Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Membrii uitati, membrii disparuti ai forumului nostru! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5998)

LapetiteMoc 07.06.2011 20:00:49

"Langu"

N-am mai vazut de mult postari de-ale lui "Langu". Pe unde umbli, crestine, de nu mai treci pe la noi ?:6:

cristiboss56 07.06.2011 20:47:30

Mi-e dor . . . !

Mi-e dor , de simplitatea , sinceritatea si bunul simt a doi useri : codana si o tzaranca ! Mi-e dor , de simplitatea si bunatatea necosmetizata a lui eduardd ( jenica ) ! Mi-e dor , de un Om mult drag mie : Marina Alca .

o nestiutoare_ 07.06.2011 20:56:48

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 367155)
Mi-e dor , de simplitatea , sinceritatea si bunul simt a doi useri : codana si o tzaranca ! Mi-e dor , de simplitatea si bunatatea necosmetizata a lui eduardd ( jenica ) ! Mi-e dor , de un Om mult drag mie : Marina Alca .

Nu va va mai fi mult timp dor. Ochii care nu se vad se uita...

cristiboss56 07.06.2011 20:57:37

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 367155)

Am uitat de NiCcoleta , o tanara moldoveanca , o tanara ce promitea mult in pictura bisericeasca , un real talent , ce avea trecut la biografie : " Vai de mine " , iar eu adaug : Vai de noi fara voi ! Va asteptam cu drag sa va intoarceti , sa auzim de voi , sa ne "certam" in marea "vanzoleala " de pe forum !:11:

glykys 07.06.2011 22:01:50

Citat:

În prealabil postat de o nestiutoare_ (Post 367157)
Nu va va mai fi mult timp dor. Ochii care nu se vad se uita...

Hm, sa stii ca pana si eu am ceva mai multi anisori decat tine si iti spun din experienta ca nu e chiar asa... poti purta pe cineva in suflet o viata si daca l-ai vazut acum nu stiu cati ani, sau o data, sau chiar si daca nu l-ai vazut niciodata. Lucrurile profunde nu tin de contactul fizic.

o nestiutoare_ 07.06.2011 22:04:51

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 367172)
Hm, sa stii ca pana si eu am ceva mai multi anisori decat tine si iti spun din experienta ca nu e chiar asa... poti purta pe cineva in suflet o viata si daca l-ai vazut acum nu stiu cati ani, sau o data, sau chiar si daca nu l-ai vazut niciodata. Lucrurile profunde nu tin de contactul fizic.

Nu era o referire stricta la intalnirea in realitate a unui om, doar ca atunci cand nu mai vorbesti cu acea persoana deloc...mintea se debaraseaza de ganduri si preocupari.

Corect, poti pastra pe cineva in suflet o viata intreaga...dar oare e suficient?;)

cristiboss56 07.06.2011 22:14:15

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 367172)

Așa-i Ana Maria, așa-i ! Țin minte multe lucruri bune învățate de la ei , și mă bucur când întâlnesc Oameni ca ei , fie și virtual ! La mulți, ani pentru ziua de astăzi , și sper că ai primit S.M.S-ul meu !

glykys 07.06.2011 23:23:22

Citat:

În prealabil postat de o nestiutoare_ (Post 367174)
Nu era o referire stricta la intalnirea in realitate a unui om, doar ca atunci cand nu mai vorbesti cu acea persoana deloc...mintea se debaraseaza de ganduri si preocupari.

Corect, poti pastra pe cineva in suflet o viata intreaga...dar oare e suficient?;)

Suficient pentru ce? pentru a-l iubi, da, e suficient.

glykys 07.06.2011 23:24:00

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 367177)
Așa-i Ana Maria, așa-i ! Țin minte multe lucruri bune învățate de la ei , și mă bucur când întâlnesc Oameni ca ei , fie și virtual ! La mulți, ani pentru ziua de astăzi , și sper că ai primit S.M.S-ul meu !

Multumesc, Cristi! Ai fost prima persoana care m-a felicitat azi! :)

cristiboss56 10.06.2011 22:56:53

Teatru-copii . . .

