![]() |
"Langu"
N-am mai vazut de mult postari de-ale lui "Langu". Pe unde umbli, crestine, de nu mai treci pe la noi ?:6:
|
Mi-e dor . . . !
Mi-e dor , de simplitatea , sinceritatea si bunul simt a doi useri : codana si o tzaranca ! Mi-e dor , de simplitatea si bunatatea necosmetizata a lui eduardd ( jenica ) ! Mi-e dor , de un Om mult drag mie : Marina Alca .
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Corect, poti pastra pe cineva in suflet o viata intreaga...dar oare e suficient?;) |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Teatru-copii . . .
" Cand te apropii de Dumnezeu, nu mai ai dusmani decat in propiile slabiciuni omenesti ' , scria cu cativa ani in urma acest prieten de pe forum . Mi-au ramas aceste cuvinte in minte , si am meditat mult timp asupra lor ! De doi ani acest membru si prieten din lista mea nu a mai aparut aici . Daca citeste cele scrise aici , il rog mult sa revina !http://www.crestinortodox.ro/forum/member.php?u=17970
|
Citat:
https://www.semperfidelis.ro/e107_pl...php?12892.post |
Citat:
Mi-am terminat lucrarea de disertatie, cu ajutorul lui Dumnezeu, am si depus-o, trebuie doar sa o mai sustin, peste cateva zile... Va multumesc tare mult tuturor celor care m-ati sprijinit! :36::25::53: |
Citat:
|
Stie cineva de ce a fost banata La petite Moc?
|
Nu stiu , dar poate nu a fost suficient de "petite" pentru unii....
|
Ii rog pe cei care stiu sa ne spuna si noua de ce a fost banata LaPetiteMoc???
|
Nu-mi vine sa cred.Era o fata buna,superba.
|
Citat:
|
Citat:
Cu premeditare si in mod repetat a denigrat credinta ortodoxa prin viata ei, prin abordarile si declaratiile ei. De asemena a a jignit grav foarte multi useri. Printre care respectabilul domn the_Listener. |
Citat:
|
Si ma intreb si eu asa...unde sunt Cristian67, Daniel777,Camy_d...Cocorel...etc...
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Am vazut ca banuia pe cativa de troll....poate n-am citit eu toate postarile. Respectabilul domn "Listener" e cel care are multa iubire? |
Pai eu cred ca daca vreti sa aflati de ce anume a fost banata,ii puteti scrie lui admin si sa il intrebati,pentru ca pana la urma nu cred sa fie vreun secret de stat si asa se vor limpezi apele...
|
Citat:
tonul ca al sfantului Ioan Botezatorul dar semnatura:multa iubire |
...edit...
|
Nu mai e ce-a fost acest forum......pacat!
Atat de multi useri cu vechi "state de plata" ca sa zic asa, au disparut de pe forum. Doamne miluieste-ne! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Domnul Scotland the Brave mai exista? Nu cred ca au scotienii meciuri chiar in fiecare zi :71:
|
Citat:
Si eu m-am gandit de cateva ori sa ma retrag...Nu ca mi s-ar simti lipsa, vorba aia banala, nimeni nu-i de neinlocuit...... dar parca n-am mai gasit ceea ce cautam, n-am mai gasit ceea ce era altadata, mai multa prietenie, mai multa toleranta, mai multa apropiere intre ortodocsi, pana la urma de aceea am ales acest forum, ortodox, si nu altul........ |
Citat:
Altfel nu-mi era clar cum a fost un pericol la adresa umanitatii :) |
Am un feeling ca unii membri sunt banati la cererile insistente ale altor membri :)
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Si pentru a nu face risipa de cuvinte in alt colt al forumului, imi exprim aici o nelamurire referitoare la administratorul forumului. Sunt foarte derutat. Cand am intrat pe forum am cautat sa citesc un regulament. In sectiunea cu pricina am gasit o poezie. (!?) Am intrebat acolo unde pot gasi un regulament si mi-a raspuns un ID "Melissa". Apoi acelasi ID aparea in alte discutii mustrandu-i pe altii, de unde am tras concluzia logica: acest ID este administratorul forumului. Am adresat o intrebare in acest sens acolo unde era discutia ("Citatul zilei ....etc) si am primit raspunsuri ironice cu gura pana la urechi care ma intrebau daca am gandit mai mult de o secunda inainte de a scrie, cand intrebarea mea era adresata doar pentru a ma lamuri. Cineva mi-a raspuns totusi, printr-un link, ca exista trei administratori. Acum vad ca la intrebarile unora despre banarea cuiva, raspunde evaziv si laconic un alt ID, "cristiboss56". Ma intreb cum de este posibil ca la intrebari ce tin de activitatea administratorului, raspund mereu alte ID-uri, si nu administratorul, caruia ii este adresata, de fapt, intrebarea. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 02:16:08. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.