestitoare dar daca aveti nevoie de ajutor rugativa Sf Nectarie din toata inima si tot sufletul si veti primi ajutor ca Sfantul ajuta pe toto cei care ii cer ajutorul. Iarta-ne Sfinte Nectarie ca suntem pacatosi si ajuta-ne in nevoiele noastre.Amin

Rodica50 24.10.2010 22:19:19

Citat:

În prealabil postat de Hartford (Post 296333)
La biserica unde merg eu avem moastele Sf Nectarie si in fiecare Duminica il vizitez cu o lumanare aprinsa. Acatistul il citesc in fiecare seara si ii cer foarte multe. Una din cerintele mele sa indeplinit fiica mea sa logodit cu roman ortodox. Multumesc dragul meu prieten.
http://stgeorgecathedral.org/album/images/frontside.jpg

Doamne ajuta, Hartford! Este si pentru bunatatea ta!Sa fie intr-un ceas bun!Si lasa-ma sa spun cu admiratie- ce Biserica frumoasa aveti!

Hartford 25.10.2010 04:29:11

Biserica

Citat:

În prealabil postat de Rodica50 (Post 300058)
Doamne ajuta, Hartford! Este si pentru bunatatea ta!Sa fie intr-un ceas bun!Si lasa-ma sa spun cu admiratie- ce Biserica frumoasa aveti!

Multumesc Rodica de urare da fiica mea e fericita, da sa stii ca aici este o biserica greceasca as vrea eu sa avem noi asa o biserica. Biserica Sf George din Hartford acolo slujim si noi la subsol mai bine de 10 ani !

Ora este GMT +3. Ora este acum 23:11:37.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.