![]() |
reclama anticrestina red bull de craciun
Hai sa luăm atitudine , că suntem călcați în picioare de de toți necredincioșii la noi acasă . Pentru cei care nu stiu despre ce este vorba : Red Bull are o reclamă titrată în limba română care face o aluzie directă la o presupusă lipsă de sfințenie a Maicii Domnului și nu numai . De presupus așa ceva presupun numai evreii și musulmanii și alți înșelați. Ce mă tulbură foarte tare este că de ziua românilor, ("majoritar creștin ortodocși") , se difuzează așa o reclamă pe mai multe canale TV fără nici o reacție din partea BOR.
|
Citat:
|
BOR nu s-a indignat nici cand s-a spus in gura mare la tv ca de la Elena Udrea se ia lumina, ofensa categorica la adresa ortodocsilor, de ce-ar face-o acum?
|
varianta in engleza :
http://www.youtube.com/watch?v=LOVeSlE5ZFo |
Prin asta le aratam ca sunt inofensivi,cine ii mai baga inseama.
|
Adica lipsa de reactie este cea mai buna reactie ? Si daca ei dau tare si noi ne facem ca nu simtim ei se dau batuti , nu?
|
Bine nu generalizez,dar totusi ce se poate face,fapta e infaptuita,si trebuie o reactie inteligenta,nu trebuie sa starnesti un cuib de tauni cand sunt agitati.Trebuie sa atragi de partea ta,nu sa doar sa fi defensiv.
|
Inteligenta nu presupune sa ne lasam fratii ,surorile si copii sa asimileze , in cazul de fata , o erezie. In ceea ce priveste cuibul de tauni , ma rog lui Dumnezeu sa-i ierte ! Am fost invatati sa stam drept pentru credinta in Treimea Sfanta.
|
Eu cred ca de cele mai multe ori raul este facut din nestiinta,indiferenta,distractie,nu cred ca tot ceace ce e impotriva Bisericii a fost facut cu scopul de a lovii Biserica,asta se intampla ca efect secundar insa ireversibil.Dar totusi macar noi care ne numim crestini sa nu lovim in ceilalti,pe cat putem sa arata deschidere insa si prudenta.
|
Citat:
ma indoiesc ca cei tari in credinta ca tine s-ar lasa smintiti de o gluma (cam proasta, e adevarat). nici o gluma, oricat de idioata ar fi, nu ar reusi sa prejudicieze imaginea ortodoxismului mai mult decat o face BOR-ul insusi. topic despre scandalurile BOR aveti, ca subiecte sunt slava domnului? |
Ora este GMT +3. Ora este acum 02:18:09. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.