![]() |
Vinovatul sunt doar eu românkaa mea... recunosc... eu și toate stafiile.
|
O, Doamne, cat de actual e Caragiale! :69:
|
Citat:
Păi antichristul USL-PDL-UDMR de la Curtea Constituțională au declarat comasarea alegerilor ca o lege-măsură neconstituțională, și asta înseamnă că orice decalare de la termene e neconstituțională deci: -anticipatele sunt neconstituționale, -articolul 81 din constituție e neconstituțional, -constituția e neconstituțională! Deci Curtea Constituțională este curat neconstituțională. Asta e, ce mai. Bine că au vacanțe lungi și sesiuni și greve, au tot ce-și doresc... bine că nu fac nimic, bine că sunt plătiți foarte greu ca să nu facă nimic, toți torționarii: militarii, rezerviștii, judecătorii, milițienii, jandarmii, coloneii, avocații, juriștii, serviciile, băieții deștepți... Jos statul milițienesc și avocățesc și judecătoresc corupt și viclean, trăiască România Liberă! Jos slugoii justiției corupte și a politicienilor avizi de putere și privilegii fără măsură, trăiască dreptatea poporului suveran și a suveranului. |
Eu nu știu constituția bine, și de aia întreb, poate oare poporul să inițieze un referendum? Poate el poporul să aleagă prin referendum inițiat de popor alegerea între țară cu președinte și țară cu rege? Cum își poate exprima el voința altfel decât prin referendum național?! Deci unde scrie în constituție și de ce este nevoie pentru asta? Vă rog să răspundeți, cine știe îl rog să-mi arate cum se cântă asta în constituție.:106:
Știi ce am impresia? Că ăștia cu constituția ne-au furat și suveranitatea dar și referendumul. Cum poți iniția referendum dacă vrei să alegi între președinte și rege? Deci constituția nu apără poporul cu atât mai mult cu cât mișeii susțin că referendumul e doar o consultare și nu exprimarea unei voințe cu valoare de lege și de modificare imediată a constituției. Iar dacă nu e pentru noi, nu e pentru popor constituția atunci ea nu este decât o mare prostituție! Nu vă obosiți în zadar că precis știu răspunsul... doar că l-am... băuitat. |
Deci au recunoscut chiar ei prin verdictul lor: constituția este o calamitate, căci spun ei că nu se poate prelungi mai mult de 6 luni perioada unui mandat, iar pe președinte l-au făcut special cu 5 ani și au trecut asta în constituție. Deci iată curat murdar cum ei înșiși au recunoscut prin verdictul lor. Constituția se încalcă practic pe ea însăși deoarece în ea se încalcă regulile democrației care prevăd alegeri libere la 4 ani... se încalcă deci... și astfel e total aiurea tot statul de strâmb.
Și mai mult, mi se pare o prostie verdictul cu comasarea neconstituțională care zice că nu se pot prelungi termenele primarilor nici măcar cu o zi decât dacă e vorba de calamitate, că dreptul lor constituțional cică derivă din cel parlamentar... păi cine a zis că se vor depăși termenele cu 6 luni? Și nu știu de ce invocă ei depășirea termenelor cu o zi? Și mai zic ei că se încurcă alegătorii la vot sau că se va depăși timpul limită al zilei, ora finală la alegeri și unii nu vor mai putea vota. Niște prostii cât casa... aia pe care ne-a promis-o președintele ales pe 5 ani dacă vom rostogolii datoriile cu ajutorul FMI și UE. În mod normal datoriile sunt plătite de cel ce le semnează, Isărescu a semnat pentru ele, și guvernul, ei să le dea înapoi. Ce treabă are poporul cu datoriile?.. deci guvernul poate angaja țara doar cât e el susținut de parlament și parlamentul poate angaja datorii pe maxim 4 ani. După ce vin alții la putere în parlament și guvern nicio datorie nu mai e valabilă și se ia totul de la 0, fiecare contract semnat de guvern în numele țării. Așa este corect... sau ne credem Dumnezeu și semnăm totul așa întru veșnicie?.. să fim serioși! Că cică o plăti poporul care i-a ales. Păi cine i-a ales pe ei să vândă și să împrumute țara? Cine i-a ales ca să ne facă ei nouă datorii? Deci hoțul plătește și nu poporul... hoțul și fraierul, ori bancaherii ori guvernul și parlamentul cu guvernatorul lor cu tot... să se certe ei între ei și ei să plătească. Însă eu întrebam dacă se poate organiza referendum popular pentru alegerea între președintele Băsescu sau Regele Mihail, și acesta să fie inițiat de popor, că se pare că în constituție numai președintele are drept de inițiere, iar dacă numai el are, atunci e clar că ni l-a furat nouă dreptul referendumului și au scris asta în constituție deci prostituția a fost croită pentru băieții buni, căci ei sperau că numai ei o să iasă președinți și parlamentari și guvernatori după ce ne-au fript cu dezastrul și calamitatea din 2000 de după Emil și Ciuvică... cică 'din vina lui'. Atunci cu dezastrul acum cu criza... și cică noi suntem vinovați că am vrut să scăpăm de comunism și de securiști. Deci e vorba de putere, diversionism și manipulare, căci toți sar la valoare. Și astfel curtea iar l-au pus pe premierul Boc să puie mâna pe coasă... că cică el e repetentul care nu a înțeles bine constituția... și i-au cerut să taie din legi și inițiative... Da-da, taie din ele dă-le dracului că și așa-s niște deșertăciuni. Dar atunci poate au înțeles mai bine ceilalți, opoziția, care au cerut necomasate adică să fie alegerile la termenele lor dar în același timp au cerut