Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=4754)

ben_gal 22.03.2010 20:19:25

Citat:

În prealabil postat de postavarul (Post 226321)
De ce nu se copiaza "modul de lucru" al Domnului Iisus Hristos? "Iisus invata in toate zilele pe norod in Templu" (Luca 19:13).

Just.
Yeshua se ruga din Biblie si de acolo si predica evreilor si neamurilor asisderea.
El a spus ca nu a venit sa schimbe LEGEA, adica Biblia.

ben_gal 22.03.2010 20:25:18

Citat:

În prealabil postat de [B
tricesimusquintus[/b];226776]Just.
însă nu vei întâlni credincioși târându-se și pupând pardoseala bisericii (cum am văzut făcând o biată femeie la mănăstirea Agapia

Evreii nu ingenuncheaza in sinagoga lor.
Nici Moise nu a ingenuncheat atunci cind s-a intalnit cu Dumnezeu pe Mt. Sinai.
Incidentul cu femeia aceea imi pare inutil si chiar penibil.
Ar fi trebuit ca popa de acolo s-o atentioneze ca sunt alte metode de a curati podeaua.

florin1966 22.03.2010 21:33:07

Citat:

În prealabil postat de ben_gal (Post 226781)
Evreii nu ingenuncheaza in sinagoga lor.
Nici Moise nu a ingenuncheat atunci cind s-a intalnit cu Dumnezeu pe Mt. Sinai.
Incidentul cu femeia aceea imi pare inutil si chiar penibil.
Ar fi trebuit ca popa de acolo s-o atentioneze ca sunt alte metode de a curati podeaua.

esti evreu? daca da mai cerceteza tora.primii care au falosi tamaia au fost evreii.iisus nu a scris dar stia ca se vor scrie noul testament.femeia nu a facut un gest inutil sau penibil pentru ea ci pentru unii care din ignoranta si prostie o judeca .asa cum unii tipa ca apucatii si zic ca vorbesc in limbi ,altii fac previziuni despre farsitul lumii ea sa smerit ca femeia cananeanca care sa rugat pentru fica ei posedata de duh rau[drac]. deranjeaza ca nu sta drept si mandru ca sectarii?in biblie nu scrie nicaieri ca asa se roaga sau se manifesta la rugaciune .sar putea ca ea sa se fi intors acasa mai indreptata decat multi de pe acest farum care manuiesc biblia dar nu o cunosc

88hharalambos 12.07.2010 10:23:13

am si eu o intrebare pr neortodocsi:de ce nu vreti sa fiti ortodocsi?

tricesimusquintus 12.07.2010 10:50:57

Citat:

În prealabil postat de 88hharalambos (Post 268249)

Eu personal am fost ortodox. Mulțumesc frumos, m-am lămurit...

88hharalambos 12.07.2010 11:03:26

cu ce anume teai lamurit, fi mai explicit(a)

penticostalulmantuibil 12.07.2010 12:23:25

Citat:

În prealabil postat de 88hharalambos (Post 268249)

Eu personal vreau sa fiu ortodox.
Imi dau toate silintele sa tin dreapta credinta

tricesimusquintus 12.07.2010 13:00:45

Lăudabil pentru cineva că vrea să țină dreapta credință, că vrea să fie ortho-dox, însă termenul acesta "ortodox" prea s-a demonetizat pentru a fi de dorit pentru un copil al lui Dumnezeu. Și aceasta nu din cauza credincioșilor din Biserica Ortodoxă, ci din cauza dogmelor, ritualurilor și practicilor ce nu cadrează cu dreapta credință a Bisericii Creștine Primare.

88hharalambos 12.07.2010 18:03:38

Citat:

În prealabil postat de penticostalulmantuibil (Post 268273)
Eu personal vreau sa fiu ortodox.
Imi dau toate silintele sa tin dreapta credinta

si totusi acolo la religie scrie protestant

88hharalambos 12.07.2010 18:09:58

Citat:

În prealabil postat de tricesimusquintus (Post 268281)
Lăudabil pentru cineva că vrea să țină dreapta credință, că vrea să fie ortho-dox, însă termenul acesta "ortodox" prea s-a demonetizat pentru a fi de dorit pentru un copil al lui Dumnezeu. Și aceasta nu din cauza credincioșilor din Biserica Ortodoxă, ci din cauza dogmelor, ritualurilor și practicilor ce nu cadrează cu dreapta credință a Bisericii Creștine Primare.

inteleg ca biserica sa organizat in timp si a cunoscut si o oarecare dezvoltare si in aceasta privinta,dar care sint acele dogme, ritualuri și practici ce nu cadrează cu dreapta credință a Bisericii Creștine Primare.

Ora este GMT +3. Ora este acum 02:21:57.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.