![]() |
Atentie! Fara acte cu cip!
Luat de pe site-ul apologeticum: http://apologeticum.wordpress.com/20...la-spovedanie/
Ce credeți despre această măsură? |
Aceasta este o declaratie oficiala a cuiva din cadrul bisericii? Eu nu cred ca este adevarat. Suna a discriminare, de ce nu ai primi pe cineva in cadrul bisericii, daca ar folosii o semnatura digitala. Pana la urma cum se poate verifica ca o persoana foloseste asa ceva si daca ar folosii, care ar fi problema lui directa cu biserica...
|
Trecem actele cu cip in Indreptarul de Spovedanie?
Si ce pacat atat de grav e incat sa NU TE POTI SPOVEDI? Apopgeticum e un site in care CHIAR nu se glumeste, dar oare nu au ajuns prea departe? |
Identitatea si Libertatea Omului in Ortodoxie!
Identitatea si Libertatea Omului in Ortodoxie.Raspunsuri ale Biserici in privinta actelor electronice. Predania.
Este cartea aparuta cu binecuvantarea Preasfintitului Parinte Galaction/colectia Martor. Si incepe asa: ,,Libertatea interioara este in inima noastra, este tezaurul adancimii inimii. Ea nu poate fi serchestrata, nu poate fi capturata, nu poate fi desfiintata. Libertatea exterioara a Crestinilor a fost, este si probabil va fi tot timpul in primejdie. Cei ce vor sa ne margineasca libertatea sant liberi s'o faca, iar noi santem liberi sa ne impotrivim.'' Prof.Univ.Dr.Pavel Chirila |
mie mi se pare o prostie,adica desfranatii sunt pomeniti la liturghie?si astia cu card cip etc nu?se vede ca cei din cadrul manastirii au doar directia inainte precum caii.Asta e omul trebuie sa se adapteze societatii actuale pana la urma pasapoartele biometrice sau cardurile in general nu controleaza omul ci doar un nou concept asa cum aveau bunicii vostri buletine pe hartie si acum sunt modernizate pentru durabilitate si confort
|
Citat:
|
Cei de la Apologeticum fac parte dintr-o altă Biserică decât Sinodul BOR. Așa vor să facă ei o Biserică mai bună și mai dreaptă, excomunicându-i pe cei care au acte cu care nu sunt ei de acord.
În privința cipurilor, există un document publicat chiar pe acest forum, aici: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ead.php?t=5766 Deocamdată, acesta este punctul de vedere oficial al Bisericii Ortodoxe. Restul ? vituperări ale câte unui călugăr Varzuvie și a celor ce cred că patriarhul BOR nu este suficient de ortodox pentru gustul lor. |
Citat:
[...] -Ei spun ca trebuie sa dai Cezarului ce-i al Cezarului, sa dam statului ce ne cere. - Problema e ca cipurile nu cer cele ale Cezarului, ci pe cele ale lui Dumnezeu. E un buletin cu cip, nu? Ce inseamna buletin cu cip? Identitatea ta, nu? A cui? A lui 666, nu? Atunci, ce-am facut eu? M-am lepadat de Hristos. http://apologeticum.wordpress.com/20...od-panortodox/ |
Citat:
geo.nektarios Senior Member Data înregistrării: 02.07.2008 Religia: Ortodox Mesaje: 1.419 Atentie!!! -------------------------------------------------------------------------------- C O M U N I C A T D E P R E S Ă Sfântul Sinod solicită alternativă la pașapoartele biometrice În ședința de lucru din ziua de miercuri, 25 februarie 2009, Sfântul Sinod a adoptat, în unanimitate, hotărârea nr. 638/2009 în legătură cu problema noilor pașapoarte electronice care includ date biometrice: 1. Ia act de scrisoarea nr. 638 din 28 ianuarie 2009 a Preafericitului Părinte Patriarh Daniel adresată Ministerului Administrației și Internelor prin care se solicită o serie de precizări în legătură cu noile pașapoarte electronice care