![]() |
Ganduri...
Parte de rele au multi,insa nu de aceleasi.Stii bine.Soarele nu va vedea om fericit pe pamant. N-ul prinde drag,nici nu-l lua de prieten pe omul nevrednic,ci ocoleste-l mereu ca pe-un nesigur liman.Omul ce-ti susura laude,atat cat iti sta sub privire,Iar de indata intors vorba si-o schimba in rau Nu-ti poate fi cu priinta,si nici bun prieten;el stie,Dulce,cuvinte rostind,cuget s-ascunda strain.Dulce sa fii si amar si gingas,dar si aspru cu cei ce-i iubesti si cu toti cei ce-ti slujesc.Nu-i uita nici pe vecini.Raii nu-s rai chiar cu totii de cum vin pe lume;ci numai de se insotesc cu cei rai,luandu-i prieteni.La ei ,doar la ei au deprins miselia,blestemul si sila si cred ca spusele lor nu-nchid decat adevar.
|
Ganduri
Citat:
|
Care este scopul topicului ?
|
Ganduri...
Citat:
|
Gandurile legate de ce subiect?
|
Am avut curiozitatea de a afla ce inseamna semnatura ta, ALX, si iata ce am traducere am gasit pe un site cu insemne sataniste:
"AYRELIA BENERIA SYM FORO SYN " means: "Anymore airy-fairy noblesse." or "Serenely ray brainy mafioso." "DIO SYN ZE SASE TRI KAI TETHI " means: "Taken hideosity satirizes." or "It is dozy, sneakier atheist." "GATRI AYRIS NONAM NIASCHARIAN" means: "Insanitary anarchism or again." or "Annoy maniac's hair-raising rat." Poti sa ne dai o traducere in romaneste? |
ganduri
Citat:
|
Este rugaciunea unei femei dace:
STRALUCITOARE CURATA MAREATA DOAMNA SUNT CREDINCIOASA SUNT CU TREI DE SASE DAR ATÂT TE ROG CÂNDVA SA MA AJUTI SA RENASC La daci 666 era un numar sfint , se spune ca statea in legatura cu revenirea lui Zamolxe printre oameni , tot la 666 de ani.... In vremea dacilor cei care se intorceau la adevarata credinta aveau ca simbol pe frunte sau mina dreapta scris 666....; dacii au detinut 6 carti sacre.... Cum religia zamolxiana tindea sa fie imbratisata de multi oameni, a aparut pe cealalta baricada ideea ca 666 e rau, din partea crestinismului; alte lupte pentru putere, interese de grup, ce sa-i faci. |
Ganduri...
Citat:
|
Pagina 57 din cartea "Noi nu suntem urmasii Romei" de Napoleon Savescu.
http://img150.imageshack.us/img150/3...surpg57lz7.jpg |
Ora este GMT +3. Ora este acum 23:39:58. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.