![]() |
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Am recitit niste topicuri mai vechi si am constatat ca unii si-au luat rolul de a abate, prin postarile lor off-topic, gandul de la ceea ce se dezbate. Atentie deci!
|
Cand am inceput eu prima daca sa postez pe acest forum, prima impresie a fost ca forumul e un MAREOFF-TOPIC. Deci, Atentie!
|
1 atașament(e)
Fratilor, pentru o perioada ma retrag de pe forum. Sa ma iertati..dar sunt tare obosita. Boala si neputintele proprii m-au obosit peste masura. Doresc sa ma tin departe de net ( care adesea a fost sursa de bucurie dar si de adanca tristete) o perioada si de aceea am oprit din nou facilitatea de a primi mesaje private. Am scris acestea, nu pentru ca ma consider un user important.. ci pentru a [COLOR=Black]nu ramane[/COLOR] cineva cu gandul ca am plecat din pricina cuiva (sau a ceva anume) de pe forum. Maicuta Domnului sa va acopere cu Sfantul Acoperamant!
Iertati-ma si Domnul sa va ierte! |
Sa ne ierte pe toti !
Uite, eu nu am inteles un lucru decand sunt pe forum. De ce totusi, de ce majoritatea userilor nu-si posteaza si fotografiile, sau, mai mult decat atat nici numele ? Inteleg ca internetul este un teren minat, un teren cu tot felul de oameni, dar, mai ales intr-un cadru relativ crestinesc, de ce s-ar ascunde cineva care vorbeste despre Dumnezeu? ? ? Cu ce si-ar compromite viata aparitia pe acest forum si exprimarea ideilor care, de altfel, au legatura doar cu Dumnezeu si perceptia asupra spiritualitatii ? Am inteles ca unele persoane au probleme de sanatate, ca locuiesc departe, ca nu stiu ce...dar acestea nu vad sa fie motive relevante pentru a te ascunde de cineva, atata timp cat nu faci nici un rau, doar iti exprimi credinta, doar in cuvinte, bine-nteles si...pe alocuri, frustrarile. De ce ne ascundem dupa pseudonime, dar mai ales dupa cuvinte ? Chiar nu vad un motiv care sa scuze acest fapt atata timp cat Marturisesti pe Dumnezeu ! Ne-ar fi mult mai usor sa percepem persoanele cu care conversam, mai ales noi cei care aparem frecvent si suntem si ceva veterani pe acest forum. Este un fel de relationare, un fel de prietenie edificata prin cunoastere, este un instinct omenesc sa tindem a ne cunoaste dincolo de o imagine virtuala, de imaginatia si iluzia unui personaj. |
Si acum va atac cu propriile arme, inseamna ca nu aveti destula credinta in Dumnezeu, daca va este teama sa va aratati indiferent de situatie, nu aveti nici o scuza, nu trebuie sa va fie teama de oameni ! ! !
Asadar, indrazniti, nu puteti fi mai mult decat oameni ca noi . |
La figurat am spus "atac", nu intentionez sa aduc indignare cuiva, doar ma intreb si mi-ar placea sa ne cunoastem mai bine, in cuvant si in chip.
|
Citat:
Pe de alta parte, daca cineva care ma cunoaste citeste aici o sa-si dea seama cine sunt, oricum. |
Fani, stai fara griji, nu m-am referit la avatar, ci la profilul care poate fi vizionat doar de cei avizati pe forum, de colegi si, astfel, ar fi indicat sa ne cunoastem mai bine, sa nu avem impresia ca vorbim cu niste carti, mai ales in cazurile in care unii emit doar citate.
Daca ai sti ce viata trepidanta am avut, nu ai indrazni sa pui fotografia...dar, pe mine nu ma intereseaza, asta sunt, asta ma cheama si este strict problema mea ceea ce fac, cum gandesc si cum traiesc. Apropos ! Ma cheama Florentina... |
Ory
Daca tot tu vorbesti,de ce nu schimbi si tu ceva?Mie una personal nu-mi plac pseudonimele astea.De ce-ti spui ory si nu Florentina?Este un nume atat de frumos si unde mai pui ca este crestinesc si se serbeaza intr-o zi atat de frumoasa si importanta din viata Crestinilor Ortodocsi?De ce nu-mi pun fotografia?Pentru simplul fapt ca nu sunt atat de desteapta ca altii sa umblu asa bine cu compiuterul.Daca mi-as da silinta as invata,dar nu prea am timp.IARTA-MA de te-am jignit prin cuvintele mele.(Ionela)
|
Nu m-ai jicnit, m-ai facut sa zambesc . Ai sa inveti si tu, in timp, tainele acestea ale "compiuterului ", nimeni nu se naste invatat.Numai bine !
