Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Biserici Protestante (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5030)
-   -   Pentru ce pleaca oamenii din Bisericile istorice (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15091)

Doriana 27.07.2012 17:09:12

Florin, poate ca invataturile nu-i ieseau chiar atat de repede. Insa poti fi toba de invataturi insa sa nu le crezi. Iar atunci cand pacatuiesti in asemenea hal monstruozitatea pacatului tau te face sa iti pierzi credinta ca vei fi iertat vreodata. Aminteste-ti ca si Petru era cat pe ce sa isi piarda credinta, dar a putut totusi sa se pocaiasca, pentru ca Iisus s-a rugat pentru el. Insa daca despre Petru Iisus spune ca "Eu M-am rugat pentru tine să nu piară credința ta" , despre Iuda nu spune ca s-a rugat pentru el, ci ca "n-a pierit nici unul dintre ei, decât fiul pierzării, ca să se împlinească Scriptura."

Cred ca unele lucruri le vom intelege doar dincolo.

stefan florin 27.07.2012 18:58:19

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 461569)
Florin, poate ca invataturile nu-i ieseau chiar atat de repede. Insa poti fi toba de invataturi insa sa nu le crezi. Iar atunci cand pacatuiesti in asemenea hal monstruozitatea pacatului tau te face sa iti pierzi credinta ca vei fi iertat vreodata. Aminteste-ti ca si Petru era cat pe ce sa isi piarda credinta, dar a putut totusi sa se pocaiasca, pentru ca Iisus s-a rugat pentru el. Insa daca despre Petru Iisus spune ca "Eu M-am rugat pentru tine să nu piară credința ta" , despre Iuda nu spune ca s-a rugat pentru el, ci ca "n-a pierit nici unul dintre ei, decât fiul pierzării, ca să se împlinească Scriptura."

Cred ca unele lucruri le vom intelege doar dincolo.

adica vrei sa spui ca Hristos a facut o discriminare atunci cand s-a rugat? A vrut el sa piara fiul pirzarii, adica Iuda? Pretinzi ca Iuda a fost predestinat sa moara prin spanzurare?

Doriana 27.07.2012 19:50:42

Nu pretind nimic, ci observ doar faptele. Iar prin ultima fraza am recunoscut ca ma depaseste. Nu-mi mai fac iluzii ca pot avea raspuns la orice intrebare.

Cornel Urs 28.07.2012 10:15:42

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 461476)
În armata Franței nu știu dacă există adventiști, de fapt numărul de adventiști din Franța este foarte mic.

deci nu stiti?

nu va crapa, domnule, obrazul de rusine?

ati fost intrebat: "daca un adventist intra in Legiunea Franceza (bineinteles pentru a merge sa lupte, contra unei solde, altfel ce sa faca acolo?), isi pierde calitatea de membru ?" - nu ati raspuns la aceasta intrebare, ba mai mult, spuneti ca nu stiti despre acest subiect.

de ce incercati sa acoperiti realitatea prin minciuna? doamna "ioanna" a spus adevarul, ca reformistii s-au separat de cultul dumneavoastra deoarece nu au dorit sa mearga la razboi.

stefan florin 28.07.2012 13:09:28

Citat:

În prealabil postat de Cornel Urs (Post 461685)
ati fost intrebat: "daca un adventist intra in Legiunea Franceza (bineinteles pentru a merge sa lupte, contra unei solde, altfel ce sa faca acolo?), isi pierde calitatea de membru ?" - nu ati raspuns la aceasta intrebare, ba mai mult, spuneti ca nu stiti despre acest subiect.

adventistii se inroleaza in Legiunea Franceza nu sa lupte contra unei solde ci sa planteze panselute pe unde se duc, asa cum au plantat in Bucuresti minerii in 1990

bluester 28.07.2012 14:07:56

Mie mi se pare ipocrizie , sa spui ca nu te duci in razboi pentru ca nu vrei sa ucizi.
Rautate in lume exista si va exista pana la sfarsit, iar razboaiele vor fi inevitabile.
Cu totii avem datoria de a ne apara credinta, demnitatea si libertatea. Si Dumnezeu a indemnat oamenii sa faca razboi :vezi Iosua Navi 4... deci a ucide in cadrul razboiului nu este acelasi lucru cu uciderea din ura,de bunavoie. Uciderea in timpului razboiului are un scop: readucerea echilibrului intre popoare si stoparea neindreptatirii.

Nu mi se pare f grav in a iti apara credinta si tara. Daca gresesc ceea ce spun , va rog sa ma corectati.

osutafaraunu 28.07.2012 14:23:42

Citat:

deci nu stiti?

nu va crapa, domnule, obrazul de rusine?

De ce, pentru că nu știu? E o rușine să deții toate informațiile reziduale?

Citat:

ati fost intrebat: "daca un adventist intra in Legiunea Franceza (bineinteles pentru a merge sa lupte, contra unei solde, altfel ce sa faca acolo?), isi pierde calitatea de membru ?" - nu ati raspuns la aceasta intrebare

Am răspuns deja la această întrebare:
Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 461476)
Fiți liniștit, în Legiunea Franceză nu o să întâlniți niciun adventist.

Și pentru că un adventist nu intră în Legiunea Străină Franceză, nu are pentru ce să-și piardă calitatea de membru; eventual pentru alte motive, nu fiindcă merge să ucidă pentru soldă.

Citat:

ba mai mult, spuneti ca nu stiti despre acest subiect.

Am răspuns sincer, nu am situația statistică a Armatei Franceze în ce privește situația confesională. E posibil să fie vreun medic militar de confesiune adventistă... nu știu... dar ca să existe adventiști mercenari, în niciun caz! Ori poate nu cunoașteți diferența între Legiunea Străină Franceză și Armata Franței.

osutafaraunu 28.07.2012 14:25:39

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 461705)
adventistii se inroleaza in Legiunea Franceza nu sa lupte contra unei solde ci sa planteze panselute pe unde se duc, asa cum au plantat in Bucuresti minerii in 1990

Terminați cu prostiile! Singurii români ce se înrolează în Legiunea Franceză sunt ortodocși...:48:

osutafaraunu 28.07.2012 14:26:15

Citat:

În prealabil postat de bluester (Post 461712)
Mie mi se pare ipocrizie , sa spui ca nu te duci in razboi pentru ca nu vrei sa ucizi.
Rautate in lume exista si va exista pana la sfarsit, iar razboaiele vor fi inevitabile.
Cu totii avem datoria de a ne apara credinta, demnitatea si libertatea. Si Dumnezeu a indemnat oamenii sa faca razboi :vezi Iosua Navi 4... deci a ucide in cadrul razboiului nu este acelasi lucru cu uciderea din ura,de bunavoie. Uciderea in timpului razboiului are un scop: readucerea echilibrului intre popoare si stoparea neindreptatirii.

Nu mi se pare f grav in a iti apara credinta si tara. Daca gresesc ceea ce spun , va rog sa ma corectati.

Nu este nevoie să vă corecteze cineva dintre noi, o face Domnul Hristos dacă sunteți creștin. Dacă nu, puteți în continuare să vă ghidați după regulile lumii acesteia...

Cornel Urs 29.07.2012 09:33:42

Citat:

În prealabil postat de bluester (Post 461712)

grav este ca acest individ suspect, "osutafaraunu", minte de ingheata apele, si va intoxica cu erori mestesugit concepute incat sa para adevar !

Ora este GMT +3. Ora este acum 05:01:05.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.