includ date biometrice. (vezi anexa 1). De asemenea, ia act de lămuririle aduse prin adresa nr.3622071 din 5 februarie 2009 a Ministerului Administrației și Internelor - Direcția Generală de Pașapoarte (vezi anexa 2) din care rezultă două asigurări importante: a. A avea un pașaport este un drept și nu o obligație, pașaportul fiind un document eliberat la cerere pentru cei ce doresc să călătorească în afara spațiului Uniunii Europene. Astfel, se deduce că cei care invocă obiecții de conștiință sau motive religioase au libertatea să nu solicite acest nou tip de pașaport; b. Fiecare cetățean are dreptul de a cunoaște în mod direct conținutul datelor personale incluse în noul pașaport electronic care include date biometrice. 2. Constată că însăși opinia Comisiei Europene exprimată, la 16 martie 2005, prin Grupul European pentru etica în știință și noile tehnologii este împotriva implantării în corpul uman a cip-ului electronic: „utilizarea pentru scopuri nemedicale a implanturilor de informare și comunicare constituie o potențială amenințare la demnitatea umană și societatea democratică" (pct. 6.4), iar „implanturile destinate supravegherii... ar putea fi folosite de către autoritățile statale, indivizi sau grupuri pentru a crește puterea lor asupra altora" (pct. 6.4.4). 3. întrucât unele persoane au reticențe față de pașapoartele biometrice, se va interveni pe lângă instituțiile Statului Român (Președinție, Parlament, Guvern) cu solicitarea de a se adopta măsurile necesare pentru modificarea și completarea legislației în vigoare prin extinderea prevederilor referitoare la cazuri de urgență (pașaport temporar) și la cazuri când, din motive de conștiință sau religioase, persoana nu dorește pașaport electronic care include date biometrice. 4. In viitor, orice inițiativă de interes general bisericesc, care provine dintr-o eparhie, trebuie, mai întâi, analizată și dezbătută la nivelul centrului eparhial și al sinodului mitropolitan, iar apoi să fie înaintată Sfântului Sinod, spre dezbatere și hotărâre. 5. Văzând tulburarea provocată de opiniile confuze și contradictorii cu privire la noile pașapoarte biometrice, Sfântul Sinod îndeamnă clerul, monahii și credincioșii să rămână statornici în credința în Mântuitorul Iisus Hristos, Biruitorul iadului și al morții, să sporească în rugăciune și fapte bune, viețuind creștinește în familie, mănăstire și societate, fără a răspândi panică și îngrijorare prin preocupare excesivă pentru lucruri trecătoare. Astfel, Dumnezeu ne va lumina, ne va apăra de tot răul și ne va ajuta să săvârșim binele. Biroul de presa al Patriarhiei Romane |
Eu inca de interzis la spovedanie nu am auzit. Chiar si cel mai mare pacatos este primit cu bratele deschise. Dar nu cel cu pasaport nou? De unde regula asta? Ce treaba are pasaportul cu spovedania? Cei de la Petru Voda chiar ca sunt in directie total gresita.
A, si chestia cu "nu pot fi acceptati la impreuna-slujire cei care au acte cu cip, indiferent de treapta ierarhica." Si daca vine episcopul locului care poate are pasaport biometric. Ce fac, se pun impotriva episcopului? Sau a patriarhului? Adica sunt gata sa paraseasca Biserica din cauza unui pasaport? |
Eu am fost nevoita sa-mi schimb pasaportul in luna februarie si singura alternativa convenabila era pasaportul biometric. Sincer la inceput am fost reticenta si tematoare, ca auzisem atatea si citisem atatea despre asta ca aveam impresia ca o sa-l vad pe satana.