și anticipite... adică cum vine asta? Nici așa da' nici așa? Da' cum? Numai la parlamentare vrem anticipate!.. așa că au și intrat în grevă parlamentară... pe banii noștrii, firește. Dacă vor deja alegeri atunci mai înainte de ele ar fi trebuit să aplice ei referendumul validat, cu 300 aleși și o cameră și abea apoi să-și dea ei demisia sau să intre în grevă japoneză... din aia viceversa. Tot viceversa susțin și despre referendum că cică e doar o consultare și nu e voință și cică trebuie modificarea constituției... așa să fie? Păi dacă e validat și publicat referndumul devine imediat noua constituție și intră în vigoare imediat ce a fost publicat. Ei cred că noi suntem idioți și că ne-au păcălit... nu știu ei ce-i așteaptă pe ei... dincolo. Defapt ei vor cu toții un nou mandat pentru ei. Asta e tot ce vor, să se mențină la putere parlamentară și eventual să-și mărească privilegiile și specialitățile trecând pe la ministere și guvern și sugând prin firmele băieților deștepți. Așa că e clar USL= PDL=FSN = PCR =CEAUȘESCU=ILIESCU=ISĂRESCU=CONSTANTINESCU=BĂSESCU = MĂTUȘA TAMARA șegchevara și MĂZARICĂ gigolică... după care vine fricosul cu țigara care strigă-n toată țara: Nu vă fie frică... scrumurile pică, pică pe voi. Doamne scapă-ne, da-da. Și uite aici un exemplu de judecătoare care zice bine... ca să nu ziceți iar că eu bat câmpii sau că-s beat sau că scot gogomănele mitetele... |
Neica Ovidel, un comentariu ceva la demisia "de onoare" (ha!) a marelui (ha! ha!) Boc?
|
Citat:
Mulți îl batjocuresc și-l fac incompetent la nesfârșit persiflându-i și ironizându-i micimea lui fizică în mod josnic ca să crezi tu că tot așa stă el și la capitolul morală și ca să-și justifice ei furiile lor cică pentru popor, neștiind aceștia care pricep că esențele tari de caracter se țin musai în sticluțele cele mai mici, și e vorba de răbdare și bunătate întru adevăr. Sunt destule exemple însă m-aș opri doar la regele David, la Ștefan cel Mare, sau la Prâslea cel Voinic și merele de aur. Dar să-i vedem pe ceilalți când vor fi ei iar la putere, la răspundere, că la dărâmat și fugit de la guvernare și la chiulit și urlat și furat revoluția din 89 am cam văzut, iar ce au adus ei pe vremea lor se știe: -privilegii, specialele lor, mită, stimulente, prime, privatizări pe nimic, contracte ce împovărează România, și tot felul de forme de spoliere a banului public și a cetățenilor inclusiv prin legi speciale și preferențiale. Ce va fi acuma după Boc? Păi anticipate în an electoral, adică de râsul gLumii, și USL v-a lua peste 60% în alegeri, cred ei. După aia Pontaju și Bantonescu vor fi debarcați de propriile partide și torționarii se vor mai lăfăi încă 4 ani împreună cu serviciile și băieții deștepți. Toți vor fi fericiți că au scăpat de 'dezastru' celui mai incompetent guvern nepricpeînd că defapt dezastrul cel mare sunt chiar ei înșiși, și or să încerce să întindă păcăleala la nesfârșit. Poporul însă v-a înțelege cu adevărat abea acuma cine le-a dorit lor binele și cine le-a dorit lor răul, și cu asta basta... va reveni soarele pe cer și primăvara pe ici pe colo... însă ce ne așteaptă va fi foarte dificil, căci la vot va ieși așa cum nimeni nu se va aștepta, va lua PPDD 40%... și sper că va fi referendum pentru alegerea regelui Mihail. Dar cum referendumul nu poate fi inițiat de popor și cum nici nu e socotit ca voință ci doar ca părere, iată că așteptăm în zadar ceva de la oamenii de 'bine'.:64: Mă bucur că BOC a dovedit că e primul primministru care-și dă demisia din proprie inițiativă pentru binele țării lăsând țara pe creștere economică sănătoasă 2,5%. Ce a ținut de el a făcut. Poate a făcut prea puțin... dar sunt mulțumit de el. A demonstrat prin acest gest eroic și frumos că nu se crede de neînlocuit. Și-a asumat tot greul timp de 3 ani, că n-a fost cine altcineva în situația dezastroasă a moștenirii năravurilor trecutului și a crizei bancherilor gLumii și a tuturor prădătorilor și dacă și-a încheiat misiunea cea mai dificilă, iată n-a ținut de funcție, exact ca regele Mihail, n-a ținut de scaunul cel înalt și a predat portofoliul în mâna poporului care l-a trimis acolo. |
Citat:
Nu mai poooot! |
Citat:
Însă nu uita vorba aia, că tu asculți de vorbe și nu de Cuvânt, deci ia aminte: cine râde la urmă râde mai bine! Și cred că ai dreptate să râzi căci am greșit, creșterea nu a fost de 2,5% ci a fost cam de 4% dar să așteptăm statisticile, căci agricultura prin mila Domnului a avut și ea un aport sănătos la PIB. Dacă bolnavul a fost resuscitat cu succes și i s-a aplicat operația indicată și s-a făcut bine economic, iar medicul chirurg, Boc cel deștept foc, a terminat atunci trebuia să iasă din sala de operație și să-l scoată și pe pacient de acolo ca să nu se sperie și să făcă Doamne ferește vre-un infarct... Deci asta a și făcut: l-a scos pe convalescent de sub anestezie și l-a lăsat în piață, să umble în natură ca să-și revină complet... deci cinste lui, cinste lui, cinste premierului, căci operația s-a terminat cu bine și a mai și avut o recunoaștere mondială unanimă. De chirurg a scăpat, dar să vedem dacă scapă el și de datorii, de bancheri și de căpușele proprii. |
Scoate tu agricultura din ecuație si vezi ce rămâne.