|
Citat:
Nu sunt naiva, dar tot nu inteleg de ce atata secret in exprimarea Cuvantului Domnului cu valul pe chip ? |
In ceea ce ma priveste, nu e secretomanie, cum zice ory, ci expresia propriei vointe libere. Exista si un topic referitor la expunerea publica a imaginilor proprii si de familie; concluzia era ca nu e bine sa facem acest lucru. Odata ce eu am hotarat acest lucru in ceea ce ma priveste, nu mai poate nimeni sa ma convinga sa fac altfel...
Dealtfel prietenii mei ma cunosc; restul... la ce bun?!? |
Citat:
|
Sigur, Dorina, de ce nu...in particular.
|
Eu am observat ca scriu f. multi frustrati pe forumul asta, oare de ce?
|
Da, mare dreptate ai !...macar eu sunt o frustrata cu "chip ".
|
Citat:
Poate, poate intr-o zi imi oferi si mie posibilitatea de-a te vedea, doar sunt femeie, plus ca am avut ceva "alieri "aici pe forum, fapt care ma face sa te simt mai aproape prin simplul fapt ca suntem de ceva vreme. (chiar de ti-ai dorit de multe ori sa dispar ). Oricum, nu detin absolut nici un resentiment fata de tine...si fata de nimeni de pe forum . |
Am stat si eu destul de multe luni in cumpana, daca sa postez sau nu pe forum poze cu familia mea. In ziua in care le-am postat, mi-a fost foarte frica, de parca as fi facut cea mai mare greseala. Dar reactiile celorlalti, care au fost pozitive, m-au linistit. Acum, imi doresc si eu foarte mult sa-i cunosc pe ceilalti si ma bucur foarte mult cand intru pe pagina cuiva, sa gasesc poze cu acesta. Pentru ca atunci cand ii citesc postarea, imi vine in minte chipul lui, si-l inteleg mai bine.
E normal ca unora sa le fie teama. Si mie imi mai este teama si acum. Ceea ce am castigat: o multime de prieteni pe forum. Si asta conteaza pentru mine foarte mult. |
Citat:
|
Citat:
Nu am dorit sa pleci tu personal, ci unele replici de-ale tale... |
Citat:
|
Citat:
:24: |
Scuze, eu am tinut pozele mult si bine. Stii tu, Cristi, unele persoane chiar se uita cu uriciune la ele...mai ales acum de cand sunt mari, parca privesti persoana in fata .
Oricum, nu sunt un mister in aceasta priviinta, plus ca am ramas cu avatarul. Nu te mai tavali pe jos de ras.... |
raspuns - de pe topicul "Ce nu ne place in biserica"
ca sa nu fiu off topic acolo, iti raspund aici.
Citat:
apropo, am observat ca altora stii sa le vorbesti in alta factura, cum ar veni esti cu unii muma, cu altii ciuma. pacat ca ai fond bun, dar pierzi mult prin cultivarea ideilor preconcepute, chiar fixe uneori. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
:100: |
Hai Ory, postează și tu, că mai am puțin și intru cu "Știrile"!
|
Citat:
Este complicat , dar tot atat de omenesc, este si un tribut adus acestei sfere virtuale atata, atat de amagitoare... Este o vorba a romanului ; "ce-i in mana , nu-i minciuna ! ". Urasc cuvintele, tocmai fiindca ele sunt capabile de mai multa confuzie decat poate fi capabil omul insasi, cuvintele mari si exagerate emise intr-un mod mult prea "mic " si neasumat...mai ales intalnite in credinta si in dragoste. (nu degeaba le-am afisat separat ) |
Citat:
|
Citat:
Ca sa-ti asumi niste riscuri, trebuie sa le si constientizezi, iar ca sa le constientizezi, trebuie sa fii cumva patit, caci, altfel...te tot duci pe aripile virtualului, considerandu-l tot atat de inofensiv ca departarea ce-l caracterizeaza. Si nu este asa. Uneori, varsta isi asuma altfel lucrurile, asa ca , sa nu ne ingramadim, totusi, in aceiasi oala a intelegerii... |
Citat:
|
Citat:
Cu toate acestea, incerc sa nu spun niciodata, NICIODATA ! |
Citat:
Si tu mi-esti draga, Marina. Esti o persoana deosebita. |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:28:27. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.