Acum am pasaport biometric si vad ca sunt ok, n-am patit nimic, nu mi-a furat nimeni identitatea si nici nu m-a manipuleaza nimeni...inca sunt acelasi om din mila lui Dumnezeu. Din acest motiv eu cred ca situatia inca nu e grava...iar pentru a intelege ce e cu nr. fiarei cititi Apocalipsa lui Yannaras. El explica fff interesant tot ce tine de Apocalipsa...iar eu acum tind sa cred ca realitatea e mult mai aproape de interpretarea lui decat de ce stiam din alte surse. Asa ca eu chiar sunt linistita si cu pasaport biometric...iar acest articol de la inceputul topicului mi se pare o minciuna si o aberatie crasa care nu poate fi lansata decat de niste habotnici cu grave probleme. |
Citat:
|
Citat:
Deci concluzia este sa fii in permanenta lucrare cu tine si cu mintea ta si sigur Dumnezeu nu te va parasi....El stie cel mai bine ce vremuri vor veni. |
Citat:
In ceea ce priveste documentul, la care faceti referire mai sus, suntem in cunostinta de cauza si l-am discutat la vremea aparitiei lui. |
Citat:
Se insista pe ideea cu cipul incat lumea numai cu asta isi va bate capul lasand celelalte lucruri la o parte. Faptu ca ai pasaport cu cip nu inseamna absolut nimic, trairea cu Dumnezeu conteaza ori nu cred ca un pasaport sau un buletin sau mai stiu eu ce poate strica relatia cu Dumnezeu. Nu stiu de unde a aparut ideea asta ca semnul fiarei e un cip. Nu e nici pe departe asa, e vorba de un semn spiritual si nicidecum de un semn fizic. |
Citat:
Daca lumea considera ca pasaportul cu cip nu inseamna nimic, degeaba a primit toate informatiile. Nimic nou sub soare: 3.Și le-a grăit lor multe, în pilde, zicând: Iată a ieșit semănătorul să semene. 4.Și pe când semăna, unele semințe au căzut lângă drum și au venit păsările și le-au mâncat. 5.Altele au căzut pe loc pietros, unde n-aveau pământ mult și îndată au răsărit, că n-aveau pământ adânc; 6.Iar când s-a ivit soarele, s-au pălit de arșiță și, neavând rădăcină, s-au uscat. 7.Altele au căzut între spini, dar spinii au crescut și le-au înăbușit. (Matei 13) |
Citat:
|
Pașapoartele și buletinele hai să le ignorăm puțin că-s doar plastic și/sau hârtie.
Dar dacă acceptați (de bună voie) ca cipul ce poartă cifra fiarei să fie implantat în trupul vostru, atunci nu au pervertit o hârtie sau un plastic amărât căci identitatea noastră nu constă în materie, ci te pervertești pe tine însuți, lepădându-te de Hristos! Măi fraților, cu actele ăstea e polemică, părerile sunt împărțite, dar cu cipuitul omului nu-i de glumit! Pierzi permanent șansa de a te mântui! Te afurisești efectiv! Adică ce... Duhul Sfânt se află sălășluit în corpurile oamenilor și ei vin și își bagă 666 în ei... Nu vă mai amăgiți cu E... că poate nu-i așa sau are milă etc.! Și cu actele biometrice ... păi cum măi voi chiar sunteți dispuși să vă sclavagească subtil?? Ăsta-i un atac la libertatea omului, unul dintre cele mai prețioase daruri lăsate de Dumnezeu! Și voi veniți că lasă poate nu-i așa rău... Păi voi sunteți dispuși să renunțați la o părticică de libertate așa ușor? În trecut se luptau și pentru o palmă de pământ și uite azi ne aruncăm libertatea pe geam... Lăsăm de aici puțin, mai lași și de acolo puțin ... până când? Cu cipurile și cu actele ăstea vor ei să obișnuiască lumea, pentru ca ea să accepte în final semnul fiarei! Da, semnul fiarei e ceva spiritual. Dar prin acceptarea semnului lumesc îi spui lui Hristos Mă lepăd de tine Doamne. Doar un lucru vă mai spun: Un atac la libertate reprezintă și un atac la rânduiala lui Dumnezeu, căci libertatea e un dar de la El! Amin. |
Citat:
Ma bucur ca v-am putut lumina putin. |
Citat:
Dar pentru cine n-a observat, este un afis care nu ne spune mai nimic. Cine l-a scris? Unde a fost afisat? Banuim ca este vorba de manastirea Petru Voda si sunt sigur ca si cititorii blogului in cauza vor avea aceeasi impresie iar autorii (sau cel putin o parte din ei), ii cam stim. Afisul respectiv miroase fara doar si poate a schisma si nu fata de BOR ci de intreaba Biserica Ortodoxa, in care nu exista nici o decizie canonica de acest gen. Deci ce fac respectivii? Iau declaratiile unor calugari, scoase dintr-un context pe care imi permit in cunostinta de cauza sa-l consider dubios, si fac din ele dogma, numai buna de steag al unor virtuti imaginare, sub care oricine are nevoie de binecuvantare de la Petru Voda pentru a se considera