Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Vorbirea in limbi la penticostali... (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7556)

AndruscaCIM 10.05.2010 00:29:46

Citat:

În prealabil postat de gibilan (Post 245680)
ce mai spuneti de vorbirea in limbi la penticostali eu am scris ceva acolo dar vati facut ca ploua [in special penticostalul]reactii?nime . ati completat repede 2-3pagini ingropind comentariu meu,dar ce spun eu doar era de asteptat de la niste firi viclene care stiu sa ocoleasca ceia-ce nu le convine punctind doar ce ii avantajaza. uneori chear cred ca aici sunt doar sectari pe acest forum, ortodocsii sunt putini se recunosc dupa reactie,restul fiind doar vopsiti[probabil sectari care isi spun ortodocsi]

Noo...eu am citit, cu domnul care se batzaia in gradina, pe dupa gard, si pe care vecinul il numea tremurici...ce sa zic, foarte urat, si nici nu am dedus ca ar fi zidit prin ceea ce facea acolo!:24:

Eu zic asa, te-o fi pandit, a estimat cam in cat timp ajungi in dreptul casei lui...si s-a gandit ca poate vei manifesta interesul scontat pentru traiirile pe care le avea dansul in gradina...dar uite ca tu ai crezut, cum era de asteptat ca e epileptic.

AndruscaCIM 10.05.2010 00:39:24

Dom'le daca as avea eu acum posibilitatea sa va invit la detectorul de minciuni, cred ca multe adevaruri as afla...desi ce zic eu, cred ca nici asa nu as afla raspunsurile adevarate, offff!:46:

Doriana 10.05.2010 00:41:01

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 245683)
Dom'le daca as avea eu acum posibilitatea sa va invit la detectorul de minciuni, cred ca multe adevaruri as afla...desi ce zic eu, cred ca nici asa nu as afla raspunsurile adevarate, offff!:46:

Dar sigur poti dormi si fara sa le stii. Ca si daca se va dovedi ca noi vei zice ca am influentat detctorul. :10:

penticostalulmantuibil 10.05.2010 00:42:59

Citat:

În prealabil postat de gibilan (Post 245680)
ce mai spuneti de vorbirea in limbi la penticostali eu am scris ceva acolo dar vati facut ca ploua [in special penticostalul]reactii?nime . ati completat repede 2-3pagini ingropind comentariu meu,dar ce spun eu doar era de asteptat de la niste firi viclene care stiu sa ocoleasca ceia-ce nu le convine punctind doar ce ii avantajaza. uneori chear cred ca aici sunt doar sectari pe acest forum, ortodocsii sunt putini se recunosc dupa reactie,restul fiind doar vopsiti[probabil sectari care isi spun ortodocsi]

Iarta-ma ca nu te-am bagat in seama Gibi. Tu esti baiat fain si scrii cu talent, dar in postarea cu pricina ai cam dat-o-n bara. Ce ne-ai zis, tremurici? Asta e veche. Adica nu ai avut sclipirea aia poetica din prima postare: mi-sa ridicat parul in cap... se schimonoseau toti si se contorsionau ...uni se strimbau la fata aveau niste figuri infricosatoare, alti hauiau, miraiau...
Stii, noua chestii dintr-astea ne plac. Vino si tu cu: „au jertfit un prunc nevinovat”, ceva.
Deci, mai incearca, esti pe calea cea buna.

Doriana 10.05.2010 00:45:17

Eu abia pe forumul acesta am aflat ca penticostalilor li se zice "tremurici". :21::22: Omul cat traieste invata.

AndruscaCIM 10.05.2010 00:48:52

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 245689)
Eu abia pe forumul acesta am aflat ca penticostalilor li se zice "tremurici". :21::22: Omul cat traieste invata.

Pai crezi ca si-ar putea spune penticostalii unii altora...tremurici, de ce ar face asta, cand ei se sprijina in transele alea...si nici nu stiu cum fac poate?

Iar daca pastorul observa, si se distreaza pe seama faptului ca a reusit sa ii faca pe toti sa tremure...de ce sa le spuna adevarata lui opinie, ca sa strice "atmosfera"?

AndruscaCIM 10.05.2010 00:52:17

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 245684)
Dar sigur poti dormi si fara sa le stii. Ca si daca se va dovedi ca noi vei zice ca am influentat detctorul. :10:

Ei nici chiar, doar sunt om drept...si as zice, da dom'le, Penticostalulmantuibil a spus adevarul, nu e nici pe departe teolog, ci doar a citit niscaiva carti plictisitoare( oare de ce mai e penticostal totusi?)...Doriana a dedus foarte bine ca el doar a citit niste carti, si nici unul nu stia de existenta celuilalt, intalnindu-se pe acest forum pentru prima oara!:10:

AndruscaCIM 10.05.2010 00:54:55

Citat:

În prealabil postat de penticostalulmantuibil (Post 245686)
Iarta-ma ca nu te-am bagat in seama Gibi. Tu esti baiat fain si scrii cu talent, dar in postarea cu pricina ai cam dat-o-n bara. Ce ne-ai zis, tremurici? Asta e veche. Adica nu ai avut sclipirea aia poetica din prima postare: mi-sa ridicat parul in cap... se schimonoseau toti si se contorsionau ...uni se strimbau la fata aveau niste figuri infricosatoare, alti hauiau, miraiau...
Stii, noua chestii dintr-astea ne plac. Vino si tu cu: „au jertfit un prunc nevinovat”, ceva.
Deci, mai incearca, esti pe calea cea buna.

edit.............sorry!!:10:

penticostalulmantuibil 10.05.2010 00:57:29

Iar n-ai citit postarea mea cu atentie Andrusca :18:

AndruscaCIM 10.05.2010 01:00:03

Citat:

În prealabil postat de penticostalulmantuibil (Post 245696)
Iar n-ai citit postarea mea cu atentie Andrusca :18:

Nu iar...corect ar fi fost sa scrii asa " Uite ca ti s-a intamplat si tie sa citesti cu neatentie o postare de-a mea, deci vezi ca si tu mai gresesti...extrem de rar, dar uite ca nu numai eu si Doriana gresim!":10:

Ora este GMT +3. Ora este acum 05:56:13.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.