" Cand te apropii de Dumnezeu, nu mai ai dusmani decat in propiile slabiciuni omenesti ' , scria cu cativa ani in urma acest prieten de pe forum . Mi-au ramas aceste cuvinte in minte , si am meditat mult timp asupra lor ! De doi ani acest membru si prieten din lista mea nu a mai aparut aici . Daca citeste cele scrise aici , il rog mult sa revina !http://www.crestinortodox.ro/forum/member.php?u=17970

IonelS 11.06.2011 12:33:53

Citat:

În prealabil postat de MariS_ (Post 366239)
Imi cer iertare de la toti forumistii. Pe unii i-am suparat, pe altii poate i-am smintit, pe altii i-am dojenit. Sa ma ierte ca-s pacatos si fac multe greseli. Eu am iertat, la randul meu, pe toti, desi nu consider ca mi-a gresit cineva, dar ca sa nu se spuna ca doar imi cer iertare si eu nu iert. Am schimbat denumirea de ortodox la religie si am pus crestin din doua motive: unul, pentru ca am primit mai multe observatii de-a lungul timpului ca nu sunt un ortodox adevarat si cred ca au dreptate, inca nu pot spune despre mine ca sunt ortodox, mai am cale lunga inainte si doi, ca unele din afirmatiile mele sa nu fie luate cu titlu de invatatura ortodoxa si sa sminteasca cumva. Raman la denumirea generica de crestin, deocamdata, caci imi cunosc nimicnicia si nu pretind a fi ceea ce inca nu sunt. Sigur, nu sunt de acord nici cu atitudinea fundamentalista pe cale de a se instala aici pe forum si nu doresc sa fiu partas, chiar indirect, la promovarea sa. Sunt adeptul Parintelui Rafail Noica si imi displace stilul parintelui Amfilohie Branza, unul e bun si bland, celalalt corect si incrancenat, dar imi pare ca ultimul va face mult mai multi adepti. Incrancenarea va castiga batalia cu blandetea si corectitudinea pe cea cu bunatatea. Eu recunosc ca am avut multe de invatat aici pe forum si in special de la cei smeriti si blanzi, si sunt destui, dar glasul lor se aude tot mai slab din cauza zanganitului alamurilor si duelurilor si sunt nebagati in seama. Le sunt recunoscator. Sper ca si ceilalti sa devina mai buni si blanzi odata cu varsta, caci imboldul si avantul tineretii e mai tare uneori decat cumpatarea si intelepciunea. M-as bucura sa stiu ca veti ajunge toti in Rai, chiar daca eu voi privi scena din alta parte. Macar atata bucurie sa am si eu. Altceva nimic... E vremea tacerii acum ... si a uitarii ...
Har, smerenie si jertfa de sine.

Sa te iei de Amfilohie Branza este o mare greseala ! De sfinti luptatori ai auzit ?
https://www.semperfidelis.ro/e107_pl...php?12892.post

glykys 23.06.2011 19:41:25

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 365711)
Voi disparea si eu vreo trei saptamani... rugati-va sa imi pot termina lucrarea de disertatie! :((((( Ca intotdeauna, am intrat in criza de timp si de idei...

Mi-am terminat lucrarea de disertatie, cu ajutorul lui Dumnezeu, am si depus-o, trebuie doar sa o mai sustin, peste cateva zile... Va multumesc tare mult tuturor celor care m-ati sprijinit! :36::25::53:

gabriela8 23.06.2011 19:46:06

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 371533)
Mi-am terminat lucrarea de disertatie, cu ajutorul lui Dumnezeu, am si depus-o, trebuie doar sa o mai sustin, peste cateva zile... Va multumesc tare mult tuturor celor care m-ati sprijinit!

Succes! Sa iei nota maxima!:6::25::53:

glykys 05.08.2011 21:41:04

Stie cineva de ce a fost banata La petite Moc?

misteria 06.08.2011 10:04:40

Nu stiu , dar poate nu a fost suficient de "petite" pentru unii....

Yasmina 06.08.2011 10:13:17

Ii rog pe cei care stiu sa ne spuna si noua de ce a fost banata LaPetiteMoc???

tigerAvalo9 06.08.2011 10:16:42

Nu-mi vine sa cred.Era o fata buna,superba.