adevarat-drept-credincios, trebuie sa se inscrie. Chestia asta se cocea de ceva vreme, insa abia acum a rabufnit in aceasta forma evidenta, binenteles lipsita de orice semnatura pentru ca nimeni nu si-o poate asuma deschis, desi exista declaratii publice (filmate) a lui padre Justin in acest sens. Practic se incearca marea cu degetul, daca se vede ca ar exista suficienta sustinere publica, lucrurile avanseaza, daca nu, afisul si postarea vor dispare de pe blog asa cum au mai disparut si alte acte de nesimtire-peste-masura cu alta ocazie. (nesimtirea "regular" e inca omni-prezenta) Gasesc amuzant ca in lista de obiecte "cipuite" nu se afla telefoanele mobile, laptopurile, masinile personale, mp3 playerele, reportofoanele, camerele foto, camerele video, etc. La o adica unde s-ar putea ascunde cel mai bine fatidicul cip cu "666" decat in acest obiecte doldora de cipuri? Ma intreb daca l-au intrebat deja pe IPS Teofan daca are vreo chestie cu cip, ca sa stie daca sa-l mai pomeneasca sau nu la Sf. Liturghie, ca pe Patriarh nu-l mai pomenesc de ceva vreme, sau cel putin cu sfatul asta vin se pare cei care au duhovnici acolo. Eu cel putin asa il stiu pe unul si nu cred ca este o exceptie. La fel, ma intreb daca tot cei care lasa pomelnice acolo sunt verificati de cipusoare, si daca se fac investigatii in directia asigurarii ca toti cei trecuti pe pomelnice indeplinesc conditiile virtutilor anticip. In ceea ce priveste ultima conditie (punctul 3 de pe lista) arata fara doar si poate cat de bolnava poate fi persoana care a conceput afisul. Mai nou, li s-a pus pata si pe semnatura electronica si pe codurile de bare atat de tare - incat practic nu-ti mai poti cumpara nimic din magazine, inclusiv cred mai bine de jumatate din cartile de la pangar, restul fiind tiparite fara doar si poate ilegal ca si ultimele doua carti "anticip", probabil in ideea ca vor atrage poate-poate si niscai persecuti si asa poate-poate se vor apropia de multdoritul martiraj. Dar n-a fost sa fie. Deci, punctul respectiv, daca nu e scos de pe lista, risca sa goleasca total manastirea de vajnici pelerini, asadar trebuie sa ne asteptam de la un afis reconceput, al treilea punct urmand a fi inlocuit de conditia acceptarii neconditionate a infailibilitatii celor ce vorbesc impotriva cipusoarelor, semnaturii electronice si codurilor de bare si a dogmelor date de acestia. |
Eu nu cred in aceste prostii, acum ce fac nu mai merg cu masina, stau fara buletin, nu mai mananc? Nu are nicio legatura cu nici un diavol, intr-adevar faza cu implantarea in corp a unui cip nu as fi de acord din alte motive, nu sunt sclavul nimanui.
|
Citat:
Raspunsul e simplu: toata omenirea. Si cei din perioada in care a fost scrisa Apocalipsa erau in pericol de a primi semnul fiarei. Citat:
Aici este înțelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Și numărul ei este șase sute șaizeci și șase. Este numar de om. Stii la ce om face referire?Raspunsul il gasesti in VT, si nu are nici o legatura cu nici un cip. Citat:
|
"Prostii, nu-i chiar asa de rau, stau fara masina...samd"
Mai, v-ati scrantiti ? Sta scris clar : fara pecete, daca-i cu, esti pierdut. Care parte din "esti pierdut" nu intelegeti ? A ? Sa traduc din romana in romana ? Trezirea, ori sunteti reci ori calzi, cale de mijloc nu-i. Ce-i cu bla, blau asta, satan n'are treaba cu cipu' ? Ba are, si inca cum...Voi nu intelegeti ca si gandul asta amagitor cum ca : "cipu'i folositor ca tre' sa mananc si io", ii de la uzurpator...Ganditi cu matu' ? Unde-i credinta voastra in Dumnezeu ? A ? Au, nu zice Dumnezeu clar ca : p'aia de sunt cu El, o sa-i hraneasca si o sa-i apere ? A ? Numa' la gandu' ca matu' o sa fie gol ati dat bir cu fugiti ? A ? Ei, comedie...dechideti ochii si ciuliti urechile, ca nu-i de glumit, fartatilor... |
Citat:
|
Citat:
|
Dar ce sa spunem despre preoti si galugari din america aici toti au carduri si pasapoarte biometrice...ce sa faca ei sa nu mai slujeasca in biserici??
|
COnfuzie mare
Am observat ca exista o mare confuzie in legatura cu chip-urile astea. Se pare ca multa lume accepta ce le spun altii in loc sa se informeze personal din surse sigure. Si daca Biserica Ortodoxa romana creeaza o astfel de confuzie, ma lasa putin dezamagita, asteptam ca liderii bisericii sa fie mai educati si sa se bazeze pe informatii venite din surse pe care se pot baza ca sint adevarate.