Că anul asta e, dar la anul se supără Sfântul Ilie pe noi si cresterea va fi ca pe vremea lui Radu Vasile: negativă. Nu te poți lăuda în 2012 cu creștere pe baza agriculturii, decât dacă mă consideri tâmpit. |
Uite avem premier nou si sant sigur ca va continua lucrurile bune :7:facute de Boc. :4:
|
Citat:
votez la nimereala,pt.ca nu este ceva serios. |
Cum nu știți cu cine să votăm?.. păi cu PPDD, ei trebuie să facă 40% și i-am spart pe toți impostorii USL=PDL=UDMR=FSN=PCR și serviciile și armata și miliția și avocații și judecătorii.
Țiganul DDDirect e român și este și complet senzațional, deci e musai să mergem cu el. Sau numai cu independenții... și cu toate partidele neparlamentare. Că altfel nu mai scăpăm de caracatița asta care se luptă cu ea însăși, nu mai scăpăm de dictatura politicienilor parlamentari impostori și corupți și a avocaților și juriștilor deștepți, băieți foarte deștepți... adică nu deștepți ci jmecheri, adică hoți, criminali, trădători, vânzători și păcălici. Dar fără regele Mihail nu se poate face nimic... așa că va fi tot în zadar, însă altă soluție nu prea văd, căci ne-au confiscat referendumul, suveranitatea și au făcut o constituție croită pentru președintele tiran care conduce parlamentul și guvernul și sefviciile și justiția... tutul însă nu direct pe față cum ar face un rege drept ci prin jocuri de culise, mite, șantaje și folosirea procurorilor și a judecătorilor ca un fel de mafie ce acționează solidar la comandă... la comanda bancherilor gLumii. |
Citat:
Citat:
|
Toată lumea strigă trădare, că cică Pontaju l-a trădat pe Bantonescu și se miră că de ce s-a dus în parlament și a susținut ROMÂNIA... pe o serie de puncte. Unii răspund: fiindcă e prieten cu Răzvan de la SIE și are naș pe ăla de la SRI... deci e chestie de familie și prietenie.
Însă pare că Pontaju nu din prietenie ci el chiar a trădat strategia aia foarte inteligentă făcută de Antonescu: -alegri anticipate în an electoral, jos Băsescu prin suspendarea imediat după alegeri și autoînscăunarea lui pe față prin susținerea lui din partea USL în alegerile prezidențiale căci se speră o demitere prin referendum de către popor sau măcar înscăunarea primului ministru pe perioada suspendării... așa cum i-a instruit babornița FSN-istă care nu se lasă nici la ceva consiliu județean, vine el să negocieze, și cum a întărit celălalt fost care a promis că el va câștiga până la urmă partida cu Băsescu. Dar a zis Ponta că el vrea o politică privind spre viitor și nu spre trecut, a adoptat lozinca asta valabilă de pe la careva, deci iată are de gând să îngroape coada de la secure sau de la sapă sau de la purcel... și gata, frăția inelelor, sau a stelelor, sau a treselor, nu mai știu. Dacă este serios și sincer el trebuie apreciat, dar tare mă tem că el ar vrea să treacă strategia asta a PCR-ului (pile relații și cunoștințe) reșapat în USL=PDL înapoi în planul ăla viclean din ascuns pe care îl rumegau ei prin deltă ca să fugă de ascultări... căci asta au urmărit ei toată istoria aia a lor plină de monumente și statui și mausolee, ca în numele poporului, că i-au furat și numele, să lupte ei pentru puterea lor cu fățărnicie prin toate mijloacele ca suspendând adevărul și dreptatea să poate ei auto-înscăuna impostura și supracapacitatea umană rațional mentală învârtoșată și deșertică, răzvrătită pe nedrept și din lăcomie și carierism, din invidie și răutate, direct pe toate gardurile, stâlpii, ziarele, difuzoarele și tembelizoarele, adică să înscăuneze ei exact pe tâlharul cel mare, foarte finuț, ce se poartă cu mănuși pașnice și se acoperă cu piei și blăni de oi ca să-și ascundă năravul lui cel viclean cu nume de tot felul de biserici, adică să înscăuneze în om: -confuzia bârfei pe față cu bârfa din dos și el reacționând pe față de parcă ar fi fost bârfit în dos exact ca un adevărat gigolo rănit în goguliu roșindu-se pe față din vina fetelor prezente în fața cărora se poticnește în cuvinte și în memorii și care, frumoase și deștepte fiind bolboresesc ceva urât și jignitor însă ispititor despre el și el le aude însă nu poate face nimic dar nu se poate abține și crede ca mototolul cel alintat și bogat că le poate viola cu siguranță pe toate... și fiindcă e sigur de asta căci știe că toate îl vor se crede sfințișor deștept și foarte inginer, sau istoric, sau procuror sau foarte ceva acolo și vrea să dea lecții la toată gLumea, lecții