GLAdoS 06.08.2011 11:03:48

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 386636)
Ii rog pe cei care stiu sa ne spuna si noua de ce a fost banata LaPetiteMoc???

Cand esti banat la motiv scrie: "nu s-a specificat motivul".

penticostalul 06.08.2011 14:32:05

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 386503)
Stie cineva de ce a fost banata La petite Moc?

Doamna LaPetiteMoc reprezenta (inainte de a fi banata) si inca mai constituie si astazi un pericol la adresa umanitatii, in general, si pentru noi toti userii acestui forum, in special.

Cu premeditare si in mod repetat a denigrat credinta ortodoxa prin viata ei, prin abordarile si declaratiile ei.
De asemena a a jignit grav foarte multi useri. Printre care respectabilul domn the_Listener.

misteria 06.08.2011 14:44:20

Citat:

În prealabil postat de penticostalul (Post 386684)
Doamna LaPetiteMoc reprezenta (inainte de a fi banata) si inca mai constituie si astazi un pericol la adresa umanitatii, in general, si pentru noi toti userii acestui forum, in special.

Cu premeditare si in mod repetat a denigrat credinta ortodoxa prin viata ei, prin abordarile si declaratiile ei.
De asemena a a jignit grav foarte multi useri. Printre care respectabilul domn the_Listener.

NOROC ca suntem destui care gustam ironia ta , pacat ca "respectabilul" si altii sigur nu o vor gusta...

misteria 06.08.2011 14:48:10

Si ma intreb si eu asa...unde sunt Cristian67, Daniel777,Camy_d...Cocorel...etc...

OmuBun 06.08.2011 16:04:23

Citat:

În prealabil postat de misteria (Post 386687)
Si ma intreb si eu asa...unde sunt Daniel777...etc...

Daca-l cauti pe Daniel, il poti gasi aici .

tara tara vrem ostas 06.08.2011 19:07:37

Citat:

unde si cand a facut asta?

maria40 06.08.2011 21:33:31

Citat:

Acum nici chiar asa! Pericol la adresa umanitatii! Doamne, fereste, doar nu a aruncat o bomba intr-un metrou!
Am vazut ca banuia pe cativa de troll....poate n-am citit eu toate postarile.

Respectabilul domn "Listener" e cel care are multa iubire?

heaven 06.08.2011 21:43:01

Pai eu cred ca daca vreti sa aflati de ce anume a fost banata,ii puteti scrie lui admin si sa il intrebati,pentru ca pana la urma nu cred sa fie vreun secret de stat si asa se vor limpezi apele...

lore86 06.08.2011 22:12:46

Citat:

În prealabil postat de maria40 (Post 386725)
Respectabilul domn "Listener" e cel care are multa iubire?

da, despre el e vorba.
tonul ca al sfantului Ioan Botezatorul dar semnatura:multa iubire

penticostalul 08.08.2011 16:48:36

...edit...

maria40 10.08.2011 20:43:36

Nu mai e ce-a fost acest forum......pacat!
Atat de multi useri cu vechi "state de plata" ca sa zic asa, au disparut de pe forum.
Doamne miluieste-ne!

coralina 12.08.2011 12:22:41

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 386726)
Pai eu cred ca daca vreti sa aflati de ce anume a fost banata,ii puteti scrie lui admin si sa il intrebati,pentru ca pana la urma nu cred sa fie vreun secret de stat si asa se vor limpezi apele...

I-am scris, nu am primit nici un raspuns.

dorinastoica14 12.08.2011 12:25:14

Citat:

În prealabil postat de coralina (Post 388512)
I-am scris, nu am primit nici un raspuns.

Credeam că numai mie nu mi-a răspuns administratorul. O fi plecat în concediu:5:.!?

misteria 12.08.2011 12:25:53

Citat:

În prealabil postat de maria40 (Post 387976)
Atat de multi useri cu vechi "state de plata" ca sa zic asa, au disparut de pe forum.
Doamne miluieste-ne!