Confundati chip-urile normale care sant in folosinta graduala de cativa ani in jurul lumii pentru diverse utilitati ( si nu contin multe date personale, doar lucreaza ca si un minicomputer pentru ca asa este sistemul in care se lucreaza). Daca doriti mai multe informatii cu privire la folosirea acestor chip-uri si cum lucreaza puteti sa gasiti pe internet (apropo, telefoanele voastre mobile folosesc astfel de chip, inmagazineaza data, este o memorie electronica).Technologia este asa avansata ca asa lucreaza electronic multe utilaje pe care noi le folosim, cum am mentionat deja, telefoane mobile, computere, mai nou pasapoarte, carnete de conducere ( si nu contin date personale biologice cum ar fii adn, amprente, etc, contin doar date personale limitate, care fiecare din noi le are care traieste legal intr-o tara, adresa, date de nastere, numarul de social security) Pe de alta parte, chip-urile biometrice sint cele care nu sint obligatorii, se folosesc doar de cine doreste sa le accepte (sub piele de exemplu) si care contin date biologie personale cum ar fii adn, retina ochiului, amprente digitale, etc). Aceste chip-uri sint acceptate optional de unele persoane, care considera ca sint o masura inalta de securitate. Am vazut un documentar cum un tinar din USA a acceptat astfel de chip sub piele pentru ca a considerat ca ai acorda multa siguranta si libertate , nu mai are nevoie sa poarte cu el carduri, doar pune degetul pe un scaner, sau imaginea retinei este scanata si plateste automat tot ce consuma pe unde merge, prin satelit se stie unde este la orice ora din zii si noapte, nu mai are nevoie de pasaport, or alte documente. Deocamdata excentrici din unele tari bogate folosesc astfel de chip si este folosit fortat detinutilor din inchisori cu securitate inalta ( criminali de serie, etct). Unde vor duce chip-urile folosite simplu, nu stiu, urmeaza sa ramina de vazut. Dar nu sint inca un pericol pentru crestinul care nu doreste sa ajunga sa poarte semnul fiarei. Pe cand cele biometrice evident sint mare pericol. Chip-urile de pe carduri, carnete de condus, pasapoarte, nu sint chip-uri biometrice. Daca va este frica de asta si sinteti convinsi ca sint semnul fiarei, va ingrijorati cam tarziu, ca voi deja aveti datele personale date la oficialitati. Numai cand mergeti si va faceti cazierul va ia amprente, aia ce este??????????? Cred ca panica este fara rost. Ar fii mai bine ca sa va informati bine inainte de a intra in panica si a crede tot felul de povesti. |
Intr-adevar o confuzie foarte mare.
Eu citesc aproape in fiecare zi pe un site rusesc rubrica "intrebari preotului" shi acolo de multe ori s-au pus astfel de yntrebari"ce ma fac-pashapoarte biometrice obligatorii,nu e oare pecetea antihristului?"La ce preotul rus raspunde ca nu are tehnica absolut nimic cu viata spirituala,ba chiar el(preotul)are acest pashaport biometric. Dar daca cinstit pe mine ceva ma opreshte ca sa iau aceste pashapoarte,nu shtiu.. |
Citat:
Cat despre pasapoartele cu cip, scopul declarat al acestora este "combaterea terorismului" asta in cazul in care "terorismul" nu e o inventie, dupa mine tocmai scopul acestora este problema, caci impunand tuturor aceste documente cu cip se incalca libertatea si demnitatea umana prin considerarea tuturor oamenilor ca potentiali teroristi, de aceea ar fi bine sa se ofere o alternativa la pasapoartele biometrice nu neaparat din considerente religioase cat din cauza declaratiei pe care toate tarile membre ONU au adoptat-o "Declarația Universală a Drepturilor Omului" sau cand interesele o cer se uita de aceasta declaratie? Inchei citand pe unul din eroii romanelor copilariei mele "Howgh!Am zis!":16: :15: |
Pentru Valentin.Viliga
Exista o pozitie a BOR: Identitatea si Libertatea Omului in Ortodoxie.Raspunsuri ale Biserici in privinta actelor electronice. Predania.