morale, lecții politice, lecții sexuale, lecții retorice, lecții ironice, lecții de bune maniere însă sfârșite toate foarte tragic prin închipuite victimizări speculativ vrednice, firește că pentru popor... plângând cu sughițuri pe scenă căci cică iată acum se face de rușine în public și atunci promite că o să se răzbune că prea a fost bârfit și rușinat pe față de parcă ar fi fost bărfit în dos, stimabilul stăpân mare stăpânitor al inelelor. Deci pare că Pontaju trebuie apreciat de data asta pentru că a trădat prostia crâncenă și a ales viitorul și nu rezbunările și orgoliile și frustrările politico-gigoloisterice care sunt însă foarte apreciate de privitorii de pe TV și de unii analiști, căci și el și-o fi dat seama că tactica asta USL marca Bantonescu, Jos Băsescu, e chiar de toată panarama: -alegeri anticipate în an elctoral și după alegeri jos Băsescu, adică suspendarea președintelui de căre parlament dacă nu-și dă demisia și apoi alegri prezidențiale pentru Bantonescu susținute de USL, adică tactica fricii și neâncrederii reciproce căci pare că îi e foarte frică lui Antonescu PNL de Ponta PSD și ca nu cumva să-i tragă clapa aliații după 2 ani de guvernare PSD-USL să se trezească cu un concurent din partea PSD la prezidențiale, cum a fost cazul Geoană, și să rămână de râsul tuturor curcilor. Celui ce nu are i se va lua și ceea ce credea el că are și se va da celui ce are! Deci oricât l-aș detesta pe piticul Titulescu, nu pot decât să-i dau dreptate în decizia luată de a sprijini guvernul Răzvan... și vidra, căci asta înseamnă opoziție: ne opunem la toate derapajele însă susținem tot ce este bun și în beneficiul României și a românilor de pretutindeni. Scorul este 1-0 pentru Ponta, i-a dat craci lui Antonescu de i s-a stricat frizura. |
Citat:
|
Offfffffffff!
Nu s-a mai terminat subiectul asta???? din 03.10.2009, 16:54:47 tot ne intrebam cu cine votam si tot nu ne-am dumirit inca ! Si nici nu ne-om dumiri, dau in scris si semnez! |
Cineva oricum va avea puterea. Iar daca tot o va avea, de ce sa nu ai si tu un cuvant de spus, ca cetatean?
|
Citat:
Soluția este referendum național între președintele Băsescu ales special pe 5 ani și regele Mihail al României însă noi poporul nu avem dreptul de inițiere... deși cică poporul este suveran că așa scrie la contituție, dar așa un suveran suntem, unul care nu are dreptul să inițieze nici măcar un referendum... iar dacă merge la vot pe referendumul inițiat de alții atunci nimeni nu-l ia în seamă la nesfârșit neglijându-l. Tot au furat și în toate ne-au păcălit: și numele poporului și suveranitatea lui și au instaurat prostituția lor, căci asta nu poate fi numită constituție, iar de curtea constituțională ce să mai vorbim... niște arbitrii jucători, se joacă cu focul și or să ude canapeaua... singuri s-au demonstrat absurzi împreună cu constituție cu tot acum cu verdictul pe comasate, au recunoscut cu gura și cu motivațiile lor. Deci n-a mai rămas nimic... afară de Rege și de poporul său răbdător și bun și drept. Precis or să-l împuște, și pe rege și pe popor, Doamne ferește, căci ei nu pot suferi pe cine este suveran... așa că ce să mai vorbim de Cel-de-sus?.. ei pururea iubesc impostura și cultul personalității... impostoare. Ca să ieșim trebuie introdusă adevărata lege electorală și adevăratul punct 8 de la Timișoara prin care să se elibereze din funcții și să nu li se mai dea posibilitatea de a participa la alegeri sau la funcții în statul Român a tuturor torționarilor poporului român ce înainte de 89 au fost: -secretari de partid comunist sau UTC la nivel înalt, județean sau în CC sau marea adunare națională, -judecători, miniștrii, procurori, avocați, milițieni, securiști, militari cu grade de la locotenent în sus -informatori, economiști, bancheri și privilegiați ca șefi de spitale, de CEC, combinate, de sindicate, ori mafioți colaboraționiști ce făceau afaceri și bani pe vremea aia -nici rudele lor sau copiii lor de gradul I și II dacă le împărtășesc părerile și atrocitățile, hoțiile și crimele și fățărnicia. |
Citat:
" Păstorul cel bun își pune sufletul pentru oile sale. Iar cel plătit și cel care nu este păstor, și ale cărui oi nu sunt ale lui, vede lupul venind și lasă oile și fuge; și lupul le răpește și le risipește." (Ioan 10:11-12) A fost un pastor bun Mihaita? A fugit el si si-a lasat oile in gura lupului sovietic? Astept un raspuns din partea ta amice. Doamne ajuta! |
