![]() |
Sa ne rugam pentru Nicoleta!
Doamne ajută!
O colegă a noastră de forum, Nicoleta (http://www.crestinortodox.ro/forum/member.php?u=24004), este internată în spital și mâine va fi operată la picior. :( Nicoleta Enculescu este studentă la Teologie și profesoară de Limba română. O cunosc personal, fiindu-mi colegă de facultate și pot spune că este o creștină autentică, având dorința sinceră de a-și dedica întreaga viață slujirii lui Hristos. S-o pomenim în rugăciunile noastre, căci are trebuință să-i fim alături prin această lucrare duhovnicească! Dumnezeu să-i dăruiască sănătate și mântuire! |
Citat:
|
Dumnezeu să-i dea sănătate!
|
...
Un gand bun si o rugaciune pentru Nicoleta.Bunul Dumnezeu sa-i dea sanatate.DOAMNE AJUTA!
|
Poceaev - piciorul maicii domnului!
" Preasfintei tale icoane Stapana, cei ce se roaga se invrednicesc de vindecare ( ajut-o si pe Nicoleta sa se faca sanatoasa! ), cei cu nestiinta se inteleptesc iar noi cadem la tine si ne rugam pentru iertarea pacatelor noastre ( si pentru cele ale Nicoletei ), lumineaza sufletele noastre si du rugaciunea catre Fiul Tau pentru iertarea pacatelor noastre.
Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, miluieste-ne pe noi! si pe Nicoleta! " |
Dumnezeu sa-i dea sanatate Nicoletei si cele de trebuinta pentru mantuire.
Har, smerenie si jertfa de sine. |
M-am uitat si eu si are, intr-adevar, o poveste impresionanta. Cred ca poate fi ajutata cu mai mult decat rugaciuni.
Cum a fost operatia, ne poate spune cineva? |
Multa sanatate si numai bucurii!
|
Vești bune
Doamne ajută!
Din mila lui Dumnezeu, Nicoleta se simte destul de bine, iar medicii i-au spus că operația a reușit și, în câteva luni, va putea merge din nou la facultate. :) Din păcate, ea nu are acces acum la internet, fiind internată în spital, dar i-am transmis mesajele voastre și s-a bucurat mult. Să ne rugăm în continuare pentru ca Domnul nostru să-i dăruiască multă sănătate, pace sufletească și mântuire! Slavă lui Dumnezeu pentru toate! |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 05:19:43. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.