Este cartea aparuta recent cu binecuvantarea Preasfintitului Parinte Galaction/colectia Martor. Si incepe asa: ,,Libertatea interioara este in inima noastra, este tezaurul adancimii inimii. Ea nu poate fi serchestrata, nu poate fi capturata, nu poate fi desfiintata. Libertatea exterioara a Crestinilor a fost, este si probabil va fi tot timpul in primejdie. Cei ce vor sa ne margineasca libertatea sant liberi s'o faca, iar noi santem liberi sa ne impotrivim.'' Prof.Univ.Dr.Pavel Chirila |
Ma refer la cipul biometric, nu la cel "simplu". Cel "simplu" netezeste drumul pentru cel biometric. Nu este vorba de panica, ci de vigilenta. S'acu, cipuri biometrice avansate, au capabilitatea sa induca prin intermediul unor unde de joasa frecventa "ganduri", mai precis, auzi direct in creier ce doreste operatorul cipu-lui, si risti sa-ti zici ca tu ai gandit-o...pe gandeala cu pricina.
Asa ca, va sfatuiesc calduros, sa mai va ganditi(cat mai puteti sa o faceti voluntar), cum sta de fapt si de drept treaba cu cipu', mai pretinilor... Si de documentare, io zic sa "sapati" cu sarg si adanc, si veti descoperi ca inca din anii lu' 70-75, tehnologia era disponibila. Ei, acu' vi sa mai pare asa o gluma ?:4: |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Vad ca mi-ati scris special, nu vreau sa intru in polemica cu dvoastra, dar as vrea sa stiti ca ceea ce ati prezentat mai sus NU este pozitia oficiala a BOR chiar daca are binecuvantarea PS Galaction(care intre noi fie vorba binecuvinteaza orice carte...fara sa stea prea mult pe ganduri), ceea ce dvoastra ati prezentat este o initiativa particulara, pozitia oficiala a Bisericii este aceasta http://www.basilica.ro/ro/comunicate...iometrice.html o pozitie in care initiativele particulare sunt dezaprobate |
In Apocalipsa, capitolele XIII, XIV si XV exista niste versete care nu pot fi interpretate dupa bunul plac:
,,Si ea (fiara) ii sileste pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte. Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase” (Biblia,Apocalipsa, 13:16-17 ,,Cine se inchina fiarei si chipului ei si primeste semnul ei pe fruntea lui, sau pe mana lui, va bea din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat,in potirul maniei sale, si se va chinui in foc si in pucioasa, inaintea sfintilor ingeri si inaintea Mielului. Si fumul chinului lor se suie in vecii vecilor. Si nu au odihna nici ziua nici noaptea cei ce se inchina fiarei si chipului ei si oricine primeste semnul numelui ei.” Biblia; Apocalipsa, cap. 14, versetele 9-11. ,,Si am vazut ca o mare de cristal, amestecata cu foc, si pe biruitorii fiarei si ai chipului ei si ai numarului numelui ei, stand in picioare pe marea de cristal si avand alautele lui Dumnezeu. Si ei cantau cantarea lui Moise, robul lui Dumnezeu, si cantarea Mielului, zicand: Mari si minunate sunt lucrurile tale, Doamne Dumnezeule, Atottiitorule! Drepte si adevarate sunt caile Tale, Imparate al neamurilor! Cine nu se va teme de Tine, Doamne, si nu va slavi numele Tau? Ca Tu singur esti sfant si toate neamurile vor veni si se vor inchina inaintea Ta, pentru ca judecatile Tale s-au facut cunoscute.” ” Biblia; Apocalipsa, cap. 15, versetele 2-4. Asa cum ne sfatuiesc Sfintii Paisie Aghioritul , Lavrentie de Cernigov, parintele Iustin si alti duhovnici rugatori pentru mantuirea noastra, acceptarea documentelor cu microcip constituie o CADERE, din care