osutafaraunu |
04.01.2012 00:13:20 |
Citat:
În prealabil postat de stefan florin
(Post 419943)
Nu te eschiva de la raspuns. Cine poate omori un suflet? Este FOARTE important acest amanunt.
|
Nu te mai agăța de amănunte. Din perspectiva topicului, important e că poate fi omorât, indiferent cine o face, căci astfel sufletul nu mai este nemuritoooor!
Citat:
(Post 419943)
Doar nu o sa-mi zici ca bogatul se chinuia cu trupul, caci trupul lui era in pamant.
|
Probabil pe "sufletul" acela or fi crescut în Hades niște degete și o limbă, eventual și o ureche:13: Dar ciudată mai e hidoșenia asta de "suflet nemuritor", nu mi-aș fi închipuit!
Citat:
(Post 419943)
Dupa teologia adventista mortii nu stiu nimic deci bogatul nu putea fi chinuit cu trupul, dar iata ca bogatul din parabola DUPA MOARTE este constient si se chinuieste. Cu ce?
|
Ah, da... scuză-mă, am uitat de creierul atașat deeee... de limbă! Sau de ureche?... Anyway era atașat de ceva...
Citat:
(Post 419943)
Raspunsul il da Ioan in Apocalipsa la cap.6 vers.9.
|
Hmmm... se încurcă ițele... deci în Cer, martirii morți (oare nu o fi pleonasm?) se chinuie! Asta era do'mle! Cum de nu mi-am dat seama până acum?
Citat:
(Post 419943)
Mai este o posibilitate, ca bogatul sa fi devenit zombii. Glumesc!
|
Ba de loc! Continuă așa mai departe, începe să devină interesant...
Citat:
(Post 419943)
Revenind la ultima parte a mesajului tau, zice undeva in Apocalipsa ca prigonitorii au taiat IN CER capetele crestinilor?Acesta actiune macabra a avut loc pe pamant, caci doar aici au patimit crestinii pt cuvantul Domnului, nu in cer. In cer se duc doar sufletele martirilor, asa cum zice Ioan in Apocalipsa.
|
Bineînțeles că nu zice o asemenea inepție, dar aceasta e concluzia [i]logică la care se ajunge. Apropos, unde zice în Apocalipsa că " se duc" în cer sufletele acestora?
Citat:
(Post 419943)
Pentru voi e doar un simbol versetul biblic care va da peste cap invatatura eronata. Doamne ajuta!
|
"Doamne ajută" la ce? Să fie simbol, să ne dea peste cap, ori să fie eronată învățătura?
|