![]() |
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
.......sunt multe sigle care s-ar putea punea, ca aia cu Adunarea Mantuirii Neamului nu se potriveste la NP, pt ca aia din start sunt mantuiti, .... |
Citat:
Deci d-le trice, idolul vostru este E.G.White ... |
Citat:
|
Citat:
|
Nestiinta. Asta e motivul.
Oamenii care fac asta nu inteleg importanta Mantuirii. Nestiinta + iubirea de arginti, in sensul ca la neoprotestanti nu au asa multe sarbatori ca la ortodocsi. |
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
Nestiinta in ce conta credinta ortodoxa, dincolo de a repeta un dus-intors la Biserica mecanic, insemnatatea sarbatorilor, tainelor si tot ce tine de credinta. De aici si desprinderea asa de usoara din sanul Bisericii. Iubirea de arginti, adica sa nu mai cheltuiasca bani la sarbatori si sa mearga la nunti, pe motiv ca nu le da voie confesiunea. |
Citat:
Cu tot respectul ... cazurile pe care le cunoasteti, despre care nu stiti "exact in ce categorie intra" sunt cazuri despre care chiar nu stiti nimic exact ... doar presupuneti si concluzionati. Asa am inteles din afirmatia dumneavoastra. Ma indoiesc ca "Iubirea de arginti, adica sa nu mai cheltuiasca bani la sarbatori si sa mearga la nunti, pe motiv ca nu le da voie confesiunea" este o afirmatie pe care cineva, despre care nu stiti "exact in ce categorie intra", v-ar fi facut-o dumneavoastra. Dar ... raspunderea afirmatiilor pe care le faceti, va revine in totalitate. Spuneti-mi ... nu a-ti avut niciodata nici o mica banuiala ca s-ar putea sa ne judecati gresit? Si asta nu din rautate - pentru ca nu cred ca sunteti un om rau - ci doar din nestiinta ? |
Citat:
Ce treaba am eu sa va judec? Nu ma intereseaza sa va schimb ideile. Exista o intrebare si am raspuns din date concrete. Nu ma preocupa daca ma credeti sau nu. |
Citat:
Citat:
Vezi că dacă m-aș lega de mama ta, sigur n-ai lua-o ca pe respect față de tine. |
Citat:
Citat:
|
Citat:
Atât îți spun, respectă pe Maria, pe sfinți, pe îngeri! Dacă arăți lipsă de respect față de cei care-L slujesc pe Dumnezeu, arăți lipsă de respect față de Dumnezeu. Până și musulmanii știu s-o respecte pe Maria, chiar dacă probabil nu i se închină. Repet, respectați sfinții! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Nu sunt deloc alcoolici sau cu moravuri usoare. Din contra, foarte multi au trecut la neoprotestantism tocmai din cauza alcoolismului vreunui preot de sat. Personal, am trecut de la un cult neoprotestant la religia ortodoxa datorita unor sfinti ortodocsi. |
Citat:
Citat:
...dar te ajut ei trice sa pricepi: prin rugaciunile Fecioarei Maria catre Fiul ei ne mantuim noi...asa cum se mantuie AZS prin implinirea poruncilor profetesei lor...http://yoursmiles.org/tsmile/forum/t1202.gif Citat:
Evanghelia dupa E.G. White o cunosti? Aceste femeii ii slujiti si in invatatura ei credeti :http://yoursmiles.org/psmile/king/p0616.gif |
Citat:
Noi judecam invatatura NP, care e schimbatoare si care se crede a fi dupa Biblie...am crede, dar cand vedem cate culte NP sunt si toate se cred perfecte, suntem indreptatiti sa credem ca sunt roadele lucrarii proorocilor si invatatorilor mincinosi... |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Dulie - (Din gr. douléia, supunere, servitute). Venerare a îngerilor și sfinților din cer, datorită harului deosebit pe care l-au primit de la Dumnezeu. Hiperdulie - (Din gr. hęper, peste, și douléia, supunere, servitute). Cult special rezervat Preasfintei Fecioare Maria, Maica lui Dumnezeu, în virtutea superiorității sale în rândul sfinților din ceruri. Din Mic dicționar creștin catolic de pr. Ioan Tămaș |
Citat:
|
de dulie eu nu am auzit, credeam ca sunt alea de la tabloul electric.
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
multa iubire ps ortodoxia are tot ce ne trebuie in ea. E COMPLETA ... important e sa vrei sa descoperi si sa acorzi timp si rabdare , rabdare , rabdare ..... multa iubire |
Citat:
|
Citat:
de asemenea in cultul penticostal care la mine in localiatate au cateva biserici, un vecin si prieten de al meu care a dorit sa se casatoreasca a intampinat probleme cu conducerea bisericii lor in sensul ca nu doreau sa il cunune in ziua cand si-a programat el nunta. desi mie mi se pare ca preotii fiind in slujba comunitatii ar trebui sa ii ajute sa le fie cat mai usor nu sa le mai faca probleme. si atmosfera calda si prietenoasa e doar aparenta care vor ei sa o afiseze. in realitate lucrurile nu stau chiar asa: se barfesc si intre ei si pe altii si nu sunt asa de buni cum vor ei sa para. vorbesc in special de cei din cultul penticostal unde am cunostinte. mandria lor si fatartnicia care o au mie nu imi place. in concluzie eu cred ca doar lipsa de credinta si faptul ca se lasa usor influentati de altii ii determina sa isi abandoneze credinta. Dumnezeu sa ne ajute tuturor! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 06:16:27. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.