nu ne vom putea reveni atunci cand se va pune problema acceptarii microcipului implantat. Implicatiile microcipului pe plan strict religios, din perspectiva crestin-ortodoxa, potrivit sfaturilor acestor parinti sunt considerabile. In plus, acesta se pare ca poate afecta si sanatatea oamenilor. Privit din perspectiva crestin-ortodoxa, implantul cu microcip reprezinta LEPADAREA DE HRISTOS. Pe nimeni nu-l va mai interesa atunci NUMELE nostru, (de botez), ci doar NUMARUL. Deja se poate observa cat de important este CNP atunci cand ridicam banii de la banca. Crestinul, pentru banca, se identifica cu CNP, deci cu un numar. Dar, daca ia cu semnatura cardul bancar, el RECUNOASTE ca se identifica cu CNP, in detrimentul numelui de Botez (crestin). Poarta documente cu 666, deci are toate sansele sa se indraceasca, astfel incat sa i se para firesc sa ia si microcipul. Fereasca Dumnezeu! ,,Evita raul cel mic, ca sa-l poti evita si pe cel mare!” spunea parintele Paisie Aghioritul. Bine ar fi sa nu luam documente cu cip, indiferent cine ne-ar sfatui altfel. Ne obisnuim sa ne aparam identitatea religioasa si ne pregatim incet si sigur sa fim mai putin dependenti de Sistem. Pregatirea pentru o viata mai simpla necesita timp. E important de stiut ca in aceste vremuri asistam la o mare cernere. Nu trebuie sa ne amagim. Mantuirea este o comoara de mare pret si trebuie sa ne straduim s-o dobandim. Nu trebuie sa ne amagim si sa consideram ca aceasta ni se cuvine oricum. Chiar daca ne-ar spune asa ceva un preot sau un ierarh. Avem carti suficiente scrise pe aceasta tema, deci nu mai putem sa spunem ca n-am stiut. Bine ar fi sa ascultam de parintii duhovnicesti care-si asuma riscul de a ne da informatii corecte. N-ar fi de preferat sa devenim sclavii Sistemului si ai lui Antihrist! Ne vom mentine libertatea lasata de Dumnezeu cu niste sacrificii, insa. Sa ne rugam sa ne intareasca Dumnezeu credinta pentru a putea face voia Sa. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
6 - e simbolul neimplinirii, al lacomiei. 6*6=36 - lacomia la patrat 1+2+3+4+5+6+...+30+31+32+33+34+35+36=666 semnul fiarei se obtine calculand sau SOCOTIND primele 36=6*6 numere naturale. cipul de pe mana va contine IDENTITATEA persoanei si AVEREA sa sub forma numerica. acum ne tinem averea in banci in conturi, atunci o vom pastra in cip, langa identitate. va fi mult mai sigur, nu pot fi furati, decat daca se fura si identitatea. numai ca identitatea va valora exact cat e averea. identitatea=averea. bogatia spirituala nu va mai conta. controlul gandurilor, nu stiu, inca nu e sigur, dar controlul emotiilor, da, asta se poate, prin controlul pulsului inimii. dar prin emotii se poate manevra si gandul! actualele cipuri sunt de proba si pentru adormirea noastra. cele adevarate vor veni atunci cand se considera ca suntem "pregatiti", adica adormiti. n-ati vazut ca prin tramvaie si alte mijloace de transport in comun sunt mai multe aparate pt carduri decat pt bilete??? la inceput era invers!!! vorba lu ?eodor: bateti-va cuie in bocanci sa nu cumva sa dormiti in ei! hai, executarea. Har, smerenie si jertfa de sine. |
Nu stiu ce sa zic. Nu cred ca vreun cip va fi vreodata pecetea antihristului, fie el simplu sau biometric. Nu mai faceti teoria versetelor ca din cauza acestei practici au aparut atatea erezii si diferite alte culte. Analizati-le in contextul in care ele au fost enuntate.
