![]() |
Citat:
|
Citat:
Doamna de care vorbeam contribuie la asociatia aia ciudata. Sunt o incoerenta :46: |
MM, deci nu e secta, iar credincioshii, sfintzii eu shtiu ca este scris, ca shi prunca, se respecta! porunca de la Domnul data shi aratat prin trupul lor neputrezit, ori prin ciolane scumpe cu mireasma sfanta, ca cei cumintzi nu se hulesc ci catre Domnul ei se multzumesc shi canta.
deci nu mai fitzi atat de mici... la suflet, ci ochii ridicatzi-va spre Cer ca sa va molipsitzi shi voi de sfant mister, shi de acolo Duhul Sfant sa-shi lease iubirea cea nevinovata shi smeridu-se ca sa va daruiasca mila, dar unii altceva ei cer, haina patata, cu pacura, cu zgura caci shtiu ei ca orice vanator ishi va gasi shi el o plata... caci daca n-a primt nimic cu ochi-n mure, e mai ushor sa-mpushte, e mai ushor sa fure... e mai la moda ca-i mult mai viclean asha ca shi o-ntzelepciune... ... ... pe bune? |
Citat:
|
Scuze, vorbeai cu [COLOR=Black]mariamargareta,[/COLOR][COLOR=Black] credeam ca raspunsul e pentru mine[/COLOR] :77: |
Citat:
deci nu-i totuna reincarnarea cu reintrupare, caci in carne, carne, incarneaza unii, iar creshtinii in trupuri trupuri intrupam in noi, de sfintzi shi de eroi in Duhul sfant... caci altfel suntem goi. shi eu ash cam contribui, dar ma tem ca i-ashi jigni... caci ei, ei sunt cu Domnul.... (daca la sfanta Cetate te referi, la Cetatea noului Ierusalim, caci Noul Ierusalim este Romania Noastra cu talpile goale la pamant shi cu ochii spre cer, rugand, oriunde s-ar afla romanul-israel, creshtinul mititel, micutz, la trup, insa la suflet mare, asha spre Cer razand ca shi o floare) |
Citat:
acum ai priceput mai bine? vecina mea? |
Citat:
Citat:
Ne intrupam o singura viata si apoi trecem la viata vesnica, nu mai repetam nimic... tu crezi in reincarnare/reintrupare? Explica-mi si mie mai bine care sunt diferentele.. poate-s eu batuta in cap . |
Citat:
|
Citat:
poi reincarnarea e din carne, pentru pita, pentru apa, pentru carne, metampsihotica minciuna ce nu se vede ca-i ascunsa negura-neagra shi vicleana... iar rentruparea sau duhul sfant ce prinde trup este Lucrarea... din mila pentru om... ca sa nu moara ci durmul invierii sa il prinda, cat mai curand, macar in ultia secunda, ca shi acel talhar, candva marturisind shi el pe cruce, caci nu e vrednic shi ca a meritat sa moara de la pacat, marturisind pe Domnul ca El n-a meritat... shi astfel atunci chiar in fractziunea dinaintea mortzii, sarmanul om, a inviat, shi dintr-un amar talhar, Duhul a scris shi pilda ni l-a dat... ca sa iubim... sa nu murim.. din sfanta mila. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 01:19:14. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.