Citat:
păi nu și-a pus tronul cel înalt, funcția, mărirea de rege, și iubirea lui pentru țară și celelalte avuții pentru 1000 de studenți regaliști aflați în beciurile ghestapoului comunist? Și cum a fugit din moment ce le-a ținut piept cu ei pe cap, și cu Hitler și cu Stalin, veniți în vizită de prietenie?... Voi pricepeți mereu : viceversa vicentoarsa viceglobul pământesc stop, și pe tactica asta simplă se bazează și Pontaju cu Fantonescu și cu pisicu ăla micu... vă afumă să-i credeți, și doar v-am zis că nu exsită niciun glob de pământ, nici planete nici sisteme solare sau alte prostii SiFi listate pe toate tembelizoarele spurcate, nu există! Nu vedeți cum ne convinge ei că defapt cică noi suntem hoții, noi poporul român care am mers la vot și care am furat alegerile în 1996, 2004, 2008 și în 2009, și că noi am adus catastrofa și dezastru deci, ca atare, să ne băgăm mințile în cap și să nu mai alegem decât cum ne indică el, Pontaju și babornița de onoare, iar ăilalți doi, Fantonescu și pisicu ăla micu ne convinge că noi suntem defapt comuniștii și securiștii și judecătorii corupți și cei ce spoliază statul, noi, și ne fac ei pe noi că am fi chiar trădători băsiști că cică noi am trădat revoluția din 89... iar de pisicu ăla micu ce să mai vorbim, plânge că nu-l ia și pe el cineva în seamă așa ca pe motanul cu antene... eu nu rețin nici cum îl cheamă deși apare zilnic pe TV, pe niciunul din miorlăitorii de pe antena 3. Deci vezi ce simplu este? E suficient ca să ne ia de fraieri și proști și apoi se răspndește grozăvia asta și poporului îi place... căci el, măria sa poporul mărinimos, o ia ca pe o păcăleală de 1 aprilie și nu se supără... numai că nu e păcăleală, ci ei urmăresc să ne distrugă complet... haos, manipulare, revolte, că ne mituie că cică noi vrem ceea ce vor ei ca să ajungă iar la putere. Nu-i vezi cum luptă și se erijează la tot ce vrei? Nu există decât o soluție: Revenirea suveranului pe tronul său de drept cu funcții depline și apoi: Prohibiția tuturor politicienilor care se trag din privilegiații și torționarii și colaboraționiștii vechiului stat comunist impostor și terorist, adică interzis accesul la putere. Iar celor naivi și creduli că cică lupii o să-și schimbe și năravul odată cu părul sau blana de oaie sub care stau ascunși să li se interzică accesul pe situri pornografice...:64: că așa vă bagă vouă în cap credulitatea asta că știți voi mai bine ca Domnul... unde este adevărul și în ce parte este dreptatea, vă bagă în massmedia tot felul de fetișcane mai credule ca voi că cică nu le strică ci le zeifică pe scenă și cu camera de filmare... Naivi, creduli, și bine mituiți... mă doare sufletul. |
Citat:
Și într-un final apoteotic, revenirea la anul plat (ca pământul) de 366 de zile! |
vsovivi
Eu nu inteleg ce mai vreti sa faca Regele Mihai la cei 90 de ani ai sai! Ce sa mai salveze? Pe cine? De discursuri suntem toti satui pana peste cap! Ne trebuiesc oameni de actiune pe care din pacate, nu-i avem! Chiar daca i-am avea acum este....too late! Dupa cum puteti observa, deciziile, sunt luate, aproape in totalitate de catre FMI. Asa ca trebuie sa va obisnuiti cu figura lui J. Franks ca asta e guvernul acum! Eu nici nu stiu pentru ce se mai lupta politrucii nostrii pentru putere si voturi ca oricum nu mai decid ei! De acum inainte salvarea va fi individuala. Va depinde de talentul si priceperea fiecaruia ca sa se salveze sau sa moara, dar, poate ca e bine asa. Foamea ne va impinge sa gasim resurse in noi pe care nici n-am banuit ca le-avem! |
Citat:
Cred că din întrebările și justificările tale se poate desprinde răspunsul: Pentru a ne redobândi suveranitatea și prosperitatea, deci e musai ca suveranul de drept să-și reia prerogativele oricât ar fi de bătrân... și mort de-ar fi tot viu și demn rămâne în conștiințele adevăraților români. Și de când contează vârsta? Sau poate vrei să ne reîntoarcem la discriminările spartanice?! Ferească Dumnezeu... Deci înțelepciunea cea bună contează, așa că nu contează cât de lung am părul... la rege mă refer. |
Citat:
Oare, vsovivi, traiesti in aceeasi tara in care traim si noi? Noi suntem datori vanduti dar noi vorbim de suveranitate si prosperitate.......hahahahahahaha!!! E buna gluma! Stai, ca raul de acum inca nici nu e rau.....va veni si mai rau! |
Citat:
|
Citat:
|
Ai te rog măcar bunul simț să-I spui (fostul) (rege) Mihai de Hohenzollern.
