Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Ganduri... (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5559)

14carol06 06.02.2009 15:05:07

Ganduri...

Parte de rele au multi,insa nu de aceleasi.Stii bine.Soarele nu va vedea om fericit pe pamant. N-ul prinde drag,nici nu-l lua de prieten pe omul nevrednic,ci ocoleste-l mereu ca pe-un nesigur liman.Omul ce-ti susura laude,atat cat iti sta sub privire,Iar de indata intors vorba si-o schimba in rau Nu-ti poate fi cu priinta,si nici bun prieten;el stie,Dulce,cuvinte rostind,cuget s-ascunda strain.Dulce sa fii si amar si gingas,dar si aspru cu cei ce-i iubesti si cu toti cei ce-ti slujesc.Nu-i uita nici pe vecini.Raii nu-s rai chiar cu totii de cum vin pe lume;ci numai de se insotesc cu cei rai,luandu-i prieteni.La ei ,doar la ei au deprins miselia,blestemul si sila si cred ca spusele lor nu-nchid decat adevar.

14carol06 10.02.2009 14:59:07

Ganduri

Citat:

În prealabil postat de 14carol06 (Post 114200)
Parte de rele au multi,insa nu de aceleasi.Stii bine.Soarele nu va vedea om fericit pe pamant. N-ul prinde drag,nici nu-l lua de prieten pe omul nevrednic,ci ocoleste-l mereu ca pe-un nesigur liman.Omul ce-ti susura laude,atat cat iti sta sub privire,Iar de indata intors vorba si-o schimba in rau Nu-ti poate fi cu priinta,si nici bun prieten;el stie,Dulce,cuvinte rostind,cuget s-ascunda strain.Dulce sa fii si amar si gingas,dar si aspru cu cei ce-i iubesti si cu toti cei ce-ti slujesc.Nu-i uita nici pe vecini.Raii nu-s rai chiar cu totii de cum vin pe lume;ci numai de se insotesc cu cei rai,luandu-i prieteni.La ei ,doar la ei au deprins miselia,blestemul si sila si cred ca spusele lor nu-nchid decat adevar.

Sa nu ne-ntoarcem inima spre dureri!Doar n-o sporim atunci cand ne-aflam mahniti.

alx 10.02.2009 15:03:45

Care este scopul topicului ?

14carol06 10.02.2009 15:31:10

Ganduri...

Citat:

În prealabil postat de alx (Post 115220)
Care este scopul topicului ?

Cei ce vor isi pot posta gandurile,fie frumoase,fie triste sau de bucurie!

alx 10.02.2009 15:32:10

Gandurile legate de ce subiect?

Anca-Miha 10.02.2009 15:39:46

Am avut curiozitatea de a afla ce inseamna semnatura ta, ALX, si iata ce am traducere am gasit pe un site cu insemne sataniste:

"AYRELIA BENERIA SYM FORO SYN " means: "Anymore airy-fairy noblesse." or
"Serenely ray brainy mafioso."
"DIO SYN ZE SASE TRI KAI TETHI " means:
"Taken hideosity satirizes."
or
"It is dozy, sneakier atheist."
"GATRI AYRIS NONAM NIASCHARIAN" means:
"Insanitary anarchism or again."
or
"Annoy maniac's hair-raising rat."

Poti sa ne dai o traducere in romaneste?

14carol06 10.02.2009 15:47:04

ganduri

Citat:

În prealabil postat de alx (Post 115229)
Gandurile legate de ce subiect?

In general ,daca se poate,legate de Dumnezeu,mantuire ,credinta!

alx 10.02.2009 15:50:00

Este rugaciunea unei femei dace:

STRALUCITOARE
CURATA
MAREATA DOAMNA
SUNT CREDINCIOASA
SUNT CU TREI DE SASE
DAR ATÂT TE ROG
CÂNDVA SA MA AJUTI
SA RENASC

La daci 666 era un numar sfint , se spune ca statea in legatura cu revenirea lui Zamolxe printre oameni , tot la 666 de ani....
In vremea dacilor cei care se intorceau la adevarata credinta aveau ca simbol pe frunte sau mina dreapta scris 666....; dacii au detinut 6 carti sacre....
Cum religia zamolxiana tindea sa fie imbratisata de multi oameni, a aparut pe cealalta baricada ideea ca 666 e rau, din partea crestinismului; alte lupte pentru putere, interese de grup, ce sa-i faci.

14carol06 10.02.2009 16:04:07

Ganduri...

Citat:

În prealabil postat de alx (Post 115242)
Este rugaciunea unei femei dace:

STRALUCITOARE
CURATA
MAREATA DOAMNA
SUNT CREDINCIOASA
SUNT CU TREI DE SASE
DAR ATÂT TE ROG
CÂNDVA SA MA AJUTI
SA RENASC

La daci 666 era un numar sfint , se spune ca statea in legatura cu revenirea lui Zamolxe printre oameni , tot la 666 de ani....
In vremea dacilor cei care se intorceau la adevarata credinta aveau ca simbol pe frunte sau mina dreapta scris 666....; dacii au detinut 6 carti sacre....
Cum religia zamolxiana tindea sa fie imbratisata de multi oameni, a aparut pe cealalta baricada ideea ca 666 e rau, din partea crestinismului; alte lupte pentru putere, interese de grup, ce sa-i faci.

Si cu toate astea ,din daci am devenit foarte usor si repede crestini!

alx 10.02.2009 16:07:50

Pagina 57 din cartea "Noi nu suntem urmasii Romei" de Napoleon Savescu.
http://img150.imageshack.us/img150/3...surpg57lz7.jpg

Ora este GMT +3. Ora este acum 23:39:58.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.