4. Și s-au închinat balaurului, fiindcă i-a dat fiarei stăpânirea; și s-au închinat fiarei, zicând: Cine este asemenea fiarei și cine poate să se lupte cu ea? 8. Și i se vor închina ei toți cei ce locuiesc pe pământ, ale căror nume nu sunt scrise, de la întemeierea lumii, în cartea vieții Mielului celui înjunghiat. 11. Și am văzut o altă fiară, ridicându-se din pământ, și avea două coarne asemenea mielului, dar grăia ca un balaur 12. Și toată stăpânirea celei dintâi fiare ea o pune în lucrare, în fața ei. Și face pământul și pe locuitorii de pe el să se închine fiarei celei dintâi, a cărei rană de moarte fusese vindecată. 14. Și amăgește pe cei ce locuiesc pe pământ prin semnele ce i s-au dat să facă înaintea fiarei, zicând celor ce locuiesc pe pământ să facă un chip fiarei care a fost rănită cu sabia și a rămas în viață. 15. Și i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să și grăiască și să omoare pe toți câți nu se vor închina chipului fiarei. 16. Și ea îi silește pe toți, pe cei mici și pe cei mari, și pe cei bogați și pe cei săraci, și pe cei slobozi și pe cei robi, ca să-și pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. 17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei. Sincer, chiar daca cipul ar fi pecetea (desi cred ca aceasta pecete are un inteles ceva mai profund; care ar fi atunci sensul din: [...]până ce nu vom pecetlui, pe frunțile lor, pe robii Dumnezeului nostru? Ne va lipi cineva o cruce de frunte? ), nu el ar fi problema, ci faptul ca ne inchinam satanei, lepadandu-ne astfel de Hristos. Majoritatea persoanelor care sunt de parere ca pecetea consta in cip stabilesc un raport de cauza-efect gresit: nu voi arde in iad pentru ca am primit pecetea, ci pentru ca m-am inchinat satanei ca sa-o primesc. N-o primesc pana nu ma inchin fiarei. Luati si versetul 15 in calcul, nu mai postati doar 16 si 17 (sau doar 16). Ca sa primesti pecetea tu trebuie sa-l recunosti pe antihrist ca stapan al tau, sa-L negi pe Dumnezeu. Ori deocamdata nimeni nu ma forteaza sa primesc cip, si chiar daca m-ar forta, atata timp cat nu mi se spune clar(sau macar sa dea de inteles): accepti, recunoscand astfel ca... pentru a putea cumpara etc etc; daca nu-> mori/te inchidem, eu nu ma fac vinovat de nimic. Mai era topic referitor la vinovatia pe care o porti daca tu tii post si te duci la cineva care te pune la masa si te minte ca e mancare de post. Cam aceeasi chestie si cu pseudopecetea asta de cipuri. Din moment ce cineva iti spune ca scopul cipului e unul, cand de fapt e altul, ce vina ai tu ? Si treaba cu faptul ca nu vei mai fi stapan pe gandurile tale dupa aceasta, iar, nu are viabilitate. Inseamna ca nu mai sunt pacatele mele daca nu mai sunt in deplinatatea facultatilor. Ori omul nu-si va pierde mintile deloc: se va bucura, se va enerva la fel cum face astazi (vedeti versetele in care este exprimata fericirea lor dupa uciderea celor doi prooroci si ura lor fata de Dumnezeu, nu nejustificata, ci pentru toate urgiile abatute asupra lor. Deci nu e o ura irationala, izvorata fara nicio cauza). Avand pasaport cu cip nu te inchini nimanui, nu te lepezi de Dumnezeu. Asta e pecetea: consimtamantul tau ca-L respingi pe Dumnezeu. O primesti doar daca intr-adevar te lepezi de El, nu inainte de asta. Ea e doar o dovada, o marturie de-a ta (precum semnatura pe un contract). |
Tind sa pun mai multa logica in ceea ce spune Laur28. Si eu cred ca pecetea asta e mai mult simbolica si un crestin adevarat cu intelepciunea de care are nevoie in acele momente va putea intelege ce se intimpla si sa se fereasca sau sa refuze.
De cip-urile astea biometrice cu antene de care spuneti ca s-a vorbit in Romania la TV, nu stiu exact ce sa vorbit, daca vor introduce in Romania sau nu. Dar aici nu exista asa ceva, tin minte ca pentru protectia credit cardurilor in urma cu citiva ani s-a propus sa introduce card-uri care sa contina amprenta unui deget a detinatorului de card. Aceasta propunere a creat un scandal public, toata lumea a spus: dar asta este o invadare a informatiei personale. Deci nimeni nu a fost de acord cu asa ceva. Si atunci au venit cu cip-uri, care functioneaza ca si un microcomputer in asa fel incat sa nu mai fie problema de a fii furat bani din credit card. Au schimbat si aparatele care primesc astfel de carduri pentru tranzactii electronice. Cip-ul asta inlocuieste banda magnetica de pe card care a fost usor penetrata de altii sa fure din card prin banci. Si acum cu cip-ul genereaza o protectie mai ridicata ( bine-nteles pana ce hotii vor gasii solutie si la cip si vor reusii sa fure si asa). Observ ca vorbiti mereu de cip-urile astea biometrice cum ca s-ar impune sa fie folosite in Romania. IN ce alte tari ati mai auzit de asa ceva, ca aici nu s-a auzit de asa ceva.SI am intrebat.......iar raspunsul a fost: asa ceva nu se va intimpla aici, astfel de impunere calca orice drept al omului. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 02:44:57. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.