Că nu cred că v-ați bătut pe burtă unul cu celălalt. În plus, măcar vârsta ar trebui să-ți impună puțin respect. Doamne ajută! (dacă tot Îl rogi, roagă-L să te lumineze un pic) |
Citat:
PS-prin ce l-am jicnit pe fostul rege? I-a vorbit urat, am folosit cuvinte vulgare la adresa lui? Nu stiam ca termenul "Mihaita" e un termen vulgar. Stiu ca pentru voi monarhistii, oricine nu va impartasesc simpatiile politice, sunt niste nesintiti si atei, dar ADEVARUL este mai presus de orice simpatie politica. Doamne ajuta! |
Ștefan-Florin,
Spui una-ntruna amice și iar amice, și iar amice... ca și cum a fi amic cu cineva e ceva înjositor, jignitor... păi a fi amic este defapt o prietenie și o smerenie la un loc, deci nu știu de ce repeți acest termen la modul insolent. Dar îți mulțumesc pentru că mă consideri amic. Și nimicurile astea de care amintești, cadouri pe care le-a primit de la statul român sau de la unii și alții, valorează mai mult decât viața a 1000 de studenți?.. sau decât viața ta?.. sau poate ai uitat că datorită lui avem Ardealul de nord, datorită lui Carol al II-lea avem o țară cultă și modernă, datorită lui Ferdinand avem o țară... care și-a câștigat independența datorită lui Carol I... Deci poate ar trebui să nu avem fireasca recunoștință ce i se cuvine lui și familiei lui ci chiar ar trebui să-i cerem din invidie cadourile primite înapoi... adică să ne comportăm mai josnic decât turcii, rușii, austroungarii, fasciștii, naziștii, sovieticii și comuniștii... ar trebui să 'desăvârșim' noi acum aceste fapte imperialiste și să-l împroșcă cu 'respect' ca să fie mulțumit cine oare? Nu aștept răspuns dragul meu amic deoarece până nu-ți revizui atitudinea turbat+pătimașe e în deșert să aștepte de la tine Domnul pocăință... Dragoș, Mihail este de România și Casa Regală este de România... căci regele nostru este unsul Domnului și este Mihail al României. Nu e vorba de respect fățarnic și de cultul personalității ci speram o brumă de dreptate ca să nu facem mereu cultul personalităților impostoare care prin furt și emanație și manipulare și otrăviri bine ticluite se erijează la putere la nesfârșit. Deci dragii mei, înainte de a arunca cu noroiul pismei și lăcomiei bine instrumentată de unii și alții, studiați atent faptele și cântăriți valorile... și nu acuzați în deșert de lux și opulență pe un rege modest care și-a petrecut toată viața nu în fast ci muncind la mașini, avioane și motoare ca orice mecanic și purtând de grijă familiei sala mereu cu gândul la România în speranța revenirii libertății. Suveranul a fost mereu cu poporul său chiar expulzat fiind și detronat de puterile imperialiste, dar mă întreb de ce oare poporul său nu îi este alături, după toate câte au făcut pentru el toți regii și Casa Regală a României? Să fim noi chiar mai răi, cruzi, nerecunoscători ca toate imperiile care ne-au cotropit și subjugat?.. sau să avem cu adevărat inimă bună și milostivă așa cum se vorbește mereu despre bunul și blândul popor român de pretutindenea? Acest lucruri, fie într-un fel fie în altul se dovedesc prin fapte... înaintea lui Dumnezeu... și a gLumii că nu e vorba de grozăviile misterelor ocultismului ci de fapte făcute spre slava Domnului și a poporului Său. |
Da, vsovivi....tocmai asta e problema la poporul roman ca vesnic ne-am lasat cotropiti si furati de toti. Tot timpul a zis poporul asta: lasa ca o sa fie si bine...si binele n-a mai venit!
Ca ne e mila! Generatii si generatii intregi din poporul asta sacrificati si batjocoriti de toti. Am avut in ultimii 70 de ani doar conducatori sociopati sau grandomani care-au terfelit poporul asta cum au vrut. Mie nu-mi mai e mila de nici unul! I-as trage pe toti in teapa fara mila! Toti politrucii si comunistii care-au distrus tara asta perfect constient! |
Citat:
PS-Ce-ai zice daca la conducerea statului ar veni un membru al casei imperiale a Japoniei? Cu asa ceva eu as fi de acord. Tu amice? Doamne ajuta! |
dragul meu Amic, stefan-florin,
...se vede din ce mărturisești că Iistoria pe care ai studiat-o ți-a fost mistificată și rescrisă viceversa și întoxicată de dușmanii monarhiei și ai lui Dumnezeu și mai ales de dușmanii poprului român, căci Carol al II-lea și Mihail sunt unșii Săi ca regi biruitori care au ținut piept tuturor nebuniilor sfârșitului de mileniu și începutului de mileniu nou spre slava lui Dumnezeu și a României populate cu români. Impostorii însă, exteriori sau interiori, au rescris istoria ca să se erijeze ei la merite, nu mai dau numele lor sau apartenențele lor politice sau religioase. Vorbești de Cuza și comparând abdicarea lui Cuza cu al lui Mihai, pe una o elogiezi deși a fost vorba de propria piele iar în cazul lui Mihai era vorba de pielea a 1000 de studenți aflați în beciurile ghestpoporului care 'a ales' republica, și te miri de ce Carol I nu l-a primit în țară, păi pentru a nu da 'șansa' acelorași boieri politicieni ca să distrugă România care tocmai își cucerise independența căci ușor se putea pierde ea îndărăt din moment ce intrasem în conflict cu țarul care ne răpise din teritorii ca să se erijeze la merite după victoria