N-are cum fi mai ales cand apar unii "noi" cu "multa iubire"(sa nu ne lasam amagiti) pt se vede din avion ce hram poarta....Sau altii care acuzabd de fatarnicie etc , isi uita propria lor masca....aspect cu care iar nu ne pot amagi....Cert e ca sunt prea multi crestini aparenti...

dorinastoica14 12.08.2011 12:26:27

Citat:

Doamne miluieste-ne!

Și vor continua să dispară și alții care încă mai sunt pe aici.

ioanna 12.08.2011 12:29:44

Domnul Scotland the Brave mai exista? Nu cred ca au scotienii meciuri chiar in fiecare zi :71:

Adriana Cluj 12.08.2011 13:01:37

Citat:

Doamne miluieste-ne!

Ai dreptate..........Trist.
Si eu m-am gandit de cateva ori sa ma retrag...Nu ca mi s-ar simti lipsa, vorba aia banala, nimeni nu-i de neinlocuit...... dar parca n-am mai gasit ceea ce cautam, n-am mai gasit ceea ce era altadata, mai multa prietenie, mai multa toleranta, mai multa apropiere intre ortodocsi, pana la urma de aceea am ales acest forum, ortodox, si nu altul........

Yasmina 12.08.2011 20:28:12

Citat:

Aha,am realizat ca este ironie acum...
Altfel nu-mi era clar cum a fost un pericol la adresa umanitatii :)

Yasmina 12.08.2011 21:04:56

Am un feeling ca unii membri sunt banati la cererile insistente ale altor membri :)

cristiboss56 12.08.2011 21:06:30

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 388518)
Domnul Scotland the Brave mai exista? Nu cred ca au scotienii meciuri chiar in fiecare zi :71:

C.O. ( Concediu ):1:

cristiboss56 12.08.2011 21:11:40

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 388676)
Am un feeling ca unii membri sunt banati la cererile insistente ale altor membri :)

Nu exista asa ceva , nu numai pe acest site ! Adrian este un om cu picioarele pe pamant , si nu se ia dupa barfa , zvonuri si poftele unora . Exista o "politica" clara in apararea "intereselor" site-ului in cauza , iar Adminul este suveran din acest punct de vedere , si nu este la cheremul lui X sau lui Y , sau dupa pofta cuiva de aici !

Miha-anca 14.08.2011 03:12:46

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 388680)
Exista o "politica" clara in apararea "intereselor" site-ului in cauza ,

Unde se poate citi despre aceasta "politica" clara? Mie personal inca nu imi este clara; poate ma ajuti...

Soaree 14.08.2011 08:07:48

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 389050)
Unde se poate citi despre aceasta "politica" clara? Mie personal inca nu imi este clara; poate ma ajuti...

De curand am citit regulile acestui forum si nu am gasit nimic referitor la "politica" site-ului.

Si pentru a nu face risipa de cuvinte in alt colt al forumului, imi exprim aici o nelamurire referitoare la administratorul forumului. Sunt foarte derutat. Cand am intrat pe forum am cautat sa citesc un regulament. In sectiunea cu pricina am gasit o poezie. (!?) Am intrebat acolo unde pot gasi un regulament si mi-a raspuns un ID "Melissa". Apoi acelasi ID aparea in alte discutii mustrandu-i pe altii, de unde am tras concluzia logica: acest ID este administratorul forumului. Am adresat o intrebare in acest sens acolo unde era discutia ("Citatul zilei ....etc) si am primit raspunsuri ironice cu gura pana la urechi care ma intrebau daca am gandit mai mult de o secunda inainte de a scrie, cand intrebarea mea era adresata doar pentru a ma lamuri. Cineva mi-a raspuns totusi, printr-un link, ca exista trei administratori.
Acum vad ca la intrebarile unora despre banarea cuiva, raspunde evaziv si laconic un alt ID, "cristiboss56".
Ma intreb cum de este posibil ca la intrebari ce tin de activitatea administratorului, raspund mereu alte ID-uri, si nu administratorul, caruia ii este adresata, de fapt, intrebarea.

Ora este GMT +3. Ora este acum 02:16:08.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.