în războiul cu turcii. Apoi vorbești ca și cum regele ar greși cerând de la statul mafiot și impostor casele și palatele construite din banii regilor, și domeniile care îi aparțineau de drept pentru care încă se mai tot judecă de parcă el ar fi cel ce greșește că a reprimit ce era al Casei Regale a României. Cum a fost alături de poporul Român? Păi prin intermediul lui am intrat în Nato și UE, prin intermediul lui eram sprijiniți de radio europa liberă și prin intermediul lui imaginea României este bună în occident. El a fost factorul care a readus democrația și ibertatea în România căci PNTCD și PNL susțineau întoarcerea regelui încă de la început, prin Coposu și Rațiu și ceilați iubitori de adevărată democrație și 'republică', adică monarhie parlamentară. Deci tot ce s-a clădit bun în România se datorează lui Mihai care a patronat și a fost simbolul redobândirii libertății și unității poporului român. Iar ca ultimă dovadă, iată că a preferat decât să stea în occident bine mersi, a preferat să vină în România și să-și riște viața și demnitatea în lupta cu autoritățile care-l hăituiau ca prin prezența sa și prin farmecul său sfânt să redea speranța românilor în recucerirea adevăratelor valori: bunătatea și demnitatea și unitatea și iubirea care au fost înlocuite de băieții buni cu impostura, fărădelegea, ura, dezbinarea, lăcomia puterii, privilegiile torționarilor. Iar vocea poporului liber nu s-a exprimat prin referendum pro sau contra monarhiei însă văd că unii ca tine, buni amici, sunt de părere că decât un rege sfânt și drept și smerit și modest e mai bine să aducem regi de import numai ca să ne batem joc complet de Dumnezeu și de unșii Săi. Cu astfel de oameni nu am cum să fiu amic decât dușman și adversar... însă nu cu sângele și carnea este lupta ci cu puterile întunericului din noi înșine este lupta cea bună, așa că nu mă voi certa cu omul ci voi ruga pe un sfânt să certe drecul. |
Și dacă tot vorbești de averea regelui... Mihai și Carol al II-lea, atunci uite aici ce revendicări îndreptățite poate emite prospătul nepot al său. Tu spui că-s ale poporului și că noi suntem republică și gata... păi ce, poporul stă în ele și le folosește sau urmașii profitorilor și torționarilor comuniști care se folosesc de numele poporului și al republicii pentru ca furând inclusiv de la suveran (v.constituția) să trăiască în lux și huzur ei înșiși în batjocura legiilor și slujind legilor fărădelegilor? Poporul român n-a furat de la nimeni niciodată ci doar a apărat aceste pământuri sfinte cu prețul vieții sub comanda unui domnitor, voievod sau rege... deci cei ce trăiesc în furt și minciună și impostură nu reprezintă poporul român. Nu vreau să spun că trebuiesc redate bunurile confiscate înapoi la boieri sau moșieri sau la alți burghezi că doar și ei au fost tot niște hoți care au jupuit poporul român... însă când e vorba de rege e cu totul altceva, căci familia regală nu a exploatat pe nimeni și după toate câte au făcut pentru români și pentru România voi îi scoateți niște profitori și lipitori și căpușe ce sug sângele poporului. Iar o astfel de atitudine lipsită de recunoștință este echivalentă cu orbirea și prostia, că altfel nu pot să-mi explic ura și patima turbată cu care loviți în simbolul libertății și eternității și demnității poporului român, blândul și ospitalierul și preabunul popor român atât de lovit, subjugat, umilit și jegmănit de către toți maimarii gLumii inclusiv de către păcălicii trădători și vânzători ieșiți din el însuși ca 'fii de nădejde ai poporului'.
|
Citat:
"De la Nistru pân� la Tisa Tot Românul plânsu-mi-s-a Ca nu mai poate strabate De-atâta strainatate. Din Hotin si pân� la Mare Vin Muscalii de-a calare, De la Mare la Hotin Mereu calea ne-o atin; Din Boian la Vatra Dornii Au umplut omida cornii Si strainul te tot paste, De nu te mai poti cunoaste. Sus la munte, jos la vale Si-au facut dusmanii cale; Din Satmar pâna �n Sacele Numai vaduri ca acèle. Vai de biet Român saracul, Indarat tot da ca racul, Nici îi merge, nici se �ndeamna, Nici îi este toamna toamna, Nici e vara vara lui Si-i strain în tara lui" (Doina) Prietene,astea au fost domniile regilor la noi in tara. Recunosc, nici presedintii nostri nu au fost mai breji, dar macar pe astia ii puteam schimba o data la 5 ani, pe cand pe rege... PS-si regii nostrii au fost TOT de IMPORT, atat Carol I cat si Ferdinand. Si apropos, stii ce s-a intamplat cu cei 1000 de studenti de care tot ii pomenesti? Doamne ajuta! |
Citat:
cum că regele Carol al II-lea era desfrânat când el întâi s-a despărțit de soție, Zizi Lambrino, ca să poată împlini datoriile ce i se cereau de către Casa Regală și de către țară, apoi pentru a nu da naștere unor speculații și bîrfe de palat s-a despărțit de regina Elena, mama lui Mihai și abea apoi a rămas cu Elena Lupescu... deci unde vezi aici adulter, desfrânare sau alte prostii și minciuni cu care a fost denigrat de adversarii Românie? A fost cel mai înțelept și cel mai cult rege, este regele soare al României chir mort fiind, era pacifist și iubitor de dreptate, a creat sărbători populare, a sprijinit sindicatele și a orientat țara nu spre ciocoism ci spre socialism monarhist creștin, el a susținut din Portugalia prin scrisori către americani, engleji, franceji, canadieni lupta pe frontul de vest a Aliaților împotriva fasciștilor și naziștilor, iar Mihai pe frontul din est a cerut eliberarea Basarabiei iar apoi eliberarea Ardealului de nord și sprijinul pentru eliberarea a statelor aflate sub teroare, și nu a mers mai departe de granițele Germaniei. Și de ce îl învinovățești pe Mihai pentru faptul că rușii au fost parșivi și fără cuvânt, că bolșevicii după întoarcerea armelor îi aresta pe toți cei care nu aderau la partidul comunist sovietic și ii considerau trădători luându-i prizonieri fără luptă, dar asta nu este vina regelui care a hotărât întoarcerea armelor ci este vina lui Antonescu și a bolșevicilor mincinoși. Nu a trădat Mihai decât războiul lăcomiei și imposturii dus de Hitler și Stalin și Ceaușescu... nemților le-a dat 3 zile să părăsească românia, a acceptat planul rușilor acceptându-le cererea de întoarcere a armelor iar apoi când au încercat să ocupe țara, regele s-a opus și a făcut grevă regală împreună cu cei 1000 de studenți, când rușii erau cu tancurile la noi și ocupaseră prin viclenie țara și înconjuraseră palatul regal. A fost singurul care s-a opus primul ocupației sovietice făcută prin lipsă de onoare și cuvânt... a lor a impostorilor. Deci pe cine a trădat Mihai când ne-a redat adevărata cauză a libertății și demnității? Dumneata, amice vorbești din ură pătimașe... repetând placa pusă de imperialiști, torționari și forțele oculte externe sau interne care au căutat să distrugă România. Iar Eminescu nu a scris împotriva lui Carol I ci a moravurilor ușoare ale politicienilor de mucava și a cicoilor răsăriți ca buruienile în jurul casei regale... |
Citat:
in legatura cu Eminescu m-ai documenteaza-te! Iti dau un pont: "Societatea Carpatii" |
Citat:
Iar tu vorbești de Eminescu, te rog să mă ierți că observ asta, la modul absurd și bârfitor și ocult ca să-l scoți un fel de revoltat rău ce uneltea împotriva Casei Regale... deci încă odată îți repet, Mihail Eminescu se lupta cu moravurile ușoare și cu clasa politică foarte coruptă și fățarnică de atunci care umpluse saloanele regale și corupea și compromitea absolut toate valorile, căci asta rezultă din toate poeziile lui care mărturisesc despre adevăratul spirit patriotic și nu despre populiștii care se foloseau de sentimentul înălțător al iubirii de țară în folosul mintereselor de clan și de grup ce subminau cu nerușinare de la putere sau din opoziție și stricau țara. Pe el îl durea cu adevărat de România și nu doar se prefăcea prin mascarada revoltei scrâșnitor pătimaș-turbată pe care unii o manifestă opulent și cinic sau prin viclenii ascunse până astăzi ca să credem noi ca credulii fraieri că ei iubesc România și vor să ne apere interesele... nouă poporului... că iată vorbesc acum poate și în numele lui. ''...Te falesti ca înainte-ti rasturnat-ai valvârtej Ostile leite-n zale de-mparati si de viteji? Tu te lauzi ca Apusul înainte ti s-a pus?... Ce-i mâna pe ei în lupta, ce-au voit acel Apus? Laurii voiau sa-i smulga de pe funtea ta de fier, A credintei biruinta cata orice cavaler. Eu? Îmi apar saracia si nevoile si neamul...'' |
Și încă o chestiune, vorbești că decât un rege e mai bine un președinte că ține doar 4 ani, ei bine acum e vorba de 5 ani că s-a făcut ceva mai special, și dacă facem o comparație între Carol al II-lea care a susținut pe Iorga și Patriarh și sindicatele și țărănimea sau Mihai care a susținut inima curată a româniei și alinațele tradiționale ruso-franco-anglo-greco-americane și compari cu președinții pe care i-am avut: DejGroza, Ceaușescu, IliescuIsărescu, ConstantinescuCiuvică, BăsescuNăstaseGeoană și PontAntonescuDanDiaconescu... atunci vei putea pricepe de ce e mai bine să ai un rege credincios decât un președinte 'ales'... cică de popor. Pe Ceaușescu și familia lui bolnavă și depravată doar o revoluție i-a putut alunga de la putere... iar acum urmașii lui se schimbă între ei la putere pentru privilegiile eșaloanelor 2 și 3 și iată că după 22 de ani nu se poate face nimic și nu se poate schimba situația...
Mai vrei lămuriri și dovezi?:6: |
Și uite aici și atunci dacă nici la nemți nu te poți baza pe președintele ales căci s-a corupt în 4 ani, atunci cred că îți dai seama că degeaba ei se schimbă mereu din 5 în 5 ani, că la noi e ca la nimenea, în timp ce moravurile ușoare și nărevurile grele rămân și se 'desăvârșesc' împreună cu serviciile care le mai și apără... și nu numai la președinte e situația asta ci la justiție și parlament și la toți politicienii și șefii moșteniți care asemenea cu comandantul suprem reproduc pe scară descentralizată în teritoriu aceleași metehne balcanice și diabolice... pe când un rege, de mic a fost instruit doar ca să conducă cinstit și corect o țară căci deviza Casei Regale a României este: Nihil sine Deo... asemenea celei germane din care provine.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:16:36. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.